Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
14.10.11 21:29

Jéé, vy máte krásné škrabadélka… a nebojte, oni se ti roštáci naučí lítat až nahoru ;-)
My máme menší, jednodušší, ale občas se tu přežene kočičí chumelenice a to pak lítá a padá vše, vč. škrabadla nebo konvice s pitím z konferáku :lol: :lol:

A s tím kotátkem, to je pech..... věřím, že tě to mrzí :think: Určitě se najde ale to pravé kotátko jen pro vás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.10.11 08:53
AgatkaZ píše:
ajinav píše:
a to škrabadlo vypadá fakt dobře

Týjo, fakt až do stropu :palec: my máme menší a stejně se bojí až nahoru :mrgreen:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/…846705_n.jpg

o tomhle jsem taky uvažovala,ale nakonec jsem se rozhodla pro to do stropu aby měl kam utéct před dětma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.10.11 08:55
Nitetis píše:
ajinav píše:
Musela jsem Mikeše dát na škrabadlo,jinak tam nejde a takhle se tvářil :lol:
Tak tahle fotka nemá chybu, a škrabadlo je taky moc hezký. Taky bych jednou chtěla škrabadlo až do stropu.

v zoohitu ho mají za celkem slušnou cenu
http://www.zoohit.cz/…olymp/121840

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.10.11 11:01

ajinav moc krasny skrabadlo. Takovy jsem taky chtela :palec: Ovsem s nasema stropama 3,3m jsem si musela nechat zajit chut :zed: :lol:
Nakonec mame tohle a zaplatpanbuh za nej :mrgreen: Mam pocit, ze neco jeste vyssiho by s tim nasim 7kilovym (a to asi jeste poroste :lol: ) trdlem neprezilo moc dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.10.11 11:58
Brumla píše:
ajinav moc krasny skrabadlo. Takovy jsem taky chtela :palec: Ovsem s nasema stropama 3,3m jsem si musela nechat zajit chut :zed: :lol:
Nakonec mame tohle a zaplatpanbuh za nej :mrgreen: Mam pocit, ze neco jeste vyssiho by s tim nasim 7kilovym (a to asi jeste poroste :lol: ) trdlem neprezilo moc dlouho :lol:

my zase máme snížený strp,ale máme taktak :palec:
taky vypadá dobře to šrabadlo.Ale ty ceny mi přijdou přehnaný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.10.11 12:51

ajinav jo jo ty ceny jsou strasny :pocitac: Kus dreva par spagatu a stoji to, jako by to bylo pozlaceny :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.10.11 13:00

Holky, tak Eli přibrala 8-) a už má 700gramů:D.

ale teda ona by sežrala snad i horu Říp.. Jakmile vidí náznak jídla, šustění, lednice, skříň nebo naše jídlo, to je šííílenýý.. Pořád mňouká a nenechá nás se najíst:D. Furt leze čumákem do jídla a to nechci,a by si zvykala… :roll:

V noci taky teda šílený, jelikož strašně skotačila a byla neunavitelná, dvě ráno?:D A fakt až do rána blbla.. Skákala pořád, hrabala do peřin a mě tak strašně škrábla po ksichtě:D. Vypadám jak kdyby mě napadl tygr:D. Ze spánku příjemné probuzení:D.

Ale co s tím jídlem, dostala dneska tvaroh, maso…vyluxuje úplně vše, co dám:D… Určitě je vysílená nebo byla, ale zas abych jí nějak neublížila, když jí budu cpát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.10.11 14:46
Lakynka píše:
Holky, tak Eli přibrala 8-) a už má 700gramů:D.

ale teda ona by sežrala snad i horu Říp.. Jakmile vidí náznak jídla, šustění, lednice, skříň nebo naše jídlo, to je šííílenýý.. Pořád mňouká a nenechá nás se najíst:D. Furt leze čumákem do jídla a to nechci,a by si zvykala… :roll:

V noci taky teda šílený, jelikož strašně skotačila a byla neunavitelná, dvě ráno?:D A fakt až do rána blbla.. Skákala pořád, hrabala do peřin a mě tak strašně škrábla po ksichtě:D. Vypadám jak kdyby mě napadl tygr:D. Ze spánku příjemné probuzení:D.

Ale co s tím jídlem, dostala dneska tvaroh, maso…vyluxuje úplně vše, co dám:D… Určitě je vysílená nebo byla, ale zas abych jí nějak neublížila, když jí budu cpát…

Laky, tak ale to je dobře že tak hezky přibírá a baští, ten náš miláček zase nemá čas na jídlo a když ho k němu neposadím nevzpomene si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.10.11 14:53

Agatko, no nevím, přibrala jen 10gramů za týden skoro:(…Nikde jsem nenašla, kolik by měly kotata přibírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.10.11 15:12
Lakynka píše:
Agatko, no nevím, přibrala jen 10gramů za týden skoro:(…Nikde jsem nenašla, kolik by měly kotata přibírat

Laky ja mam moudrou knihu a je tu tabulka hmotnosti kocek od 1 dne a pak po tydnech…kolik by mely vazit od do …teda pokud to neni nesmysl :think: Jaky chces vedet tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.10.11 15:21

Ahojky kočky :wink:

Brumla -jé dej název moudrý knihy o kočičkách…ráda si obohatím sbírku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.10.11 15:29

Sylvajs odkud jsi? Tohle kotě je naprosto úúúžasný
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.10.11 15:34

Lakynko,

a když tak lítá a řádí, ty se divíš, že nepřibírá?? :mrgreen: NEboj, Elinka poroste a přibere, zatím ej to taková tryskomyška, že to vyběhá :palec:

A Charlie taky lezl do talířů, na stůl a tak. Ale dostal vždy pleskanec na zadeček, důrazné NE a dala jsem ho na zem. Trvalo to sice cca 2 měsíce, než pochopil, že toto mu fakt neprojde, plácanců na zadek taky dostal hodně, ale fakt si dneska nedovolí vlézt na konferák nebo do talíře… Loudí z povzdálí :lol: Akorát teda krade jídlo, když ho nechám bez dozoru, ale to dělá i Samík :mrgreen:

Dnešní ráno, syn snídal a měl u toho asistenty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.10.11 15:45
Sylvajs píše:
Ahojky kočky :wink:Brumla -jé dej název moudrý knihy o kočičkách…ráda si obohatím sbírku :palec:

Je to tahle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.10.11 16:00

ajinav -je krásné..jsem z Hradce králové…mám zatím v merku koťě od matky ragdullky a otec neznámý..tedy jsou narozené a čekám až se trošku vyklubou abych si mohla vybrat

KačuliKačka -krásná asistence :lol: ..mě by tedy nechutnalo,kdyby tolik očí koukalo jak se cpu

Příspěvek upraven 15.10.11 v 16:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný