Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ajina: jsou krásnííí:)
Noo, to já ji beru taky, jenže ona se do mě zakousne stejně:D. Fakt mi tahá kůži úplně ![]()
ti jsou kráásnííí ![]()
Laky, jedině plácnout a opět to důrazné NE nebo postříkat rozprašovačem ![]()
A Charlie taky šlape, pravé rameno, pak se teda asi 3× zatočí dokola než se uloží…
ti jsou kráásnííí ![]()
Laky, jedině plácnout a opět to důrazné NE nebo postříkat rozprašovačem ![]()
A Charlie taky šlape, pravé rameno, pak se teda asi 3× zatočí dokola než se uloží…
ajinav
No ty koťátka jsou úžasná, hned bych je brala domů
ale asi by mi to neprošlo,dvě kočky je u nás konečná.
Kačuli
Přeji ať se brzo i s kočičáky zabydlíte, závidím že už to máte za sebou. Nás to čeká přibližně za měsíc a nějak si to pořád neumím představit, jak všechny ty krámy přestěhujeme. Hlavně mám obavy o ty naše chlupaťáky jak to snesou. Jsou to čistokrevní byťáci a teď jdeme do domku,tak jsem zvědavá jak to zvládnou. O Sama ani takový strach nemám, ale s Bastinou to bude horší, ona má sklony zdrhat už teď a co potom až bude mít nízko okna. A máme to ztížené tím, že je hluchá jako poleno,takže jestli uteče,tak se určitě nevrátí ![]()
Buráku,
určitě bych zabezpčeila pořádně okna i dveře ven, aby neutekla… a na krk pak jedině fosforeskující obojek, aby jí bylo vidět i ve tmě, kdyby náááhodou prchla.
Samík (náš) je v poho, ožírá kytky, lebedí si na parapetu a šmejdí všude možně, takže pořád někde něco padá, shazuje a posunuje ![]()
Lotka a Charlie jsou při neznámém zvuku ostražití a schovávají se v pokojíčku pod postel. Ale jak je ticho,t ak šmejdí taky…
A za noc mi sežrali nolinu ![]()
A blbne mi net, tak zatím papa
Buráku,
a já teda měla víc jak 66 krabic od banánů plných věcí, spotřebiče, nábytek a i tak to bylo šílené!!!! Doufám, že už nikdy více!!!
A to jsme s malým sami dva, tři kočky, králík a křeček
![]()
Kačuli ![]()
Taky mi blbne net,koukám že se mi to odeslalo hned dvakrát. Mám z toho stěhování hrůzu už teď. Nás je pět,takže těch krabic bude podstatně víc
Ale o tu naši čičinu mám fakt strach,ona je i trošku blbá
naše děti jí říkají ú.d.(shválně píšu s tečkama
) což znamená úplnej debil ![]()
Burak píše:
Kačuli
Taky mi blbne net,koukám že se mi to odeslalo hned dvakrát. Mám z toho stěhování hrůzu už teď. Nás je pět,takže těch krabic bude podstatně vícAle o tu naši čičinu mám fakt strach,ona je i trošku blbá
naše děti jí říkají ú.d.(shválně píšu s tečkama
![]()
) což znamená úplnej debil
Ajaj, no tak to tvé obavy opravdu chápu, myslím s kočenkou
Ale ta přezdívka, to jsem se tu ted posmála
No, ted záleží, v jakých místech domek je, jestli je tam cesta nebo jiné nebezpeči… Jediné bude asi fakt pečlivě hlídat at neprchne ![]()
A ke stěhování..... my jsme sice jen dva, ale veškerý nábytek byl můj, takže šel se mnou… a je to mazec, včera jsem tu jen tak kličkovala mezi bednama, dneska se vrhám na kuchyni, protože jsem nervozní z toho bince tady ![]()
Vyfotím před a po, at máš pak představu. Jinak já šla z 3 plus 1 na baráčku do bytu ve městě 2 plus 1. Chvíli bude trvat, než se to vybalí a poukládá… ale pak snad už bude fajn ![]()
Hlavní je nepropadat panice (jako u mně) ale ty máš určtiě bezva chlapa a děti, takže to zmáknete levou zadní ![]()
U nás jely kočky až jako poslední se mnou v autě. Do té doby vegetily se vším v ložnici aby neutekly nebo se jim něco nestalo.
To byla noc..... Elí skočila zas zničehonic na manželovu hlavu a škrábla ho do oka. Ještě, že je už měl zavřený
… Je to potvora, tohle fakt nevím, proč dělá:(… a kouše kouše a kouše, spí, kouše kouše kouše, škrábe.
![]()
Lakynka píše:
To byla noc..... Elí skočila zas zničehonic na manželovu hlavu a škrábla ho do oka. Ještě, že je už měl zavřený… Je to potvora, tohle fakt nevím, proč dělá:(… a kouše kouše a kouše, spí, kouše kouše kouše, škrábe.
![]()
Tak to je divné, Charlie byl sice éro, ale tohle nedělal… bud se zeptat na veterině co s tím anebo pořídit ještě jedno kotě, at se zabaví spolu a vás nechají být ![]()
Mě tohle udělala Mína protže si na mě sedla moucha, taky mě škrábla do oka.
Lakynka píše:
To byla noc..... Elí skočila zas zničehonic na manželovu hlavu a škrábla ho do oka. Ještě, že je už měl zavřený… Je to potvora, tohle fakt nevím, proč dělá:(… a kouše kouše a kouše, spí, kouše kouše kouše, škrábe.
![]()
Ona to bohužel dělá běžně:(. Fakt už to bolí dost, tak aby se to nestupňovalo:D. Já jsem jí včera večer tohle zarazila tím, že jsem ji vzala pod křídlo a prostě pomazlila, ačkoliv ze začátku nechtěla, nakonec usnula s vrněním:D