Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
26.10.11 11:02

ahojky, musím nahlásit, že po blechách zatím ani památka a Elí po odblešení a odvšivení přibrala za týden místo 10gramů už 160gramů :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.10.11 11:03
Lakynka píše:
ahojky, musím nahlásit, že po blechách zatím ani památka a Elí po odblešení a odvšivení přibrala za týden místo 10gramů už 160gramů :dance: :dance: :dance:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.10.11 11:20

Laky no super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.10.11 11:27
ajinav píše:
dada1511 píše:.Dneska si pro ně jdu,tak dám pak vědět :-)
Jéé. To budu ráda.

No,tak žádné velké překvapení,máme Purinu,jsem o 470 kč lehčí,ale mám slastný pocit u srdce,že se bude mít kočičák dobře :-)

• Citovat
  • Upravit
380
26.10.11 14:11
dada1511 píše:
ajinav píše:
dada1511 píše:.Dneska si pro ně jdu,tak dám pak vědět :-)
Jéé. To budu ráda.
No,tak žádné velké překvapení,máme Purinu,jsem o 470 kč lehčí,ale mám slastný pocit u srdce,že se bude mít kočičák dobře :-)

Purina nebo Purina Pro plan? Ani nevím,jaký je mezi tím rozdíl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.10.11 14:21

Purina Pro plan,to je,s lososem a rýží,ještě to nemám nastudované,ale prý je to teda opravdu kvalita,a zlepší se i srst cca do měsíce.

• Citovat
  • Upravit
380
26.10.11 16:20
dada1511 píše:
Purina Pro plan,to je,s lososem a rýží,ještě to nemám nastudované,ale prý je to teda opravdu kvalita,a zlepší se i srst cca do měsíce.

Tady mají celkem výhdoné to velké balení http://www.zoohit.cz/…kocky/121631

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.10.11 19:26
Lakynka píše:
A tahle se mi zdá výstavní :srdce:

Ahoj holky, dočítám :kytka:

Laky, tak tahle fotka je luxusní!!! Vypadá jak do časopisu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.10.11 19:46

Tak reagovat na všechno nestihnu, napsaly jste toho hodně :mrgreen:

Ale krmení… mě na veterině poradili Purina Pro Plan, Hill´s a ještě jedno , nevím… a kapsičky taky. Do roka by prý měli mít superprémiové krmiva, tedy ty nejdražší :think:

Jinak, já Arthura musela naučit ty kapsičky jíst, nejdřív je vůbec nechtěl, chtěl jen granulky.
Ale od Agátky (pes) mám letitou zkušenost, že granulky fakt pomáhají proti zubnímu kameni, Agátě je 8,5 roku a kámen má v náznaku na špičácích, ale jinak ne, nikdy jí ho nečistili a vet říkala, že je to fakt těma granulema a to jí občas samozřejmě kapsičku také dáme a i naše jídlo..ochutnává :mrgreen:

Arthurek nám za 3 týdny co ho máme přibral skoro 0,5kg!

http://photos-e.ak.fbcdn.net/…062549_a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.10.11 21:22

Agátko,

kočičák je krasavec :palec: A jak si trůní v té váze  :lol:

Lakynko, tak konečně úspěch, jupíííí!!! Myslím, že Elinka bude ta největší krasavice :palec:

No a my máme se značkováním klid :dance: a je z něj teda ještě větší přícucka v noci, takže se mnou pořád spí, přitulený na krku nebo zádech či boku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.10.11 22:38

Ahojky=)
Granule… aktuálně mám Míca od Brit, jak je macek venku, kolikrát ty granule si dávají i sousedovic kočky a ježci a kdoví, kdo ještě :twisted: , tak na to nemám, sypat jim superprémiovky.
Přilepšuju masem, vajíčkem, jogurt, tvaroh… To zblajzne hned a sám=) Někdy i konzervu, kapsičky mi přijdou všechny u nás běžně dostupné docela hnusné.

Jinak dneska Macík přišel za náma dovnitř, tak jsem ho zvážila, ať můžu přispět do statistiky, 5 a půl měsíce a 2,3kg. Docela slušné na obyčejného macíka mi přijde :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.10.11 08:35

Tak druhý den mám kocora na těch super granulích a kuř. masu a nesmrdí tak hnusně,když záchoduje :think:

Pipet,jo kapsy jsou hnus,ty běžně dostupné,kocour to ani moc nežral,vědšinou olízal jen ten rosol nebo šťávu ,a když se šel čtverečkovat,tak pak smrděl přes půl bytu :-?

Příspěvek upraven 27.10.11 v 08:40

• Citovat
  • Upravit
dada1511
27.10.11 08:39
ajinav píše:
dada1511 píše:
Tady mají celkem výhdoné to velké balení http://www.zoohit.cz/…kocky/121631

Koukala jsme na to,já za to dávala na té veterině 470 kč,takže to vyšlo pěkně,to 3 kg balení,tady se dívám že je poštovné 99kč,tak by to vyšlo dráž.Vědší balík kupovat nechci,i když je tam zipové uzavírání,myslím,že když je dlouho otervřené tak prchá to aroma.Ta 3 kg by mu měla stačit tak na měsíc a půl až dva,i když začal je žrát teď víc,než ty co jsme kupovali před tím,tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
12801
27.10.11 08:41
dada1511 píše:
Tak druhý den mám kocora na těch super granulích a kuř. masu a nesmrdí,když záchoduje :think:Pipet,jo kapsy jsou hnus,ty běžně dostupné,kocour to ani moc nežral,vědšinou olízal jen ten rosol nebo šťávu ,a když se šel čtverečkovat,tak pak smrděl přes půl bytu :-?

Holky, tak já ještě tedy nevypozorovala jestli smrdí přes půl bytu, protože chodí zásadně „kakat“ s doprovodem, vždycky tak mňouká, že se jdeme podívat co chce,vykaká se a my to hned uklidíme…aleje ještě malý, takže kdo ví co bude dál :think:

Jinak přeji všem krásný den :kytka:

Jo…co budete kupovat chlupaťákům k vánocům? Já mám obavy, že našemu bude jako BIG dárek stačit vánoční stromeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.10.11 08:42
AgatkaZ píše:
Tak reagovat na všechno nestihnu, napsaly jste toho hodně :mrgreen:

Ale krmení… mě na veterině poradili Purina Pro Plan, Hill´s a ještě jedno , nevím… a kapsičky taky. Do roka by prý měli mít superprémiové krmiva, tedy ty nejdražší :think:

Jinak, já Arthura musela naučit ty kapsičky jíst, nejdřív je vůbec nechtěl, chtěl jen granulky.
Ale od Agátky (pes) mám letitou zkušenost, že granulky fakt pomáhají proti zubnímu kameni, Agátě je 8,5 roku a kámen má v náznaku na špičácích, ale jinak ne, nikdy jí ho nečistili a vet říkala, že je to fakt těma granulema a to jí občas samozřejmě kapsičku také dáme a i naše jídlo..ochutnává :mrgreen:

Arthurek nám za 3 týdny co ho máme přibral skoro 0,5kg!

http://photos-e.ak.fbcdn.net/…062549_a.jpg

Ten krásně drží na té váze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný