Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ono se i o peršanech říká, že po kastraci mají tak 5-7 kg. No náš Samík je asi prcek… má s bídou 4,5 kg dneska si frajer seděl na váze jako by se nechumelilo, tak jsem koukala, kolik teda má ![]()
Zato turecké angory jsou drobnější, kolem 3,5 kg, a my máme „tučka“ skoro 5 kg ![]()
AgatkaZ píše:ajinav píše:
Včera tomu našemu obřímu kotěti přišlo velké škrabadlo a ten pacholek o něj nemá zájemTo mi neříkej!! Mě dneska doručí to naše škrabadlo tak jsem zvědavá…
u nás vede jako hračka ty tvrdé pásky,co dávají přes balíky
Jinak, myška na tyčce včera nejdřív přišla o rolničku na ocásku a pak přišla o tyčkuale tkaničky od dcery Conversek byla ta nejlepší hračka na celý večer
Mikeš objevil takové ty pásky co dávají na balíky a děsná zábava ![]()
Něco pro zasmání…
Google: „Já najdu všechno!“
Wikipedia: „Já vím všechno!“
Facebook: „Já znám všechny.“
Internet: „Beze mě, jste v pr*eli.“
Elektřina: „Tak se uklidníme, jo?!“
Ono ty nejobyčejnější hračky - zmuchlaný papír, víčko od krabičky, šňůrka čouhající odkudkoliv, špunt do umyvadla a tak, jsou ty nejlepší hračky ![]()
dobrý vtip:D.
Eli si včera vyhrála s kartičkou Šmoulů, posílala jsem to po zemi, ono se to lesklo a ještě to šustilo na plovoučce a to byly mety:D.
Včera manžel viděl jednu živou blechu:(. Ale nezabil ji a než já přišla, byla fuč. kurnik… snad nejsme v háji a ještě chcípne sama.. Byla malá
. by se mohla napít od Eli:D.
Lakynka píše:
dobrý vtip:D.Eli si včera vyhrála s kartičkou Šmoulů, posílala jsem to po zemi, ono se to lesklo a ještě to šustilo na plovoučce a to byly mety:D.
Včera manžel viděl jednu živou blechu:(. Ale nezabil ji a než já přišla, byla fuč. kurnik… snad nejsme v háji a ještě chcípne sama.. Byla malá. by se mohla napít od Eli:D.
Neboj, chcípne ![]()
A co manža, v pohodě? Nedělá problémy?
Lakynka píše:
dobrý vtip:D.Eli si včera vyhrála s kartičkou Šmoulů, posílala jsem to po zemi, ono se to lesklo a ještě to šustilo na plovoučce a to byly mety:D.
Včera manžel viděl jednu živou blechu:(. Ale nezabil ji a než já přišla, byla fuč. kurnik… snad nejsme v háji a ještě chcípne sama.. Byla malá. by se mohla napít od Eli:D.
My jednou měli zablešenej celej byt od cizí kočky. Na paneláku bylo lešení a sousedovic kočka se promenádovala a lehla si nám na parapet a blešky k nám jaksi přeskákali. No já byla doštípaná - JÁ JEDINÁ - nikdo jinej. Děti malý,zrovna začali lézt. No to bylo něco. Museli jsme pozvat profíky ![]()
Teď nám králík zase rozkousal další kabel. Se z toho picnu fakt ![]()
Manžel dobrý..:)
Včera si se mnou Elí hrála v posteli už a kousala a pak měla můj malíček v pusině a sála
..
Náš neštípou, teda doufám, že je tu jen tak jedna:D. Za jak dlouho by chcíply blechy v zimě? Že bych využila „pěkného“ počasí:D.
Lakynka píše:
Manžel dobrý..:)Včera si se mnou Elí hrála v posteli už a kousala a pak měla můj malíček v pusině a sála
Náš neštípou, teda doufám, že je tu jen tak jedna:D. Za jak dlouho by chcíply blechy v zimě? Že bych využila „pěkného“ počasí:D.![]()
![]()
..
Charlie taky párkrát usnul s mým prstem v pusině, jako s dudlíkem ![]()
Ajinav, to my taky známe, před králíkem neobstojí jakákoliv nabíječka
Malému z ní nadělal samé kousky, prevít ![]()
Musela jsem Mikeše dát na škrabadlo,jinak tam nejde a takhle se tvářil ![]()
ahojky kočičí dámy
ajinav -to škrabadlo je luxusní ![]()
Jinak já blbka včera na Aukru propásla kotě-máma radgoullka a otec mainská mývalí…
…za korunku kvůli nějkým problémům v rodině…
já čekala na přítele až přijde z práce ŘÍKÁM MU HELE…
A ONO BYLO UŽ PRYČ…jsem na sebe fakt naštaná ![]()
ajinav píše:
Musela jsem Mikeše dát na škrabadlo,jinak tam nejde a takhle se tvářil
Tak tahle fotka nemá chybu, a škrabadlo je taky moc hezký. Taky bych jednou chtěla škrabadlo až do stropu.
ajinav píše:
a to škrabadlo vypadá fakt dobře
Týjo, fakt až do stropu
my máme menší a stejně se bojí až nahoru ![]()
Sylvajs píše:
ahojky kočičí dámyajinav -to škrabadlo je luxusní
Jinak já blbka včera na Aukru propásla kotě-máma radgoullka a otec mainská mývalí……za korunku kvůli nějkým problémům v rodině…
já čekala na přítele až přijde z práce ŘÍKÁM MU HELE…
A ONO BYLO UŽ PRYČ…jsem na sebe fakt naštaná
Tak to zamrzí, co ![]()