Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
13.10.11 13:11

zkusím ještě jiného veterináře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.10.11 13:13
Lakynka píše:
Našla jsem foto Mia ve 3měsících:

mia je obyčejná kočička? Možná je Mikeš takhle nějak velkej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.10.11 13:15

aji: nene, on je briťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.10.11 13:34

aha. Tak to je jasný proč je tak velkej :lol:
Ani nevím,kdo jaké rasy byl táta našeho Mikeše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.10.11 21:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.10.11 21:30
Lakynka píše:
http://www.stream.cz/…spis-stezuje:lol: :lol: :lol:

Tak to je dobrý :palec: , to jsem se ted fakt nařehtala i s malým :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
14.10.11 08:36

Dobré ráno :kytka:

Laky :palec: to je fakt super.
Prosím tě, Mio váží teď kolik? Koukám, že je briťák tak sonduji jak nám ten náš malý terorista vyroste :mrgreen: Pytlíček, který má mít na den má na 3 dny :nevim: nemá čas se ani najíst,ale včera večer jsme ho hodily do váhy a má 1150g :dance:

Posílám včerejší hraní :huban: a přeji krásný den

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…295147_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.11 09:03

Agátko,

tak to musela být bitka :mrgreen: Holt ti pubertáčci kočičí nemají čas baštit, ale neboj, naučí se. Mně jak zazvoní budík, tak kočky startují a čekají v kuchyni u misek, co jako bude a kdy to bude :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
14.10.11 09:08
KačuliKačka píše:
tak to musela být bitka :mrgreen: Holt ti pubertáčci kočičí nemají čas baštit, ale neboj, naučí se. Mně jak zazvoní budík, tak kočky startují a čekají v kuchyni u misek, co jako bude a kdy to bude :mrgreen: :lol:

Kačuli, zatím je to takové něžné, jen Agátka dost nelibě nese, když se do ní zakousne :mrgreen: ,ale takový přívěšek na obojku je prostě lákavý :mrgreen:

On je naučený na suché, takže to jí docela dost a zatím tedy favorit mezi kapsičkami jeod Hill´s.

Ale já měla včera dost blbý den, v podstatě vyústění dlouhodobých problémů a odpo jsem usnula, úplně mrtvá…a vzbudilo mě kníkání pod peřinou, zalezl si ke mě poprvé :dance: :dance: ale on jak zakníká, tak je Agátka v pohotovosti a zkoumá co se jako děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.10.11 09:22

Včera tomu našemu obřímu kotěti přišlo velké škrabadlo a ten pacholek o něj nemá zájem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
14.10.11 09:26
ajinav píše:
Včera tomu našemu obřímu kotěti přišlo velké škrabadlo a ten pacholek o něj nemá zájem :cert:

To mi neříkej!! Mě dneska doručí to naše škrabadlo tak jsem zvědavá…

Jinak, myška na tyčce včera nejdřív přišla o rolničku na ocásku a pak přišla o tyčku :mrgreen: ale tkaničky od dcery Conversek byla ta nejlepší hračka na celý večer :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.10.11 09:35

Aji: to máš fakt prcka:). Mio měl před pár měsíci 4kg, ale už prý zase přibral:D. On měl velkého tátu. Kamarádka má briťáka 7kg a to už je teda dost no, po kastraci často tloustnou a musí se to hlídat. střed je těch 5kg bych řekla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
14.10.11 09:40
Lakynka píše:
Aji: to máš fakt prcka:). Mio měl před pár měsíci 4kg, ale už prý zase přibral:D. On měl velkého tátu. Kamarádka má briťáka 7kg a to už je teda dost no, po kastraci často tloustnou a musí se to hlídat. střed je těch 5kg bych řekla:)

No,podle standartu plemene mají mít 8-12kg takže já očekávám velkého kocoura/malého tygra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.11 09:48
AgatkaZ píše:
ajinav píše:
Včera tomu našemu obřímu kotěti přišlo velké škrabadlo a ten pacholek o něj nemá zájem :cert:

To mi neříkej!! Mě dneska doručí to naše škrabadlo tak jsem zvědavá…

Jinak, myška na tyčce včera nejdřív přišla o rolničku na ocásku a pak přišla o tyčku :mrgreen: ale tkaničky od dcery Conversek byla ta nejlepší hračka na celý večer :pankac:

Neboj, on si škrabadélko oblíbí, až si na něj zvykne ;-) U nás to bylo nejprve obcházení co to je a ted? Řádí tam jak čerti :lol:

A tkaničky… u našeho kocoura Samíka byla nejoblíbenější zábava bořit stavby z lega, rozhazovat kostky po pokojíčku a hadice z lego-míchačky byla úplně nej… mám v mobilu video a když jsme ho natáčeli, řehtali jsme se se synem jak blbí. A to podotýkám, že kocourovi Samovi bylo už 5 let! Dodneška blbne občas jak blázen :lol:
Dneska ráno jsem ho dráždila papírovou visačkou s provázkem z džínů, co ten dělal :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.10.11 09:50

Agátka: u toho sedmikiláka bylo znát, že je tlustej- i od veta. a je fakt, že žádnýho s PP neznám, tak ta váha je asi různá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný