Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Brumla píše: …a hlavne…„kdo je silnejsi…ma prednost“![]()
![]()
Brumlo a nevrčí na sebe? To by u nás asi neprošlo ![]()
Nitetis píše:
Brumlo taky pěkný loudilovéTak to můj Perfík, mléčné výrobky bojkotuje i ty co jsou speciálně pro kočky, vůbec mu nejedou. Jinak přikládám fotečku z dnešního úklidu terária
Tak to je opravdu aristokrat mezi kočičáky, ten vznešený pohled a krásné modré očka ![]()
Nitetis píše:
Tak do třetice všeho dobrého
Netis, nevím jesli jsme to nepřehlédla, kolik mu je a kolik váží, vypadá fakt nádherně ![]()
U nás to vypadá dneska asi následovně(dorazil syn, tak si to Arthurek užívá ![]()
Agatko, to je teda synek odvážný
Asi ještě neměl pokousaného pytlíka, co ![]()
Přidávám moje koťátka ![]()
By mě ale zajímalo, co z toho Macíka roste, v pěti měsících je stejně velký, jako byla Micina dospělá (jeho předchůdkyně, jednou k nám přišla a už neodešla=)) ![]()
Agatko a určitě máte kocourka? ![]()
Jinak Perfík má za 5 dní 7 měsíců, včera jsem ho zkoušela měřit a má od čumáčku ke kořenu ocasu asi 50 cm (nevím jak se správně měří) a dneska jsem ho vážila a má asi 4,3 Kg.
Pipet taky vám roste pěkný macík.
Hezký jak se s ním deruška mazlí.
Jojo, jsou to kámoši. Jako maličkého ho vozila v kočárku, důležitě mu nosí misku se žrádlem, venku se po sobě válejí, Majda mu schválně utíká, aby ji Macík „lovil“ a chechtá se tomu jak pako. Už jí prokousnul ruku, škrábanců nepočítaně, i v obličeji, ale ona ho má stejně moc ráda=)
AgatkaZ píše:Brumla píše: …a hlavne…„kdo je silnejsi…ma prednost“Brumlo a nevrčí na sebe? To by u nás asi neprošlo![]()
![]()
Agatka no kocouri uz si zvykli, ze kdyz jim treba snezeni salamu moc dlouho trva, tak holt prijde pesina udela jim pred cumakem „mlask“ a maji po salamu
Ale kdyz je to neco joooo dobryho, tak ten cerny kocour to lapne do pusy…zacne vrcet a vleze s tim pod stul
Jinak maji kocouri misky metr a pul nad zemi, protoze mit je na zemi, tak by behem tri sekund po nasypani nemeli co jist. Pesina je z utulku, takze je zvykla na rychly akce, co se jidla tyce
![]()
A to, ze ma syn odvahu me taky napadlo, jako Pipet. Ja bych si takhle teda kote nedavala, byt chlapem
![]()
Pipet píše:
Jojo, jsou to kámoši. Jako maličkého ho vozila v kočárku, důležitě mu nosí misku se žrádlem, venku se po sobě válejí, Majda mu schválně utíká, aby ji Macík „lovil“ a chechtá se tomu jak pako. Už jí prokousnul ruku, škrábanců nepočítaně, i v obličeji, ale ona ho má stejně moc ráda=)
taky to tak doma mame…idealni stav ![]()
Nitetis píše:
Agatko a určitě máte kocourka?![]()
Jinak Perfík má za 5 dní 7 měsíců, včera jsem ho zkoušela měřit a má od čumáčku ke kořenu ocasu asi 50 cm (nevím jak se správně měří) a dneska jsem ho vážila a má asi 4,3 Kg.
Pipet taky vám roste pěkný macík.Hezký jak se s ním deruška mazlí.
Nitetis máme, ty fotky nevidíš?
Máme 9ti týdenního briťáčka a dneska jsme ho vážili a má 1145g
tak jsem zvědavá, jestli nám doroste na nějakých 10kg co by měl mít ![]()
Brumla píše:AgatkaZ píše:Brumla píše: …a hlavne…„kdo je silnejsi…ma prednost“Brumlo a nevrčí na sebe? To by u nás asi neprošlo![]()
![]()
Agatka no kocouri uz si zvykli, ze kdyz jim treba snezeni salamu moc dlouho trva, tak holt prijde pesina udela jim pred cumakem „mlask“ a maji po salamu
A to, ze ma syn odvahu me taky napadlo, jako Pipet. Ja bych si takhle teda kote nedavala, byt chlapem![]()
![]()
Ale kdyz je to neco joooo dobryho, tak ten cerny kocour to lapne do pusy…zacne vrcet a vleze s tim pod stul
Jinak maji kocouri misky metr a pul nad zemi, protoze mit je na zemi, tak by behem tri sekund po nasypani nemeli co jist. Pesina je z utulku, takze je zvykla na rychly akce, co se jidla tyce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odvážný je
ale bydlí s přítelkyní a také doma mají kočičku, ta chodí i ven a ještě nepřišel k úhoně ![]()
Já Artíkovi dala jídlo na okno, Agátka sice není zvyklá, že by jí jídlo někdo jednl,ale když ono to kočičí je prostě lepší
takže když by něco měli společně, tak vrčí… ale o vodu se dělí ![]()
Holky, omlouvám se, že Vám skáču do diskuze.
Hledala jsem diskuzi „kotě pro babičku“, kde se nabízela koťata Ragdoll s neznámým otcem, ale diskuze už je asi smazaná a tady koukám, že se o tom zmiňuje Sylvajs.
Sylvajs, prosím, kdo ty koťátka nabízel???
tak ty fotky nemají chybu
ještě kotátko nezatlo drápek????
![]()
Laky, co dnešní noc? Zase Elinka řádila??? Já měla budíček v sedm ráno, lítal jak potřesk a skákal po mně, ale hned zase utekl
![]()
Kačuli: jo, řádila zase, je neunavitelná, i když s ní blbneme
… Fakt pořád škrábe.. Škrabadlo ignoruje naprosto…
![]()
Lakynka píše:
Kačuli: jo, řádila zase, je neunavitelná, i když s ní blbneme… Fakt pořád škrábe.. Škrabadlo ignoruje naprosto…
![]()
No týýjo, to je čertice
a stříháš jí drápky? Myslím konečky, já to učila Charlieho od malička, měla jsem strach at někde nezůstane viset, až nebudu doma. Sice se bránil, ale silnější vyhrál ![]()
Dneska visel na škrabadle jak opička omotaný kolem toho kmene ![]()