Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tedy, vypadá to hezky
Ale jak znám svoje potomky, lezli by do toho taky ![]()
Agatko, jj, přesně tohle myslím
manželovi se to moc líbilo a tím, že máme skoro všechna topení u okna, tak by se mohla i rozhlížet ven. hvilku měla deku na topení a dovedla tam sedět skoro celý den. Ale potom jsme to sundali, pořád padala. pak jsme chtěli koupit vysoké škrabadlo, aby ven viděla z něj, ale jsou to velké ceny ![]()
no, prostuduji si na netu informace a možná koupíme…splním manželovi přání ![]()
Lakynka píše:
Ahojky, Kačuli, asi tě potěším, že nemáš všežrouta sama:D.Včera jsem pekla bábovku a Elí mi normálně z tácku ulovila kusanec , no půlku krajíčku bábovky![]()
jsem se mohla potrhat smíchy. On aby sežrala fakt všechno.. chtěla mi vylízat i talíř od bramboráků
![]()
..
Jooo, bábovka jede oběma klukům
A nedávno jsem udělala jablečný puding s piškotama a ráno koukám, piškoty ohryzané a sežrané ![]()
To lehátko na topení se mi taky líbí… a není tam napsáno do kolika kg to je?
Tak Charlie se už asi otřepal, v noci spal nalepený opět na mně, ráno mě budil, že má hlad
takže jsem v sedm vstala a nakrmila dravou zvěř ![]()
Ted tady lítá s králíkem, zítra ale jedeme na kontrolu, tak určitě to bude v pohodě ![]()
Ahojky nové kočkomilky.
Agátko já ho mám, Perfíkovi se v něm líbí hezky si v něm hoví, viz foto ![]()
Zatím má 4,3 Kg a unese ho, ale už se do něj moc nevejde fotka je stará měsíc, teď už přečuhuje když se dobře nesmotá, ale to nebude váš problém.
Nitetis, ahojky. Super lehároš
Hned tě budu vyzvídat - jsou nějaké různé šířky na topení nebo jen jedna univerzál? Nebární to moc úniku tepla z topení?
S teplem nevím, něco málo to asi ovlivnit může ale nebude to nic drastického. Jinak velikosti jsou různý stačí pohledat po netu, třeba tady jich pár mají (pokukuju po tom XL, tak až bude Perfimu to co má malé tak nakoupíme možná asi už pod stromeček
) : http://www.spokojenypes.cz/…motiv-zirafa?…
A jak si to která kočička oblíbí to už je těžko, říct. Perfík byl na to zvyklej od mala, chovatelka je měla a kamarádka to kočkám koupila později a ty si to nijak neoblíbily, je to asi jako se vším, záleží prostě na kočičce, ale jestli má ráda teplo a na topení lehávala tak bych se asi moc nebála, že by se jí to nelíbilo.
Nitetis píše:
Ahojky nové kočkomilky.Agátko já ho mám, Perfíkovi se v něm líbí hezky si v něm hoví, viz foto
Zatím má 4,3 Kg a unese ho, ale už se do něj moc nevejde fotka je stará měsíc, teď už přečuhuje když se dobře nesmotá, ale to nebude váš problém.
Perfík je prostě labužník každým coulem
Je fakt krásný…
My byli dneska na kontrole, dostal atb. bobek ale už doma jsem měla problém ho nacpat do přepravky, u veta nechtěl zase ven… ted už ale řádí
Prý by bylo fajn, kdyby trošku přibral, prý by stačilo i 300g, ale i sám dr. tomu moc nevěří… On totiž fakt žere jak protržený a ne a ne přibrat. Uvidíme, prý se to začne měnit cca po měsíci od kastrace. Holt máme záprtka ![]()
Dneska jsem si psala se spolužačkou z vš, a její mamka má pejska naháče a ted mají sphynxe kocourka… Se těším, až za ní pojedeme, jednak si popovídáme, a taky se pojedeme kouknout na toho kocourka ![]()
Kačuli, tak ať Charli to hezky všechno zvládne, a uvidíš no třeba se po té kastraci kapánek zakulatí ![]()
Nitetis píše:
Kačuli, tak ať Charli to hezky všechno zvládne, a uvidíš no třeba se po té kastraci kapánek zakulatí
Díky, uvidíme uvidíme, váha 2,7 kg je celkem legrační
I když na krku raději takového prcka než pětikilového macka ![]()
KačuliKačka píše:Nitetis píše:Díky, uvidíme uvidíme, váha 2,7 kg je celkem legrační
Kačuli, tak ať Charli to hezky všechno zvládne, a uvidíš no třeba se po té kastraci kapánek zakulatíI když na krku raději takového prcka než pětikilového macka
To máš pravdu, ale na ta 3kilča by to mohl dotáhnout
Budu taky držet palce ![]()
Mně se moc nahatá zvířátka nelíbí, ale třeba skiny morče si přeji moc a moc ![]()
no to bych toho prskoleta musela asi uvázat, protože on lítá jak tajfun
Takže co s ní, hned vyběhá… teda si myslím. Ale hlavní je, že baští, cokoliv a kdykoliv a že je zdravý (ťukám!!!)
No a sphynxe jsem si hladika několikrát na výstavě… on je na pohled „divný“, ale svým způsobem je to velmi zvláštní a krásná kočka. A povahově klidná, přítulná a pohodářka. ![]()
No, ale můj favorit je jednoznačně ragdollka
Teda až někdy v budoucnu ![]()
KačuliKačka píše:
No, ale můj favorit je jednoznačně ragdollkaTeda až někdy v budoucnu
Ty jsou náááádherné
Nj, ale manžel má vysněnou Norskou lesní
![]()
Nejde mi přidat příspěvek… ![]()
No konečně, až na po 4!!!!
PSala jsem, že meinka i norská jsou taky krásné… hrozně se mi líbí… ale je jasné, že to už je takový malý tygřík
Meinky prý mívají až 12 kg… tak to nevím, jak bych s takovou šelmičkou spala v posteli ![]()