Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sylvajs píše:
Malá se vzteká,že to je mačourek…teď okukuje Chiguitu…jsem zvědavá co spolu vymyslí..očichat jsem je dala a uvidíme…
Sylvi, tak náš kocour lítal s králíkem od malička, ted se věčně perou… dneska Charlie okousával Bublovi uši ![]()
Ale občas se náš králík snaží znásilnit kocoura
to pak ale zasahuju, protože je mi líto Charlieho
Any -vidíš výborně..bylo to akce Z…já našla inzerát a jelo se…láska na první pohled…popravdě mě se to jméno líbí,že jsem tak chtěla pojmenovat svého syna…jenže ten nebude takže to jméno vyfásl tenhle fešák
…
Copa se děje,že se nedočkáš svoji víly?
Kači -to je krásná fotka…jenže králík má trichofícii a to je přenosné…takže spolu moc do styku nesmí přijít…králíčka jsme s tím koupili a nejde to vyléčit ![]()
Sylvi-dockam,jen je to jeste dalekoooo…jedu tam az vikend 3-4.prosince..to je jeste doba… ![]()
A fakt je to moc krasnej cumacek ![]()
Sylvajs píše:
Kači -to je krásná fotka…jenže králík má trichofícii a to je přenosné…takže spolu moc do styku nesmí přijít…králíčka jsme s tím koupili a nejde to vyléčit
Tý jo, to ani nevím, že existuje takové nemoc… a jak nebezpečné je to pro kocourka???
http://morcata.jirikhun.cz/…i_morcat.php
dá se ji lehce předcházet…stačí kotnou samici naočkovat a vše je OK..akorát se na to množitelé králičků vybodli a v obchodě nám je prodali už nemocné…
KačuliKačka píše:Sylvajs píše:Sylvi, tak náš kocour lítal s králíkem od malička, ted se věčně perou… dneska Charlie okousával Bublovi uši
Malá se vzteká,že to je mačourek…teď okukuje Chiguitu…jsem zvědavá co spolu vymyslí..očichat jsem je dala a uvidíme…
Ale občas se náš králík snaží znásilnit kocourato pak ale zasahuju, protože je mi líto Charlieho
To je prčovní fotka
![]()
Sylvajs píše:
http://morcata.jirikhun.cz/…i_morcat.phpdá se ji lehce předcházet…stačí kotnou samici naočkovat a vše je OK..akorát se na to množitelé králičků vybodli a v obchodě nám je prodali už nemocné…
Ahá, tak to je blbé… Snad to kocourek nechytí a bude se mu dařit výborně ![]()
jen to né…vlastně se králíkovi pořád mění srst..podrůstá mu…tak ho musím škubat…pod tou oškublou má už dva cm nové…kde nemá tak doroste
Sylvi,moc gratuluji
,nádherný kocourek
,tak přeji klidnou první noc,aby jsi k němu nevstávala jak já,každé dvě hodiny jak k miminu,a nakonec spal semnou ![]()
Dáda -děkuji…to mě strašíte…chrní pod topením až se hory zelenají…
tak Samík plakal, protože žil ve smečce asi 14 koček, u chovatelky. Ale tak nám to nevadilo, s tím se počítalo ![]()
Lota ani Charlie první noci vůbec neplakali, zato prcek s náma spal v posteli od první noci, i když jsem to nechtěla. No a spí se mnou doteď
Aspon nějakého chlapa mám vedle sebe přes noc
![]()
A chtěla jsem tu dát fotku kocoura v kleci s králíkem a nejde mi to vložit, vyhazuje mě to ze stránek
Tak příště ![]()
Dáda -krásná fotečka..miláčků…úplně bere za srdíčko
Kači -asi jsem to tu zahltila
..uvidíme..ke mně a malé dvěře jsou zavřené a u přítele je má dokořán…