Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
8.11.11 06:27

Agátko

náš CHarlie honí a lítá za vším, co se hne… :lol: vč. jeho ocásku. Ale loni stromeček obcházel bez povšimnutí, ani jednou ho neshodil, nejevil zájem o baňky a to mu byly asi 4 měsíce.
Zato starý kocour - loni 7,5 let - očesal stromeček sotva jsme na něj dali baňky (pro jistotu plastové, ale vcelku hezké) :mrgreen: :mrgreen:

Chce to vyzkoušet, jak bude reagovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.11.11 08:05
KačuliKačka píše:
náš CHarlie honí a lítá za vším, co se hne… :lol: vč. jeho ocásku. Ale loni stromeček obcházel bez povšimnutí, ani jednou ho neshodil, nejevil zájem o baňky a to mu byly asi 4 měsíce.
Zato starý kocour - loni 7,5 let - očesal stromeček sotva jsme na něj dali baňky (pro jistotu plastové, ale vcelku hezké) :mrgreen: :mrgreen:Chce to vyzkoušet, jak bude reagovat :palec:

Dobré ráno..

zatím jsem zkušebně dala vánoční (brzy, já vím,ale já už i peču :oops: )ozdobu na lustr, tak uvidíme jak moc ho to bude zajímat..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.11.11 14:05

Miouše nikdy stromek nezajímal, ani řetězy atd.. Máme vždy živý.. Ale u Elí si nejsem jistá:D. Ta zažila být venku a je mnohem akčnější.. No co, kdo zničí stromek nebo ozdoby, zda děti nebo kočka, to už je jedno:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.11.11 14:11

cauky.
holky,co si myslite o textilnich prepravkach? :think: ja mam plastouvou(sice uz mam z ni odlomene takove packy,ale porad drzi),ale tak nejak premyslim porad nad tou textilni-kvuli uspore mista-kdyz je slozena,kvuli vaze,kdyz ji taham na vet.apod.Ptala jsem se chovatelky,ta je pro plast..ale ja mam porad nutkani jeste koupit tu „tasku“,ze by se tak nak lip vesla do auta(kdyz jsou tam dve autosedacky)..nebo je to fakt blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.11.11 14:12

jo a nejakej peknej tip na overeny eshop s kocicima vecma? /porad nemuzu sehnat to stelivo..a jeste budu kupovat granule atd../

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.11.11 17:25
Any píše:
ZdeMac-a mas ten oko plus?ty drobnejsi granulky?pak jsou i valecky,ty jsou tezsi,ale ty nam nevyhovovaly no pak udelali jeste neco gold a ten je jeste vymakanejsi..Ale tak cetla jsem si o tom premium mikesovi bilem a vypada to slibne(az na to ze se nemuze splachovat do wc),tak zkusim a budu hlasit.Treba bude vyhovovat a zustanu u nej..

jo, přesně ten. Je super, ale na můj vkus se moc vynáší. Ještě ke všemu jsem koupila 40l pytel, takže zatím budu číst příspěvky o stelivu, než nějaké nové koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
8.11.11 19:11

ANY www.zoohit.cz
Při objednávce nad 999 je to bez poštovného a jako nový zákazníky máš slevu 10% a ještě se tam sbírají body. Pokud tam budeš objednávat a nebude ti to vadit,poslala bych ti doporučovací email.

Holky náš Mikeš normálně aportuje. Kdyš si chce hrát tak nosí hračku na házení. Pořád dokola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.11.11 20:15
ajinav píše:
Holky náš Mikeš normálně aportuje. Kdyš si chce hrát tak nosí hračku na házení. Pořád dokola :lol:
:palec: :palec:

Lota mívá občas takové stavy, že si nosí jednu a tu samou myšku v tlamičce a tak divně mňauká. Kdysi měla zbytek kožíšku z velké plyšové myši, který si nosila a chránila jako miminko, ale někde jsme ho ztratili na baráku našich, tak přestala.
A ted jsme našli obyč malou plyšovou zrzavou myšku a zase ji začala nosit a opatrovat si ji. A to je rok po kastraci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.11.11 20:46

Zdravíčko děvčátka

Mám vyhlídnutého fešáka vpravo…nemohla jsem si vzpomenout kdepa jsem ho našla tak jsem majitele požádala o info kolik stojí a kdy bude medvídek k mání…napsal,že 3.000 korun…já jsem pak našla inzerát od něj,kde tu samou nabízí za 2.800 korun…co si myslíte o jeho jednání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.11.11 20:47

Aji diky.Mrknu na stranky a kdybych tam objednavala,tak ti pisnu. :wink:

Jinak moje Cherry taky nosila mysi..nejcasteji mela takovou starou prachovku-takovou stetku barevnou-desne u toho mnoukala,porad to tahala a skladala nam k noham.
A taky u toho desive mnoukala celou cestu co ji nesla(treba z kuchyne do obyvaku)ja se prvne lekla,ze je spatne vykastrovana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.11.11 20:51

aji tak jsem koukala a ten Mikes premium tam neni :zed: ..takze budu muset nekde jinde,ale jinak obchudek vypada fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
8.11.11 23:06

any My máme jen tašku a jsme spokojení. Máme to k vetovi kousek a naší Ginny ani tak nevadí malej prostor jako spíš auta a obecně ten frmol venku.

stromeček My míváme velikej (většinou kolem 4,5m) a přivazujem ho nahoře. Ginny po něm normálně šplhá a v pohodě :mrgreen: Je fakt, že tam věšíme akorát pomeranče a jablka, případně co děcka nadělají ozdoby ze zažehlovacích korálek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.11.11 08:05

Já jsem si s touto debatou o Vánocích vzpoměla,že stromek ani tak velký problém nebyl,jako svíčky na stole,zapálené svíčky,ke kterým blbec neustále chodil čuchat :lol: :zed: :-)

• Citovat
  • Upravit
17026
9.11.11 08:44
Sylvajs píše:
Zdravíčko děvčátkaMám vyhlídnutého fešáka vpravo…nemohla jsem si vzpomenout kdepa jsem ho našla tak jsem majitele požádala o info kolik stojí a kdy bude medvídek k mání…napsal,že 3.000 korun…já jsem pak našla inzerát od něj,kde tu samou nabízí za 2.800 korun…co si myslíte o jeho jednání…

Sylvajs-no to je krasnej cumacek :huban: ..o jednani si bohuzel myslim neverovost.. :-? predpokladam,ze je to modry britacek bez pp..A vis co?rovnou bych se zeptala,ze jsi videla ten inzerat :wink: .Jinak modrych britacku je hafo,ta cena bez PP to bude asi odpovidat,jen pocitej,ze budes dale investovat/ptej se,kolik ockovani../

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.11.11 08:48

doriang-dekuju :hug: ,ja porad o te tasce premyslim… :think: Chci zmenit i veta,ac jsem chodila na spickovou veterinu,ale byla neuveritelne draha a urcite uz mi tam snad i jedna mistnost patri :mrgreen: ..
Ted blizko domu mi otevreli novou vet-mensi,ale dr.neni novacek,uz ordinuje dyl,slysim na nej chvalu a neni tak priserne drahy,jako ta klinika,tak to zkusim.No ale rikam si,autem to je blbost(nez vyjedu z parkoviste a znovu na precpanem zaparkuju,tak jsem tam pesky :lol: ),ale zase prepravka v ruce s 5kg kockou tak cca 10min chuze.to neutahnu :lol: .
Videla jsem prave ty tasky i pres rameno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný