Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lakynka píše:
To byla noc..... Elí skočila zas zničehonic na manželovu hlavu a škrábla ho do oka. Ještě, že je už měl zavřený… Je to potvora, tohle fakt nevím, proč dělá:(… a kouše kouše a kouše, spí, kouše kouše kouše, škrábe.
![]()
Laky-a sycet sycis? ja sycela furt
,prebrala jsem si to z Kociciho naseptavace a fakt to fachci.Proste jsi kocka,tak syc(pac oni to ve smecce pouzivaj).zblizka do tvare.Na Cherry,fakt dominantni kocku,neplatila ani voda(tu mela rada),natoz placnuti-to se pomstila.Ale syceni jo.Byla jsem tak zblbla,ze jsem pak sycela i na deti
![]()
any: syčím já a děti na ní syčí kvůli každé kravině
, takže to omezuju:D
Kačuli, tak rychle se vybalte=) My se „stěhovali“ jen o patro níž, bude to 5 let a furt bych nějaké nevybalené věci našla
, asi už je vyhodím, když takovou dobu nám nechyběly ![]()
Lakynko, tak dělá to proto, že je kotě, myslím, že časem se to zklidní. Ale tak jasně se nenechejte ohlodávat, myslím, že nic moc víc, než děláte, se dělat nedá.
Když mě kdysi Bertík fakt už agresivně škrábal a kousal, normálně jsem ho ze sebe sundala a na chvíli ho zavřela do koupelny. Ovšem když se urazil, počůral mi za to postel ![]()
jo jsem zapomnela odpovedet
![]()
Burak-kamaradi se stehovali z bytu na vesnici do domu a maji dve kocky(moment,teda ted uz tri)ciste domaci,venku maji ovce a pasteveckeho psa,a vubec..nechteji,aby se jim ztratily..normalne to uhlidat jde,v oknech maji site(proti hmyzu).takze kocicky sedi,jak v byte u otevrenych oken,ale nezdrhaji.Snad to pujde i vam ![]()
Ahoj holky,můžu se taky přidat?My máme kočandy dvě.Amálku-8 let a Adélku 1 rok.Zrovna budeme mít miminko a trošku se bojím,jak to bude s kočkama vypadat.Jsou obě žárlivky,tak aby malému nic neudělali.Jsou obě strašně rozmazlené.Dokonce na drzovku chodí spát do postýlky,i když ví,že jim pak vyprášíme kožich,absolutně neřeší.TAk nevím,co s tím.Každý mě straší,že malého můžou udusit a takové řeči,ale zbavit se jich teda nehodlám ani náhodou.Nějaké rady?Určitě už jste tady tohle téma rozebírali,tak se nezlobte,jestli otravuju.
Laky třeba ti pomůže tohle http://www.moje-kocka.cz/…vani-34.html
ale je tam vesměs vše co tu bylo napsáno
Katjo vítej mezi nás ![]()
Pipet, jojo, vybaluju stále… ted jsme s kamarádku vytíraly kuchyni po malování, vymývaly linku a dávaly papír do linky (stará dřevěná), takže jsme si mákly
Už jen šuplata vystlat papírem a mám hotovo. Už pak můžu ládovat nádobí.
A zítra pokračování… kočičáci z toho mají srandu ![]()
A Charlie hned prošmejdil otevřené skříňky, prevít jeden ![]()
Muffi, tak u nás taky jedou krabice, tašky, batohy a občas i moje kabelka skýtá nezvaného návštěvníka ![]()
ahojky
můžu se k vám přidat.
máme oma 2 čičiny 7 letou britskosiamskou jmenuje se lili a dvouletého peršany jennyho.obě moc miluje ale občas jsou na zabití
![]()
muffi -už se se jednou tázala kde kupuješ ty úžasné chlupaté doplňky k taškám nebo krabicím ![]()
vítej ![]()
Která kočka není občas na zabití???? Charlie mi dneska chytal hadr při vytírání, šmajdal na mokré dlažbě a Samuel chrněl celý den na parapetu s kytkama, i když v pokojíčku má celý parapet jen pro sebe a Lota si lehla na práh zrovna, když jsem potřebovala nosit krabice z kuchyně do pokoje, takže jsem ji musela neustále překračovat a madam dělala jako že nic … no dacani ![]()
Sylvi, já chci taky doplněk chlupatý
ale už mám limit fakt plnýýýýý… čtvrtou kočenku bych fakt už nezvládla ![]()
Muffi, máš ty to ale taky zajímavého lumpíka, co??? ![]()
děkuji za přijetí
tak to moje liliana leží v pelíšku vedle jenny a jen co vidí že jdu vitírat tak lili se zvedne a jde se procházet sem tam tam se a jenny pravidelně v tu dobu chodí jist
takže mi braní zvednout misky a uklidit pod nima
![]()
a jenny me poslední dobou pěkně…
už nevím co na to prosím poradtě mi jestli někdo s tím má zkušenost:
kocour mi chodí na záchod dod jednoho rohu kterej si vybral nejdřív jen čurat a pak i na velkou
já už nevím co dělat aby přestal
*každá kočka má svůj záchod
*zkoušela jsem na radu chovatelky co ho od ní máme to místo kam chodí popřepit ---nic nevadí mu to
*postříkat odpuzovačem na kočky -taky nic
*vytřít tam octovou vodou–nic jen jsme to celej den čuchali
*dala jsme mu tam na to místo nejblíš co to šlo záchod pač je to v pokoji za dveřma a stejně jde na zem
*zkouším ho sledovat jestli tím něco nenaznačuje že ho něco trápí ale na nic nemůžu přijít ![]()
A TAKHLE SE ,,FLÁKAJÍ,, NA MÍSTĚ KAM NESMĚJÍ ---JEN CO SI MYSLÍ ŽE ZAJDU DO JINÉ MÍSTNOSTI JSOU TAM