Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já mám slabost pro obyčený čičiny a nejlíp,když mají nějakou smoutnou minulost. Třeba nalezenci a tak. Ještě,že je můj mužskej nohama na zemi,jinak bych byla schopná se ujmout každého nalezence ![]()
Nitetis píše:
S teplem nevím, něco málo to asi ovlivnit může ale nebude to nic drastického. Jinak velikosti jsou různý stačí pohledat po netu, třeba tady jich pár mají (pokukuju po tom XL, tak až bude Perfimu to co má malé tak nakoupíme možná asi už pod stromeček) : http://www.spokojenypes.cz/…motiv-zirafa?…
A jak si to která kočička oblíbí to už je těžko, říct. Perfík byl na to zvyklej od mala, chovatelka je měla a kamarádka to kočkám koupila později a ty si to nijak neoblíbily, je to asi jako se vším, záleží prostě na kočičce, ale jestli má ráda teplo a na topení lehávala tak bych se asi moc nebála, že by se jí to nelíbilo.
Díky ![]()
Ahojky kočky
Našla jsem krásné kočičky…mrkněte…ale ta cena…ten první stojí 6.000 což je mazec ![]()
Sylvajs píše:
Ahojky kočkyNašla jsem krásné kočičky…mrkněte…ale ta cena…ten první stojí 6.000 což je mazec
Sylvi, není tu odkaz…
KačuliKačka -jsem blbá
..díky za upozornění..byla jsem z toho paf…prostě do vánoc chci mít kočičku doma…spíše kocourka…jak to tak vypadá..mají hezčí hlavy a jsou to macíčkové…samo,že jak který
Sylvajs píše:
KačuliKačka -jsem blbá..díky za upozornění..byla jsem z toho paf…prostě do vánoc chci mít kočičku doma…spíše kocourka…jak to tak vypadá..mají hezčí hlavy a jsou to macíčkové…samo,že jak který
Jééééé ti jsou božííííííí ![]()
Mně se líbí ten první a to poslední kotátko, ježiš ti jsou tak nádherní, se ti ani nedivím… já byt tebou, beru !!!
![]()
Kači -těch 6.000 je moc…pro nás opravdu..jinak jsou krásný…jsem zamilovaná,ale ty peníze
Sylvajs píše:
Kači -těch 6.000 je moc…pro nás opravdu..jinak jsou krásný…jsem zamilovaná,ale ty peníze
Chápu..... ![]()
Když jsem si před 8 lety brala Samíka, tak sice jen za 2 tisíce, ale dávala jsem to chovatelce na dvakrát. Pak jsem řešila, kde schrastit 8tis. na ragdollku… no nesplašila a tak mám nalezenečka Lotynku ![]()
Příspěvek upraven 23.10.11 v 19:51
přítel říkal ať sleví na půl a berem ho
..jenže to je chovný krasavec
Sylvajs píše:
přítel říkal ať sleví na půl a berem ho..jenže to je chovný krasavec
No zkusit to můžeš, navrhnout chovateli
OVšem jestli uspěješ, to je věc druhá…
KAČI -SE NEBUDU ANI SNAŽIT…nejsem blázen a ze sebe ho teprve dělat nechci ![]()
Sylvajs píše:
KAČI -SE NEBUDU ANI SNAŽIT…nejsem blázen a ze sebe ho teprve dělat nechci
Já vím, rozum říká že je to nemožné, ale srdíčko touží, viď ? ![]()
Kači -strašně moc…na chundelatou kuličku…mám obavy,že se budu o číču přetahovat dcerkou ![]()
Kači -přišla mě nabídka od chovatele na splátky…
…já se zblázním…sakra sakra…
![]()