Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kačuli, děkuju za tip
Snad tedy vymyslíme nějaké nejlepší řešení pro starouška našeho…
A Charliemu držím palečky ![]()
luon píše:
Kačuli, děkuju za tipSnad tedy vymyslíme nějaké nejlepší řešení pro starouška našeho…A Charliemu držím palečky
Díky, já vám taky držím palečky ![]()
luon: jé, chudáček, snad se dozvíte víc informací. já jen vím, že i bez zoubků můžou kočky jíst granule, protže oni je ani moc nekousají, spíš hltají…
Já jsem šťastná, že jsem ostříhala ty drápky, je to o 90%lepšíííííí ![]()
AgatkaZ píše:ZdeMac píše:Jakou fontánku?
ahojte, tak jsme tomu našemu kocourovi pořídili fontánku na pití…jinak 5 měsíců a má 3,5kg…tak doufám, že ho moc nepřecpáváme..hoď nám sem fotečku, prosím.
Myslím že nepřecpáváte, roste vám velký kocour, no…
Lakynka píše:
luon: jé, chudáček, snad se dozvíte víc informací. já jen vím, že i bez zoubků můžou kočky jíst granule, protže oni je ani moc nekousají, spíš hltají…Já jsem šťastná, že jsem ostříhala ty drápky, je to o 90%lepšíííííí
Laky, díky, snad to tedy s tím krmením problém nebude… No nejdřív dořeším nemocné děti, pak snad přijde na řadu kocour.
Co říkají děti na novou kočičku? Mají radost?
luon: no, malá ta je kočkomilka největší:). Oba ji mají moc rádi:)
Dobrý večer holky ![]()
ZdeMac ta fontánka je pěkná, ale nějak nevím kam já bych jí postavila… Agátka taky miluje vodu
… to by asi neprošlo, ale je fakt pěkná.
Dneska jsme byli na prvním očkování, dostal pigáro, dostali jsme pastu na odčervení a byl moc hodný, jo a vážíme 1313g…před 14 dny 900g
a Agátka má z něj asi falešnou březost… to musíme hlídat ![]()
já mám doma tuto… https://www.zoohit.cz/…ntany/155981
Ale musela jsem ji schovat… i když nemám k tomu tu malou misku na granule, tak i z obyč misek tam kočky naházely granule a to se pak muselo skoro denně čistit a filtry letěly jeden za druhým… tak mě to přestalo bavit a mají ted obyč misky… ![]()
Tak nevím,jak je to s tou kočičí čistotností. Náš kocour se skoro nemyje. když se nažere,tak má čumák od žrádla a nějak se k umytí nemá. A několikrát se stalo,že se vykadil,šlápl do toho a roznesl to po celé koupelně a když jsem ho odchytla,pořád to měl na pacce ![]()
A aby si myl zadek,to ho už vůbec nenapadne ![]()
ajinav píše:
Tak nevím,jak je to s tou kočičí čistotností. Náš kocour se skoro nemyje. když se nažere,tak má čumák od žrádla a nějak se k umytí nemá. A několikrát se stalo,že se vykadil,šlápl do toho a roznesl to po celé koupelně a když jsem ho odchytla,pořád to měl na pacce
A aby si myl zadek,to ho už vůbec nenapadne
To máš malé čuňátko
náš se tedy myje a pak ho ještě umyje Agátka
takže ten je čistý od čumáčku po zadeček,ikdyby nechtěl ![]()
no tak ti mí se mydlí pořád… sem tam si peršan Samík nosí bobek na chlupech na zadku, a to pak ale poznám na hony daleko, že nějak divně smrdí ![]()
Tohle je jeho oblíbená pozice při čištění si zadní části těla - ála prostitutka ![]()
AgatkaZ píše:ajinav píše:To máš malé čuňátko
Tak nevím,jak je to s tou kočičí čistotností. Náš kocour se skoro nemyje. když se nažere,tak má čumák od žrádla a nějak se k umytí nemá. A několikrát se stalo,že se vykadil,šlápl do toho a roznesl to po celé koupelně a když jsem ho odchytla,pořád to měl na pacce
A aby si myl zadek,to ho už vůbec nenapadnenáš se tedy myje a pak ho ještě umyje Agátka
takže ten je čistý od čumáčku po zadeček,ikdyby nechtěl
Je to hrozný čuně
. vždycky mu musím tu špinavou část namočit vodou a pak se trochu ošudlá. Ale fakt ho nevidím aby se pořádně myl.Max pod krkem a packy po jídle ![]()
ajinav píše:AgatkaZ píše:Je to hrozný čuněajinav píše:To máš malé čuňátko
A aby si myl zadek,to ho už vůbec nenapadnenáš se tedy myje a pak ho ještě umyje Agátka
takže ten je čistý od čumáčku po zadeček,ikdyby nechtěl
. vždycky mu musím tu špinavou část namočit vodou a pak se trochu ošudlá. Ale fakt ho nevidím aby se pořádně myl.Max pod krkem a packy po jídle
A kolik mu je? Arthur se myje snad po každém pohlazení, jako bychom ho umazali
…ale nejhezčí je, když se myje před spaním, tuhle až spadl ze židle, protože se převážil ![]()
právě že přesně nevíme,kolik mu je. Veterinář říkal,že mu ještě nebyly 3 měsíce,ale už se mu mění zuby,tak si myslím, že je mu tak 4-5 měsíců. Chci zkusit ještě jiného veterináře,kolik ten si bude myslet,že mu je. ![]()
elí se teda myje krásně.. To by asi musel být fakt miminko, aby to ještě neuměl:(. spíš jak ho to naučila máma… ![]()