Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
21.10.11 22:03
KačuliKačka píše:
Jak to tak čtu, tak víc než ty kočičky, jsme ze zákroků vynervovaní my, majitelé a paničky těch našich chlupáčků :mrgreen:

Ten náš kocourek Piškotek, co jsme měli, taky neměl zoubky, snad jen tři… když jsem ho brala, vážil jen nějakých 2,2 kg a vypapkal se na pět kilo ;-) I když neměl zuby, zbaštil kde co ;-)

Tady je Samík s naším Piškotkem :hug:

Jo, tuto pozici znám - když se učím, tak mi Meggie zalehne skripta 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 22:04

Jojo, cvakačky jsou na stříhání drápků nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.10.11 22:04
KačuliKačka píše:
AgatkaZ píše:
KačuliKačka píše:
tak já učila Charlieho od malička, že se stříhají drápky. Jednak at neškrábe mně, a pak taky at nezůstane někde viset za drápek nebo at při hrách nezraní dospěláky. Stříhám všem třem, Samík v poho, Lotka se škube a Charlie se snaží zdrhat, takže občas musím zařvat, aby se trošku zklidnil :-P
Jakože vezmeš nůžtičky a ostříháš mu je? 8-o Agátce je necháváme zkracovat při stříhání, to jo,ale u koček jsem to ještě neviděla… jsou to nějaké speciální nůžky? A jak to děláš? Zatím tedy občas někde visí a taky mám někdy pocit, že je to spíš malá veverka… :mrgreen:
Nee, mám takové cvakačky, co jsem si pořizovala, než se syn narodil. Stříháme si s nimi nehty i my :lol:
Normálně si sednu na vanu, kočku nebo kocoura si posadím do klína jako dítko, jeho zády k sobě a cvakám drápky tak, abych neporanila nehtové lůžko, ale aby byl drápek dostateně krátký ;-) Nejprve přední paciny a pak zadní.
U každého je to otázka cca 30 vteřin :palec:

No tý jo..... tak to možná zítra zkusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 22:13
zoubky píše:
KačuliKačka píše:
Jak to tak čtu, tak víc než ty kočičky, jsme ze zákroků vynervovaní my, majitelé a paničky těch našich chlupáčků :mrgreen:

Ten náš kocourek Piškotek, co jsme měli, taky neměl zoubky, snad jen tři… když jsem ho brala, vážil jen nějakých 2,2 kg a vypapkal se na pět kilo ;-) I když neměl zuby, zbaštil kde co ;-)

Tady je Samík s naším Piškotkem :hug:
Jo, tuto pozici znám - když se učím, tak mi Meggie zalehne skripta 8-)

Jo jo, já se učila na absolutorko a kluci mi to hned zalehli nebo rozházeli… děsná sranda :mrgreen: Letos jsem dělala státnice a cokoliv bylo položené - kniha, sešit, papíry… všechno bylo obsazené někým :mrgreen: Prostě kočka kam se podíváš :-P A ještě se tváří naštvaně, když potřebuješ zrovna ten papír, na kterém leží, tu prupisku, kteru mají pod packou a mohla bych pokračovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.10.11 22:13

Tak hodně zdraví rekonvalescentovi=)

Zoubky, když jsme měli Macíka ještě vevnitř (asi 2 měsíce…), taky byl na noc zavřený a nepřipadá mi, že by nějak strádal.

Macík ulovil myšku… Našli jsme ji vyblitou na rohožce :poblion:
:think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 22:14
AgatkaZ píše:
No tý jo..... tak to možná zítra zkusím :mrgreen:

Není to těžké ;-) a za pár stříhání budeš mít ten grif, kdy to bude šup šup a hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 22:18

Pipet,

mamči nosily kočky myši na terasu, když jsem tam jezdila krmit zvěřinec, tak jsem ráno nacházela srovnané myšky hezky v řadě :lol:
A jednou kocour Žofín donesl domů mamce živou ještěrku a kočka Žížalka jí nosila žižaly domů, proto to jméno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 22:19

A Charlie už je ve svém živlu… loví mouchy :mrgreen: z nějakého důvodu máme doma mouchy, ale jsou jakési zpomalené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 22:29

Tak dobrou noc všem kočkomilkám i jejich kočičákům :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 22:39

Taky přeji dobrou noc. Já se pustila do posledního výběru fotek na kalendář :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.10.11 09:20
zoubky píše:
Holky, a kde máte kočenky v noci? My jí zavíráme odmalička do komory(3×ěm), má tam svůj teplý pelíšek a misky. V noci nám totiž skáče po hlavě a to se nedá :zed: Ale zvykla si a nemá s tím problém.

My si zavřeme dveře do ložnice a dětem do pokojíčku a Mikeš má pro sebe kuchyň a obývák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.10.11 14:21

Ahojky, Kačuli, asi tě potěším, že nemáš všežrouta sama:D.

Včera jsem pekla bábovku a Elí mi normálně z tácku ulovila kusanec , no půlku krajíčku bábovky :lol: :lol: jsem se mohla potrhat smíchy. On aby sežrala fakt všechno.. chtěla mi vylízat i talíř od bramboráků :lol: :lol: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.10.11 15:52

Ahoj všem, my dneska máme aktivní den se synem a kočička opět válecí den :lol: Mnažel dneska přišel s nápadem, že bychom Meggie mohli koupit místo vysokého škrabadla odpočívadlo na topení :think: Máte s tím zkušenosti? Využívají to vaše kočky? Unese to kočku 4,5kg? A unese to topení?(máme klasické bílé ploché radiátory) :nevim: ASi bych vybírala na netu, tak kdybyste měly i tip na spolehlivé stránky s tímto zbožím? Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
22.10.11 16:45

Ahoj, jé, to jsem ani nevěděla, že se vyrábí odpočívadla pro kočky na topení. Náš kocour na topení leží hrozně rád jen tak, nebo spinká na krytu od akvária (taky je teplý, je v něm zářivka), tak myslím, že by to kočička určitě využila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
22.10.11 18:15

Ahoj, asi myslíš tohle,viď?

http://shop.miga.cz/…2-48430.html

http://shop.miga.cz/obrazek.php?…

taky jsem o něm přemýšlela,ale jak těžkou kočku unese, to tedy netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit