Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
KačuliKačka píše:Lakynka píše:
Kačuli: no já vidím jak vydrbává mrtvolky, ale ty největší blechy jsou čilé až až… A všenek jsem vyndala už asi 60 těch jnid..pokračuju jen co usne Eli
Zkus jí pak cca po 4-5 dnech okoupat v jemném šamponku nebo mýdle
Lotynka mi tu ted chrní na stole a hlídá papíryPak vymyješ všechen zbytek
Holčička unavená ![]()
Zoubky se mění od těch tří měsíců ne? To byly doma bitvy a pak jsem nacházela zoubky všude ![]()
Jinak náš CHarlie nevím, samy posuďte, jestli byl ježatý, ale měl takovou tu jinou kotěcí srst
Ale očenka měl takové šedomodré… ted je má hnědé a okolo zorničky do zelenkava.
Charlie v 7 týdnech.
to ona musí pořád na něčem chrnět, opice malá
Takhle mi spala ještě na starém bytě na hromadě učení ![]()
Pipet,
máš krásné kotátko ![]()
Kačuli: je divný, že já zoubky nikdy nenašla po Miovi.. Jestli mu vypadaly všechny dříve??? ![]()
Macík asi ježatý byl ![]()
Jsou všichni kočičáci krásní=)
Já se chodím koukat na www.kocky-online.cz, hned bych si nějakou vzala, kdybych mohla… ale taky se dočkám ![]()
Lakynka píše:
Kačuli: je divný, že já zoubky nikdy nenašla po Miovi.. Jestli mu vypadaly všechny dříve???
Laky, když se mu měnily, tak se hrozně rád pral s mou rukou, takže jsem pak koukala, čí ta krev je a pak jsen našla i jeho zoubky ![]()
Náš se taky pořád pere s mojí rukou,takže jestli se mu te´d mění…?
A tohle je naše kotě neurčitého věku
No já bych tipovala tak ty 4-5 měsíců, už to není takové to maličké koťátko, ale ještě ani není moc velký… Chm, těžko říct, každá čičina může být jinak velká ![]()
ajinav píše:
A v porovnání s 30 sm pravítkem
Fakt máte nějakého velkého fešáka
Tipla bych mu tak půl ročku… Charlie měl období právě jak se mu měnily zoubky, hlavně ty špičáky, to se pak pořád chtěl prát s rukou, lovil mi ji, když jsem stlala postele a tak ![]()
Já tu fotky dávat nemůžu, protože Charlie je prcek a neodpovídá žádnému jinému kočičákovi
On stále i v roce ačtvrt vypadá jako pěstiměsíční kotě ![]()