Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sylvajs píše:
ajinav -je krásné..jsem z Hradce králové…mám zatím v merku koťě od matky radgullky a otec neznámý..tedy jsou narozené a čekám až se trošku vyklubou abych si mohla vybratKačuliKačka -krásná asistence..mě by tedy nechutnalo,kdyby tolik očí koukalo jak se cpu
U mně nemají šanci, já je shodím na zem, takže smůla. Ale syn je nechá, takže u něj ví, že sem tam něco spadne do bříška ![]()
Kačuli to je fakt boží, takhle to vypadá, že ty kočičky trápíte hlady ![]()
Nitetis píše:
Kačuli to je fakt boží, takhle to vypadá, že ty kočičky trápíte hlady
No, to určitě
Ty naše potvůrky se mají líp než my
Ale salámek nebo syrové masíčko… to si nenechají ujít ani jeden ![]()
A při téhle pozici náš Samík chrápe tak nahlas, že vždycky dostaneme záchvat smíchu… spí tvrdě, že ani pohlazení ho neprobudí
Legračnějšího kocoura jsem nepoznala ![]()
Brumlo, Elince by mělo být zítra 9 týdnů. A teď váží 700g
Jéé, jak loudí:D. Tak to jsem ráda, že se to snad naučí. No a co to hrabání do peřin? ona se usilovně snaží, myslí, že vyhrabe myšku. Mám to brát, jako že hrabe po nábytku a zas dávat na škrabadlo? Tam si zatím myslí, že jak škrábnu, že má jít po mě a ne po tom škrabadle:D.
Lakynka píše:
Brumlo, Elince by mělo být zítra 9 týdnů. A teď váží 700gJéé, jak loudí:D. Tak to jsem ráda, že se to snad naučí. No a co to hrabání do peřin? ona se usilovně snaží, myslí, že vyhrabe myšku. Mám to brát, jako že hrabe po nábytku a zas dávat na škrabadlo? Tam si zatím myslí, že jak škrábnu, že má jít po mě a ne po tom škrabadle:D.
Laky, tak to tě zklamu… to Charlie dělává ještě ted občas. Ale bere to jako hru, že dám ruku pod peřinu a hýbu s ní… a on me loví. S postupem věku ho to ale baví méně a méně.
Asi bych zkusila zase plácnout lehce, říct NE a shodit z postele na zem.
Ale je fakt, že na obličej nikdy nešel, jen jak jsem se hýbala pod peřinou, tak se snažil mě ulovit.
Ted to dělává, když nechci vstávat a on má hlad, loví mi nohy pod peřinou a když to nezabere, škrábe postel, to ví že vystřelím okamžitě a on, coby neviňátko, stojí u misky a čeká ![]()
Kačuli: jako mě by to občas nevadilo, ale ona to dělá fakt celou noc:D. ale asi z toho fakt bvyroste, teď je období těch největších her, co jsem s Miem propásla a hlavně on byl takový líňoučký:D
Lakynka píše:
Kačuli: jako mě by to občas nevadilo, ale ona to dělá fakt celou noc:D. ale asi z toho fakt bvyroste, teď je období těch největších her, co jsem s Miem propásla a hlavně on byl takový líňoučký:D
CHce to trpělivost a taky důslednost v zakazování a „Vychovávání“
Anebo pak zavřít dveře do ložnice, at tam Elinka nemůže. Ale ty si určitě užíváš to noční tulení jako já, i když na Charlieho nadávám ![]()
Matka expřítele mi tvrdila, že ho nevychovám, že ho to nenaučím, aby nelezl kam nemá… ha ha ha. Umí poslechnout, jen teda na linku mi chodí, ale to když u ní nejsem. Jinak když chystám jídlo, nedovolí si mi tam vyskočit.
Jejích 8 koček se jí promenáduje mezi připravou jídla, kolem hrnců které jsou plné jídla, a taky lezou po stole, když jí… tohle bych nesnesla a Charlie ani Lotka se Samem si to nedovolí, ví že by následoval výprask
Ani na konferáku nesedí, občas je načapám, když přijdu domů, že tam někdo spí, ale jak mě vidí, hned mažou pryč, jako by nic ![]()
Nooo, u nás nemáme ložnici, což je problém číslo jedna, problém číslo dvě, že nemáme dveře ani od dětského pokojíku:D a do koupelny chudinku bych ji nezavřela.. Já si to mazelní a spinkání s ní užívám, ale dneska teda fakt jen řádila a nespala snad vůbec:D.
Jasně, důsledná jsem, to mám stejné zásady jako ty:)…
Lakynka píše:
Nooo, u nás nemáme ložnici, což je problém číslo jedna, problém číslo dvě, že nemáme dveře ani od dětského pokojíku:D a do koupelny chudinku bych ji nezavřela.. Já si to mazelní a spinkání s ní užívám, ale dneska teda fakt jen řádila a nespala snad vůbec:D.Jasně, důsledná jsem, to mám stejné zásady jako ty:)…
Jo aha, no tak to je jasné, že má Elinka přístup všude ![]()
My sice dveře máme, ale nikam nezavíráme… takže kočičáci mají přístup všude ![]()
Uvidíš, třeba dnes bude spinkat vzorně, jen včera měla svůj „den“ a „noc“ ![]()
Laky tak koukam, ze oni tady ty vahy uvadi do 7 tydnu, protoze to je mysleno jako kontrolni vazeni, jestli dost piji od kocky. Jakoze od 8 tydnu uz jsou uplne bez mamincina mlicka. Ale treba z toho odhadnes, kolik by tak mela ted vazit. Nebudu to vypisovat cely, ale je tu 5 tydnu - prumer 290-620g, 6 tydnu - 315-700g, 7 tydnu - 400-900g. Dospela kocka 2,5-5,5 kg.
A jeste tu je u vyzivy kotat - 8 tydnu a starsi - kotata jsou zcela odkojena. Az do veku sesti mesicu podavejte kravske mleko (jestlize je kotata snasi) nebo mleko s nizkym obsahem laktozy. Tuhou potravu nabizejte 3 az 4 krat denne.
A od dvou mesicu jsou tu pak rozepsany mnozstvi kolik ma snist.
Brumla píše:
Kaculi tak u nas to pri jidle vypada asi takhle![]()
![]()
NO co kdyby jeden dostal více než ten druhý, že????
Když se jedná o jídlo, je třeba být v pozoru ![]()
U nás to ted chrní… krom dítěte, to od rána uklízí pokojíček a zatím dělá všechno jiné, než uklízí ![]()
brumla: no, tak to je fakt maličká:(. o 3týdny menší.. Musíme dokrmit…:).., kravské vím, že snáší blbě, to říkal ten pán. Takže kupuju mlíčko od whiskas a dneska měla tvaroh a masíčko.