Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
27.10.11 09:01

Dada my teď koupili v květince tu trávu pro kočky. Když ale pustím králíka,musím jí schovat. Mikeš si dává trochu trávy denně. jinak chodil na kytku nebo králíkovi na seno,ale tam moc nedosáhne.

Agatko krásná fotka jak se k sobě tulí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.10.11 09:15

Ony ty plastové nejsou nic moc, ale zase jou bezpečné a nerozbijou se. Samík je na tohle fakt éro :mrgreen: Malý věšel baňky a Samík seděl a vyčkával… jak visela první proletěl a čmajzl nám ji … a my měli záchvat smíchu :lol:

Tady na fotce se chystal ukrást další báňu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
27.10.11 09:17
KačuliKačka píše:
Ony ty plastové nejsou nic moc, ale zase jou bezpečné a nerozbijou se. Samík je na tohle fakt éro :mrgreen: Malý věšel baňky a Samík seděl a vyčkával… jak visela první proletěl a čmajzl nám ji … a my měli záchvat smíchu :lol:Tady na fotce se chystal ukrást další báňu :mrgreen:

No vidím, že klidné vánoce nás asi nečekají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.10.11 16:15

Přátelení chlupáčů:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.10.11 16:16

„budeme kámoši?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.10.11 16:34
Lakynka píše:
„budeme kámoši?“
…dokud nevyrostu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.10.11 16:38

ajina: hned vzápětí šmátrala už po té pacce jinak:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.10.11 18:48

Laky,

ti jsou krásní… musí to být hodně zajímavé kamarádství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.10.11 19:10

tak ze stromečku mám taky obavy, aby se moc kocourovi nelíbil…naštěstí my už ty plastové baňky máme dlouho…jinak fontánka na pití se ujala, koucour s ní pěkně pije. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.10.11 20:12

Dříve jsme měli dřevěné ozdoby, ale těch mi bylo líto, kdyby se poškrábaly a rozbily… Samík s nimi lítal po bytě jak cvok :lol:

No a ty obyč z tesca nevypadají až tak hnusně, takže stromek vypadá jakž takž a kocour si taky zařádí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.10.11 12:53

Ahojky kočky

:kytka:

Tak toho úžasného kocourka jsem odvolala :-? …páč ještě musím nakoupit škrabadlo,pelíšek a další drobnosti…když si vezmu jinou britku za 2 až 3.000 tak stále na tom budu lépe…
Vypadá to,že s této výplaty budu objednávat škrabadlo…
 http://aukro.cz/…3522601.html

http://aukro.cz/…3522600.html

Mám zálusk na toto…akorát nevím barvičku…páč britská má tmavší chlupy tak asi to tmavé…co si myslíte vy…

A pak už jenom toho chlupáčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.10.11 13:10

ahoj holky,
zase jsem se dlouho neukazala,ale ted uz to bude snad casteji,protoze jsem se konecne dockala a po roce budu mit opet svou kocicku :dance: :dance: :dance: :dance: .Cekala jsem na rozhodnuti majitelky,zda kotatko,na ktere jsme cekali uchovni ci da na mazlicka,a uz je rozhodnuto a priblizne za mesic nas bude o jednoho vice :dance:

Jinak koukam,Laky,ze uz mas zase kocicku-to ti moc preju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
28.10.11 13:11

šla bych do toho tmavého… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.10.11 13:41

Sylvajs-jsem si nasla,ze uvazujes o kremovem kocourkovi (bri).nebo jsem prehlidla nekde jinou barvu.Pokud to bude kremak,tak klidne vem to svetlejsi,to je preci uplnej krem.Jinac to klidne vyber i podle toho,kam to budes davat a hodi se ti.Ja mam takove podobne z odkazu jen vetsi,tak stredne hnede a docela se to nam ztraci(pritom jsem nemela kremovou ani hnedou kocku,ale stribrnou).Jde to dobre vysavat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.10.11 13:58

Any -ten krémák je za 6.000 což je pro mě dost…objevila jsem radgollka za 3.000 a je krásný…já popravdě ještě nevím jakou rasu..jenom stále hledám a toužím…mám tu i zamluvené koťáka matka radgoll a otec neznámý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný