Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
4.11.11 11:27
KačuliKačka píše:
Emilie píše:
dada1511 píše:
Holky,u nás je to jedno,jestli něco zničí kocour,nebo děti,stejně za to můžu já :lol: ,bo jsem to prostě měla dát jinam :lol:
:pankac:
My jsme kdysi jako děti měli doma pana „někdo“, který za všechno mohl :lol: :lol:

Tak to je taky dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.11 11:49

Ahojky,

já zjistila, že Elí potvora si vesele škrábe gauč, když spíme. Když je rozložený, tak přesně na místech, kde řádil Mio. Tak jestli to tam vnímá jako znamení… Každopádně na škrabadlo ne a ne:(((((… Já prostě nemůžu mít normální kočku, co škrábe na škrabadle:D. Mio se to pak naučil, ale šel si zaškrábat jen když jsme byli vzhůru, chtěl odměnu:D. No nic, mě je to jedno, ale manželovi to vadí.. A jestli si pořídíme někdy novou sedačku… :oops:)

Jo a jinak jsem včera zažila šok… Větrám a vždycky hlídám Elí, aby byla dostatečně daleko. Jenže včera měl manžel před oknem velký krabice a já ji neviděla. A najednou šup a Elince koukal z okna ocas. :zed: :zed: :zed: Pohotově jsem ji chytla za něj a stáhla dovnitř. Pak jsem se tak klepala. :zed: :zed: :zed: Pak tam šmejdila už furt, i když bylo okno na větračku, tak to je v háji, tohle okno s ní otevírat už nebudu raději, nebo se v něm zasekne. I když ona je tak malá, že by vyskočila asi i tou větračkou. :roll: … Když domyslím, že mohlo být po ní… Respektive bych ji minimálně už nikdy nenašla, zaběhla by do lesa a bylo by :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
4.11.11 13:41

holky,u nas taky manzel kocku spis nechtel :lol: ,a zbytek rodiny,ten i vyhrozoval :cert: .Nakonec spolu koukali na tv,a asistovala mu pri praci na PC,kterou nekdy kvuli ni i prerusil,ac byla dulezita :lol: .Druhou kocku uz chtel,bylo mu po ni smutno 8-)

btw-Laky,nezlob se na me a jestli chces neodpovidej,nebo treba do sz,ale ja jsem prozivala tvuj pribeh a nejak mi chybi konec-kdyz ted tu pises o manzelovi-ty ses vdala znovu nebo vratila domu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.11.11 13:47

My jsme se manžela neptali jestli chce nebo ne, prostě jsme si ji koupili. Nadává to jo, hlavně na jaře jak líňala, to jsem ji měla pořád na talířku, ale jinak ji peklí. Naučil ji doběhnout na podestu na schodech jak jde někdo dolů, protože ji tam prsty zlobí:-).
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.11 16:29

Tak jsme zpět od veterináře. Ušní svrab se potvrdil- mohla rovnou už na začátku dát kapičku a bylo by po všem :roll: . No, tak snad to bude v pohodě. Rovnou i očkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
6.11.11 10:05

Holky my se zase nemůžeme zbavit červů. :zed:
Mikeše máme 1,5 měsíce a z toho měl měsíc Stronghold. To jeden den pořád zvracel hýbající se červi :-x .
Pak jsem myslela,že už dobrý no a včera jsem mu vybírala záchod a měl ve výkalech asi 10 cm mrtvýho červa 8-o .
Ráno jsem do něj nacpala půl prášku Canivern,ale nevím,zda by nebylo lepší po 14ti dnech ho odčervit znovu a pak teba znovu. Nevíte, jak to je, když má pořád červy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
6.11.11 14:00

Aji-padila bych na veterinu :think: ,doufam,ze to budou „jen“obycejni cervy…/jsou taci,co napadaji i vnitrni organy-ale to nechci strasit../
Jinak si myslim,ze jo,ze to chce silnejsi odcervovaci kuru,nekolikrat zasebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.11.11 18:57

Ahojky,

taky bych s červíkama raději frčela na veterinu, nikdy nevíš, co jsou zač :nevim:

A ten náš Charlie to je potvora vyčůraná… :lol: jedny dvířka od linky blbě doléhají a on se frajer naučil je otevřít, skočí nahoru do linky a chodí mi tam krást párátka No jak jsem chytla útěrku, hned jsem ho švihla po zadku, dacan jeden… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.11.11 18:57

Ahojky,

taky bych s červíkama raději frčela na veterinu, nikdy nevíš, co jsou zač :nevim:

A ten náš Charlie to je potvora vyčůraná… :lol: jedny dvířka od linky blbě doléhají a on se frajer naučil je otevřít, skočí nahoru do linky a chodí mi tam krást párátka No jak jsem chytla útěrku, hned jsem ho švihla po zadku, dacan jeden… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.11.11 19:14

Ajina: určitě běž.. :think: , můžou být rezistentní k tomu Strongholdu.. MMch: to jste dali jen jednou? Na vnitřní parazity je potřeba zabít všechny vývojový fáze, resp. mi to vet vysvětlila tak, že Stronghold zabíjí jen dospělé jedince, takže se druhá dávka musí dát max do 30ti dnů,kdy dorostou ty, co předtím byly vajíčka nebo larvy… jinak se pak vylíhnou další a ty to nezabije a zas znovu rostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.11.11 08:28
Lakynka píše:
Ajina: určitě běž.. :think: , můžou být rezistentní k tomu Strongholdu.. MMch: to jste dali jen jednou? Na vnitřní parazity je potřeba zabít všechny vývojový fáze, resp. mi to vet vysvětlila tak, že Stronghold zabíjí jen dospělé jedince, takže se druhá dávka musí dát max do 30ti dnů,kdy dorostou ty, co předtím byly vajíčka nebo larvy… jinak se pak vylíhnou další a ty to nezabije a zas znovu rostou…

Asi změním veterináře. On mi právě dal Stronghold,ale neřekl, že mám pak znovu odčervit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.11.11 10:34

jáááj:(. A to se tě ani neptá, zda po tom odčervení jsi něco viděla v hovínku? a hlavně jako když už to má tolik, ble.. Pádila bych někam, aby ho to nesežralo,fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.11.11 10:43
ajinav píše:
Holky my se zase nemůžeme zbavit červů. :zed:
Mikeše máme 1,5 měsíce a z toho měl měsíc Stronghold. To jeden den pořád zvracel hýbající se červi :-x .
Pak jsem myslela,že už dobrý no a včera jsem mu vybírala záchod a měl ve výkalech asi 10 cm mrtvýho červa 8-o .
Ráno jsem do něj nacpala půl prášku Canivern,ale nevím,zda by nebylo lepší po 14ti dnech ho odčervit znovu a pak teba znovu. Nevíte, jak to je, když má pořád červy?

Jéžiši,to bych teda na domácí léčbu nespoléhala a letěla na veterinu,a dávala si sakra bacha na hygienu,aby jste to nechytli i vy.Minule mi veterinářka řekla,že se ten červ může usadit v lidském těle,a nepozná se to,třeba až za 20 let.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
7.11.11 10:44

Aktuální číčosaurus :lol: ,a nové oblíbené místečko,jak jinak :lol:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
7.11.11 10:46

Už přemýšlí jak ho sekne,smraďoch :-)

• Citovat
  • Upravit