Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
zoubky píše:
My jsme asi už pohodlní, Meggie je klidná a přítulná až moc, a neumíme si představit, že bychom řešili novou kočku v chování, bojích nebo ničení nábytkuMůže to být vpohodě, ale netroufáme si
Satčí, že tu jsou dvě morčátka, suchozemská želva, gekončík noční, chameleon a možná přibydou ještě gekoni
Taky taková malá soukromá zoo
![]()
My máme ještě bláznivého králíčka Bublinu a křečka Matýska + teda vlastním pubertální dítko, to je taky takové zvířátko
![]()
jo jo, ted už spinká tady v obýváku, brouček, snad v noci dojde zase za mnou ![]()
Luon, jo jo, dostal už 2× masíčko, to se hned natahoval k lince, cože to mám dobrého, zbaštil svou porci a ještě ujídal Samovi ![]()
Protože bylo ale dneska chladno, tak jsem nechtěla zbytečně někde stavět a nechávat kocourka v autě. Zítra dostane kuřecí masíčko
To on miluje ![]()
Lakynka píše:
zoubky: ahojky:).. Tééda, no my máme 9t kotě a taky nám skáče po obličeji a po peřinách dokud se neunaví:D. Ale mě je to fuk, v noci mě budí děti každou chvíli.. Tak se furt mazlíme všichni. co jsem zastříhla drápky, je to.Kačuli: jéééééééjj, zauzlovaný naštvánek:D
Laky a víš co začal dělat včera Arthur? Normálně mi „dudal“ rukáv u noční košile, vrněl a drápkoval než se unavil a usnul a ráno znovu
a kolegyňka říkala, že kocour její sestry to dělá dodnes (je mu 8 let
) ale už spinká hezky celou noc. ![]()
zoubky a není ti jich líto? ![]()
KačuliKačka píše:
jo jo, ted už spinká tady v obýváku, brouček, snad v noci dojde zase za mnouLuon, jo jo, dostal už 2× masíčko, to se hned natahoval k lince, cože to mám dobrého, zbaštil svou porci a ještě ujídal Samovi
Protože bylo ale dneska chladno, tak jsem nechtěla zbytečně někde stavět a nechávat kocourka v autě. Zítra dostane kuřecí masíčkoTo on miluje
Kačuli, on jistě na noc přijde ![]()
luon píše:
Ahojky![]()
Kačuli, to jsem ráda, že máte kastraci v pořádku za sebou
ahoj Zoubky, zrovna tu čtu, že museli vaší kočičce vyndat dvě stoličky… Já jsem se tu právě před pár dny ptala, jestli někdo nemá s tímto zkušenosti, našemu kocourovi hrozí snad trhání všechTak snad charlie brzy zapomene…
Jak to u vás probíhalo? Manželovi prý na veterině říkali, že by to mělo být jen s částečnou sedací
Dík
Ahoj, nedovedu si přestavit, že by jí vyndali všechny ![]()
Meggie uspali celou, ani se nás neptali
Týden po operaci směla jen kapsičky a konzervy, mažeme dásně gelem proti zánětu. Teď už smí jen granule, čím větší tím lépe ![]()
KačuliKačka píše:zoubky píše:
My jsme asi už pohodlní, Meggie je klidná a přítulná až moc, a neumíme si představit, že bychom řešili novou kočku v chování, bojích nebo ničení nábytkuMůže to být vpohodě, ale netroufáme si
Satčí, že tu jsou dvě morčátka, suchozemská želva, gekončík noční, chameleon a možná přibydou ještě gekoni
Taky taková malá soukromá zoo
My máme ještě bláznivého králíčka Bublinu a křečka Matýska + teda vlastním pubertální dítko, to je taky takové zvířátko![]()
![]()
No vidíš, dítě a manžela jsme zapomněla
Já mívala potkánky, králíčky a manžel jedovaté pavouky a pakobylky ![]()
zoubky píše:luon píše:Ahoj, nedovedu si přestavit, že by jí vyndali všechny
Ahojky![]()
Kačuli, to jsem ráda, že máte kastraci v pořádku za sebou
ahoj Zoubky, zrovna tu čtu, že museli vaší kočičce vyndat dvě stoličky… Já jsem se tu právě před pár dny ptala, jestli někdo nemá s tímto zkušenosti, našemu kocourovi hrozí snad trhání všechTak snad charlie brzy zapomene…
Jak to u vás probíhalo? Manželovi prý na veterině říkali, že by to mělo být jen s částečnou sedací
Dík
Meggie uspali celou, ani se nás neptaliTýden po operaci směla jen kapsičky a konzervy, mažeme dásně gelem proti zánětu. Teď už smí jen granule, čím větší tím lépe
No on právě na veterině byl manžel, tak já nemám moc přesné informace, ale pochopila jsem, že všechny stoličky
A proč teď smí vaše kočička jen granule? Je nějaký problém s vlhkým krmením? Náš kocour totiž granule vůbec nejí kvůli problémům se struvity v moči
Moc díky za info ![]()
zoubky píše:AgatkaZ píše:zoubky a není ti jich líto?KohoPromiň… jí My jí zavíráme odmalička do komory(3×ěm), má tam svůj teplý pelíšek a misky.
já čekala na kočičáka měsíc a těšila jsem se jak malá holka až se mnou bude chrnětAle jinak, máte doma tedy malý zvěřinec
![]()
mě stačí pes a teď kočičák
luon píše:
No on právě na veterině byl manžel, tak já nemám moc přesné informace, ale pochopila jsem, že všechny stoličkyA proč teď smí vaše kočička jen granule? Je nějaký problém s vlhkým krmením? Náš kocour totiž granule vůbec nejí kvůli problémům se struvity v moči
Moc díky za info
Prý si granulemi obrušuje plak na zubech. Naše Meggie na to trpí, a prý mokré krmivo ten plak podporuje
Je pravda, že když jsem si jí přinesla z útulku, tak byla zvyklá jen na kapsičky, syrové maso a vařené jídlo. Granule prý měla občas. Ona vlastně neumí moc ranule kousat, proto se jí plak tvoří hodně ![]()
Možná to má každý vet jinak, ale nám vpodstatě měkké jídlo zakázali ![]()
Jinak my máme taky minizoo - kocour, dvě akvária s rybičkami, jedno s krevetkami, felsuma a s ní spojený chov moučných červů, cvrčků, případně v letní sezóně sarančat ![]()
to „dudlání“ dělá kamarádce kocourek taky, od malička, kdy měl 5 týdnů až do ted,kdy má 2 roky… je jak pejsek, poslouchá na slovo, přijde na zavolání, chodí s jejím manželem kouřit na balkon no prostě jako další děcko ![]()
Tý jo, holky, to vás vážně obdivuji! ![]()
Nám by se to do bytu jednak nevešlo a pak…já mám takovou teorii, že co má míň nebo víc než 4 nohy je havěť
a spíš se toho bojím…takže odmala dávám přednost chlupaťákům ![]()
Agatko, komoru má zařízenou jako „dětský pokoj“ - teplé lino s koberečkem, škrabadlo, WC, misky s pitím a granulemi, pelíšek v prvním patře regálů( psí košík s teplými dekami), teplota místnosti je v mrazech +18st, má tam okno. A líto mi spíš bylo manžela, který po nevyspalých nocích nemohl ani vstát do práce
Je na to zvyklá odmalička, tak nevidím problém. Taky to je moje vysněná kočka ![]()
zoubky píše:luon píše:Prý si granulemi obrušuje plak na zubech. Naše Meggie na to trpí, a prý mokré krmivo ten plak podporuje
No on právě na veterině byl manžel, tak já nemám moc přesné informace, ale pochopila jsem, že všechny stoličkyA proč teď smí vaše kočička jen granule? Je nějaký problém s vlhkým krmením? Náš kocour totiž granule vůbec nejí kvůli problémům se struvity v moči
Moc díky za info
Je pravda, že když jsem si jí přinesla z útulku, tak byla zvyklá jen na kapsičky, syrové maso a vařené jídlo. Granule prý měla občas. Ona vlastně neumí moc ranule kousat, proto se jí plak tvoří hodně
Možná to má každý vet jinak, ale nám vpodstatě měkké jídlo zakázali
Jojo, rozumím, kvůli plaku. No tak to se asi u nás nebude dát nic dělat
Granule už raději zkoušet nebudeme, jsem ráda, že jsme přišli na to, jak zabránit u kocoura problémům s čůráním. Ale je fakt, že už jednou musel na odstranění zubního kamene. No jo, ale co dělat, nepřeperu ho, abych mu čistila zuby. Ještě jednou moc díky za info ![]()