Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mikeš taky asi prvních 14 dní co byl u nás hrozně smrděl
. Ten to nějak přešlo nebo už tak neprdí ![]()
Elinka je krasavice ![]()
A koukám, že si tam lebedila s morčátkama tak, jako náš Charlie s králíkem
![]()
zoubky píše:
Já tu Meggie snad přivážu za ocas ke klice..už mi zase zdrhla z bytuJakmile nezamknu, tak skočí na kliku a prochází se po barákově chodbě, kd emáme zazimovaný šáchor a dává si svačinku
Vynalézavá šikulka
To tedy naštěstí náš kocour neumí
.
Lakynko Eli má fakt krásnou kresbu ![]()
WC má kočičák kryté asi 60×40 tak nějak nejsme teď doma tak přesně nevím. Jinak asi až úplně vyroste tak koupím větší. A nějak mi nepřijde že je s krytým wc větší přáce než s nekrytým, spíš naopak ![]()
My máme jedno kryté a druhé obyč, velikostně stejné, cca těch 40×60(možná 50) cm a teda z nekrytého víc vyhazují písek,když hlavně Lotka vehementně zahrabává ![]()
Ale na čištění mi to přijde stejné… jen do krytého hůř vidím, to je vše
![]()
Asi bych i ten druhý měla krytý, přece jen když někdo přijde, tak nemusí koukat na bobky ![]()
Tak mám od soboty dva brášky kočičí. Jsou nádherní. MM že je ve své dílně nechce, ale nakonec vyměkl a dokonce jim připravil pelíšky. Denn ěje venčím, musí si zvyknout, že do 14 dnů budou celý den venku, domů půjdou akorát na noc. Teda samozřejmě že nebudou na mraze a že mají venku možnost úkrytu.
lakynko Nase kocka i kotata smrdi uplne silene pokazde kdyz dostanou kapsu nebo konzervu… mam za to, ze je to proste tou stravou, z granuli tolik nesmrdi (dostavaji Brity)
WC Mame teda kryte, me to hrozne smrdi kdyz je nekryte, mame i jedno zalozni kryte ale bez dvirek a to vytahuju jen pro kotata.
Ahoj Kočkomilky!
Tak jsem včera byla na veterině,na přášek na odčervení,v noci se kocou zeblil,tak nevím,zda to bude mít nějaký efekt.Snad jo,dneska se mi zas batole přehrabovalo v jeho záchodě ![]()
Jinak,jsem se ptala na ten smrad po záchodování,tak je to stravou,obědnala jsem mu extra granule,teda stály majlant,ale měla by se vylepšit i srst.S kapsamy jsem skončila,to smrdí po tom.Prý mu mám dávat místo toho maso, v kombinaci s pribiňákem + tav. sejratak jdu do toho.V rámci ekonomiky rodiny jsem to rozpočítávala,a 1kg kuřecího když mu nabalíčkuju mu vyjde tak na 10 dní,cca 130 kč,to je nastejno jak kvalitnější kapsy a má maso,což je pro něj lepší.
Ještě hodlám koupit olej na čištění zubů,bo britkám se prý zuby často bzo kazí.No,tak kocour bude mít Vánoce už v listopadu.
Včera jsem mu teda chystala kuř. srdíčka,můj na mě hleděl,jestli jdu dělat polívku
,a když jsem řekla,že je to pro kocourka,tak měl skoro infarkt,to jsem zvědavá,jak se bude tvářit,až mu budu podávat ty kuř. prasa ![]()
Nicméně,to opravdu fin. vyjde stejně,tak proč mu nedopřát miláčkovi
![]()
dada1511 píše:
Ahoj Kočkomilky!Tak jsem včera byla na veterině,na přášek na odčervení,v noci se kocou zeblil,tak nevím,zda to bude mít nějaký efekt.Snad jo,dneska se mi zas batole přehrabovalo v jeho záchodě
Jinak,jsem se ptala na ten smrad po záchodování,tak je to stravou,obědnala jsem mu extra granule,teda stály majlant,ale měla by se vylepšit i srst.S kapsamy jsem skončila,to smrdí po tom.Prý mu mám dávat místo toho maso, v kombinaci s pribiňákem + tav. sejratak jdu do toho.V rámci ekonomiky rodiny jsem to rozpočítávala,a 1kg kuřecího když mu nabalíčkuju mu vyjde tak na 10 dní,cca 130 kč,to je nastejno jak kvalitnější kapsy a má maso,což je pro něj lepší.
Ještě hodlám koupit olej na čištění zubů,bo britkám se prý zuby často bzo kazí.No,tak kocour bude mít Vánoce už v listopadu.
A co třeba ¨smíchat to maso s játrama. Ty vyjdou o polovinu laciněji aještě bych tam přimíchala vařenou mrkev.
A existuje něco aby nesmrděla kočka když se vykadí? To je teprve puch, a to v celým bytě ![]()
No my máme kvalitní stelivo,co pohlcuje pachy,ale i ty 2 minutky než to zahrabe je pro mě smrtících ![]()
Ajinav,dobrý nápad,ale chci dávat syrové maso,je to prý nejlepší,ty myslíš že by to bylo uvařené,že???
dada1511 píše:
No my máme kvalitní stelivo,co pohlcuje pachy,ale i ty 2 minutky než to zahrabe je pro mě smrtícíchAjinav,dobrý nápad,ale chci dávat syrové maso,je to prý nejlepší,ty myslíš že by to bylo uvařené,že???
Jojo,myslela jsem, že budeš vařit. A myslíš, že by játra nemohl syrová?
já taky řeším, co mu dávat. Může mít kočka jen granule? A jaké jsou ty kvalitní? Moc se nevyznám ![]()
Vařit určitě né,kočka je masožravec,v přírodě si maso taky neuvaří,musí se to dát přemrazit,aby se zlikvidovali bakterie,teda syr. játra bych se asi bála i přemražená ![]()
Ty granule ani nevím,jaké to jsou,obědnávala jsem to na veterině,bo v obchodě je malý výběr,těch opravdu kvalitních,a přes net se to nevyplatí kvůli poštovnému.Dneska si pro ně jdu,tak dám pak vědět ![]()
dada1511 píše:.Dneska si pro ně jdu,tak dám pak vědět
Jéé. To budu ráda.