Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kači je fakt kouzelnej…jsem zvědavá na jeho modré oči až budou vybarvené…
Sylvi to je krasavec. záááávidíííím
To je super,že se nebojí,náš Mikeš první dva dny ležel za pračkou a vylezl jen v noci na jídlo,ale už je u nás 1,5 měsíce,tak je to zlatíčko. ![]()
Sylvi a co malá na něj? Naše děti ho pořád honí a tudíž se jich bojí ![]()
Sylvajs píše:
už poslední foto
Klidně jich sem nastrkej více
at můžeme závidět a chválit ![]()
Myslím, že se ti to čekání vyplatilo ![]()
Jdu vyčistit toho „pažravce kabelového“, dneska jsem fakt naštvaná na něj…:cert:
Jé Sylvajs tak gratuluju, konečně ses dočkala, tak ať dělá kocourek jen a jen radost
![]()
ajinav -ta ho pořád šulí hračkou…a směje se z plna hrdla…ale taky se ji bojí…když nekouká tak se k ní plíží zezadu…chodí tady jako baron
…snad budou lepší fotečky…
Kači -tak ty husí krky na stažení kabelů…asi bych byla taky naštvaná..
NO a na fotečkách opravdu krasavec… bude určitě nádhernej velkej až bude dospělej. ![]()
Sylvajs píše:
Ten kabel byl právě jen jeden, vedl kolem zásuvek, a ten hajzlík si ho beztak vyhlídl… zajímavé ale je, že než jsme se stěhovali, tak rok ho tyhle kabely vůbec nezajímaly, nevšimal si jich. NO a co jsme dva týdny v novém bytě, tak už padly dva káblíky ![]()
KačuliKačka píše:Sylvajs píše:Ten kabel byl právě jen jeden, vedl kolem zásuvek, a ten hajzlík si ho beztak vyhlídl… zajímavé ale je, že než jsme se stěhovali, tak rok ho tyhle kabely vůbec nezajímaly, nevšimal si jich. NO a co jsme dva týdny v novém bytě, tak už padly dva káblíky
Náš králík si taky vždycky najde něco na hlodání,co nesmí i přesto,že se to před ním snažíme schovat
.Je to hrozný pako ![]()
děvčátka děkuji za gratulace…že jste si chvíli myslela,že kecám?
…že z vás tahám rozumy a nic
…
Budu otravovat častěji páč jsem chovatelka králíka a ne kočičáka…jenom to jméno…nenapadá váš nějaké pěkné?…já projela kočičí psí a nakonec králíčí jména ![]()
my máme Charlieho, Samíka (Samson v PP) a Charlotte.
Králíka jsme měli Lojzu a ted máme Bublinu, zvaného „bublifuk“ nebo „bublouš“ ![]()
Ale Damiánek je taky krásné
Stejně mu vymyslíte přezdívky… Samíkovi říkáme Mumu, nebo Mumánek, Charlotte říkáme Lotka, Lotyášk, Otýsek anebo taky Babuška.
Charlie je prcek, mrňous nebo lumpík ![]()
Malá se vzteká,že to je mačourek…teď okukuje Chiguitu…jsem zvědavá co spolu vymyslí..očichat jsem je dala a uvidíme…
Sylvaj-no ja snad spatne vidim
ty uz ho maaaaaas…ty se maaaaas
![]()
Je nadhernej! a jmenuje se jako muj mladsi syn
,klidne hazej fotek co nejvic,ja se te sve princezny snad ani nedockam… ![]()
ajinav píše:KačuliKačka píše:Náš králík si taky vždycky najde něco na hlodání,co nesmí i přesto,že se to před ním snažíme schovatSylvajs píše:Ten kabel byl právě jen jeden, vedl kolem zásuvek, a ten hajzlík si ho beztak vyhlídl… zajímavé ale je, že než jsme se stěhovali, tak rok ho tyhle kabely vůbec nezajímaly, nevšimal si jich. NO a co jsme dva týdny v novém bytě, tak už padly dva káblíky
Kači -tak ty husí krky na stažení kabelů…asi bych byla taky naštvaná...Je to hrozný pako
ja kdyz mela kraliky dva,tak jeden jako hlodal sem tam..ale kabel si hlodnul snad jednou..za to ten druhej pakos,ten jich prehlodal milion a vzdy stacila vterina a uz to bylo…to bylo fakt k vzteku…taky postel,knihy,vsechno..