Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
12.11.11 19:07

Kači je fakt kouzelnej…jsem zvědavá na jeho modré oči až budou vybarvené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 19:09

už poslední foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
12.11.11 19:12

Sylvi to je krasavec. záááávidíííím :srdce: To je super,že se nebojí,náš Mikeš první dva dny ležel za pračkou a vylezl jen v noci na jídlo,ale už je u nás 1,5 měsíce,tak je to zlatíčko. :srdce:

Sylvi a co malá na něj? Naše děti ho pořád honí a tudíž se jich bojí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.11.11 19:16
Sylvajs píše:
už poslední foto

Klidně jich sem nastrkej více ;-) at můžeme závidět a chválit :lol:
Myslím, že se ti to čekání vyplatilo :palec:

Jdu vyčistit toho „pažravce kabelového“, dneska jsem fakt naštvaná na něj…:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
12.11.11 19:23

Jé Sylvajs tak gratuluju, konečně ses dočkala, tak ať dělá kocourek jen a jen radost :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 19:24

ajinav -ta ho pořád šulí hračkou…a směje se z plna hrdla…ale taky se ji bojí…když nekouká tak se k ní plíží zezadu…chodí tady jako baron :lol: …snad budou lepší fotečky…

Kači -tak ty husí krky na stažení kabelů…asi bych byla taky naštvaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.11.11 19:25

gratulujeme k novému přírůstku…je krásný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
12.11.11 19:27

NO a na fotečkách opravdu krasavec… bude určitě nádhernej velkej až bude dospělej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.11.11 19:40
Sylvajs píše:

Ten kabel byl právě jen jeden, vedl kolem zásuvek, a ten hajzlík si ho beztak vyhlídl… zajímavé ale je, že než jsme se stěhovali, tak rok ho tyhle kabely vůbec nezajímaly, nevšimal si jich. NO a co jsme dva týdny v novém bytě, tak už padly dva káblíky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
12.11.11 19:49
KačuliKačka píše:
Sylvajs píše:
Ten kabel byl právě jen jeden, vedl kolem zásuvek, a ten hajzlík si ho beztak vyhlídl… zajímavé ale je, že než jsme se stěhovali, tak rok ho tyhle kabely vůbec nezajímaly, nevšimal si jich. NO a co jsme dva týdny v novém bytě, tak už padly dva káblíky :zed:

Náš králík si taky vždycky najde něco na hlodání,co nesmí i přesto,že se to před ním snažíme schovat :roll: .Je to hrozný pako :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 20:12

děvčátka děkuji za gratulace…že jste si chvíli myslela,že kecám? :wink: …že z vás tahám rozumy a nic :oops: …

Budu otravovat častěji páč jsem chovatelka králíka a ne kočičáka…jenom to jméno…nenapadá váš nějaké pěkné?…já projela kočičí psí a nakonec králíčí jména :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.11.11 20:20

Sylvi

my máme Charlieho, Samíka (Samson v PP) a Charlotte.
Králíka jsme měli Lojzu a ted máme Bublinu, zvaného „bublifuk“ nebo „bublouš“ :lol:

Ale Damiánek je taky krásné ;-) Stejně mu vymyslíte přezdívky… Samíkovi říkáme Mumu, nebo Mumánek, Charlotte říkáme Lotka, Lotyášk, Otýsek anebo taky Babuška.
Charlie je prcek, mrňous nebo lumpík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 20:22

Malá se vzteká,že to je mačourek…teď okukuje Chiguitu…jsem zvědavá co spolu vymyslí..očichat jsem je dala a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
12.11.11 20:27

Sylvaj-no ja snad spatne vidim 8-o :dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: ty uz ho maaaaaas…ty se maaaaas :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Je nadhernej! a jmenuje se jako muj mladsi syn :mrgreen: :lol: :pankac: ,klidne hazej fotek co nejvic,ja se te sve princezny snad ani nedockam… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
12.11.11 20:31
ajinav píše:
KačuliKačka píše:
Sylvajs píše:
Ten kabel byl právě jen jeden, vedl kolem zásuvek, a ten hajzlík si ho beztak vyhlídl… zajímavé ale je, že než jsme se stěhovali, tak rok ho tyhle kabely vůbec nezajímaly, nevšimal si jich. NO a co jsme dva týdny v novém bytě, tak už padly dva káblíky :zed:
Náš králík si taky vždycky najde něco na hlodání,co nesmí i přesto,že se to před ním snažíme schovat :roll: .Je to hrozný pako :zed:

ja kdyz mela kraliky dva,tak jeden jako hlodal sem tam..ale kabel si hlodnul snad jednou..za to ten druhej pakos,ten jich prehlodal milion a vzdy stacila vterina a uz to bylo…to bylo fakt k vzteku…taky postel,knihy,vsechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný