Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jinak holky,vim,ze uz jsme se kdysi na zacatku bavily o stelivech,ale tak pojdme znovu
-zkusenosti atd.
Ja pouzivala vzdy Cast Best Oko plus-chvalim si.Je drevene,takze se da splachovat do WC,perfektne hrudkuje a ac je porizovaci cena vyssi,ve vysledku s nim clovek uspori,protoze opravdu vybira jen ty hovinka a hrudky,ktere hned splachne.
Nevyhodou je,ze granulky dreva jsou lehke,takze je trochu vynasi,ale dala jsem mrizku takovou..do priborniku-mekky plast pred wc a nikam dal se to moc nedostane(tak pochopitelne,ze sem tam neco jo)
Ted jak si pojedu pro Fay,tak bude zvykla na Mikes premium bily,takze musim koupit ten.Mate zkusenost?(ja si ji pak preucim,ale zezacatku budu muset pouzivat to,aby nebyla moc v soku)
predpokladam,ze je to jilovite stelivo,tudiz nesmi do wc.Dnes jsem prosla tri petshopy a tohle nikde nebylo,jen obycejny Mikes..
No a nebo dalsi tipy?
any: mě manžel koupil v Glůobusu nějaké za dvacku oranžové od nich:D. Jsem to chtěla hned vyhodit, že to bude příšerné. ale zatím dobré:)- srovnatelné s Cats natural nebo jak to bylo:D.
Laky,diky
..ale tak do oranzoveho jit nemuzu,to by mi obarvilo kocku
(nee,sranduju,ale nebarvi to ty packy?)
Cast natural jsem nezkousela,vim,ze neco takoveho je,ten muj Cast best Oko plus byl neco jineho(uz jen Cast best bez toho pridomku bylo neco jineho
)
Any: jsem to blbě napsala:D. V oranžovém balení:D. Jako od značky Globus nebo jak. Každopádně vlastnosti má dobré. Hrudkuje, nesmrdí a ani nepráší. ![]()
Any píše:
Laky,diky..ale tak do oranzoveho jit nemuzu,to by mi obarvilo kocku
(nee,sranduju,ale nebarvi to ty packy?)
Cast natural jsem nezkousela,vim,ze neco takoveho je,ten muj Cast best Oko plus byl neco jineho(uz jen Cast best bez toho pridomku bylo neco jineho)
Mikeš z toho má oranžové tlapky ![]()
Máme cats bes ten hrudkující a jsem spokojená. Mám ho ve wc už skoro 4 týdny a stále nesmrdí. Teď ho budu testovat ve větším wc,tak uvidíme
dada1511 píše:ajinav píše:Jéžiši,to bych teda na domácí léčbu nespoléhala a letěla na veterinu,a dávala si sakra bacha na hygienu,aby jste to nechytli i vy.Minule mi veterinářka řekla,že se ten červ může usadit v lidském těle,a nepozná se to,třeba až za 20 let.
Holky my se zase nemůžeme zbavit červů.
Mikeše máme 1,5 měsíce a z toho měl měsíc Stronghold. To jeden den pořád zvracel hýbající se červi.
Pak jsem myslela,že už dobrý no a včera jsem mu vybírala záchod a měl ve výkalech asi 10 cm mrtvýho červa.
Ráno jsem do něj nacpala půl prášku Canivern,ale nevím,zda by nebylo lepší po 14ti dnech ho odčervit znovu a pak teba znovu. Nevíte, jak to je, když má pořád červy?
To už jsem zjišťovala a to bysme museli slíznout ty vajíčka,teda aspoň podle našeho veterináře. Jinak prý nákaza není možná. Takže jídelní stůl stále otírám,protože tam Mikeš i přes zákaz rád vysedává a na linku se nedostane. Četla jsem,že ty vajíčka si můžeš donést i domů na botě,když do něčeho šlápneš ![]()
ahaa, tak Elí má tmavé tlapky, takže netuším. Nevypadá to:D.
Any píše:
jinak holky,vim,ze uz jsme se kdysi na zacatku bavily o stelivech,ale tak pojdme znovu-zkusenosti atd.
Ja pouzivala vzdy Cast Best Oko plus-chvalim si.Je drevene,takze se da splachovat do WC,perfektne hrudkuje a ac je porizovaci cena vyssi,ve vysledku s nim clovek uspori,protoze opravdu vybira jen ty hovinka a hrudky,ktere hned splachne.
Nevyhodou je,ze granulky dreva jsou lehke,takze je trochu vynasi,ale dala jsem mrizku takovou..do priborniku-mekky plast pred wc a nikam dal se to moc nedostane(tak pochopitelne,ze sem tam neco jo)Ted jak si pojedu pro Fay,tak bude zvykla na Mikes premium bily,takze musim koupit ten.Mate zkusenost?(ja si ji pak preucim,ale zezacatku budu muset pouzivat to,aby nebyla moc v soku)
No a nebo dalsi tipy?
predpokladam,ze je to jilovite stelivo,tudiz nesmi do wc.Dnes jsem prosla tri petshopy a tohle nikde nebylo,jen obycejny Mikes..
tak ten Cast Best Oko máme taky, ale přemýšlím, že pořídím něco jiného. Vynáší se hrozně moc, před záchodkem jsem mu dala kobereček. Ovšem kocour se tam ani nezastaví, přeskočí ho a stelivo je všude po bytě. Ráda si přečtu vaše zkušenosti s jiným druhem. ![]()
ZdeMac-a mas ten oko plus?ty drobnejsi granulky?pak jsou i valecky,ty jsou tezsi,ale ty nam nevyhovovaly no pak udelali jeste neco gold a ten je jeste vymakanejsi..
Ale tak cetla jsem si o tom premium mikesovi bilem a vypada to slibne(az na to ze se nemuze splachovat do wc),tak zkusim a budu hlasit.Treba bude vyhovovat a zustanu u nej..
Dobrý večer kočičí maminky ![]()
moc se omlouvám, nestíhám dočítat
sem tam, problémy s červíky, teď diskuze na stelivo… jen vždycky omrknu fotečky
všechny kočičáci jsou nádherní, já mám pejska Agátku, jako dobrý ,ale koťátko je koťátko..i po měsíci jsme u něj všichni (i sousedé a kamarádi) úplně poprdění
je to láska.....
Ve 12 týdnech máme 1,7kg ![]()
Holky, ale mám docela dilema.....
CO STROMEČEK?
Slyšela jsem hromadu upozornění , že ty lamety a řetězy na stromečku jsou pro ně jedovaté, ale jak to udělat bez nich? Navíc, jak se stromečkem? Umělý? Vždycky máme živý…asi bude šplhat… že? ![]()
Jinak přeji všem krásný večer, píšu jednou rukou, druhou mi okupuje Arthurek, leží mi pomalu na klávesnici a honí písmenka ![]()
AgatkaZ-krasna fotka!
Stromecek-to je individual.My meli a vzdy budem mit zivy az do stropu.Obe me zviratka z nej byly nadsene,ale kocicka teda nesplhala(slysela jsem to),ale strom byva tak husty,ze by se tam nevlezla..nooo uvidime,co tahle nova krasavicka,na vanoce trimesicni,takze mimino..
Ja jsem smirena s nejakym prevracenim,mam i deti,15mesicniho rostaka-ten si s kotetem pasne do noty,uvidime kdo stromek sejme prvni
Holt budu hodne hlidat,premyslim i na tuknuti hrebicku do listy
a privazani stromecku.Jinak klasicke ozdoby budou,vetsinou zdobim prirodne(perniky,ovoce,skorice atd),ale kvuli detem davam i nejake ty banky a retezy..nebudu teda davat nic na spodnejsi patra ![]()
No, vzhledem k tomu, že loví i stíny na zdi tak u nás to bude asi veselé…děti už mám skoro z domu a na stromečku jsem si vždycky zakládala, ale letos asi nějaké ty hnusné umělé ozdobičky koupím
aby mi nemrzelo, až stromek strhne, jako jsem si skoro jistá, že ano ![]()
My měli živý,taky ke stropu,je to pak těžší zhodit
,né bylo tov pohodě,jen e za něj chodil skovávat a sem tm čapl po baňce ![]()