Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Any píše:
juchuu,tak ja uz se taky po roce muzu chlubit..moje nova krasavicka..
Já chci taky takové koťátkooooo
,ale to by mi neprošlo,jeden je až,až,s dvěma dětmi.Co nezničí děti,zničí kocour
a naopak ![]()
Aji takový kluičky, tý jo nepokoušejte. Taky by se mi líbili dvě kočičky, ale nemám je kam dát a sama se s nima pak nikam nedopravím… ![]()
Nitetis píše:
Aji takový kluičky, tý jo nepokoušejte. Taky by se mi líbili dvě kočičky, ale nemám je kam dát a sama se s nima pak nikam nedopravím…
jj,parodoxně najít hlídání pro zvířátko je někdy těžší než pro dítě ![]()
Ajina-ty jsou krasnii.Mam slabost i pro bikolorni kotatka
.Ovsem ja mam slabost pro jakekoliv zbarveni a rasu kocicek
.
mmch,taky bych klidne brala dve,pac mi to prijde jeste lepsi.Ale to zatim neprochazi…
jůůů to jsou krásní kočičácí
![]()
já bych tak chtěla kamaráda pro našeho kocoura, ale manžel je proti ![]()
My máme ještě králíka 4,5měsíce, kocoura asi 5 nebo 6 ti měsíčního,skoro 4letá dvojčata a musím říct,že nejmenší nepořádek dělá kocour.Ale mít dvě čičiny v bytě, to si myslím,že by z nich byl určitě časem smrádeček ![]()
Ale tím, že Mikeše nemáme od toho malého chlupatého miminka,tak bych ráda ještě to pravé kočičí mimi.Ale to asi až časem až děti povyrostou. ten mourek na té fotce má krásné velké oči ![]()
Aji-v metriku mas,ze kocicka ma 3 mes.tak to je male kocici miminko.Ja si sve miminko budu brat az ve 3mes,tak jak se spravne kocici miminka maji od maminky brat ![]()
AnyNám paní říkala,že mu jsou tak dva měsíce,ale veterinář říkal,že je starší.
Takže vůbec netušíme,kolik mu je
Je to obyčejná kočka domácí a váží 2,7kg ![]()
Chci zkusit ješte jednu veterinářku,zda zjistí věk a aby jsme taky věděli,kdy jít na kastraci. Chceme to stihnout ještě před tím 10 měsícem,kdy by měl kocour dospět
ajinav píše:
AnyNám paní říkala,že mu jsou tak dva měsíce,ale veterinář říkal,že je starší.Takže vůbec netušíme,kolik mu je
Je to obyčejná kočka domácí a váží 2,7kg
Chci zkusit ješte jednu veterinářku,zda zjistí věk a aby jsme taky věděli,kdy jít na kastraci. Chceme to stihnout ještě před tím 10 měsícem,kdy by měl kocour dospět
jo takhle,tak treba ma v genech velke predky
.Moje kocka bude mit 5kg,kocour by mel tak 7kg.to je prumer.Ale proc by vam pani nerekla pravdu?Mozna jsi to psala,jak jste k cici prisli,ja to bohuzel necetla
.Je z utulku?
Z útulku není. Ale příště si jí z útulku pořídím.Hodně tam píšou o povaze. Mikeš je od paní,jejíž manžel má včelín kdesi v přírodě a tam má kočku,které se najednou narodila koťata.Takže sami neví,kdy to bylo ![]()
Any píše:
juchuu,tak ja uz se taky po roce muzu chlubit..moje nova krasavicka..
tak ta je moc krásná.. ![]()