Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lakynka píše:
Sylvajs: jééé, takhle o penězích nepřemýšlej. Můžeš mít třeba číču zadarmo, ale do roka do ní vrazíš třeba i 10tisíc, jako já. Sice Miouš stál 1500, ale pak dloooouhá léčba a spousta nepříjemností
.Koukla jsem Elí do těch uší a řekla bych, že ten svrab fakt má
![]()
To má Lakynka pravdu … Charlie byl dobrý skutek, vzali jsme darovaného kocourka holky, co se stěhovala pryč… a za půl roku jsem do něj vrazila taky přes 10 tisíc a dr. si není jist, zda ho nečekají další nějaké problémy, když je takový maličký a droboučký
![]()
ajinav píše:
Já mám slabost pro obyčený čičiny a nejlíp,když mají nějakou smoutnou minulost. Třeba nalezenci a tak. Ještě,že je můj mužskej nohama na zemi,jinak bych byla schopná se ujmout každého nalezence
S tímhle úplně souhlasím
Nejradši bych ubytovala všechny zdejší venkovní kočičky
Ale netýká se to jen koček. Asi před dvěma lety jsme cestou na hřiště s prckama potkávali venku papouška, asi někomu uletěl. Krmili jsme ho piškoty, byl vážně krásný. Opravdu nikdy jsem doma papouška nechtěla. Ale byl podzim, bylo mi ho líto, říkala jsem si, jak přežije zimu. Nakonec jsem přesvědčila i manžela, že se ho musíme pokusit chytit. Už jsme i koupili zrní, ale nakonec jsme ho už nenašli, asi byl nějaký jiný zachránce rychlejší, aspoň v to doufám, že si ho někdo vzal domů…
Luon koukám na tvoje metříky a ty máš děti přesně na den dva roky po sobě
. To se vám povedlo,jste šikovní
![]()
dobré ráno:). Tak tu máme den po děti po nastěhování a tudíž i morčáky. Elinka je pořád kontroluje a leze po kleci.
dnes jsem vstala a koukám do klece.. No viz foto:D. Ještě, že je nezakousla:D. Ale ono jedno morče je skoro stejně veliké jak Elinka, tak je asi nebere jako myšičku
. Pěkně si ty teritoria rozdělili:D. Vlevo morčata,vpravo kočka:D.
Trošku zaspamuju fotkama ![]()
Lakynka píše:
dobré ráno:). Tak tu máme den po děti po nastěhování a tudíž i morčáky. Elinka je pořád kontroluje a leze po kleci.
dnes jsem vstala a koukám do klece.. No viz foto:D. Ještě, že je nezakousla:D. Ale ono jedno morče je skoro stejně veliké jak Elinka, tak je asi nebere jako myšičku![]()
. Pěkně si ty teritoria rozdělili:D. Vlevo morčata,vpravo kočka:D.Trošku zaspamuju fotkama
Naše číča dlouho chodila kolem klece s morčaty, strká jim tam packu ještě i teď, ale holky se nedají…očuchají a štípnou ![]()
ajinav píše:
Luon koukám na tvoje metříky a ty máš děti přesně na den dva roky po sobě. To se vám povedlo,jste šikovní
![]()
Jojo, nějak se nám to povedlo
Měli vypočítaný stejný termín porodu, oba jsem tři dny přenosila… Akorát mladší to nakonec o 1,5 hod nestihnul
Říkáme jim opožděná dvojčata ![]()
Lakynka ta je fakt nádherná.
Děčata jakou máte toaletku pro čiči? My máme cca 42×30cm a mikešovi už je malá. Tak nevím, zda koupit krytou nebo jen větší nekrytou. ta krytá mi na údržbu přijde náročnejší
.
A jak velká bývá dospělá číča domácí? Nebo jak velké jí stačí wc? Nerada bych za půl roku kupovala zase větší wc ![]()
ajina: já mám kryté. rozměry budou asi tak nějak stejné jak máš ty. Stejné wc má i kamarádka na 5,5kg číču
.
WC - máme nekryté, klasiku cca 50×40cm a stačí to naší kočce v pohodě i na dva dny, když nejsme doma ![]()
Já tu Meggie snad přivážu za ocas ke klice..už mi zase zdrhla z bytu
Jakmile nezamknu, tak skočí na kliku a prochází se po barákově chodbě, kd emáme zazimovaný šáchor a dává si svačinku ![]()
Lakynka píše:
ajina: já mám kryté. rozměry budou asi tak nějak stejné jak máš ty. Stejné wc má i kamarádka na 5,5kg číču.
Dneska totiž bylo pod jeho záchodem mokro. Takže si myslím,že měl nasměrováno mimi a steklo to po dlaždičkách pod záchůdek. Jinak si to neumím vysvětlit ![]()
ajina: ahaa
… tak to nevím, stát se to může.
Holky to chlupatý mimino tak strašně smrdí, pořád prdí. Je to od doby, co jsem začala dávat 2× denně kapsičky.
To je fakt puch.. Tak nevím, jestli je to dobrý?:D