Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
12.11.11 20:34
Sylvajs píše:
Malá se vzteká,že to je mačourek…teď okukuje Chiguitu…jsem zvědavá co spolu vymyslí..očichat jsem je dala a uvidíme…

Sylvi, tak náš kocour lítal s králíkem od malička, ted se věčně perou… dneska Charlie okousával Bublovi uši :lol:
Ale občas se náš králík snaží znásilnit kocoura :lol: to pak ale zasahuju, protože je mi líto Charlieho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 20:35

Any -vidíš výborně..bylo to akce Z…já našla inzerát a jelo se…láska na první pohled…popravdě mě se to jméno líbí,že jsem tak chtěla pojmenovat svého syna…jenže ten nebude takže to jméno vyfásl tenhle fešák :wink:
Copa se děje,že se nedočkáš svoji víly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 20:38

Kači -to je krásná fotka…jenže králík má trichofícii a to je přenosné…takže spolu moc do styku nesmí přijít…králíčka jsme s tím koupili a nejde to vyléčit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
12.11.11 20:39

Sylvi-dockam,jen je to jeste dalekoooo…jedu tam az vikend 3-4.prosince..to je jeste doba… :mrgreen:

A fakt je to moc krasnej cumacek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.11.11 20:40
Sylvajs píše:
Kači -to je krásná fotka…jenže králík má trichofícii a to je přenosné…takže spolu moc do styku nesmí přijít…králíčka jsme s tím koupili a nejde to vyléčit :nevim:

Tý jo, to ani nevím, že existuje takové nemoc… a jak nebezpečné je to pro kocourka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 20:57

http://morcata.jirikhun.cz/…i_morcat.php

dá se ji lehce předcházet…stačí kotnou samici naočkovat a vše je OK..akorát se na to množitelé králičků vybodli a v obchodě nám je prodali už nemocné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.11.11 21:06
KačuliKačka píše:
Sylvajs píše:
Malá se vzteká,že to je mačourek…teď okukuje Chiguitu…jsem zvědavá co spolu vymyslí..očichat jsem je dala a uvidíme…
Sylvi, tak náš kocour lítal s králíkem od malička, ted se věčně perou… dneska Charlie okousával Bublovi uši :lol:
Ale občas se náš králík snaží znásilnit kocoura :lol: to pak ale zasahuju, protože je mi líto Charlieho

To je prčovní fotka :-) :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
17162
12.11.11 21:10
Sylvajs píše:
http://morcata.jirikhun.cz/…i_morcat.phpdá se ji lehce předcházet…stačí kotnou samici naočkovat a vše je OK..akorát se na to množitelé králičků vybodli a v obchodě nám je prodali už nemocné…

Ahá, tak to je blbé… Snad to kocourek nechytí a bude se mu dařit výborně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 21:13

jen to né…vlastně se králíkovi pořád mění srst..podrůstá mu…tak ho musím škubat…pod tou oškublou má už dva cm nové…kde nemá tak doroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.11.11 21:13

Sylvi,moc gratuluji :-) ,nádherný kocourek :huban: ,tak přeji klidnou první noc,aby jsi k němu nevstávala jak já,každé dvě hodiny jak k miminu,a nakonec spal semnou :-)

• Citovat
  • Upravit
2769
12.11.11 21:19

Dáda -děkuji…to mě strašíte…chrní pod topením až se hory zelenají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.11.11 21:20

Tady moji dva chlapi,i když kocour je jen poloviční chlap :lol: :mrgreen: :-)

• Citovat
  • Upravit
dada1511
12.11.11 21:21

A tady si ho myje,miloušek :huban:

• Citovat
  • Upravit
17162
12.11.11 21:29

Sylvi,

tak Samík plakal, protože žil ve smečce asi 14 koček, u chovatelky. Ale tak nám to nevadilo, s tím se počítalo ;-)
Lota ani Charlie první noci vůbec neplakali, zato prcek s náma spal v posteli od první noci, i když jsem to nechtěla. No a spí se mnou doteď :lol: Aspon nějakého chlapa mám vedle sebe přes noc :lol: :lol:

A chtěla jsem tu dát fotku kocoura v kleci s králíkem a nejde mi to vložit, vyhazuje mě to ze stránek :-( Tak příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 21:33

Dáda -krásná fotečka..miláčků…úplně bere za srdíčko

Kači -asi jsem to tu zahltila :lol: ..uvidíme..ke mně a malé dvěře jsou zavřené a u přítele je má dokořán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný