Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
21.10.11 14:37

Ajinav

Charliemu je rok a čtvrt. Kastrovali jsme pozdě kvůli jeho onemocnění plic, a jen proto, že začal značkovat. Kdyby neznačkoval, čekala bych ještě déle.

Kamarádky kocour značkoval v osmi měsících, náš peršan Samík nikdy neznačkoval a šel na kastraci taky v roce a čtvrt,ale to proto, že jsem to slíbila chovatelce. Má vadu, takže musel být vyřazen z chovu s následnou kastrací, aby se vada růstu nedědila dále. Ale i přesto, že mu je dneska skoro 8,5 ročku, tak je to rapl pořád stejný :lol:

Jo… a vyšlo mě to na 1700,– :hug: Kastrace samotná stála jen 540,–, ale anestezie byla drahá, intubační sada, no a léčiva k tomu… Hlavně, že to máme ale za sebou a doufám, že všechnu smůlu a nemoci jsme si už odbyli a ted už bude jen dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
21.10.11 19:51
KačuliKačka píše:
Charliemu je rok a čtvrt. Kastrovali jsme pozdě kvůli jeho onemocnění plic, a jen proto, že začal značkovat. Kdyby neznačkoval, čekala bych ještě déle.

Kamarádky kocour značkoval v osmi měsících, náš peršan Samík nikdy neznačkoval a šel na kastraci taky v roce a čtvrt,ale to proto, že jsem to slíbila chovatelce. Má vadu, takže musel být vyřazen z chovu s následnou kastrací, aby se vada růstu nedědila dále. Ale i přesto, že mu je dneska skoro 8,5 ročku, tak je to rapl pořád stejný :lol:

Jo… a vyšlo mě to na 1700,– :hug: Kastrace samotná stála jen 540,–, ale anestezie byla drahá, intubační sada, no a léčiva k tomu… Hlavně, že to máme ale za sebou a doufám, že všechnu smůlu a nemoci jsme si už odbyli a ted už bude jen dobře :-)

Tak hlavně ať je Charlie brzy fit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 20:18

Ted se vyspinkal, chrněl v ložnici na mém svetru, ale nemluvil se mnou. Před chvíli si tady šmejdil, tak jsem mu dala masíčko a to mu jelo, se i natahoval na linku, co mám dobrého :-)

Uvidíme, jaká bude noc, snad se přijde přitulit brouček a nebudu spát sama ;-)

Ale asi mu není nejlíp, protože mi neasistuje u balení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 20:24

Ahoj, mohu se přidat do vaší diskuze? Máme kočičku Meggie, 5roků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 20:29

Ahoj Zoubky, vítej mezi nás, kočkama švihnuté chovatelky :lol: :kytka:

(oprava chyb, dnešek je náročný den) :zed:

Příspěvek upraven 21.10.11 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
21.10.11 20:30

Ahoj holky kočkařky, už jsem tady dlooooouho nebyla. Odjela jsem na dovču a po dovče hned nastoupila do práce a jaksi jsem se stále nestihla zregenerovat. V práci nestíhačka… Kačuli vidím, že máte čerstvě po kastraci. No, bodejť by nebyl nafrčenej, když jsi ho připravila o … :mrgreen: . Ale snad ti to brzy odpustí.
Jinak moje dvě rebeky pořád stejný. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 20:33
KačuliKačka píše:
Ahoj Zoubky, vítej meni náš, kočkama švihnuté chovatelky :lol: :kytka:

Díky. Naše Meggie je útulňačka, kteoru jsmesi brala v jejich 10měsících a musím říct, že tak rozmazlenou kočku jsme snad ještě neviděla :lol: Máme i jiná zvířátka, ale ona je pro mě číslo jedna…proto je taková závislačka na naší přítomnosti, a vycpaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 20:34

Kačuli, dle tvé ikonky koukám, že má moje číča a tvůj kocourek stejné zbarvení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 20:41
zoubky píše:
Kačuli, dle tvé ikonky koukám, že má moje číča a tvůj kocourek stejné zbarvení :palec:

Opravdu? My měli kocourka zrzečka s úžasnýma zelenýma očkama, zdědila jsem ho po mamince, ale před rokem a půl nám zemřel ve 12 letech na ledvinky. NO a tak v září loni přišel Charlie… obyč kocourek, z vesnice, ale s podlomeným zdravím, takže máme s ním už zažito až až… Tady jedna aktuální ;-)

Je to prcek, dneska na veterině vážil jen 2,7 kg a už neroste. Dr. říkal, že po kastraci přibere, tak jsem zvědavá, když nepřibral za toho půl roku od vyléčení plic… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 20:47

A jedna čerstvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.10.11 20:48

… a jeden zauzlovaný uražený :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 20:50
KačuliKačka píše:
A jedna čerstvá…

Kočičí ráj :palec: Manžel teď hldá jednu fotku naší miciny, abys mohla porovnat, že jsou jak sourozenci :lol: Jen malý rozdíl tam je - naše váha 4,5kila a velikost statného kocoura. chodíme na vet kliniku, kde se střídá dost doktoru a málokdo se trefí na první pohled, že je to holka. Většinou řeknou, že jim nesu kocourka :oops: Nj, zrzky jsou vzácnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 20:51
KačuliKačka píše: … a jeden zauzlovaný uražený :hug:

Máme úplně stejné fotky. Teď je nemohu hledat, manžel okupuje velké PC, ale dodám zítra. Čtu, jak bojujete s kastrací a nemocemi :hug:
U nás zase zlobí zuby, museli jí dvě stoličky vyndat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 20:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.10.11 20:58
  • načítám...
  • Citovat