Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
21.10.11 21:02

Zoubky tak ta fakt vypadá jako kocour. Krásná holka! A synáčka máte taky pěkňoučkého :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 21:03

My ho brali co by 7t kotě, od maminky, byl jedináček, jeho sourozeneček zemřel hned po porodu. Ale v těch 7t ho maminka už odmítala.
Byl skvělý, v autě spinkal jako by jezdil běžně, doma pak syčel na oba dospěláky :lol: a hned je upozornil, že je tady šéf :mrgreen:

V půl roce přišly horečky, pak nic… za měsíc horečky, dušnost a už jsme jeli - po mnoha vyšetřeních zazněl verdikt - zavodnění plic. Dva měsíce jsme léčili, jezdili na veterinu a byl s náma i n ahorách, at ho můžu ohlídat a dávkovat mu léky.

Jenže přestal růst, vypadá pořád jako půlroční kotě a jeho váha byla max. 2,9 kg, dnes na veterině 2,7 kg. A to baší za dva, Lotě a Samovi sežere maso, jí zeleninu, ovoce, rohlíky, polívky, brambory …n o prostě kde co :mrgreen:
Náš veterinář mu říká, že je záprtek :lol: :lol: O co má ale menší postavičku, o to má větší ego a je šéfem domácnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:04
eňula píše:
Zoubky tak ta fakt vypadá jako kocour. Krásná holka! A synáčka máte taky pěkňoučkého :-) .

Díky :hug: Jenže za ty dva roky nám synáček i kočička trošku zmohutněli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 21:06
zoubky píše:
Takto tráví celé dny :lol:

Tý jo, tak na téhle fotce Meggi vypadá fakt jako Charlie..... bomba :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:07

Kačuli, tak hlavně, že se má k světu :palec: My uvažovali o kamrádce, ale nakonec z toho sešlo, neměli jsme nervy na divoké kotě a dospělou by asi dlouhodobý jedináček nepřijal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:08
KačuliKačka píše:
zoubky píše:
Takto tráví celé dny :lol:
Tý jo, tak na téhle fotce Meggi vypadá fakt jako Charlie..... bomba :palec: :palec:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:10

Holky, a kde máte kočenky v noci? My jí zavíráme odmalička do komory(3×ěm), má tam svůj teplý pelíšek a misky. V noci nám totiž skáče po hlavě a to se nedá :zed: Ale zvykla si a nemá s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 21:12
zoubky píše:
Kačuli, tak hlavně, že se má k světu :palec: My uvažovali o kamrádce, ale nakonec z toho sešlo, neměli jsme nervy na divoké kotě a dospělou by asi dlouhodobý jedináček nepřijal :think:

No máš těžko… Samíka jsem měla cca dva roky, když jsem donesla domů Lotku, coby roční slečnu nalezenou v zimě venku. On ji přijal úplně v pohodě ;-)
Když jsem brala kocoura po mamce, šoupla jsem ho bez rozmyslu mezi ty dva moje… Samík opět v poho a Lota mi to dávala vyžrat asi měsíc, ale jen na mně byla protivná, Piškotkovi nic nedělala.
No a Charlieho přijali úplně skvěle oba, ato byl teda od začátku lump, který je terorizoval :lol:

Nikdy jsem nechtěla tři kočky… hle, a když nám Piškotek umřel, do dvou měsíců jsme měli zase toho „třetího“ do party a nelituju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 21:15

Zoubky,

Samík spí se synem vpokojíčku, bud na stole nebo pod ním, má tam totiž nastláno synovo oblečení (už to neřeším, zavřu dveře a jdu pryč :mrgreen: )
Lotka spí někde v obýváku, a Charlie mi spí bud na dece u břicha anebo se mi nacpe na krk pod bradu a vrní než usne… Spal vždy s námi v ložnici, ale co bývalý přítel odešel, tak spí nalepený na mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:15

My jsme asi už pohodlní, Meggie je klidná a přítulná až moc, a neumíme si představit, že bychom řešili novou kočku v chování, bojích nebo ničení nábytku :think: Může to být vpohodě, ale netroufáme si :oops: Satčí, že tu jsou dvě morčátka, suchozemská želva, gekončík noční, chameleon a možná přibydou ještě gekoni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:17
KačuliKačka píše:
Samík spí se synem vpokojíčku, bud na stole nebo pod ním, má tam totiž nastláno synovo oblečení (už to neřeším, zavřu dveře a jdu pryč :mrgreen: )
Lotka spí někde v obýváku, a Charlie mi spí bud na dece u břicha anebo se mi nacpe na krk pod bradu a vrní než usne… Spal vždy s námi v ložnici, ale co bývalý přítel odešel, tak spí nalepený na mně :lol:

Hodné kočičky :palec: ta naše prolítala celou noc nám po hlavách nebo pořád někde šustila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.10.11 21:18

zoubky: ahojky:).. Tééda, no my máme 9t kotě a taky nám skáče po obličeji a po peřinách dokud se neunaví:D. Ale mě je to fuk, v noci mě budí děti každou chvíli.. Tak se furt mazlíme všichni. co jsem zastříhla drápky, je to :palec: .

Kačuli: jéééééééjj, zauzlovaný naštvánek:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.10.11 21:18
KačuliKačka píše:
Charliemu je rok a čtvrt. Kastrovali jsme pozdě kvůli jeho onemocnění plic, a jen proto, že začal značkovat. Kdyby neznačkoval, čekala bych ještě déle.

Kamarádky kocour značkoval v osmi měsících, náš peršan Samík nikdy neznačkoval a šel na kastraci taky v roce a čtvrt,ale to proto, že jsem to slíbila chovatelce. Má vadu, takže musel být vyřazen z chovu s následnou kastrací, aby se vada růstu nedědila dále. Ale i přesto, že mu je dneska skoro 8,5 ročku, tak je to rapl pořád stejný :lol:

Jo… a vyšlo mě to na 1700,– :hug: Kastrace samotná stála jen 540,–, ale anestezie byla drahá, intubační sada, no a léčiva k tomu… Hlavně, že to máme ale za sebou a doufám, že všechnu smůlu a nemoci jsme si už odbyli a ted už bude jen dobře :-)

Kači :hug: to je super,že jste to tak hezky zvládli, dostal Charlie nějakou odměnu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.10.11 21:19

Ahojky :mavam:

Kačuli, to jsem ráda, že máte kastraci v pořádku za sebou :hug: Tak snad charlie brzy zapomene…

ahoj Zoubky, zrovna tu čtu, že museli vaší kočičce vyndat dvě stoličky… Já jsem se tu právě před pár dny ptala, jestli někdo nemá s tímto zkušenosti, našemu kocourovi hrozí snad trhání všech :-( Jak to u vás probíhalo? Manželovi prý na veterině říkali, že by to mělo být jen s částečnou sedací :nevim: Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 21:19

Už dva dny sedím na netu a hledám nějaké levné vysoké škrabadlo. Teď má jen se 2patry(co je nafotkách) a v komoře jen klasickou tyč bez patra. manžel trošku bučí, že je to zbytečné, ale já bych moc moc chtěla novinku :oops:
Představa byla cca 500Kč, ale asi je to nereálné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný