Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
31.10.11 21:06

Ajina: jsou krásnííí:)

Noo, to já ji beru taky, jenže ona se do mě zakousne stejně:D. Fakt mi tahá kůži úplně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.10.11 21:20

Ajinav

ti jsou kráásnííí :palec:

Laky, jedině plácnout a opět to důrazné NE nebo postříkat rozprašovačem :nevim:

A Charlie taky šlape, pravé rameno, pak se teda asi 3× zatočí dokola než se uloží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.10.11 21:22

Ajinav

ti jsou kráásnííí :palec:

Laky, jedině plácnout a opět to důrazné NE nebo postříkat rozprašovačem :nevim:

A Charlie taky šlape, pravé rameno, pak se teda asi 3× zatočí dokola než se uloží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
31.10.11 21:26

ajinav
No ty koťátka jsou úžasná, hned bych je brala domů :mrgreen: ale asi by mi to neprošlo,dvě kočky je u nás konečná.
Kačuli
Přeji ať se brzo i s kočičáky zabydlíte, závidím že už to máte za sebou. Nás to čeká přibližně za měsíc a nějak si to pořád neumím představit, jak všechny ty krámy přestěhujeme. Hlavně mám obavy o ty naše chlupaťáky jak to snesou. Jsou to čistokrevní byťáci a teď jdeme do domku,tak jsem zvědavá jak to zvládnou. O Sama ani takový strach nemám, ale s Bastinou to bude horší, ona má sklony zdrhat už teď a co potom až bude mít nízko okna. A máme to ztížené tím, že je hluchá jako poleno,takže jestli uteče,tak se určitě nevrátí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
31.10.11 21:30

.

Příspěvek upraven 31.10.11 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.10.11 21:43

Buráku,

určitě bych zabezpčeila pořádně okna i dveře ven, aby neutekla… a na krk pak jedině fosforeskující obojek, aby jí bylo vidět i ve tmě, kdyby náááhodou prchla.

Samík (náš) je v poho, ožírá kytky, lebedí si na parapetu a šmejdí všude možně, takže pořád někde něco padá, shazuje a posunuje :mrgreen:
Lotka a Charlie jsou při neznámém zvuku ostražití a schovávají se v pokojíčku pod postel. Ale jak je ticho,t ak šmejdí taky…
A za noc mi sežrali nolinu :cert:

A blbne mi net, tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.10.11 21:45

Buráku,

a já teda měla víc jak 66 krabic od banánů plných věcí, spotřebiče, nábytek a i tak to bylo šílené!!!! Doufám, že už nikdy více!!!

A to jsme s malým sami dva, tři kočky, králík a křeček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
31.10.11 21:52

Kačuli :-D
Taky mi blbne net,koukám že se mi to odeslalo hned dvakrát. Mám z toho stěhování hrůzu už teď. Nás je pět,takže těch krabic bude podstatně víc :jazyk: Ale o tu naši čičinu mám fakt strach,ona je i trošku blbá :mrgreen: naše děti jí říkají ú.d.(shválně píšu s tečkama :mrgreen: :mrgreen: ) což znamená úplnej debil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.11.11 07:47
Burak píše:
Kačuli :-D
Taky mi blbne net,koukám že se mi to odeslalo hned dvakrát. Mám z toho stěhování hrůzu už teď. Nás je pět,takže těch krabic bude podstatně víc :jazyk: Ale o tu naši čičinu mám fakt strach,ona je i trošku blbá :mrgreen: naše děti jí říkají ú.d.(shválně píšu s tečkama :mrgreen: :mrgreen: ) což znamená úplnej debil :oops:

Ajaj, no tak to tvé obavy opravdu chápu, myslím s kočenkou :think: Ale ta přezdívka, to jsem se tu ted posmála :lol: No, ted záleží, v jakých místech domek je, jestli je tam cesta nebo jiné nebezpeči… Jediné bude asi fakt pečlivě hlídat at neprchne :nevim:

A ke stěhování..... my jsme sice jen dva, ale veškerý nábytek byl můj, takže šel se mnou… a je to mazec, včera jsem tu jen tak kličkovala mezi bednama, dneska se vrhám na kuchyni, protože jsem nervozní z toho bince tady :zed:

Vyfotím před a po, at máš pak představu. Jinak já šla z 3 plus 1 na baráčku do bytu ve městě 2 plus 1. Chvíli bude trvat, než se to vybalí a poukládá… ale pak snad už bude fajn ;-)

Hlavní je nepropadat panice (jako u mně) ale ty máš určtiě bezva chlapa a děti, takže to zmáknete levou zadní ;-)
U nás jely kočky až jako poslední se mnou v autě. Do té doby vegetily se vším v ložnici aby neutekly nebo se jim něco nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.11.11 08:15

Tak ja na vás kvůli těm kocourům nemám ani čas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.11.11 09:54

To byla noc..... Elí skočila zas zničehonic na manželovu hlavu a škrábla ho do oka. Ještě, že je už měl zavřený 8-o … Je to potvora, tohle fakt nevím, proč dělá:(… a kouše kouše a kouše, spí, kouše kouše kouše, škrábe. :zed: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.11.11 10:18
Lakynka píše:
To byla noc..... Elí skočila zas zničehonic na manželovu hlavu a škrábla ho do oka. Ještě, že je už měl zavřený 8-o … Je to potvora, tohle fakt nevím, proč dělá:(… a kouše kouše a kouše, spí, kouše kouše kouše, škrábe. :zed: :-P

Tak to je divné, Charlie byl sice éro, ale tohle nedělal… bud se zeptat na veterině co s tím anebo pořídit ještě jedno kotě, at se zabaví spolu a vás nechají být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.11.11 11:05

Mě tohle udělala Mína protže si na mě sedla moucha, taky mě škrábla do oka.

Lakynka píše:
To byla noc..... Elí skočila zas zničehonic na manželovu hlavu a škrábla ho do oka. Ještě, že je už měl zavřený 8-o … Je to potvora, tohle fakt nevím, proč dělá:(… a kouše kouše a kouše, spí, kouše kouše kouše, škrábe. :zed: :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.11.11 11:10

Naše kočka miluje tašky, batohy, krabice a koše na prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.11.11 11:26

Ona to bohužel dělá běžně:(. Fakt už to bolí dost, tak aby se to nestupňovalo:D. Já jsem jí včera večer tohle zarazila tím, že jsem ji vzala pod křídlo a prostě pomazlila, ačkoliv ze začátku nechtěla, nakonec usnula s vrněním:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný