Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
12.10.11 15:11
Lakynka píše:
Kačuli: vzpomněla jsem si na tebe, protože Eli se naučila spát mi přímo na krku:D. Mezi bradou a hrudníkem mi dělá šálu:D. teď to ještě jde…:D

Laky to tedy závidím… náš mrňousek spí buhví kde,ale v 6 ráno je u mě jako na koni a samozřejmě plný sil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.11 18:29

Fuuuuj, ten sprej vyhnal i blechy. tak už vím i jak vypadají, bléééé!!! :poblion: :poblion: :poblion: co mám dělat???:( vše jsem tu vysavovala a postříkala, kočka je postříkaná, ale nic nechcíplo na ní zřejmě… To mi to tu všechno bude skákat?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.11 19:54
Lakynka píše:
Fuuuuj, ten sprej vyhnal i blechy. tak už vím i jak vypadají, bléééé!!! :poblion: :poblion: :poblion: co mám dělat???:( vše jsem tu vysavovala a postříkala, kočka je postříkaná, ale nic nechcíplo na ní zřejmě… To mi to tu všechno bude skákat?:(

Lakynko, o no chvíli trvá, než ten jed v blechách zapůsobí, zítra už budeš nacházet mrtvolky blešek všude ;-) Frontline se dostane do krve, bleška se napije a zdechne. Kočičce to však nic neudělá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.11 20:53

Kačuli: no já vidím jak vydrbává mrtvolky, ale ty největší blechy jsou čilé až až… A všenek jsem vyndala už asi 60 těch jnid.. :poblion: pokračuju jen co usne Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.11 20:58
Lakynka píše:
Kačuli: no já vidím jak vydrbává mrtvolky, ale ty největší blechy jsou čilé až až… A všenek jsem vyndala už asi 60 těch jnid.. :poblion: pokračuju jen co usne Eli

Zkus jí pak cca po 4-5 dnech okoupat v jemném šamponku nebo mýdle ;-) Pak vymyješ všechen zbytek ;-)

Lotynka mi tu ted chrní na stole a hlídá papíry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
12.10.11 21:01

Lakynko vůbec ti nezávidím…ale je to potřeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.11 21:28

Kačuli: je to celé nechutné.. Když jsem ji držela nad umyvadlem, tak padal ten trus od blech a objevily se pak čevrneé tečky místo černých, jak bylo umyvadlo mokré. tak se prý pozná, že má kočka blechy… Ble. a jakto, že se tak schovávají, že je nemůžu najít, jen max když Eli nějakou sama vydrbe :think: …

Nesmím ted prý po tom Frontline koupat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.10.11 10:29

Ahojky,… tak jsem si na netu vyhledala, že kotě je od šamana. Ten pán žije jaksi ve středověku, našla jsem i fotky. Jeho popis tam: 37 let, zahradník, vůdce smečky čtyřnohých žen Thahaith a Wulfqino; zabývá se textilní výrobou – předením, tkaním a barvením; zemědělec žijící po způsobu našich předků, chovatel hospodářských zvířat, znalec starých jazyků, šaman, obřadník.

Paní co mu dala inzerát na net tak má od něj kocoura, tak jsem jí psala, zda byl taky tak zablešený jako kotě a prý jo. No mohla mi to říct a on taky, když tam viděl dvě malý děti :zed:

Ale dneska ťuk ťuk jsem neviděla žádnou blechu, že by ze sebe vyškrábal a trus z blech taky jen zbytečky zatím- z kožichu. :poblion: , doprala jsem všechno a ještě přežehlím co půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.10.11 10:39
Lakynka píše:
Ahojky,… tak jsem si na netu vyhledala, že kotě je od šamana. Ten pán žije jaksi ve středověku, našla jsem i fotky. Jeho popis tam: 37 let, zahradník, vůdce smečky čtyřnohých žen Thahaith a Wulfqino; zabývá se textilní výrobou – předením, tkaním a barvením; zemědělec žijící po způsobu našich předků, chovatel hospodářských zvířat, znalec starých jazyků, šaman, obřadník.

Paní co mu dala inzerát na net tak má od něj kocoura, tak jsem jí psala, zda byl taky tak zablešený jako kotě a prý jo. No mohla mi to říct a on taky, když tam viděl dvě malý děti :zed:

Ale dneska ťuk ťuk jsem neviděla žádnou blechu, že by ze sebe vyškrábal a trus z blech taky jen zbytečky zatím- z kožichu. :poblion: , doprala jsem všechno a ještě přežehlím co půjde.

Od něj bych si chtěla koupit nějakej textilní výrobek plnej blech. Brrrr.
No my máme zase kocoura s tím,žře paní říkala,že mu jsou dva měsíce a dnes,když jsem jí volala,tak říkala, že vůbec neví,kdy se narodil :nevim:
Byla jsem trochu zklamaná,protože jsem se těšila na ježaté koťátko. Ale už ho máme ,3 týdny,tak ho dávat pryč nebudu. A žil kdesi na včelíně v přírodě,takže moc na lidi zvyklý nebyl. Teprve si zvyká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.10.11 11:01

aji: a veterinář nepoznal, kolik mu je?podle zubů třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.10.11 11:25

Veterinář mi říkal,že ještě nemá vyměněné zuby,takže mu nejsou ani 3 měsíce. Ale už mu jsou vidět varlátka a kotěcí srst už taky nemá a na 3 měsíce mi přijde dost velkej. Včera u mě byla kámoška a říkala,že jí přijde jako půl roční. Vůbec netuším,zda se vet můše takhle seknout nebo to pozná najisto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.10.11 11:30

Aji: podle těch zubů bych se řídila já teda… Záleží na té rase s velikostí… To vidím teď. Jak vypadal Mio ve 3měs a jak bude asi vypadat Eli… Bude poloviční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.10.11 11:38

Ajinav - a jaké má oči, kočičák? Všechna koťátka mají taková šedomodrá očka a právě kolem 3 měsíců se jim přebarví do hotové „dospělácké“ barvy.
Macík má 5 měsíců a oči už má úplně celé krásně medové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.10.11 11:38

Tak je to možný,že mu jsou cca 3 měsíce,fakt netuším. ve 3 měsícíchu už nemá tu ježatou srst? kočku mám poprvé,takže nemůžu srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.10.11 11:43

aji: ježatou ji nemá ani moje 8týdenní kočka. To asi záleží na rase??? :nevim: …

Ale eli teda má očička takový šedivý, modrý je nemá. Briťák měl modré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný