Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
10.10.11 13:46

kačuli: mám bohaté zkušenosti s močí v sedačce… Pomáhá citron s vodou.. …namočit hooodně a vysát to suchým ručníkem- já používám dětské pleny staré:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 13:49
Lakynka píše:
kačuli: mám bohaté zkušenosti s močí v sedačce… Pomáhá citron s vodou.. …namočit hooodně a vysát to suchým ručníkem- já používám dětské pleny staré:)

Hned to jdu zkusit, čerstvou citr.štávu mám ve sklenici v ledničce z dnešního rána… už jsem zoufalá…

Díííky moc, obětuju ručník co mám takový obyč. Počůral bok sedčky, červené k tomu, takže doufám, že tam neudělám mega flek :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
10.10.11 13:49
Sylvajs píše:
ajinav-s kastrací králíčka mám super historku :lol: …já se bavila přítel už méně :oops: …mám doma zakrslého králíčka asi angoráčka…šedivého…když byl doma nějaký pátek tak jsem asi všimla něčeho podivného pod ocáskem…přítel(pasoval se na znalého milovníka zvířat) ..taky nevěděl co to může být…Já někde vyčetla že to může být vylezlé střívko,které se může být později uskřinuté..vzali jsme milou Chiguitu na veterinu…když se veter.zjistil co nás trápilo tak se smál…naše dáma měla pořádné koule…nato že to byl prdeček malý…smála jsem se dlouho a nahlas od srdce…a hned jsem ho objednala na kastraci..přítel prostestoval,ale marně..prý nějaké chlapské soucítěné nebo co :roll:

tak to mě pobavilo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.10.11 13:50

KačuliKačka -tak až půjde králík tak ho pošli v bývalým a dej mu do ruky dopis pro veterináře :lol: ..vyrovnáš se s ním později :lol:

Příspěvek upraven 10.10.11 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
10.10.11 13:51
KačuliKačka píše:
no na soucítění kašlu… ten můj zmetek kočičí dnes někde něco označkoval, celé dopo jsem hledala a až ted jsem zjistila, že to byla sedačka… :cert: :cert:
Už jsem to vyčistila mýdlem a pořád smrad, ted Arielem a uvidíme… ale teda já chodila, čuchala jak mačo, obetřela psací stůl ze všech možných i nemožných stran, vytahala krabice s učením co tu mám, vyklidla police stolu, vymyla a furt to tu cítím… A jak tak čuchám, tak asi ani Ariel nepomůže… :zed: :zed: :zed: Furt to smrdíííí.Nemáte někdo radu, čím to přebít at ta kočičí moč nesmrdí??????? :zed: :zed: :zed:

zkus octovou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.10.11 13:51

kačuli: tak pozor s tím množstvím citronu, aby se ta barva nepustila… Zkus málo a uvidíš… Já mám mikro látku oranžovou a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 13:58

No, dala jsem to tak 1:4-5 dílům vody a uvidíme. Namočila jsem to fest, až voda telka a ted suším, kašlu na flek, hlavně že nebude smrdět na hony daleko ..... frajer si tady leží a sleduje mně co dělám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 14:00

Já mám takovou jakoby plyš nebo jak to nazvat…nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.10.11 14:10

děvčátka konečně se mě podařilo dostat foto naší Chiguity z mobilu..tak se snad zadařííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
10.10.11 14:17
Sylvajs píše:
děvčátka konečně se mě podařilo dostat foto naší Chiguity z mobilu..tak se snad zadařííí

to je ta fešanda s kulkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.10.11 14:20

už bez :lol: …je to miláček..nikdy nikoho nekousl..pokud mu nehrabeš v kleci…strčíš prst-olíže a pak nastrčí čumáček na drbání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 14:21
Sylvajs píše:

Jééé, ta - ten je krásný, takový fajn bobínek ;-) NE jak ten náš macek rozlítaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 14:26

Je kráásný, fakt ;-) Ten náš nekouše taky, olizuje ruku a nechá se drbat jen v kleci, venku řádí jak tajfun :mrgreen:

A holky, to pořád smrdííííí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
10.10.11 14:33
KačuliKačka píše:
Je kráásný, fakt ;-) Ten náš nekouše taky, olizuje ruku a nechá se drbat jen v kleci, venku řádí jak tajfun :mrgreen:A holky, to pořád smrdííííí :zed: :zed:

a neznačkoval ještě někde jinde,že to pořád cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 14:53
ajinav píše:
KačuliKačka píše:
Je kráásný, fakt ;-) Ten náš nekouše taky, olizuje ruku a nechá se drbat jen v kleci, venku řádí jak tajfun :mrgreen:A holky, to pořád smrdííííí :zed: :zed:
a neznačkoval ještě někde jinde,že to pořád cítíš?

Stačí čichnout k tomu místu a pořád je to cítit :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný