Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
2.11.11 19:03

A nebo takhle,na mrtvolku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.11.11 19:26
ajinav píše:
A nebo takhle,na mrtvolku :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
2.11.11 19:32
ajinav píše:
Z útulku není. Ale příště si jí z útulku pořídím.Hodně tam píšou o povaze. Mikeš je od paní,jejíž manžel má včelín kdesi v přírodě a tam má kočku,které se najednou narodila koťata.Takže sami neví,kdy to bylo :nevim:

aha,takze takovy polodivoch neznamo kdy narozeny.Ale hele,je naaaaadherny.fakt.ten bude mit nejake slechtene predky,takze proste bude velkej.No na tri mesice ale opravdu nevypada. :think:
A jak je na tom se sluchem?(bile kocicky jsou nachylnejsi k hluchote,tak se ptam..)Fakt je luxusni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
2.11.11 20:13

Any díky :srdce: . Slyší dobře. Máme vyzkoušený. Hlavně šustění a otevření ledničky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.11.11 20:18

Ajinav

teda ta vaše kočičí modelka je fakt božííííí.....
I ostatní koťátka… fakt nádherná :-) :-)

Mně dneska počůral sedačku králík… už dlooouho to neudělal, konečně jsem ho dneska mohla pustit po bytě a blbeček se mi hned pomstil :-( :-( Jsem ho varovala, že ještě jednou a půjde na pekáč lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
2.11.11 21:19

Kači náš králík to dělá běžně :cert: A navíc pořád bobkuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.11.11 21:48
ajinav píše:
Kači náš králík to dělá běžně :cert: A navíc pořád bobkuje :zed:

No to naše pako to udělalo párkrát a dobrý… a ted tu pochcal sedačku, blboun…a já na ni ted spím, že? :-(
Dostal za ušiska a frčel do klece…

A ted jsem si byla v pokojíčku pro peřiny a odkudsi z pod postele se ozývá vrnnění :D :D jak tam Samík kdesi vegetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.11.11 19:08

tak jsem dnes vážila toho našeho kocoura a má 4 kg :-D, jsem zvědavá na jaké váze se nám zastaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
3.11.11 19:10

Na veterině mi řekla,že Mikešovi je tak 4-5 měsíců a kastrace tak v lednu.

Nevíte do jakého měsíce koč¨couři rostou? Kdy se jim zastaví růst?
Koupili jsme mu nové wc a doufám,že už ho bude mít napořád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.11 19:13

Ajinav

kocouři cca do 10 měsíců, pak už přestávají růst, protože jsou většinou už i pohlavně dospělí. Nám radil vet. počkat aspon do roku, občas se stává, že když se brzy vykastrují, přestane jim růst hlavička a roste tělo… Oba naši kluci šli pod nůž v roce a čtvrt ;-)

A do wécka se vejdou všichni tři (postpuně samozřejmě :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.11 20:13

Kačuli: ty jo, do 10ti měs? Mio vyrostl nejvíc až po té kastraci… V roce a dál a pořád prý roste:D. Kámoška říkala, že do dvou let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.11 20:22
Lakynka píše:
Kačuli: ty jo, do 10ti měs? Mio vyrostl nejvíc až po té kastraci… V roce a dál a pořád prý roste:D. Kámoška říkala, že do dvou let :think:

Fakt??? Já se u Samíka právě radila s tím anším veterinářem, a on říkal, že rostou tak do ročku, pak jsou i pohlavně zralí a proto je lepší kastraci odložit co to jde, až po tom prvním roce.

Je fakt, že po kastraci nabírají, ale růst??? TO se mi moc nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
3.11.11 22:10

Uvidím s tou kastrací,jak to bude s Mikešek k vydržení.

Holky mě zase na facebook přišla nová nabídka koťat k osvojení.Já to budu muset vypnout :zed: ,jinak fakt budu chlapa ukecávat na další kotě. To jsou takový krásný koťátka,že se tomu nedá odolat. Pokaždý,když zapnu PC,čučim ka kočky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.11 22:27
ajinav píše:
Uvidím s tou kastrací,jak to bude s Mikešek k vydržení.Holky mě zase na facebook přišla nová nabídka koťat k osvojení.Já to budu muset vypnout :zed: ,jinak fakt budu chlapa ukecávat na další kotě. To jsou takový krásný koťátka,že se tomu nedá odolat. Pokaždý,když zapnu PC,čučim ka kočky :zed:

Prosím jaký je to odkaz??? Jen kouknu, u nás je fakt už plno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
4.11.11 07:53

tady ten je přímo na facebook
http://www.facebook.com/…581835163671?…!/kocicinadeje

a nebo www stránky a tam se dá na fcb přihlásit taky
 http://www.kocicinadeje.cz/

přeju ti pevnou vůli v odolávání :wink:

• načítám...