Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
21.10.11 21:20
zoubky píše:
My jsme asi už pohodlní, Meggie je klidná a přítulná až moc, a neumíme si představit, že bychom řešili novou kočku v chování, bojích nebo ničení nábytku :think: Může to být vpohodě, ale netroufáme si :oops: Satčí, že tu jsou dvě morčátka, suchozemská želva, gekončík noční, chameleon a možná přibydou ještě gekoni :lol:

Taky taková malá soukromá zoo :palec: :lol:

My máme ještě bláznivého králíčka Bublinu a křečka Matýska + teda vlastním pubertální dítko, to je taky takové zvířátko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 21:22

Lakynko,

jo jo, ted už spinká tady v obýváku, brouček, snad v noci dojde zase za mnou :hug:

Luon, jo jo, dostal už 2× masíčko, to se hned natahoval k lince, cože to mám dobrého, zbaštil svou porci a ještě ujídal Samovi :lol:
Protože bylo ale dneska chladno, tak jsem nechtěla zbytečně někde stavět a nechávat kocourka v autě. Zítra dostane kuřecí masíčko :palec: To on miluje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.10.11 21:30
Lakynka píše:
zoubky: ahojky:).. Tééda, no my máme 9t kotě a taky nám skáče po obličeji a po peřinách dokud se neunaví:D. Ale mě je to fuk, v noci mě budí děti každou chvíli.. Tak se furt mazlíme všichni. co jsem zastříhla drápky, je to :palec: .Kačuli: jéééééééjj, zauzlovaný naštvánek:D

Laky a víš co začal dělat včera Arthur? Normálně mi „dudal“ rukáv u noční košile, vrněl a drápkoval než se unavil a usnul a ráno znovu :mrgreen: a kolegyňka říkala, že kocour její sestry to dělá dodnes (je mu 8 let :mrgreen: ) ale už spinká hezky celou noc. :dance:

zoubky a není ti jich líto? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.10.11 21:32
KačuliKačka píše:
jo jo, ted už spinká tady v obýváku, brouček, snad v noci dojde zase za mnou :hug:Luon, jo jo, dostal už 2× masíčko, to se hned natahoval k lince, cože to mám dobrého, zbaštil svou porci a ještě ujídal Samovi :lol:
Protože bylo ale dneska chladno, tak jsem nechtěla zbytečně někde stavět a nechávat kocourka v autě. Zítra dostane kuřecí masíčko :palec: To on miluje :hug:

Kačuli, on jistě na noc přijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:32
luon píše:
Ahojky :mavam:

Kačuli, to jsem ráda, že máte kastraci v pořádku za sebou :hug: Tak snad charlie brzy zapomene…

ahoj Zoubky, zrovna tu čtu, že museli vaší kočičce vyndat dvě stoličky… Já jsem se tu právě před pár dny ptala, jestli někdo nemá s tímto zkušenosti, našemu kocourovi hrozí snad trhání všech :-( Jak to u vás probíhalo? Manželovi prý na veterině říkali, že by to mělo být jen s částečnou sedací :nevim: Dík :kytka:

Ahoj, nedovedu si přestavit, že by jí vyndali všechny :roll:
Meggie uspali celou, ani se nás neptali :think: Týden po operaci směla jen kapsičky a konzervy, mažeme dásně gelem proti zánětu. Teď už smí jen granule, čím větší tím lépe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:33
KačuliKačka píše:
zoubky píše:
My jsme asi už pohodlní, Meggie je klidná a přítulná až moc, a neumíme si představit, že bychom řešili novou kočku v chování, bojích nebo ničení nábytku :think: Může to být vpohodě, ale netroufáme si :oops: Satčí, že tu jsou dvě morčátka, suchozemská želva, gekončík noční, chameleon a možná přibydou ještě gekoni :lol:

Taky taková malá soukromá zoo :palec: :lol:

My máme ještě bláznivého králíčka Bublinu a křečka Matýska + teda vlastním pubertální dítko, to je taky takové zvířátko :mrgreen: :mrgreen:

No vidíš, dítě a manžela jsme zapomněla :lol: Já mívala potkánky, králíčky a manžel jedovaté pavouky a pakobylky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:34
AgatkaZ píše:

Koho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.10.11 21:36
zoubky píše:
luon píše:
Ahojky :mavam:

Kačuli, to jsem ráda, že máte kastraci v pořádku za sebou :hug: Tak snad charlie brzy zapomene…

ahoj Zoubky, zrovna tu čtu, že museli vaší kočičce vyndat dvě stoličky… Já jsem se tu právě před pár dny ptala, jestli někdo nemá s tímto zkušenosti, našemu kocourovi hrozí snad trhání všech :-( Jak to u vás probíhalo? Manželovi prý na veterině říkali, že by to mělo být jen s částečnou sedací :nevim: Dík :kytka:
Ahoj, nedovedu si přestavit, že by jí vyndali všechny :roll:
Meggie uspali celou, ani se nás neptali :think: Týden po operaci směla jen kapsičky a konzervy, mažeme dásně gelem proti zánětu. Teď už smí jen granule, čím větší tím lépe :think:

No on právě na veterině byl manžel, tak já nemám moc přesné informace, ale pochopila jsem, že všechny stoličky :think: A proč teď smí vaše kočička jen granule? Je nějaký problém s vlhkým krmením? Náš kocour totiž granule vůbec nejí kvůli problémům se struvity v moči :think: Moc díky za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.10.11 21:38
zoubky píše:
AgatkaZ píše:
Koho :nevim:

Promiň… jí My jí zavíráme odmalička do komory(3×ěm), má tam svůj teplý pelíšek a misky.
já čekala na kočičáka měsíc a těšila jsem se jak malá holka až se mnou bude chrnět :mrgreen:

Ale jinak, máte doma tedy malý zvěřinec :mrgreen: :palec: mě stačí pes a teď kočičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:40
luon píše:
No on právě na veterině byl manžel, tak já nemám moc přesné informace, ale pochopila jsem, že všechny stoličky :think: A proč teď smí vaše kočička jen granule? Je nějaký problém s vlhkým krmením? Náš kocour totiž granule vůbec nejí kvůli problémům se struvity v moči :think: Moc díky za info :hug:

Prý si granulemi obrušuje plak na zubech. Naše Meggie na to trpí, a prý mokré krmivo ten plak podporuje :think: Je pravda, že když jsem si jí přinesla z útulku, tak byla zvyklá jen na kapsičky, syrové maso a vařené jídlo. Granule prý měla občas. Ona vlastně neumí moc ranule kousat, proto se jí plak tvoří hodně :-?
Možná to má každý vet jinak, ale nám vpodstatě měkké jídlo zakázali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.10.11 21:40

Jinak my máme taky minizoo - kocour, dvě akvária s rybičkami, jedno s krevetkami, felsuma a s ní spojený chov moučných červů, cvrčků, případně v letní sezóně sarančat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 21:43

Agátko,

to „dudlání“ dělá kamarádce kocourek taky, od malička, kdy měl 5 týdnů až do ted,kdy má 2 roky… je jak pejsek, poslouchá na slovo, přijde na zavolání, chodí s jejím manželem kouřit na balkon no prostě jako další děcko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.10.11 21:43

Tý jo, holky, to vás vážně obdivuji! :kytka:
Nám by se to do bytu jednak nevešlo a pak…já mám takovou teorii, že co má míň nebo víc než 4 nohy je havěť :oops: a spíš se toho bojím…takže odmala dávám přednost chlupaťákům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:44

Agatko, komoru má zařízenou jako „dětský pokoj“ - teplé lino s koberečkem, škrabadlo, WC, misky s pitím a granulemi, pelíšek v prvním patře regálů( psí košík s teplými dekami), teplota místnosti je v mrazech +18st, má tam okno. A líto mi spíš bylo manžela, který po nevyspalých nocích nemohl ani vstát do práce 8-) Je na to zvyklá odmalička, tak nevidím problém. Taky to je moje vysněná kočka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.10.11 21:45
zoubky píše:
luon píše:
No on právě na veterině byl manžel, tak já nemám moc přesné informace, ale pochopila jsem, že všechny stoličky :think: A proč teď smí vaše kočička jen granule? Je nějaký problém s vlhkým krmením? Náš kocour totiž granule vůbec nejí kvůli problémům se struvity v moči :think: Moc díky za info :hug:
Prý si granulemi obrušuje plak na zubech. Naše Meggie na to trpí, a prý mokré krmivo ten plak podporuje :think: Je pravda, že když jsem si jí přinesla z útulku, tak byla zvyklá jen na kapsičky, syrové maso a vařené jídlo. Granule prý měla občas. Ona vlastně neumí moc ranule kousat, proto se jí plak tvoří hodně :-?
Možná to má každý vet jinak, ale nám vpodstatě měkké jídlo zakázali :nevim:

Jojo, rozumím, kvůli plaku. No tak to se asi u nás nebude dát nic dělat :think: Granule už raději zkoušet nebudeme, jsem ráda, že jsme přišli na to, jak zabránit u kocoura problémům s čůráním. Ale je fakt, že už jednou musel na odstranění zubního kamene. No jo, ale co dělat, nepřeperu ho, abych mu čistila zuby. Ještě jednou moc díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný