Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
4.11.11 08:17

No, dlouho jsem se nekoukala, jinak bych brečela nad kotátky… :-(

Dneska mi Charlie vlez do ledničky, ale zezadu … při stěhování se v lednici rozbily vajíčka a jak to steklo kanálkem nad kompresor, tak holky ten smrad, to bylo něco… Takže jsem odtáhla hned ráno ledničku, vykoumala jak vytáhnout tu odpařovací nádobku (či misku) a hned jsem věděla, kde je kámen úrazu.
A po vymytí jsem tam dala vonný olejíček, pár kapek a jak kráááásně mi ted voní kuchyně :palec:

Jen Charlie si blbec myslel, že má nové místo na šmejdění, takže jsem ho z útrob lednice tahala za ocas… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.11.11 08:34

Kocorovi jsme dali kastraci ve třičtvrtě roku k Vánocům,začal značkovat,ochcal všechno i 3 krát,a veterinářka řekla,že se to musí udělat hned,nebo potom si na to zvykne a bude značkovat i po kastraci.

Nepřibírá,on nemá tendence se přežírat a vyrostl normálně.

Pokud neznačkuje,tak bych počkala.Ale jestli jo,tak bych to neřešila a šla.

• Citovat
  • Upravit
380
4.11.11 08:56
KačuliKačka píše:
Jen Charlie si blbec myslel, že má nové místo na šmejdění, takže jsem ho z útrob lednice tahala za ocas… :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dada zatím máme čas,ale radši si to zjišťuju předem. Na jaře,kdy to s kočkama začíná cloumat mu bude zhruba těch 10 měsíců,tak zvažuju,jestli nebude lepší jít hned v lednu abysme tomu všemu předešli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.11.11 09:38

Jsem smutná, holky. Koťata nechci mít v bytě, ale jak jsou malá, jsou zatím na noc v manželově dílně. A jemu se to nelíbí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.11.11 09:50
Emilie píše:
Jsem smutná, holky. Koťata nechci mít v bytě, ale jak jsou malá, jsou zatím na noc v manželově dílně. A jemu se to nelíbí …

Já nevím, co ti chlapi furt mají :cert: My jsme prostě Macíka měli dva měsíce doma v bytě a hotovo, jsem se neptala… Takového prcíka jsem nemohla dát napořád ven.

Koťátka budou taky venkovní?
Macík totiž pořád je na noc zavřený doma (v suterénu/sklepě), sám přijde, dávám mu večer mňamky, aby si na to zvyknul a přicházel…

Kačuli - jeden kocour se naučil ledničku otvírat :mrgreen: , takže jsme tam měli zběsilé zabezpečovací zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.11.11 09:55

Jo, budou venkovní. Jsou šikovní, zvykli si, už si udělali pelíšek, za mnou chodí na zavolání … jenže prostě takhle malý koťata nemůžu nechat ještě přes noc venku, a až budou mrazy, tak to vůbec … a kam je dát? Navíc to byl nápad manžela, pořídit kočku … bohužel teda tu, co na jaře přivezli, nám zardousil pes, a já tak zatoužila mít prostě kočku, že jsem si sehnala jinou, akorát že paní mně překecala, ať si vezmu kocourky dva …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
4.11.11 10:31

Emilie chlapi nějak nemají pochopení pro kočky. Já tak dlouho chlapa na kočku přemlouvala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.11.11 10:33

No a vadí mu něco konkrétního?

Ten můj je taky příšerný - neschopný diskuse, prostě „nechci kočku v bytě“ a konec.
A to Macík nic nezničil, nikdy neměl nehodu se záchodkem, nemňoukal, když jsme šli pryč, prostě úplně v klidu… (jen teda škrábal sedačku, ale protože tu neměl škrabadlo, když se měl za chvíli stěhovat ven.)

A s tím bytem to třeba chápu - naštěstí ten sklep je v pohodě (kvůli toho jsme ho pořídili, jak jsme bez kočky, jsou tam myší hody). Takže pokud v dílně nemá na zemi peršana a na poličkách vyrovanané nějaké ceny za sport např., tak co mu vadí?
Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.11.11 10:55

Kočičí smrad … :nevim:

A přitom tomu bývávalo přesně naopak. Já kočky nesnášela, manžel tvrdil, že kočka u domu být musí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.11.11 11:04
Emilie píše:
Jo, budou venkovní. Jsou šikovní, zvykli si, už si udělali pelíšek, za mnou chodí na zavolání … jenže prostě takhle malý koťata nemůžu nechat ještě přes noc venku, a až budou mrazy, tak to vůbec … a kam je dát? Navíc to byl nápad manžela, pořídit kočku … bohužel teda tu, co na jaře přivezli, nám zardousil pes, a já tak zatoužila mít prostě kočku, že jsem si sehnala jinou, akorát že paní mně překecala, ať si vezmu kocourky dva …

No to je jasné, jednak jsou maličká, a taky pak by měly být doma aspon měsíc dva, než si zvyknou, že tady je jejich domov.
S tím ale musel manžel počítat ne?

A provedly mu něco v dílně? Dala bych tam normálně záchůdek a něco na škrábání, aby byly případné škody co nejmenší a snažila se manžovi dokázat, že nemá pravdu a kotátka musí být doma. Byla by škoda o ně hned přijít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.11.11 11:12
ajinav píše:
Emilie chlapi nějak nemají pochopení pro kočky. Já tak dlouho chlapa na kočku přemlouvala… :nevim:

Hlásím výjimku 8-) ,můj chlap přišel s tím,že si kocoura pořídíme,a dokonce ho vzalo,že jsem jeho páníček já,bo jsem ho pod odstavení od matky vezla na klíně a utěšovala já,a on chudák musel řídit,takže je víc „můj“ :-)

• Citovat
  • Upravit
dada1511
4.11.11 11:13

Holky,u nás je to jedno,jestli něco zničí kocour,nebo děti,stejně za to můžu já :lol: ,bo jsem to prostě měla dát jinam :lol:

• Citovat
  • Upravit
17162
4.11.11 11:19
dada1511 píše:
ajinav píše:
Emilie chlapi nějak nemají pochopení pro kočky. Já tak dlouho chlapa na kočku přemlouvala… :nevim:
Hlásím výjimku 8-) ,můj chlap přišel s tím,že si kocoura pořídíme,a dokonce ho vzalo,že jsem jeho páníček já,bo jsem ho pod odstavení od matky vezla na klíně a utěšovala já,a on chudák musel řídit,takže je víc „můj“ :-)

Dádo,
já se v neděli stěhovala od už expřítele aon že by rád sem tam viděl kocoura, co jsme si spolu loni pořídili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.11.11 11:19
dada1511 píše:
Holky,u nás je to jedno,jestli něco zničí kocour,nebo děti,stejně za to můžu já :lol: ,bo jsem to prostě měla dát jinam :lol:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.11.11 11:25
Emilie píše:
dada1511 píše:
Holky,u nás je to jedno,jestli něco zničí kocour,nebo děti,stejně za to můžu já :lol: ,bo jsem to prostě měla dát jinam :lol:
:pankac:

My jsme kdysi jako děti měli doma pana „někdo“, který za všechno mohl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný