Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lakynka píše:
Našla jsem foto Mia ve 3měsících:
mia je obyčejná kočička? Možná je Mikeš takhle nějak velkej ![]()
aha. Tak to je jasný proč je tak velkej ![]()
Ani nevím,kdo jaké rasy byl táta našeho Mikeše ![]()
Lakynka píše:
http://www.stream.cz/…spis-stezuje![]()
![]()
Tak to je dobrý
, to jsem se ted fakt nařehtala i s malým
![]()
Dobré ráno ![]()
Laky
to je fakt super.
Prosím tě, Mio váží teď kolik? Koukám, že je briťák tak sonduji jak nám ten náš malý terorista vyroste
Pytlíček, který má mít na den má na 3 dny
nemá čas se ani najíst,ale včera večer jsme ho hodily do váhy a má 1150g ![]()
Posílám včerejší hraní
a přeji krásný den
tak to musela být bitka
Holt ti pubertáčci kočičí nemají čas baštit, ale neboj, naučí se. Mně jak zazvoní budík, tak kočky startují a čekají v kuchyni u misek, co jako bude a kdy to bude
![]()
KačuliKačka píše:
tak to musela být bitkaHolt ti pubertáčci kočičí nemají čas baštit, ale neboj, naučí se. Mně jak zazvoní budík, tak kočky startují a čekají v kuchyni u misek, co jako bude a kdy to bude
![]()
Kačuli, zatím je to takové něžné, jen Agátka dost nelibě nese, když se do ní zakousne
,ale takový přívěšek na obojku je prostě lákavý ![]()
On je naučený na suché, takže to jí docela dost a zatím tedy favorit mezi kapsičkami jeod Hill´s.
Ale já měla včera dost blbý den, v podstatě vyústění dlouhodobých problémů a odpo jsem usnula, úplně mrtvá…a vzbudilo mě kníkání pod peřinou, zalezl si ke mě poprvé
ale on jak zakníká, tak je Agátka v pohotovosti a zkoumá co se jako děje.
Včera tomu našemu obřímu kotěti přišlo velké škrabadlo a ten pacholek o něj nemá zájem ![]()
ajinav píše:
Včera tomu našemu obřímu kotěti přišlo velké škrabadlo a ten pacholek o něj nemá zájem
To mi neříkej!! Mě dneska doručí to naše škrabadlo tak jsem zvědavá…
Jinak, myška na tyčce včera nejdřív přišla o rolničku na ocásku a pak přišla o tyčku
ale tkaničky od dcery Conversek byla ta nejlepší hračka na celý večer ![]()
Aji: to máš fakt prcka:). Mio měl před pár měsíci 4kg, ale už prý zase přibral:D. On měl velkého tátu. Kamarádka má briťáka 7kg a to už je teda dost no, po kastraci často tloustnou a musí se to hlídat. střed je těch 5kg bych řekla:)
Lakynka píše:
Aji: to máš fakt prcka:). Mio měl před pár měsíci 4kg, ale už prý zase přibral:D. On měl velkého tátu. Kamarádka má briťáka 7kg a to už je teda dost no, po kastraci často tloustnou a musí se to hlídat. střed je těch 5kg bych řekla:)
No,podle standartu plemene mají mít 8-12kg takže já očekávám velkého kocoura/malého tygra ![]()
AgatkaZ píše:ajinav píše:
Včera tomu našemu obřímu kotěti přišlo velké škrabadlo a ten pacholek o něj nemá zájemTo mi neříkej!! Mě dneska doručí to naše škrabadlo tak jsem zvědavá…
Jinak, myška na tyčce včera nejdřív přišla o rolničku na ocásku a pak přišla o tyčkuale tkaničky od dcery Conversek byla ta nejlepší hračka na celý večer
Neboj, on si škrabadélko oblíbí, až si na něj zvykne
U nás to bylo nejprve obcházení co to je a ted? Řádí tam jak čerti ![]()
A tkaničky… u našeho kocoura Samíka byla nejoblíbenější zábava bořit stavby z lega, rozhazovat kostky po pokojíčku a hadice z lego-míchačky byla úplně nej… mám v mobilu video a když jsme ho natáčeli, řehtali jsme se se synem jak blbí. A to podotýkám, že kocourovi Samovi bylo už 5 let! Dodneška blbne občas jak blázen ![]()
Dneska ráno jsem ho dráždila papírovou visačkou s provázkem z džínů, co ten dělal ![]()
Agátka: u toho sedmikiláka bylo znát, že je tlustej- i od veta. a je fakt, že žádnýho s PP neznám, tak ta váha je asi různá…