Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
16.10.11 10:42

Brumlo tak to říkám Mazel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.10.11 12:20
Brumla píše: …a hlavne…„kdo je silnejsi…ma prednost“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Brumlo a nevrčí na sebe? To by u nás asi neprošlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.10.11 12:22
Nitetis píše:
Brumlo taky pěkný loudilové :palec:Tak to můj Perfík, mléčné výrobky bojkotuje i ty co jsou speciálně pro kočky, vůbec mu nejedou. Jinak přikládám fotečku z dnešního úklidu terária

Tak to je opravdu aristokrat mezi kočičáky, ten vznešený pohled a krásné modré očka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.10.11 12:23
Nitetis píše:
Tak do třetice všeho dobrého :palec:

Netis, nevím jesli jsme to nepřehlédla, kolik mu je a kolik váží, vypadá fakt nádherně :kytka:

U nás to vypadá dneska asi následovně(dorazil syn, tak si to Arthurek užívá :mrgreen:

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…896353_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…168477_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.10.11 18:13

Agatko, to je teda synek odvážný :mrgreen: Asi ještě neměl pokousaného pytlíka, co :lol:

Přidávám moje koťátka :srdce:

By mě ale zajímalo, co z toho Macíka roste, v pěti měsících je stejně velký, jako byla Micina dospělá (jeho předchůdkyně, jednou k nám přišla a už neodešla=)) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
16.10.11 18:32

Agatko a určitě máte kocourka? :wink:

Jinak Perfík má za 5 dní 7 měsíců, včera jsem ho zkoušela měřit a má od čumáčku ke kořenu ocasu asi 50 cm (nevím jak se správně měří) a dneska jsem ho vážila a má asi 4,3 Kg.

Pipet taky vám roste pěkný macík. :palec: Hezký jak se s ním deruška mazlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.10.11 18:52

Jojo, jsou to kámoši. Jako maličkého ho vozila v kočárku, důležitě mu nosí misku se žrádlem, venku se po sobě válejí, Majda mu schválně utíká, aby ji Macík „lovil“ a chechtá se tomu jak pako. Už jí prokousnul ruku, škrábanců nepočítaně, i v obličeji, ale ona ho má stejně moc ráda=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
16.10.11 18:56
AgatkaZ píše:
Brumla píše: …a hlavne…„kdo je silnejsi…ma prednost“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Brumlo a nevrčí na sebe? To by u nás asi neprošlo :mrgreen:

Agatka no kocouri uz si zvykli, ze kdyz jim treba snezeni salamu moc dlouho trva, tak holt prijde pesina udela jim pred cumakem „mlask“ a maji po salamu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kdyz je to neco joooo dobryho, tak ten cerny kocour to lapne do pusy…zacne vrcet a vleze s tim pod stul :mrgreen: Jinak maji kocouri misky metr a pul nad zemi, protoze mit je na zemi, tak by behem tri sekund po nasypani nemeli co jist. Pesina je z utulku, takze je zvykla na rychly akce, co se jidla tyce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A to, ze ma syn odvahu me taky napadlo, jako Pipet. Ja bych si takhle teda kote nedavala, byt chlapem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
16.10.11 18:58
Pipet píše:
Jojo, jsou to kámoši. Jako maličkého ho vozila v kočárku, důležitě mu nosí misku se žrádlem, venku se po sobě válejí, Majda mu schválně utíká, aby ji Macík „lovil“ a chechtá se tomu jak pako. Už jí prokousnul ruku, škrábanců nepočítaně, i v obličeji, ale ona ho má stejně moc ráda=)

:pankac: taky to tak doma mame…idealni stav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.10.11 19:08
Nitetis píše:
Agatko a určitě máte kocourka? :wink:

Jinak Perfík má za 5 dní 7 měsíců, včera jsem ho zkoušela měřit a má od čumáčku ke kořenu ocasu asi 50 cm (nevím jak se správně měří) a dneska jsem ho vážila a má asi 4,3 Kg.

Pipet taky vám roste pěkný macík. :palec: Hezký jak se s ním deruška mazlí.

Nitetis máme, ty fotky nevidíš?
Máme 9ti týdenního briťáčka a dneska jsme ho vážili a má 1145g :mrgreen: tak jsem zvědavá, jestli nám doroste na nějakých 10kg co by měl mít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.10.11 19:11
Brumla píše:
AgatkaZ píše:
Brumlo a nevrčí na sebe? To by u nás asi neprošlo :mrgreen:

Agatka no kocouri uz si zvykli, ze kdyz jim treba snezeni salamu moc dlouho trva, tak holt prijde pesina udela jim pred cumakem „mlask“ a maji po salamu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kdyz je to neco joooo dobryho, tak ten cerny kocour to lapne do pusy…zacne vrcet a vleze s tim pod stul :mrgreen: Jinak maji kocouri misky metr a pul nad zemi, protoze mit je na zemi, tak by behem tri sekund po nasypani nemeli co jist. Pesina je z utulku, takze je zvykla na rychly akce, co se jidla tyce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A to, ze ma syn odvahu me taky napadlo, jako Pipet. Ja bych si takhle teda kote nedavala, byt chlapem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odvážný je :mrgreen: ale bydlí s přítelkyní a také doma mají kočičku, ta chodí i ven a ještě nepřišel k úhoně :lol:
Já Artíkovi dala jídlo na okno, Agátka sice není zvyklá, že by jí jídlo někdo jednl,ale když ono to kočičí je prostě lepší :mrgreen: takže když by něco měli společně, tak vrčí… ale o vodu se dělí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
16.10.11 21:22

Holky, omlouvám se, že Vám skáču do diskuze.
Hledala jsem diskuzi „kotě pro babičku“, kde se nabízela koťata Ragdoll s neznámým otcem, ale diskuze už je asi smazaná a tady koukám, že se o tom zmiňuje Sylvajs.
Sylvajs, prosím, kdo ty koťátka nabízel???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.10.11 21:36

Agátko,

tak ty fotky nemají chybu :palec: ještě kotátko nezatlo drápek???? :mrgreen: :mrgreen:

Laky, co dnešní noc? Zase Elinka řádila??? Já měla budíček v sedm ráno, lítal jak potřesk a skákal po mně, ale hned zase utekl :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
16.10.11 21:42

Kačuli: jo, řádila zase, je neunavitelná, i když s ní blbneme :roll: … Fakt pořád škrábe.. Škrabadlo ignoruje naprosto… :zed: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.10.11 21:46
Lakynka píše:
Kačuli: jo, řádila zase, je neunavitelná, i když s ní blbneme :roll: … Fakt pořád škrábe.. Škrabadlo ignoruje naprosto… :zed: :-P

No týýjo, to je čertice :-) a stříháš jí drápky? Myslím konečky, já to učila Charlieho od malička, měla jsem strach at někde nezůstane viset, až nebudu doma. Sice se bránil, ale silnější vyhrál :lol:

Dneska visel na škrabadle jak opička omotaný kolem toho kmene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný