Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, jen rychle zdravím ![]()
Any píše:
Laky-dekuju.Ja verim,ze je to ona
,jeji jmeno je v prekladu Osudova Vila a narodila se v den,kdy nam nase kocicka umrela.Musi to byt ona
![]()
Opravdu Osudová víla
Nová inkarnace vaší kočičky? ![]()
Kačuli, hodně sil na stěhování ![]()
Laky, kam ty ses stěhovala? Nějaký lepší byt? Jsem zvědavá ![]()
AHoj holky,
děkuji za podporu, nějak toho neubývá..... děs běs ![]()
Kocour je zdravotně v pohodě, ale je takový pořád jak uražený, nechce se už vůbec mazlit, nosit na rukou a tak
Ale v noci spí se mnou, tak aspon něco ![]()
všem kočkomilkám ![]()
Tak jsme v novém, stálo to sice hodně sil jak fyzických, tak hlavně psychických. Ale je to za náma a na tento okamžik jsem se celých 6 týdnů těšila. ![]()
A kočičky už prozkoumávají hromady krabic, nové prostory, nové možnosti … Samík už mi stihl ožrat mou kvetoucí masožravou kytičku, prevít jeden… ![]()
Tak, a vzhůru do nových a snad štastnějších dní …
Mávám jen tak, nemám tady smajlíky …
Ahoj,
jdu se k vám vecpat, mám doma roční Mínu - čistokrevnou Ragdollku a je to úžasná beruška, akorát ty chlupy všude:-(.
Před měsícem zdrhla ven a manžel mi teď tvrdí že bude mít koťata, je taková kulička, ale v zimě byla taky kulička. Jak to poznám?
Jinak žere jen granule a občas vezme na milost konzervu a to jeden druh.
Soňa
Muffi,klidně se vecpi
,já teda neporadím,no snad jen počkat
to bude nejjistější ![]()
Kačulííííííí!!!!Tak teda vzhůhu k té nové budoucnosti,jen tě opravím,určitě i šťastnějších dní!!!!......nejen „snad“ ![]()
Kačuli tak hodně štěstí v novém. Ať se tam líbí tobě i kočičákum.
Musím sem hodit jednu fotečku kočky co se potuluje u mamčy po vesnici, je to kráska/krasavec nevím
snad někomu patří a nestane se jí nic ošklivého, se mi tak líbila že jsem si ju prostě musela vyfotit.
Muffi no uvidíte, snad jen třeba zajít na veterinu aby se na kočičku koukli, tam by to asi měli poznat. ![]()
vítej
A nejjistější to bude na veterině, tam určitě řeknou co a jak, zda budete „chovat“ ![]()
Dádo, já doufám, že už bude jen a jen dobře
Jen se prokousat tou horou krabic ![]()
Včera večer mi volala paní ohledně dnešního pohovoru, no tak jsme podnikli velkou pátrací akci, protože jediné co mám na sebe, jsou džíny a tenisky
Ale našli jsme!
A první noc si užívali kočičáci… prošmejdili kde co, Samuel už mi ohryzal masožravku, která kvetla, takže už dokvetla…
a sežrali mi nolinu, kterou jsem před nimi tak chránila… takže první noc byla vše jen ne klidná
Ale hlavně, že se nebojí, šmejdí si a snad se brzy taky pořádně zabydlí ![]()
Kačuli přeji hodně štěstí v novém bytě ![]()
Muffi asi ta vetrina bude nejjistější
To je zvláštní, naše kočka neojídá kytky. Dáváte domácím nějakou tu pastu na žaludek?
A Šlapou po vás kočky v noci? Mína pravidelně v noci dojed, vleze se na mě - třeba na záda a „šlape zelí“ a přede u toho:-)
S.
muffi píše:Ahojky Muffi…kdepa se prodává ta úžasná chlupatá krabice?
To je zvláštní, naše kočka neojídá kytky. Dáváte domácím nějakou tu pastu na žaludek?
A Šlapou po vás kočky v noci? Mína pravidelně v noci dojed, vleze se na mě - třeba na záda a „šlape zelí“ a přede u toho:-)
S.
muffi píše:
S.
Moje kocicka taky nejedla sachor,co jsem jit tak pracne pestovala(vzdy ho jen polamala),nebo travu,co jsem ji koupila,ci donesla,takze jsem ji davala pastu,to mela jako mlsanicko,lizala si to primo z tuby
.
Nova kocicka uvidime-zase si napestuju sachor ![]()
muffi: takhle po mě šlapal Mio:). Hlavně po břiše přes strie, au:D. Elinka ta zas kouše vlasy a olizuje ucho a to důkladně:D.
Začala teď ale tak kousat, bolí to už dost a hlavně nic nic a najednou se odněkud vynoří a strašně škrábne.. Skočí mi třeba do obličeje. Dneska mám poškrábaný celý krk. Nevím, zda to nechat, nebo se to dá nějak odnaučit.. Dělala to i návštěvě a bylo to nebezpečný, jelikož kamarádka má maličké miminko.
Laky mě když Mikeš kousne až to bolí,tak ho vezmu jako je nosila máma za kůži za krkem a on se pak zklidní. Ale příště to udělá znovu
Holky to jsou koťata z útulku, ale ty jsou úžasně zbarvený. Hlavně ty dva vepředu