Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
dada1511 -u nás se má každá zvíře líp než já ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9754.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9754.gif
Any -britská colorpoint-nebo jak se to píše…budou mít modré oči a okolo 14 hodiny se jedeme na něho podívat
..sice není modrý,ale je úžasnýýýýýýý
Sylvajs píše:
Děvčátka -co říkáte na tuhle variantu…není krásné…
Sylvi,
ten je úúúúžasnýýýýýý!!! ![]()
Tak kocourek je doma…fotečka zatím nevyšla žádná páč je neustále v pohybu s naší e
dcerkou…stál 3.500korun…
Sylvajs píše:![]()
![]()
Tak kocourek je doma…fotečka zatím nevyšla žádná páč je neustále v pohybu s naší e
dcerkou…stál 3.500korun…
Pipet -díky…15.11.mu budou 3 měsíce a váží 1,78kg…což je kus
..přítel zprvu myslela,že špatně vidí ![]()
Sylvajs píše:![]()
![]()
dcerkou…stál 3.500korun…
Sylvi,
tak to je supeééééér!!!! Už máš miminečko doma, to už se těším, až nás zahltíš hromadou foteček ![]()
Sylvajs píše:
Tak už má i své jméno ..Damián…
Sylvi,
je fakt nádherný
![]()
Tak ted už jen aby vám společně bylo nejlíp jak může být ![]()
No a náš králík nejenže zničil kabel od bedýnek k pc, ale dneska jsem potřebovala tisknout aprd… ten hajzlík sežral i kabel od tiskárny do PC
![]()
No, ale jak tak koukám, (pokud správně), tak kabel k tiskárně by měl stát do 50,– a nejlevnější bedýnky kolem 120,–
Ale i tak mě ušák zlobivý naštval ![]()
Je to šikulka…už byl i v kočkolitu…jenom nechce pózovat…a není moc mazel…
…tak ho musíme vymazlit..jo a pořád vrní…je někde schovaný a vrnění ho prozradí ![]()
Sylvajs píše:
Je to šikulka…už byl i v kočkolitu…jenom nechce pózovat…a není moc mazel……tak ho musíme vymazlit..jo a pořád vrní…je někde schovaný a vrnění ho prozradí
Nojo, první den… Samík první noc proplakal, my nespali, chovali a snažili se mu nahradit jeho původní kočičí smečku ![]()
Ale během pár dní se s námi sžil a je to zlatíčko moje milované už skoro 8 let!!!! ![]()
Charlie se taky moc nechce mazlit, pokud sám nepřijde. Většinou se mazlí o 106, když mám v ruce něco k jídlu
To pak hlavičkou ducá do ruky, do brady, mazlí se jak blázínek ![]()
Mmch, Samík ted leží vyplácnutý na prostředku obýváku jak žába a vrní ![]()
Takže Sylvi, neboj, on se potřebuje rozkoukat, zvykout si na svůj nový domov a novou smečku
a pak z něj bude mazel, uvidíš
![]()
JE fakt úžasně krásně zbarvený, krasavec ![]()