Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
15.10.11 16:03
Sylvajs píše:
ajinav -je krásné..jsem z Hradce králové…mám zatím v merku koťě od matky radgullky a otec neznámý..tedy jsou narozené a čekám až se trošku vyklubou abych si mohla vybratKačuliKačka -krásná asistence :lol: ..mě by tedy nechutnalo,kdyby tolik očí koukalo jak se cpu

U mně nemají šanci, já je shodím na zem, takže smůla. Ale syn je nechá, takže u něj ví, že sem tam něco spadne do bříška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
15.10.11 16:51

Kačuli to je fakt boží, takhle to vypadá, že ty kočičky trápíte hlady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.10.11 16:55
Nitetis píše:
Kačuli to je fakt boží, takhle to vypadá, že ty kočičky trápíte hlady :D

No, to určitě :mrgreen: Ty naše potvůrky se mají líp než my :lol: Ale salámek nebo syrové masíčko… to si nenechají ujít ani jeden :lol:

A při téhle pozici náš Samík chrápe tak nahlas, že vždycky dostaneme záchvat smíchu… spí tvrdě, že ani pohlazení ho neprobudí :-P Legračnějšího kocoura jsem nepoznala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.10.11 16:56

Brumlo, Elince by mělo být zítra 9 týdnů. A teď váží 700g

Jéé, jak loudí:D. Tak to jsem ráda, že se to snad naučí. No a co to hrabání do peřin? ona se usilovně snaží, myslí, že vyhrabe myšku. Mám to brát, jako že hrabe po nábytku a zas dávat na škrabadlo? Tam si zatím myslí, že jak škrábnu, že má jít po mě a ne po tom škrabadle:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.10.11 16:58
Lakynka píše:
Brumlo, Elince by mělo být zítra 9 týdnů. A teď váží 700gJéé, jak loudí:D. Tak to jsem ráda, že se to snad naučí. No a co to hrabání do peřin? ona se usilovně snaží, myslí, že vyhrabe myšku. Mám to brát, jako že hrabe po nábytku a zas dávat na škrabadlo? Tam si zatím myslí, že jak škrábnu, že má jít po mě a ne po tom škrabadle:D.

Laky, tak to tě zklamu… to Charlie dělává ještě ted občas. Ale bere to jako hru, že dám ruku pod peřinu a hýbu s ní… a on me loví. S postupem věku ho to ale baví méně a méně.
Asi bych zkusila zase plácnout lehce, říct NE a shodit z postele na zem. :nevim: Ale je fakt, že na obličej nikdy nešel, jen jak jsem se hýbala pod peřinou, tak se snažil mě ulovit.
Ted to dělává, když nechci vstávat a on má hlad, loví mi nohy pod peřinou a když to nezabere, škrábe postel, to ví že vystřelím okamžitě a on, coby neviňátko, stojí u misky a čeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.10.11 17:09

Kačuli: jako mě by to občas nevadilo, ale ona to dělá fakt celou noc:D. ale asi z toho fakt bvyroste, teď je období těch největších her, co jsem s Miem propásla a hlavně on byl takový líňoučký:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.10.11 17:14
Lakynka píše:
Kačuli: jako mě by to občas nevadilo, ale ona to dělá fakt celou noc:D. ale asi z toho fakt bvyroste, teď je období těch největších her, co jsem s Miem propásla a hlavně on byl takový líňoučký:D

CHce to trpělivost a taky důslednost v zakazování a „Vychovávání“ ;-) Anebo pak zavřít dveře do ložnice, at tam Elinka nemůže. Ale ty si určitě užíváš to noční tulení jako já, i když na Charlieho nadávám :lol:

Matka expřítele mi tvrdila, že ho nevychovám, že ho to nenaučím, aby nelezl kam nemá… ha ha ha. Umí poslechnout, jen teda na linku mi chodí, ale to když u ní nejsem. Jinak když chystám jídlo, nedovolí si mi tam vyskočit.
Jejích 8 koček se jí promenáduje mezi připravou jídla, kolem hrnců které jsou plné jídla, a taky lezou po stole, když jí… tohle bych nesnesla a Charlie ani Lotka se Samem si to nedovolí, ví že by následoval výprask :cert: Ani na konferáku nesedí, občas je načapám, když přijdu domů, že tam někdo spí, ale jak mě vidí, hned mažou pryč, jako by nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.10.11 17:19

Nooo, u nás nemáme ložnici, což je problém číslo jedna, problém číslo dvě, že nemáme dveře ani od dětského pokojíku:D a do koupelny chudinku bych ji nezavřela.. Já si to mazelní a spinkání s ní užívám, ale dneska teda fakt jen řádila a nespala snad vůbec:D.

Jasně, důsledná jsem, to mám stejné zásady jako ty:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.10.11 17:37
Lakynka píše:
Nooo, u nás nemáme ložnici, což je problém číslo jedna, problém číslo dvě, že nemáme dveře ani od dětského pokojíku:D a do koupelny chudinku bych ji nezavřela.. Já si to mazelní a spinkání s ní užívám, ale dneska teda fakt jen řádila a nespala snad vůbec:D.Jasně, důsledná jsem, to mám stejné zásady jako ty:)…

Jo aha, no tak to je jasné, že má Elinka přístup všude ;-)
My sice dveře máme, ale nikam nezavíráme… takže kočičáci mají přístup všude :-)

Uvidíš, třeba dnes bude spinkat vzorně, jen včera měla svůj „den“ a „noc“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.10.11 19:02

Laky tak koukam, ze oni tady ty vahy uvadi do 7 tydnu, protoze to je mysleno jako kontrolni vazeni, jestli dost piji od kocky. Jakoze od 8 tydnu uz jsou uplne bez mamincina mlicka. Ale treba z toho odhadnes, kolik by tak mela ted vazit. Nebudu to vypisovat cely, ale je tu 5 tydnu - prumer 290-620g, 6 tydnu - 315-700g, 7 tydnu - 400-900g. Dospela kocka 2,5-5,5 kg.
A jeste tu je u vyzivy kotat - 8 tydnu a starsi - kotata jsou zcela odkojena. Az do veku sesti mesicu podavejte kravske mleko (jestlize je kotata snasi) nebo mleko s nizkym obsahem laktozy. Tuhou potravu nabizejte 3 az 4 krat denne.
A od dvou mesicu jsou tu pak rozepsany mnozstvi kolik ma snist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.10.11 19:11

Kaculi tak u nas to pri jidle vypada asi takhle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.10.11 19:22
Brumla píše:
Kaculi tak u nas to pri jidle vypada asi takhle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NO co kdyby jeden dostal více než ten druhý, že???? :mrgreen: Když se jedná o jídlo, je třeba být v pozoru ;-)
U nás to ted chrní… krom dítěte, to od rána uklízí pokojíček a zatím dělá všechno jiné, než uklízí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.10.11 19:22

brumla: no, tak to je fakt maličká:(. o 3týdny menší.. Musíme dokrmit…:).., kravské vím, že snáší blbě, to říkal ten pán. Takže kupuju mlíčko od whiskas a dneska měla tvaroh a masíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.10.11 19:36

Pravda…jak se rika „kdo driv prijde…“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.10.11 19:37

…a hlavne…„kdo je silnejsi…ma prednost“ :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen: