Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jéé, vy máte krásné škrabadélka… a nebojte, oni se ti roštáci naučí lítat až nahoru ![]()
My máme menší, jednodušší, ale občas se tu přežene kočičí chumelenice a to pak lítá a padá vše, vč. škrabadla nebo konvice s pitím z konferáku
![]()
A s tím kotátkem, to je pech..... věřím, že tě to mrzí
Určitě se najde ale to pravé kotátko jen pro vás ![]()
AgatkaZ píše:ajinav píše:
a to škrabadlo vypadá fakt dobřeTýjo, fakt až do stropu
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/…846705_n.jpgmy máme menší a stejně se bojí až nahoru
o tomhle jsem taky uvažovala,ale nakonec jsem se rozhodla pro to do stropu aby měl kam utéct před dětma ![]()
Nitetis píše:ajinav píše:Tak tahle fotka nemá chybu, a škrabadlo je taky moc hezký. Taky bych jednou chtěla škrabadlo až do stropu.
Musela jsem Mikeše dát na škrabadlo,jinak tam nejde a takhle se tvářil
v zoohitu ho mají za celkem slušnou cenu
http://www.zoohit.cz/…olymp/121840
ajinav moc krasny skrabadlo. Takovy jsem taky chtela
Ovsem s nasema stropama 3,3m jsem si musela nechat zajit chut
![]()
Nakonec mame tohle a zaplatpanbuh za nej
Mam pocit, ze neco jeste vyssiho by s tim nasim 7kilovym (a to asi jeste poroste
) trdlem neprezilo moc dlouho ![]()
Brumla píše:
ajinav moc krasny skrabadlo. Takovy jsem taky chtelaOvsem s nasema stropama 3,3m jsem si musela nechat zajit chut
![]()
Nakonec mame tohle a zaplatpanbuh za nejMam pocit, ze neco jeste vyssiho by s tim nasim 7kilovym (a to asi jeste poroste
) trdlem neprezilo moc dlouho
my zase máme snížený strp,ale máme taktak ![]()
taky vypadá dobře to šrabadlo.Ale ty ceny mi přijdou přehnaný ![]()
ajinav jo jo ty ceny jsou strasny
Kus dreva par spagatu a stoji to, jako by to bylo pozlaceny
![]()
Holky, tak Eli přibrala
a už má 700gramů:D.
ale teda ona by sežrala snad i horu Říp.. Jakmile vidí náznak jídla, šustění, lednice, skříň nebo naše jídlo, to je šííílenýý.. Pořád mňouká a nenechá nás se najíst:D. Furt leze čumákem do jídla a to nechci,a by si zvykala… ![]()
V noci taky teda šílený, jelikož strašně skotačila a byla neunavitelná, dvě ráno?:D A fakt až do rána blbla.. Skákala pořád, hrabala do peřin a mě tak strašně škrábla po ksichtě:D. Vypadám jak kdyby mě napadl tygr:D. Ze spánku příjemné probuzení:D.
Ale co s tím jídlem, dostala dneska tvaroh, maso…vyluxuje úplně vše, co dám:D… Určitě je vysílená nebo byla, ale zas abych jí nějak neublížila, když jí budu cpát…
Lakynka píše:
Holky, tak Eli přibralaa už má 700gramů:D.
ale teda ona by sežrala snad i horu Říp.. Jakmile vidí náznak jídla, šustění, lednice, skříň nebo naše jídlo, to je šííílenýý.. Pořád mňouká a nenechá nás se najíst:D. Furt leze čumákem do jídla a to nechci,a by si zvykala…
V noci taky teda šílený, jelikož strašně skotačila a byla neunavitelná, dvě ráno?:D A fakt až do rána blbla.. Skákala pořád, hrabala do peřin a mě tak strašně škrábla po ksichtě:D. Vypadám jak kdyby mě napadl tygr:D. Ze spánku příjemné probuzení:D.
Ale co s tím jídlem, dostala dneska tvaroh, maso…vyluxuje úplně vše, co dám:D… Určitě je vysílená nebo byla, ale zas abych jí nějak neublížila, když jí budu cpát…
Laky, tak ale to je dobře že tak hezky přibírá a baští, ten náš miláček zase nemá čas na jídlo a když ho k němu neposadím nevzpomene si ![]()
Agatko, no nevím, přibrala jen 10gramů za týden skoro:(…Nikde jsem nenašla, kolik by měly kotata přibírat
Lakynka píše:
Agatko, no nevím, přibrala jen 10gramů za týden skoro:(…Nikde jsem nenašla, kolik by měly kotata přibírat
Laky ja mam moudrou knihu a je tu tabulka hmotnosti kocek od 1 dne a pak po tydnech…kolik by mely vazit od do …teda pokud to neni nesmysl
Jaky chces vedet tyden?
Ahojky kočky ![]()
Brumla -jé dej název moudrý knihy o kočičkách…ráda si obohatím sbírku ![]()
Sylvajs odkud jsi? Tohle kotě je naprosto úúúžasný
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a když tak lítá a řádí, ty se divíš, že nepřibírá??
NEboj, Elinka poroste a přibere, zatím ej to taková tryskomyška, že to vyběhá ![]()
A Charlie taky lezl do talířů, na stůl a tak. Ale dostal vždy pleskanec na zadeček, důrazné NE a dala jsem ho na zem. Trvalo to sice cca 2 měsíce, než pochopil, že toto mu fakt neprojde, plácanců na zadek taky dostal hodně, ale fakt si dneska nedovolí vlézt na konferák nebo do talíře… Loudí z povzdálí
Akorát teda krade jídlo, když ho nechám bez dozoru, ale to dělá i Samík ![]()
Dnešní ráno, syn snídal a měl u toho asistenty ![]()
Sylvajs píše:
Ahojky kočkyBrumla -jé dej název moudrý knihy o kočičkách…ráda si obohatím sbírku
Je to tahle ![]()
ajinav -je krásné..jsem z Hradce králové…mám zatím v merku koťě od matky ragdullky a otec neznámý..tedy jsou narozené a čekám až se trošku vyklubou abych si mohla vybrat
KačuliKačka -krásná asistence
..mě by tedy nechutnalo,kdyby tolik očí koukalo jak se cpu
Příspěvek upraven 15.10.11 v 16:26