Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
10.11.11 08:17

Kačenko1,moc pěkné kočandy :palec: :huban: :-)

• Citovat
  • Upravit
2769
10.11.11 08:23

http://zvirata.bazos.cz/…tka-s-PP.php

tahle vypadají moc pěkně…tak jsem se zeptala na cenu…a nejsou daleko… :palec:

dada1511 -však já čekám už asi 20 let :lol: ..od mala jsem chtěla kočku a rodiče ne…ex taky,že ne až tento přítel,že je mu to fuk…takže moje šílenství mohlo vypuknout naplno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.11.11 08:31

jj,ty jsou pěkné,kdyby jsi počkala do jara,bude vědší výběr :-) ,ale to po tobě nemůže nikdo chtít,že :-) :wink: :-)

• Citovat
  • Upravit
17026
10.11.11 08:32

Sylvajs,tak jestli chces britaka s kulatou hlavou,tak pak jedine zainvestovat…ale u bez pp je to vzdy trosku sazka do loterie…pokud chces opravdu mohutnou kulatou kratkou brituli,tak mazlika od chovatele..
Jinac ja jedu pro cicu pres 400km a cenu radej nepisu..neb je to vcelku hodne velka castka(smajlici mi nejdou..) moc se tesim na ten vylet(doufam,ze nas mladsi to zvladne dobre)

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.11.11 08:34

No a smajlik je tam to jsem blazen…pisu z ipadu a moc mi to nejde..

Kacenka-ti jsou prekrasni. To jsou sourozenci?asi,ze..krasni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.11.11 08:39

Ted to docitam…sylvajs,ten posledni inzerat je luxus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.11.11 08:41

dada1511 -jak tak koukám tak máš pravdu…ale tak dlouho čekat nevydržím… :zed: …

Any -ty levné jsou napodobeniny britek…už jsem si všimla…takže asi opravdu budeme muset trochu přitlačit ve financích :think: …napoprvé se mě 6.000zdálo moc a teď asi akorát :nevim: ..sákra sákra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.11.11 08:44

Sylvi, jo jo..napoprve moc,ted uz taky priplacim, na britaka s pp na mazlika je sest slusne, a dockas se te kulate hlavicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
10.11.11 08:56

Ahojky,

Sylvo,já se taky rozhodovala mezi Britákem a Ragdollem,rozhodování bylo těžký,nakonec u mě zvítězil Ragdoll,mám doma dvě malý princezny (děti :mrgreen: ) a tak nějak asi mají lepší předpoklady k dětem,i když určitě hodně záleží na povaze kočky než na plemeni…možná jednou na toho Britáka taky u mě dojde :mrgreen: …jinak máme podobný „osud“ taky jsem odmala snila mít kočku doma,jenže můj táta byl zásadně proti,takže jsem si splnil sen až ted :mrgreen:

Agatko,zatím u nich tvrdohlavost nepozoruju,jen u jednoho děsnou urážlivost :mrgreen:

Any,ano jsou to sourozenci a jména Sunny a Jerry (papírově Dorian a Dreamboy :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
10.11.11 09:00
KačuliKačka píše:
ten podnos je dobrý, babi ho má pro kočku, ale ona má takovou vybíravou a nekamarádící se potvoru :lol: tak ta jí s miskama necestuje.

Zato my máme 3 misky na granule a 3 na vodu, věčně mají naházené granulky ve vodě (proto jsem zrušila fontánku na vodu) :cert: Mám teda misky na vodu nerez, na granule dvě nerez a jednu velkou keramickou.

A stelivo jedeme pořád extra jemný Zverlit ;-) Jen teda budu muset dát pod záchůdky zase koberec, protože na té hladké podlaze se to víc rozfrcá… Lota hrabe jak divá, většinou polovinu písku vyhrabe ven, králík to samé… :-( Když byl pod tím koberec, tak to bylo fakt jen pár cm od wécka ;-)

No a králík minulý týden počůral sedačku i koberec (prý si značkuje nové prostředí), tak jsem mu vyhrožovala. V neděli jsem ho chválila, jak byl šikovný, že dvě hodinky lítal a nic… a v úterý jsme s malým přišli na to, že sice nečůral, ale přehryzal káblík od bedýnek k počítači :cert: Hajzlík jeden, vyhrožovala jsem mu už pekáčem… :lol:

Kačenko,
vítej mezi námi :-) … už se těším na fotečky mých vysněných ragodllek :palec: Snad jednou, časem, si taky takového krasavečka s modrýma očkama pořídím ;-)

Frčím chrnět, zítra mě děvčata čeká první den v nové práci, tak to bude mazééééc :lol:

:mavam: :mavam:

Náš králík soustavně hryzá kabely. Vždycky před ním nějaké schováme a on si cestičku nebo jinej kabel vždycky najde. Musíme mu doslova chodit za zadkem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.11.11 09:00

Ahá,napodobeniny,no teda...........Já proč se mi zdají v některých odkazech úplně jiné než náš kočičák když byl kotě,od hlavy po strst.Jako všechny koťákta jsou krásné,o tom žádná,ale toto teda.....

• Citovat
  • Upravit
380
10.11.11 09:06
kačenka1 píše:
Ahojky,

díky za milý přivítání :huban:

kačko,já si ragdolly pořídila na začátku září,byl to můj sen a rovnou jsme si pořídili dva :mrgreen:

Sylvo,přeji štastnou ruku při výběru,jsou to nádherní kočičáci,jen teda tvrdohlaví :mrgreen:

Připojuju foto

No ty jsou úchvatný :srdce: :srdce: . A co srst,nemáš všude chlupy? Já Mikeše - krátkostrstá číča domácí češu 1× za 14 dní furminátorem a musím říct,že i tak máme občas sem tam chlup. Nedovedu si představit mít takové dva chlupáče 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.11.11 12:33
dada1511 píše:
Ahá,napodobeniny,no teda...........Já proč se mi zdají v některých odkazech úplně jiné než náš kočičák když byl kotě,od hlavy po strst.Jako všechny koťákta jsou krásné,o tom žádná,ale toto teda.....

dada-je to bohuzel tak.ja miluju teda vsechna kotatka,i ty „obycejny“jsou kolikrat luxusni jak vystavni a proste jsou uzasne vsechny.
Ale s plemeny kocicek je to proste slozitejsi,kazda kocicka bez PP uz neni vlastne v uvozovkach ten druh,protoze jeji rodice byly vyrazeny z chovu,protoze neodpovidali typu.(ne uplne vsechny,nekdo nechodi na vystavy trebas,ale vetsinou jsou to neuchovnene kocicky-nerikam pro nejake vyrazne vady,jsou to vetsinou prkotinky jako-vetsi usi,delsi ocas,malo bile barvy-pri barevnych a pod,proste prkotiny,ale taky uz se tam muzou vyskytnou geneticke zmeny a poruchy,proc kotatka z chovu byla vyrazena.)
No a ve smlouve,kdyz si nekdo bere kocicku s PP na tzv.mazlika ma,ze kocicka neni do chovu.
Jenze kdyz na ni nekdo odchovava kotatka,ktera pak vydava za „cistokrevna“uz se geny michaji,meni a cim je to dalsi generace,tim se od „typu“plemene proste vzdaluje,ve vysledku za par generaci vyjde „obyc krasna mensi seda kocka“-misto mohutneho modreho medveda.
Nemyslim to zle,miluju fakt vsechny kocky,jen to trochu objasnuji,jak to vlastne je.Ono i ty „cistokrevne bez PP“se muzou povest tak,ze z nich kazdy,kdo je vidi sedne na zadek :-D a muzou zit nadherny zdravy zivot.Ale taky nemusi.A ta zkusenost byva sakra kruta(mam ji sama :-( ),proto jsem se o to tolik zajimala..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.11.11 12:50

Any, já o tomhle také přemýšlela a viděla jsem maminku, která byla vyřazená z chovu, protože byla x té kotě a už ji neuznali…ale taťka je šampión a na fotkách kde jsou společně je ohromný, takže… já si ho odvážela s tím, že máme lásku… :srdce: a uvidíme co z něj vyroste, mám takhle jorkšírka Agátku, viděla jsem oba rodiče kteří mají do 3kg a Agátka , má hezkých 7,5kg a jaká je milá a naše :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.11.11 13:03

Agy-presne tak jsem mela prvni kocicku :srdce: ..(a presto pak mela ruzne alergie a pod..-ona ta genetika jde dal,u „chovatele“bez PP uz se nezkoupa,ac otec kotat je sampion jestli je tam bribuzenska linie atd),je to tezky a slozity,ja do toho nikomu nemluvim,presto jsem si ted na vyber chovu dala sakra pozor,protoze nechceme zazit tu hruzu znovu(syn jeste po roce place,kdyz si vzpomenene na Cherry :-( ).Ale je to tak,par kocicek neni vyrazeno z chovu pro nechovnost,ale treba i pro takovy pripad(i kdyz me nenapada,kolikate kote to muselo byt),nebo proto,ze proste novy majitel se vyprd na vystavy…ale je jich jen par..vetsinou jsou ty duvody prave,ze nesplnuji standard a rusila by se linie plemene..
Ale se zdravim,to uz je jina odbocka,ac se taky tyka genetiky-nejdravejsi byvaji venkovni kocicky :pankac: :pankac:
A jorksirka mate teda velkeho trhace :mrgreen: ,ja mela 3kg psa a kocka mu davala co proto,pac ta mela 5kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný