Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sylvajs píše:
Any -ten krémák je za 6.000 což je pro mě dost…objevila jsem radgollka za 3.000 a je krásný…já popravdě ještě nevím jakou rasu..jenom stále hledám a toužím…mám tu i zamluvené koťáka matka radgoll a otec neznámý..
jo tak.ony jsou vsechny uzasne.chlupate nechlupate,svetle tmave…proste nase a uzasne,vid?
Tak pak nevim,s tou barvou s tim skrabadlem.Asi bych volila,jak ti padne do interieru.
,kdyz prvni vyberes skrabadlo a pak kocicku..Ale svetleho bych se fakt nebala..(pac na vystavach jsem videla super skrabadla pro chovatele,vsechny svetle,a hned bych jedno brala(ale byla to teda palka
),kdybych uz to monstrum doma nemela)
Any ten interiér mě zase tak netrápí páč to bude u malé v pokojíčku…je největší pokoj v bytě…jinam se to nevejde…spíše se bojím chlupů všude…
A na jakou kočičku to čekáš?..pochlub se ať můžu závidět ![]()
Sylvajs,škrábadla moc pěkné,ale ty ceny teda
,ještě že nám ho udělal taťka,vyšlo to na 50kč,a ještě to ladí ke koberci,bo je to potáhlé právě tín,co máme i na zemi.
dada1511 -to je šikulka…dneska se cení zlatem když má někdo šikovné ručky ![]()
Ahojky,
jen na vás nakukuju… balím kde co doma, a psychicky už kolabuju… v neděli se stěhujeme s malým pryč a největší srandu z hromad krabic a bordelu mají kočky ![]()
Tady malé foto, jak to ted u nás vypadá.....
Kači -to Ti nezávidím…my jsme přestěhovaný asi dva měsíce a stačilo…jdeš do stejného nebo většího?…aby se Ti vše vlezlo
..jo a popiš si krabice nebudeš pak dlouho hledat jako my ![]()
Sylvajs píše:
Kači -to Ti nezávidím…my jsme přestěhovaný asi dva měsíce a stačilo…jdeš do stejného nebo většího?…aby se Ti vše vlezlo..jo a popiš si krabice nebudeš pak dlouho hledat jako my
Sylvi,
před skoro 4 lety jsem se stěhovala z 1+1 do baráčku 3+1. LEtos se stěhuju od přítele, už ex., z baráčku do 2+1… takže hrůza. Nábytek je tak akorát, ale těch krabic… to je katastrofa
![]()
A krabice jsem měla popsány už tehdá, takže neboj, popisuju kam co přijde - kuchyně, pokojík, obývák, pc atd.
Ale psychicky to přestávám nějak zvládat.....
Ještě že všichni jsou v čudu do neděle a já mám klid na balení a stěhování…
Kači -pomysly na lepší zítřky a půjde to lépe
…držím palečky ať stěhování máš už z krku…tak si dej něco ostrého na psychiku ![]()
Sylvajs píše:
Kači -pomysly na lepší zítřky a půjde to lépe…držím palečky ať stěhování máš už z krku…tak si dej něco ostrého na psychiku
Jojo, dám… dneska k večeru vezu další věci už na byt, a pak ke kamarádovi, tentokrát na vínečko, takže snad zítra budu vstávat s čistou hlavou ![]()
Sylvajs píše:
Any ten interiér mě zase tak netrápí páč to bude u malé v pokojíčku…je největší pokoj v bytě…jinam se to nevejde…spíše se bojím chlupů všude…A na jakou kočičku to čekáš?..pochlub se ať můžu závidět
Sylvajs,ja budu mit zase britacka,holku,stribrnou mramorovou se zelenyma ocima(nekdy se tez zvou lidove „whiskas“).Loni jsme o ni po dlouhe nemoci prisli a rok cekali na stejnou-porad se rodili bud kocourci nebo kdyz kocicky,tak teckovane(tedy jako prouzkovane).Synovi jsme slibili naprosto stejnou
takze jsme cekali na mramor z dobreho chovu(uz potrebuju nejakou zaruku zdravi,pac to co jsem uz nechala na veterine-jak rikam na male auto by to stacilo!
),pojedem pro ni napric celou republikou-jsem holt docela magor
![]()
Any: ráda tě tu vidím
a jsem ráda, že už konečně vyšla kočička.. Vím, jak moc dlouho jste na ni čekali:). Tak snad tohle je ta pravá.
Kačuli?: držím pěsti, já se stěhovala minulý týden a ta halda věcí.. Plný byt krabic, šly na mě mrákoty, kam to dáme
. Ale jak to zaplulo do skříní, tak to jde. Já dneska předala byt a byla mi vrácena i kauce
…
Elinka mě pořád kouše, jauvajs.. A líže mi ucho a kouše vlasy, bobínek:D. ![]()
Kačuli: a co kocour, jak je na tom po kastraci, už se na tebe nezlobí?
Kaculi-preti ti v ramci moznosti snadne stehovani a at si vsichni brzo zvyknete.Zase bude dobre ![]()
Laky-dekuju
.Ja verim,ze je to ona
,jeji jmeno je v prekladu Osudova Vila a narodila se v den,kdy nam nase kocicka umrela.Musi to byt ona
![]()