Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
19.10.11 19:55
Sylvajs píše:
Ahojky kočky..

http://zvirata.bazos.cz/…darma%3D.php

mrkejte na toho fešáka…ten má krásnou masku co :wink:

No ta je úžasnáááá :palec: :hug:

Laky, mamča měla 4 kočky a jedna z nich chronický svrab v uších. A ty tři to nikdy od ní nechytily, takže já bych byla i s morčátkama v klidu ;-) Navíc Elinka je ještě prcka malá, takže k nim do výšky určitě zatím nevyskočí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.10.11 19:57

Ježiš to naše pako chlupaté - myslím tím Charlieho, vlezlo do krabice od banánů a odmítá vylézt… no je to fakt mačo :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
20.10.11 21:52

Nemáte doma někdo tohle
http://www.zoohit.cz/…abava/122180
zajímal by mě rozdíl mezi těmahke dvěma
 http://www.zoohit.cz/…tatni/156204

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 08:14

Ajinav

z naší zkušenosti akorát tolik, že naše kočenky hračky brzy omrzí a pak tady leží :nevim:
U nás je nejoblíbenější zábava jakákoliv nově donesená papírová taška nebo krabice :mrgreen:

No a dnes máme den Dé… samo,že Charlie v noci vyštrachal misku a sežral trošku masa :zed: Ale ted jsem volala na veterinu a prý to nevadí, tak v 11:30 h. jdeme na to. Kocour to ma napárku a já jsem na nervy :lol: Ještě musím zateplit přepravku, at se bobek nenachladí. Nevím jak u vás, ale dnes je tady mlha jak mlíko, -2°C a omrzlé auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.10.11 08:44

Aji - ať to kocourek zmákne v pohodě :palec:

Tady je taky kosa…

Když jsme nechávali kastrovat Micinu (taky venkovní kočka, přitoulaná), zavřeli jsme ji na tu noc předem do suterénu - a ona se nějak protáhla až do sklepa, kde je kotel na tuhá paliva a vyválela se v tom popelu a sazích… Vypadala docela šíleně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 08:52

Pipet,

syn ho chtěl vzít k sobě do pokojíku, ale on je zvyklý spát se mnou v ložnici,t akže jsem ho nechala. A nějak tvrdě v noci spala… až ráno jsem našla misku ze zbytkem - už beze zbytku konzervy :lol:

Ale dr. říkal, že to nevadí, tak snad to budeme mít odpo za sebou a už bude klid od neustálého chození, naříkání a hlavně od občasného značkování. Poslední obětí byla šňůrka mého mobilu :cert: :cert: :cert:

Ale sedačka už nepáááchéééé :dance: :dance: Díky radě Lakynky a citronové štávě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.10.11 09:32

Jsem eda, popletla jsem nick :mrgreen:

Být s nekastrovaným kocourem v bytě musí být šílené, nechápu, jak to dělají ti, co mají chovné kocoury nějakých plemen… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 09:46
Pipet píše:
Jsem eda, popletla jsem nick :mrgreen:Být s nekastrovaným kocourem v bytě musí být šílené, nechápu, jak to dělají ti, co mají chovné kocoury nějakých plemen… :-P

Kdyby neznačkoval, tak se to dá… ale teda poslední akce s gaučem, to byla chuťovka fakt :zed: :zed:
A navíc, není chovný, je to prcek obyč kocour a to jeho vykňourávání, to už je taky občas na budku :zed:

Snad z něj pak bude ještě větší mazlík a zlatíčko  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.10.11 10:00
KačuliKačka píše:
z naší zkušenosti akorát tolik, že naše kočenky hračky brzy omrzí a pak tady leží :nevim:
U nás je nejoblíbenější zábava jakákoliv nově donesená papírová taška nebo krabice :mrgreen:No a dnes máme den Dé… samo,že Charlie v noci vyštrachal misku a sežral trošku masa :zed: Ale ted jsem volala na veterinu a prý to nevadí, tak v 11:30 h. jdeme na to. Kocour to ma napárku a já jsem na nervy :lol: Ještě musím zateplit přepravku, at se bobek nenachladí. Nevím jak u vás, ale dnes je tady mlha jak mlíko, -2°C a omrzlé auta.

Kači, držím palečky, ať to Charlie zvládne v pohodě :hug:

Příspěvek upraven 21.10.11 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 10:07

Holky, díky… pak vám napíšu info, co a jak probíhalo ;-)

Jdu mu zateplit dekama přepravku, at mi bobek nenachladne ;-)

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.10.11 10:28
KačuliKačka píše:
Holky, díky… pak vám napíšu info, co a jak probíhalo ;-)

Jdu mu zateplit dekama přepravku, at mi bobek nenachladne ;-)

:mavam: :mavam: :mavam:

Jsem taky popletla nicky :oops: ale každopíádně na něj myslím, ne broučka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.10.11 10:31

Kačuli: zvládněte to:).. A jsem ráda, že díky stokrát počůranému gauči jsem mohla být zkušeností nápomocna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 10:31

Jsem jen vytáhla přepravku a už zdrhal :mrgreen: :mrgreen: Chudák má asi ještě v paměti naše časté výpravy na veterinu ze zimy :-( Zato Samuel a Lota hned čumákovali, kam že se to jede na výlet :lol: Hlavně Samík, to je výletník jako víno, ten cestuje fakt rád, všude všechno prošmejdí, proňufe..... blázínek :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 14:23

Ahojky

tak jsme doma z veteriny.

Charlie má na pytlíku dvě dírky, na tlapce náplast po kanyle a jen z očíček mu teče, jak tam měl gel proti vysychání rohovky. Jak ho uspával, tak mi usínal v náručí, protože se moc bránil, museli jsme ho přispat at ho můžou oholit a tak. Vypadá zatím dobře, olizuje si zadeček a nemluví se mnou.
Celou cestu v přepravce seděl až vzadu, u veta nechtěl ani ven, no a ted trucuje, je ještě trošku omámený, ale když jsem si pro něj přišla po 2 hodinách, tak už byl při vědomí, jen teda takový přiblbnutý.
Uvidíme, v neděli jdeme na kontrolu, dostal atb. a musí dost pít a za hodinku už může i jíst. Brouček, jak mně je ho líto… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
21.10.11 14:30
KačuliKačka píše:
tak jsme doma z veteriny.Charlie má na pytlíku dvě dírky, na tlapce náplast po kanyle a jen z očíček mu teče, jak tam měl gel proti vysychání rohovky. Jak ho uspával, tak mi usínal v náručí, protože se moc bránil, museli jsme ho přispat at ho můžou oholit a tak. Vypadá zatím dobře, olizuje si zadeček a nemluví se mnou.
Celou cestu v přepravce seděl až vzadu, u veta nechtěl ani ven, no a ted trucuje, je ještě trošku omámený, ale když jsem si pro něj přišla po 2 hodinách, tak už byl při vědomí, jen teda takový přiblbnutý.
Uvidíme, v neděli jdeme na kontrolu, dostal atb. a musí dost pít a za hodinku už může i jíst. Brouček, jak mně je ho líto… :hug: :hug: :hug:

By mě teda zajímalo,jak donutit kočku hodně pít 8-o .kolik Charliemu je? Nás to taky někdy čeká. Jen bohužel nevím,kolik mu je. Nejradši bych ho nechala kastrovat už v půli roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný