Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sylvajs píše:
Ahojky kočky..http://zvirata.bazos.cz/…darma%3D.php
mrkejte na toho fešáka…ten má krásnou masku co
No ta je úžasnáááá
![]()
Laky, mamča měla 4 kočky a jedna z nich chronický svrab v uších. A ty tři to nikdy od ní nechytily, takže já bych byla i s morčátkama v klidu
Navíc Elinka je ještě prcka malá, takže k nim do výšky určitě zatím nevyskočí ![]()
Ježiš to naše pako chlupaté - myslím tím Charlieho, vlezlo do krabice od banánů a odmítá vylézt… no je to fakt mačo
![]()
Nemáte doma někdo tohle
http://www.zoohit.cz/…abava/122180
zajímal by mě rozdíl mezi těmahke dvěma
http://www.zoohit.cz/…tatni/156204
z naší zkušenosti akorát tolik, že naše kočenky hračky brzy omrzí a pak tady leží ![]()
U nás je nejoblíbenější zábava jakákoliv nově donesená papírová taška nebo krabice ![]()
No a dnes máme den Dé… samo,že Charlie v noci vyštrachal misku a sežral trošku masa
Ale ted jsem volala na veterinu a prý to nevadí, tak v 11:30 h. jdeme na to. Kocour to ma napárku a já jsem na nervy
Ještě musím zateplit přepravku, at se bobek nenachladí. Nevím jak u vás, ale dnes je tady mlha jak mlíko, -2°C a omrzlé auta.
Aji - ať to kocourek zmákne v pohodě ![]()
Tady je taky kosa…
Když jsme nechávali kastrovat Micinu (taky venkovní kočka, přitoulaná), zavřeli jsme ji na tu noc předem do suterénu - a ona se nějak protáhla až do sklepa, kde je kotel na tuhá paliva a vyválela se v tom popelu a sazích… Vypadala docela šíleně ![]()
syn ho chtěl vzít k sobě do pokojíku, ale on je zvyklý spát se mnou v ložnici,t akže jsem ho nechala. A nějak tvrdě v noci spala… až ráno jsem našla misku ze zbytkem - už beze zbytku konzervy ![]()
Ale dr. říkal, že to nevadí, tak snad to budeme mít odpo za sebou a už bude klid od neustálého chození, naříkání a hlavně od občasného značkování. Poslední obětí byla šňůrka mého mobilu
![]()
Ale sedačka už nepáááchéééé
Díky radě Lakynky a citronové štávě ![]()
Jsem eda, popletla jsem nick ![]()
Být s nekastrovaným kocourem v bytě musí být šílené, nechápu, jak to dělají ti, co mají chovné kocoury nějakých plemen… ![]()
Pipet píše:
Jsem eda, popletla jsem nickBýt s nekastrovaným kocourem v bytě musí být šílené, nechápu, jak to dělají ti, co mají chovné kocoury nějakých plemen…
Kdyby neznačkoval, tak se to dá… ale teda poslední akce s gaučem, to byla chuťovka fakt
![]()
A navíc, není chovný, je to prcek obyč kocour a to jeho vykňourávání, to už je taky občas na budku ![]()
Snad z něj pak bude ještě větší mazlík a zlatíčko ![]()
KačuliKačka píše:
z naší zkušenosti akorát tolik, že naše kočenky hračky brzy omrzí a pak tady leží
U nás je nejoblíbenější zábava jakákoliv nově donesená papírová taška nebo krabiceNo a dnes máme den Dé… samo,že Charlie v noci vyštrachal misku a sežral trošku masa
Ale ted jsem volala na veterinu a prý to nevadí, tak v 11:30 h. jdeme na to. Kocour to ma napárku a já jsem na nervy
Ještě musím zateplit přepravku, at se bobek nenachladí. Nevím jak u vás, ale dnes je tady mlha jak mlíko, -2°C a omrzlé auta.
Kači, držím palečky, ať to Charlie zvládne v pohodě ![]()
Příspěvek upraven 21.10.11 v 10:27
Holky, díky… pak vám napíšu info, co a jak probíhalo ![]()
Jdu mu zateplit dekama přepravku, at mi bobek nenachladne ![]()
KačuliKačka píše:
Holky, díky… pak vám napíšu info, co a jak probíhalo![]()
Jdu mu zateplit dekama přepravku, at mi bobek nenachladne
![]()
![]()
Jsem taky popletla nicky
ale každopíádně na něj myslím, ne broučka ![]()
Kačuli: zvládněte to:).. A jsem ráda, že díky stokrát počůranému gauči jsem mohla být zkušeností nápomocna
![]()
Jsem jen vytáhla přepravku a už zdrhal
Chudák má asi ještě v paměti naše časté výpravy na veterinu ze zimy
Zato Samuel a Lota hned čumákovali, kam že se to jede na výlet
Hlavně Samík, to je výletník jako víno, ten cestuje fakt rád, všude všechno prošmejdí, proňufe..... blázínek
![]()
tak jsme doma z veteriny.
Charlie má na pytlíku dvě dírky, na tlapce náplast po kanyle a jen z očíček mu teče, jak tam měl gel proti vysychání rohovky. Jak ho uspával, tak mi usínal v náručí, protože se moc bránil, museli jsme ho přispat at ho můžou oholit a tak. Vypadá zatím dobře, olizuje si zadeček a nemluví se mnou.
Celou cestu v přepravce seděl až vzadu, u veta nechtěl ani ven, no a ted trucuje, je ještě trošku omámený, ale když jsem si pro něj přišla po 2 hodinách, tak už byl při vědomí, jen teda takový přiblbnutý.
Uvidíme, v neděli jdeme na kontrolu, dostal atb. a musí dost pít a za hodinku už může i jíst. Brouček, jak mně je ho líto…
![]()
KačuliKačka píše:
tak jsme doma z veteriny.Charlie má na pytlíku dvě dírky, na tlapce náplast po kanyle a jen z očíček mu teče, jak tam měl gel proti vysychání rohovky. Jak ho uspával, tak mi usínal v náručí, protože se moc bránil, museli jsme ho přispat at ho můžou oholit a tak. Vypadá zatím dobře, olizuje si zadeček a nemluví se mnou.
Celou cestu v přepravce seděl až vzadu, u veta nechtěl ani ven, no a ted trucuje, je ještě trošku omámený, ale když jsem si pro něj přišla po 2 hodinách, tak už byl při vědomí, jen teda takový přiblbnutý.
Uvidíme, v neděli jdeme na kontrolu, dostal atb. a musí dost pít a za hodinku už může i jíst. Brouček, jak mně je ho líto…![]()
![]()
By mě teda zajímalo,jak donutit kočku hodně pít
.kolik Charliemu je? Nás to taky někdy čeká. Jen bohužel nevím,kolik mu je. Nejradši bych ho nechala kastrovat už v půli roce