Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ajinav píše:
Z útulku není. Ale příště si jí z útulku pořídím.Hodně tam píšou o povaze. Mikeš je od paní,jejíž manžel má včelín kdesi v přírodě a tam má kočku,které se najednou narodila koťata.Takže sami neví,kdy to bylo
aha,takze takovy polodivoch neznamo kdy narozeny.Ale hele,je naaaaadherny.fakt.ten bude mit nejake slechtene predky,takze proste bude velkej.No na tri mesice ale opravdu nevypada. ![]()
A jak je na tom se sluchem?(bile kocicky jsou nachylnejsi k hluchote,tak se ptam..)Fakt je luxusni ![]()
Any díky
. Slyší dobře. Máme vyzkoušený. Hlavně šustění a otevření ledničky ![]()
teda ta vaše kočičí modelka je fakt božííííí.....
I ostatní koťátka… fakt nádherná
![]()
Mně dneska počůral sedačku králík… už dlooouho to neudělal, konečně jsem ho dneska mohla pustit po bytě a blbeček se mi hned pomstil
Jsem ho varovala, že ještě jednou a půjde na pekáč lol
ajinav píše:
Kači náš králík to dělá běžněA navíc pořád bobkuje
No to naše pako to udělalo párkrát a dobrý… a ted tu pochcal sedačku, blboun…a já na ni ted spím, že? ![]()
Dostal za ušiska a frčel do klece…
A ted jsem si byla v pokojíčku pro peřiny a odkudsi z pod postele se ozývá vrnnění
jak tam Samík kdesi vegetí.
tak jsem dnes vážila toho našeho kocoura a má 4 kg
, jsem zvědavá na jaké váze se nám zastaví..
Na veterině mi řekla,že Mikešovi je tak 4-5 měsíců a kastrace tak v lednu.
Nevíte do jakého měsíce koč¨couři rostou? Kdy se jim zastaví růst?
Koupili jsme mu nové wc a doufám,že už ho bude mít napořád ![]()
kocouři cca do 10 měsíců, pak už přestávají růst, protože jsou většinou už i pohlavně dospělí. Nám radil vet. počkat aspon do roku, občas se stává, že když se brzy vykastrují, přestane jim růst hlavička a roste tělo… Oba naši kluci šli pod nůž v roce a čtvrt ![]()
A do wécka se vejdou všichni tři (postpuně samozřejmě
)
Kačuli: ty jo, do 10ti měs? Mio vyrostl nejvíc až po té kastraci… V roce a dál a pořád prý roste:D. Kámoška říkala, že do dvou let ![]()
Lakynka píše:
Kačuli: ty jo, do 10ti měs? Mio vyrostl nejvíc až po té kastraci… V roce a dál a pořád prý roste:D. Kámoška říkala, že do dvou let
Fakt??? Já se u Samíka právě radila s tím anším veterinářem, a on říkal, že rostou tak do ročku, pak jsou i pohlavně zralí a proto je lepší kastraci odložit co to jde, až po tom prvním roce.
Je fakt, že po kastraci nabírají, ale růst??? TO se mi moc nezdá…
Uvidím s tou kastrací,jak to bude s Mikešek k vydržení.
Holky mě zase na facebook přišla nová nabídka koťat k osvojení.Já to budu muset vypnout
,jinak fakt budu chlapa ukecávat na další kotě. To jsou takový krásný koťátka,že se tomu nedá odolat. Pokaždý,když zapnu PC,čučim ka kočky ![]()
ajinav píše:
Uvidím s tou kastrací,jak to bude s Mikešek k vydržení.Holky mě zase na facebook přišla nová nabídka koťat k osvojení.Já to budu muset vypnout,jinak fakt budu chlapa ukecávat na další kotě. To jsou takový krásný koťátka,že se tomu nedá odolat. Pokaždý,když zapnu PC,čučim ka kočky
Prosím jaký je to odkaz??? Jen kouknu, u nás je fakt už plno ![]()
tady ten je přímo na facebook
http://www.facebook.com/…581835163671?…!/kocicinadeje
a nebo www stránky a tam se dá na fcb přihlásit taky
http://www.kocicinadeje.cz/
přeju ti pevnou vůli v odolávání ![]()