Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
14.10.11 09:56

Ono se i o peršanech říká, že po kastraci mají tak 5-7 kg. No náš Samík je asi prcek… má s bídou 4,5 kg dneska si frajer seděl na váze jako by se nechumelilo, tak jsem koukala, kolik teda má :lol:

Zato turecké angory jsou drobnější, kolem 3,5 kg, a my máme „tučka“ skoro 5 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.10.11 10:07
AgatkaZ píše:
ajinav píše:
Včera tomu našemu obřímu kotěti přišlo velké škrabadlo a ten pacholek o něj nemá zájem :cert:

To mi neříkej!! Mě dneska doručí to naše škrabadlo tak jsem zvědavá…

u nás vede jako hračka ty tvrdé pásky,co dávají přes balíky :mrgreen:

Jinak, myška na tyčce včera nejdřív přišla o rolničku na ocásku a pak přišla o tyčku :mrgreen: ale tkaničky od dcery Conversek byla ta nejlepší hračka na celý večer :pankac:

Mikeš objevil takové ty pásky co dávají na balíky a děsná zábava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.11 10:21

Něco pro zasmání…

Google: „Já najdu všechno!“
Wikipedia: „Já vím všechno!“
Facebook: „Já znám všechny.“
Internet: „Beze mě, jste v pr*eli.“
Elektřina: „Tak se uklidníme, jo?!“

Ono ty nejobyčejnější hračky - zmuchlaný papír, víčko od krabičky, šňůrka čouhající odkudkoliv, špunt do umyvadla a tak, jsou ty nejlepší hračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.10.11 10:23

dobrý vtip:D.

Eli si včera vyhrála s kartičkou Šmoulů, posílala jsem to po zemi, ono se to lesklo a ještě to šustilo na plovoučce a to byly mety:D.

Včera manžel viděl jednu živou blechu:(. Ale nezabil ji a než já přišla, byla fuč. kurnik… snad nejsme v háji a ještě chcípne sama.. Byla malá :nevim: . by se mohla napít od Eli:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.11 10:34
Lakynka píše:

Eli si včera vyhrála s kartičkou Šmoulů, posílala jsem to po zemi, ono se to lesklo a ještě to šustilo na plovoučce a to byly mety:D.

Včera manžel viděl jednu živou blechu:(. Ale nezabil ji a než já přišla, byla fuč. kurnik… snad nejsme v háji a ještě chcípne sama.. Byla malá :nevim: . by se mohla napít od Eli:D.

Neboj, chcípne :lol:
A co manža, v pohodě? Nedělá problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.10.11 10:35
Lakynka píše:

Včera manžel viděl jednu živou blechu:(. Ale nezabil ji a než já přišla, byla fuč. kurnik… snad nejsme v háji a ještě chcípne sama.. Byla malá :nevim: . by se mohla napít od Eli:D.

My jednou měli zablešenej celej byt od cizí kočky. Na paneláku bylo lešení a sousedovic kočka se promenádovala a lehla si nám na parapet a blešky k nám jaksi přeskákali. No já byla doštípaná - JÁ JEDINÁ - nikdo jinej. Děti malý,zrovna začali lézt. No to bylo něco. Museli jsme pozvat profíky :roll:

Teď nám králík zase rozkousal další kabel. Se z toho picnu fakt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.10.11 10:43

Manžel dobrý..:)

Včera si se mnou Elí hrála v posteli už a kousala a pak měla můj malíček v pusině a sála :huban: :huban: :huban: ..

Náš neštípou, teda doufám, že je tu jen tak jedna:D. Za jak dlouho by chcíply blechy v zimě? Že bych využila „pěkného“ počasí:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.11 11:00
Lakynka píše:
Manžel dobrý..:)

Včera si se mnou Elí hrála v posteli už a kousala a pak měla můj malíček v pusině a sála :huban: :huban: :huban: ..

Náš neštípou, teda doufám, že je tu jen tak jedna:D. Za jak dlouho by chcíply blechy v zimě? Že bych využila „pěkného“ počasí:D.

Charlie taky párkrát usnul s mým prstem v pusině, jako s dudlíkem :lol:

Ajinav, to my taky známe, před králíkem neobstojí jakákoliv nabíječka :cert: Malému z ní nadělal samé kousky, prevít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.10.11 15:02

Musela jsem Mikeše dát na škrabadlo,jinak tam nejde a takhle se tvářil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.10.11 15:03

a ještě jedna pohodářská :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.10.11 15:05

a to škrabadlo vypadá fakt dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.10.11 17:37

ahojky kočičí dámy

ajinav -to škrabadlo je luxusní :palec:

Jinak já blbka včera na Aukru propásla kotě-máma radgoullka a otec mainská mývalí… :zed: …za korunku kvůli nějkým problémům v rodině… :pocitac: já čekala na přítele až přijde z práce ŘÍKÁM MU HELE… :cert: A ONO BYLO UŽ PRYČ…jsem na sebe fakt naštaná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
14.10.11 19:19
ajinav píše:
Musela jsem Mikeše dát na škrabadlo,jinak tam nejde a takhle se tvářil :lol:

Tak tahle fotka nemá chybu, a škrabadlo je taky moc hezký. Taky bych jednou chtěla škrabadlo až do stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
14.10.11 20:03
ajinav píše:
a to škrabadlo vypadá fakt dobře

Týjo, fakt až do stropu :palec: my máme menší a stejně se bojí až nahoru :mrgreen:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/…846705_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
14.10.11 20:04
Sylvajs píše:
ahojky kočičí dámy

ajinav -to škrabadlo je luxusní :palec:

Jinak já blbka včera na Aukru propásla kotě-máma radgoullka a otec mainská mývalí… :zed: …za korunku kvůli nějkým problémům v rodině… :pocitac: já čekala na přítele až přijde z práce ŘÍKÁM MU HELE… :cert: A ONO BYLO UŽ PRYČ…jsem na sebe fakt naštaná :-?

Tak to zamrzí, co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný