Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zoubky tak ta fakt vypadá jako kocour. Krásná holka! A synáčka máte taky pěkňoučkého
.
My ho brali co by 7t kotě, od maminky, byl jedináček, jeho sourozeneček zemřel hned po porodu. Ale v těch 7t ho maminka už odmítala.
Byl skvělý, v autě spinkal jako by jezdil běžně, doma pak syčel na oba dospěláky
a hned je upozornil, že je tady šéf ![]()
V půl roce přišly horečky, pak nic… za měsíc horečky, dušnost a už jsme jeli - po mnoha vyšetřeních zazněl verdikt - zavodnění plic. Dva měsíce jsme léčili, jezdili na veterinu a byl s náma i n ahorách, at ho můžu ohlídat a dávkovat mu léky.
Jenže přestal růst, vypadá pořád jako půlroční kotě a jeho váha byla max. 2,9 kg, dnes na veterině 2,7 kg. A to baší za dva, Lotě a Samovi sežere maso, jí zeleninu, ovoce, rohlíky, polívky, brambory …n o prostě kde co ![]()
Náš veterinář mu říká, že je záprtek
O co má ale menší postavičku, o to má větší ego a je šéfem domácnosti ![]()
eňula píše:
Zoubky tak ta fakt vypadá jako kocour. Krásná holka! A synáčka máte taky pěkňoučkého.
Díky
Jenže za ty dva roky nám synáček i kočička trošku zmohutněli ![]()
zoubky píše:
Takto tráví celé dny
Tý jo, tak na téhle fotce Meggi vypadá fakt jako Charlie..... bomba
![]()
Kačuli, tak hlavně, že se má k světu
My uvažovali o kamrádce, ale nakonec z toho sešlo, neměli jsme nervy na divoké kotě a dospělou by asi dlouhodobý jedináček nepřijal ![]()
KačuliKačka píše:zoubky píše:Tý jo, tak na téhle fotce Meggi vypadá fakt jako Charlie..... bomba
Takto tráví celé dny![]()
Holky, a kde máte kočenky v noci? My jí zavíráme odmalička do komory(3×ěm), má tam svůj teplý pelíšek a misky. V noci nám totiž skáče po hlavě a to se nedá
Ale zvykla si a nemá s tím problém.
zoubky píše:
Kačuli, tak hlavně, že se má k světuMy uvažovali o kamrádce, ale nakonec z toho sešlo, neměli jsme nervy na divoké kotě a dospělou by asi dlouhodobý jedináček nepřijal
No máš těžko… Samíka jsem měla cca dva roky, když jsem donesla domů Lotku, coby roční slečnu nalezenou v zimě venku. On ji přijal úplně v pohodě ![]()
Když jsem brala kocoura po mamce, šoupla jsem ho bez rozmyslu mezi ty dva moje… Samík opět v poho a Lota mi to dávala vyžrat asi měsíc, ale jen na mně byla protivná, Piškotkovi nic nedělala.
No a Charlieho přijali úplně skvěle oba, ato byl teda od začátku lump, který je terorizoval ![]()
Nikdy jsem nechtěla tři kočky… hle, a když nám Piškotek umřel, do dvou měsíců jsme měli zase toho „třetího“ do party a nelituju ![]()
Samík spí se synem vpokojíčku, bud na stole nebo pod ním, má tam totiž nastláno synovo oblečení (už to neřeším, zavřu dveře a jdu pryč
)
Lotka spí někde v obýváku, a Charlie mi spí bud na dece u břicha anebo se mi nacpe na krk pod bradu a vrní než usne… Spal vždy s námi v ložnici, ale co bývalý přítel odešel, tak spí nalepený na mně ![]()
My jsme asi už pohodlní, Meggie je klidná a přítulná až moc, a neumíme si představit, že bychom řešili novou kočku v chování, bojích nebo ničení nábytku
Může to být vpohodě, ale netroufáme si
Satčí, že tu jsou dvě morčátka, suchozemská želva, gekončík noční, chameleon a možná přibydou ještě gekoni ![]()
KačuliKačka píše:
Samík spí se synem vpokojíčku, bud na stole nebo pod ním, má tam totiž nastláno synovo oblečení (už to neřeším, zavřu dveře a jdu pryč)
Lotka spí někde v obýváku, a Charlie mi spí bud na dece u břicha anebo se mi nacpe na krk pod bradu a vrní než usne… Spal vždy s námi v ložnici, ale co bývalý přítel odešel, tak spí nalepený na mně
Hodné kočičky
ta naše prolítala celou noc nám po hlavách nebo pořád někde šustila ![]()
zoubky: ahojky:).. Tééda, no my máme 9t kotě a taky nám skáče po obličeji a po peřinách dokud se neunaví:D. Ale mě je to fuk, v noci mě budí děti každou chvíli.. Tak se furt mazlíme všichni. co jsem zastříhla drápky, je to
.
Kačuli: jéééééééjj, zauzlovaný naštvánek:D
KačuliKačka píše:
Charliemu je rok a čtvrt. Kastrovali jsme pozdě kvůli jeho onemocnění plic, a jen proto, že začal značkovat. Kdyby neznačkoval, čekala bych ještě déle.Kamarádky kocour značkoval v osmi měsících, náš peršan Samík nikdy neznačkoval a šel na kastraci taky v roce a čtvrt,ale to proto, že jsem to slíbila chovatelce. Má vadu, takže musel být vyřazen z chovu s následnou kastrací, aby se vada růstu nedědila dále. Ale i přesto, že mu je dneska skoro 8,5 ročku, tak je to rapl pořád stejný
Jo… a vyšlo mě to na 1700,–Kastrace samotná stála jen 540,–, ale anestezie byla drahá, intubační sada, no a léčiva k tomu… Hlavně, že to máme ale za sebou a doufám, že všechnu smůlu a nemoci jsme si už odbyli a ted už bude jen dobře
Kači
to je super,že jste to tak hezky zvládli, dostal Charlie nějakou odměnu? ![]()
Ahojky ![]()
Kačuli, to jsem ráda, že máte kastraci v pořádku za sebou
Tak snad charlie brzy zapomene…
ahoj Zoubky, zrovna tu čtu, že museli vaší kočičce vyndat dvě stoličky… Já jsem se tu právě před pár dny ptala, jestli někdo nemá s tímto zkušenosti, našemu kocourovi hrozí snad trhání všech
Jak to u vás probíhalo? Manželovi prý na veterině říkali, že by to mělo být jen s částečnou sedací
Dík ![]()
Už dva dny sedím na netu a hledám nějaké levné vysoké škrabadlo. Teď má jen se 2patry(co je nafotkách) a v komoře jen klasickou tyč bez patra. manžel trošku bučí, že je to zbytečné, ale já bych moc moc chtěla novinku ![]()
Představa byla cca 500Kč, ale asi je to nereálné ![]()