Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
9.11.11 08:50

dada-no jo svicky-ty jsou asi nejhorsi.ja asi letos nebudu zapalovat nic,protoze jednak je mladsi jeste takovy nerozuma a jednak kocici mimino…na stromecku pojedem v elekrice a advetni venec a jine svicny zustanou jen nezapalene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.11.11 08:50

..i kdyz…ja palim svicky i bez vanoc :think: :lol: ,bude si muset kocicacek zvyknout.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.11.11 09:04
Any píše: ..i kdyz…ja palim svicky i bez vanoc :think: :lol: ,bude si muset kocicacek zvyknout.. :lol:

To já taky,právě včera jsem měla zapálenou v kuchyni,a už po ní šel :roll: ,tak jsem si na to vzpoměla.A nepoučí se a nopoučí :lol:

• Citovat
  • Upravit
380
9.11.11 09:08
KačuliKačka píše:
ajinav píše:
Holky náš Mikeš normálně aportuje. Kdyš si chce hrát tak nosí hračku na házení. Pořád dokola :lol:
:palec: :palec:
Lota mívá občas takové stavy, že si nosí jednu a tu samou myšku v tlamičce a tak divně mňauká. Kdysi měla zbytek kožíšku z velké plyšové myši, který si nosila a chránila jako miminko, ale někde jsme ho ztratili na baráku našich, tak přestala.
A ted jsme našli obyč malou plyšovou zrzavou myšku a zase ji začala nosit a opatrovat si ji. A to je rok po kastraci :-D

Taky dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.11.11 09:14

Any a odkud jsi? U nás - Sokolov mají super zverimex,kde i poradí a jsou moc ochotní. Jinak ale mají i e shop a Mikeše tam mají http://www.zverimexpajtas.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.11.11 09:21

Náš Groovík taky aportuje, přesně tak jak popisuje ajinav. Když si ho náhodou nevšímám, tak si klidně vyskočí s hračkou na stůl, položí ji přede mě a smutně kouká, ať se mu taky teda věnuju!

KačuliKačka - Mamčin kocour dělal něco podobného s takovou hračkou, která vypadala jak taková plyšová, chlupatá rybička na provázku (říkali jsme jí Rybenka :mrgreen: :lol: ). Vždycky večer kolem 8 hodiny ji vzal do tlamičky, chodil s ní po bytě a „zpíval“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.11.11 10:41
ajinav píše:
Any a odkud jsi? U nás - Sokolov mají super zverimex,kde i poradí a jsou moc ochotní. Jinak ale mají i e shop a Mikeše tam mají http://www.zverimexpajtas.cz/index.php?…

z opacneho konce 8-) ,jizni Morava,kousek od Zlina…ale za ten shop moc dekuju,koukam,ze to neni ani tak drahe stelivo :palec: .Ze zacatku budu pouzivat urcite to,na ktere je zvykla.Aby nebyla zmatena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.11.11 13:35

Sylvajs-
inzerat modre britky

inzerat2

hazu ti jen dve namatkou,z tveho mesta..

Příspěvek upraven 09.11.11 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.11.11 13:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.11.11 13:42

vim,ze resis cenu,tak jsem koukala na nejlevnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.11.11 14:43

Any -řeším cenu tzn.že nechci dávat za kocourka třeba 6.000 korun…i když byl krásný…do těch 3.000 se mě to zdá akorát…díky za inzeráty… :kytka:

Ale jednání majitele,když zjistil,že bych měla zájem…i v té aukci to zvednul.. :-?

Jinak dneska jsem koupila tento podnos pro číču

http://misky-a-zasobniky-pro-kocky.heureka.cz/…iskami-0-3l/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.11.11 17:07
Sylvajs píše:
Any -řeším cenu tzn.že nechci dávat za kocourka třeba 6.000 korun…i když byl krásný…do těch 3.000 se mě to zdá akorát…díky za inzeráty… :kytka:

Ale jednání majitele,když zjistil,že bych měla zájem…i v té aukci to zvednul.. :-?

ten podnos vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.11.11 20:16
Sylvajs píše:

Sylvajs,ten podnos vypada fakt dobre :pankac: .Ja to vzdy resila nejakym kobereckem pod.Minule jsem koupila takovou modrou rohozku,protoze mela spodek pogumovany a oni nemohli jezdit s miskama :pankac: .
Jinac ja mam misky nerez a keramiku(po pejskovi a kocicce),kazda kocka rada neco jineho-tak jsem se ptala pani chovatelky a pry moje nova kocicka ma rada keramiku,ale ne misku :mrgreen: ,prej nema rada,kdyz je to nakupe,takze prej dezertni talirek :mrgreen: 8-) no jo…modra krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.11.11 20:43

Any -jsem zvědavá jak moc bude nóbl ten kocourek co ho stále hledám :think: …začínám propadat beznaději,že seženu za dobrou cenu nějakého fešáka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
9.11.11 20:51

ahojky,

může se k vám přidat?Vlastním dva ragdolly,zatím klučičí mladochy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...