Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
24.10.11 14:26

Mikeš taky asi prvních 14 dní co byl u nás hrozně smrděl :mrgreen: . Ten to nějak přešlo nebo už tak neprdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.11 16:29

Lakynko,

Elinka je krasavice :palec:
A koukám, že si tam lebedila s morčátkama tak, jako náš Charlie s králíkem :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
24.10.11 16:32
zoubky píše:
Já tu Meggie snad přivážu za ocas ke klice..už mi zase zdrhla z bytu :cert: Jakmile nezamknu, tak skočí na kliku a prochází se po barákově chodbě, kd emáme zazimovaný šáchor a dává si svačinku :zed:

Vynalézavá šikulka :-D To tedy naštěstí náš kocour neumí :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
24.10.11 18:41

Lakynko Eli má fakt krásnou kresbu :palec:

WC má kočičák kryté asi 60×40 tak nějak nejsme teď doma tak přesně nevím. Jinak asi až úplně vyroste tak koupím větší. A nějak mi nepřijde že je s krytým wc větší přáce než s nekrytým, spíš naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.11 21:49

My máme jedno kryté a druhé obyč, velikostně stejné, cca těch 40×60(možná 50) cm a teda z nekrytého víc vyhazují písek,když hlavně Lotka vehementně zahrabává :lol:
Ale na čištění mi to přijde stejné… jen do krytého hůř vidím, to je vše :nevim: :wink:
Asi bych i ten druhý měla krytý, přece jen když někdo přijde, tak nemusí koukat na bobky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.10.11 09:44

Tak mám od soboty dva brášky kočičí. Jsou nádherní. MM že je ve své dílně nechce, ale nakonec vyměkl a dokonce jim připravil pelíšky. Denn ěje venčím, musí si zvyknout, že do 14 dnů budou celý den venku, domů půjdou akorát na noc. Teda samozřejmě že nebudou na mraze a že mají venku možnost úkrytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
25.10.11 09:59

lakynko Nase kocka i kotata smrdi uplne silene pokazde kdyz dostanou kapsu nebo konzervu… mam za to, ze je to proste tou stravou, z granuli tolik nesmrdi (dostavaji Brity)

WC Mame teda kryte, me to hrozne smrdi kdyz je nekryte, mame i jedno zalozni kryte ale bez dvirek a to vytahuju jen pro kotata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
25.10.11 10:52

Ahoj Kočkomilky!

Tak jsem včera byla na veterině,na přášek na odčervení,v noci se kocou zeblil,tak nevím,zda to bude mít nějaký efekt.Snad jo,dneska se mi zas batole přehrabovalo v jeho záchodě :zed:

Jinak,jsem se ptala na ten smrad po záchodování,tak je to stravou,obědnala jsem mu extra granule,teda stály majlant,ale měla by se vylepšit i srst.S kapsamy jsem skončila,to smrdí po tom.Prý mu mám dávat místo toho maso, v kombinaci s pribiňákem + tav. sejratak jdu do toho.V rámci ekonomiky rodiny jsem to rozpočítávala,a 1kg kuřecího když mu nabalíčkuju mu vyjde tak na 10 dní,cca 130 kč,to je nastejno jak kvalitnější kapsy a má maso,což je pro něj lepší.

Ještě hodlám koupit olej na čištění zubů,bo britkám se prý zuby často bzo kazí.No,tak kocour bude mít Vánoce už v listopadu.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
25.10.11 10:55

Včera jsem mu teda chystala kuř. srdíčka,můj na mě hleděl,jestli jdu dělat polívku :lol: ,a když jsem řekla,že je to pro kocourka,tak měl skoro infarkt,to jsem zvědavá,jak se bude tvářit,až mu budu podávat ty kuř. prasa :lol:

Nicméně,to opravdu fin. vyjde stejně,tak proč mu nedopřát miláčkovi :huban: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
380
25.10.11 11:10
dada1511 píše:
Ahoj Kočkomilky!

Tak jsem včera byla na veterině,na přášek na odčervení,v noci se kocou zeblil,tak nevím,zda to bude mít nějaký efekt.Snad jo,dneska se mi zas batole přehrabovalo v jeho záchodě :zed:

Jinak,jsem se ptala na ten smrad po záchodování,tak je to stravou,obědnala jsem mu extra granule,teda stály majlant,ale měla by se vylepšit i srst.S kapsamy jsem skončila,to smrdí po tom.Prý mu mám dávat místo toho maso, v kombinaci s pribiňákem + tav. sejratak jdu do toho.V rámci ekonomiky rodiny jsem to rozpočítávala,a 1kg kuřecího když mu nabalíčkuju mu vyjde tak na 10 dní,cca 130 kč,to je nastejno jak kvalitnější kapsy a má maso,což je pro něj lepší.

Ještě hodlám koupit olej na čištění zubů,bo britkám se prý zuby často bzo kazí.No,tak kocour bude mít Vánoce už v listopadu.

A co třeba ¨smíchat to maso s játrama. Ty vyjdou o polovinu laciněji aještě bych tam přimíchala vařenou mrkev.
A existuje něco aby nesmrděla kočka když se vykadí? To je teprve puch, a to v celým bytě 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
25.10.11 11:48

No my máme kvalitní stelivo,co pohlcuje pachy,ale i ty 2 minutky než to zahrabe je pro mě smrtících :zed:

Ajinav,dobrý nápad,ale chci dávat syrové maso,je to prý nejlepší,ty myslíš že by to bylo uvařené,že???

• Citovat
  • Upravit
380
25.10.11 12:53
dada1511 píše:
No my máme kvalitní stelivo,co pohlcuje pachy,ale i ty 2 minutky než to zahrabe je pro mě smrtících :zed:Ajinav,dobrý nápad,ale chci dávat syrové maso,je to prý nejlepší,ty myslíš že by to bylo uvařené,že???

Jojo,myslela jsem, že budeš vařit. A myslíš, že by játra nemohl syrová?
já taky řeším, co mu dávat. Může mít kočka jen granule? A jaké jsou ty kvalitní? Moc se nevyznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
25.10.11 14:19

Vařit určitě né,kočka je masožravec,v přírodě si maso taky neuvaří,musí se to dát přemrazit,aby se zlikvidovali bakterie,teda syr. játra bych se asi bála i přemražená :think:

Ty granule ani nevím,jaké to jsou,obědnávala jsem to na veterině,bo v obchodě je malý výběr,těch opravdu kvalitních,a přes net se to nevyplatí kvůli poštovnému.Dneska si pro ně jdu,tak dám pak vědět :-)

• Citovat
  • Upravit
17050
25.10.11 14:22

Já dávám z masíčka jedině přemražené kuřecí prso :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.10.11 14:40
dada1511 píše:.Dneska si pro ně jdu,tak dám pak vědět :-)

Jéé. To budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný