Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
28.10.11 14:02
Sylvajs píše:
Any -ten krémák je za 6.000 což je pro mě dost…objevila jsem radgollka za 3.000 a je krásný…já popravdě ještě nevím jakou rasu..jenom stále hledám a toužím…mám tu i zamluvené koťáka matka radgoll a otec neznámý..

jo tak.ony jsou vsechny uzasne.chlupate nechlupate,svetle tmave…proste nase a uzasne,vid?
Tak pak nevim,s tou barvou s tim skrabadlem.Asi bych volila,jak ti padne do interieru. 8-) ,kdyz prvni vyberes skrabadlo a pak kocicku..Ale svetleho bych se fakt nebala..(pac na vystavach jsem videla super skrabadla pro chovatele,vsechny svetle,a hned bych jedno brala(ale byla to teda palka :roll: ),kdybych uz to monstrum doma nemela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.10.11 14:16

Any ten interiér mě zase tak netrápí páč to bude u malé v pokojíčku…je největší pokoj v bytě…jinam se to nevejde…spíše se bojím chlupů všude…

A na jakou kočičku to čekáš?..pochlub se ať můžu závidět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
28.10.11 15:41

Sylvajs,škrábadla moc pěkné,ale ty ceny teda :roll: ,ještě že nám ho udělal taťka,vyšlo to na 50kč,a ještě to ladí ke koberci,bo je to potáhlé právě tín,co máme i na zemi.

• Citovat
  • Upravit
2769
28.10.11 15:52

dada1511 -to je šikulka…dneska se cení zlatem když má někdo šikovné ručky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.11 16:00

Ahojky,

jen na vás nakukuju… balím kde co doma, a psychicky už kolabuju… v neděli se stěhujeme s malým pryč a největší srandu z hromad krabic a bordelu mají kočky :mrgreen:

Tady malé foto, jak to ted u nás vypadá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.10.11 16:32

Kači -to Ti nezávidím…my jsme přestěhovaný asi dva měsíce a stačilo…jdeš do stejného nebo většího?…aby se Ti vše vlezlo :think: ..jo a popiš si krabice nebudeš pak dlouho hledat jako my :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.11 16:36
Sylvajs píše:
Kači -to Ti nezávidím…my jsme přestěhovaný asi dva měsíce a stačilo…jdeš do stejného nebo většího?…aby se Ti vše vlezlo :think: ..jo a popiš si krabice nebudeš pak dlouho hledat jako my :wink:

Sylvi,
před skoro 4 lety jsem se stěhovala z 1+1 do baráčku 3+1. LEtos se stěhuju od přítele, už ex., z baráčku do 2+1… takže hrůza. Nábytek je tak akorát, ale těch krabic… to je katastrofa :zed: :zed:
A krabice jsem měla popsány už tehdá, takže neboj, popisuju kam co přijde - kuchyně, pokojík, obývák, pc atd.
Ale psychicky to přestávám nějak zvládat.....

Ještě že všichni jsou v čudu do neděle a já mám klid na balení a stěhování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.10.11 17:05

Kači -pomysly na lepší zítřky a půjde to lépe :palec: …držím palečky ať stěhování máš už z krku…tak si dej něco ostrého na psychiku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.11 17:08
Sylvajs píše:
Kači -pomysly na lepší zítřky a půjde to lépe :palec: …držím palečky ať stěhování máš už z krku…tak si dej něco ostrého na psychiku :hug:

Jojo, dám… dneska k večeru vezu další věci už na byt, a pak ke kamarádovi, tentokrát na vínečko, takže snad zítra budu vstávat s čistou hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.10.11 18:31

Kači -u kamaráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.10.11 18:57
Sylvajs píše:
Any ten interiér mě zase tak netrápí páč to bude u malé v pokojíčku…je největší pokoj v bytě…jinam se to nevejde…spíše se bojím chlupů všude…A na jakou kočičku to čekáš?..pochlub se ať můžu závidět :oops:

Sylvajs,ja budu mit zase britacka,holku,stribrnou mramorovou se zelenyma ocima(nekdy se tez zvou lidove „whiskas“).Loni jsme o ni po dlouhe nemoci prisli a rok cekali na stejnou-porad se rodili bud kocourci nebo kdyz kocicky,tak teckovane(tedy jako prouzkovane).Synovi jsme slibili naprosto stejnou :andel: takze jsme cekali na mramor z dobreho chovu(uz potrebuju nejakou zaruku zdravi,pac to co jsem uz nechala na veterine-jak rikam na male auto by to stacilo! :-o :oops: :andel: ),pojedem pro ni napric celou republikou-jsem holt docela magor :lol: :lol: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.10.11 19:14

Any: ráda tě tu vidím :kytka: a jsem ráda, že už konečně vyšla kočička.. Vím, jak moc dlouho jste na ni čekali:). Tak snad tohle je ta pravá.

Kačuli?: držím pěsti, já se stěhovala minulý týden a ta halda věcí.. Plný byt krabic, šly na mě mrákoty, kam to dáme :lol: :lol: . Ale jak to zaplulo do skříní, tak to jde. Já dneska předala byt a byla mi vrácena i kauce :dance: :dance: :dance: …

Elinka mě pořád kouše, jauvajs.. A líže mi ucho a kouše vlasy, bobínek:D. :huban:

Kačuli: a co kocour, jak je na tom po kastraci, už se na tebe nezlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.10.11 19:15

Kaculi-preti ti v ramci moznosti snadne stehovani a at si vsichni brzo zvyknete.Zase bude dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.10.11 19:17

Laky-dekuju :kytka: .Ja verim,ze je to ona :dance: ,jeji jmeno je v prekladu Osudova Vila a narodila se v den,kdy nam nase kocicka umrela.Musi to byt ona :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.10.11 19:31

Any: no ty jo, to je fakt osud ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie