Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mě se líbí to škrabadlo do výšky, taky bych chtěla… Cena hrozná, vydržíme s tím obyč jednopatrovým a pak až na to bude, pořídíme něco většího. Mě se líbí ty stromy přímo
. Je to i krásná dekorace do bytu.
Kačuli: ty jo, až tak jo? Dřív asi neměl volno, co.. Tak hlavně, že do toho jdete:).
Lakynka píše:
Mě se líbí to škrabadlo do výšky, taky bych chtěla… Cena hrozná, vydržíme s tím obyč jednopatrovým a pak až na to bude, pořídíme něco většího. Mě se líbí ty stromy přímo. Je to i krásná dekorace do bytu.Kačuli: ty jo, až tak jo? Dřív asi neměl volno, co.. Tak hlavně, že do toho jdete:).
No, mamka koupila takový ten strom až do stropu,ale ono se to špatně ukotvuje, takže nakonec také sundala patro.
já jsem právě chtěla vyšší než metr, ale ne už tak vysoké… nakonec, stejně ho dám do kuchyně, kde cca 30cm nad bude mít 2 poličky
, sundám z nich kytičky, kdyby náhodou a bude mít nástavbu ![]()
Agatko, hmmmm, to je fakt, že nevím, jak to tam ukotvit ani.. No stačilo by to přes metr veliké:)…
Lakynka píše:
Agatko, hmmmm, to je fakt, že nevím, jak to tam ukotvit ani.. No stačilo by to přes metr veliké:)…
Já jsem dneska hledala, nejlepší je podle mě zoohit.cz a cena škrabadla 100 cm a 142 tohodle je skoro stejná… ![]()
Lakynka píše:
Kačuli: ty jo, až tak jo? Dřív asi neměl volno, co.. Tak hlavně, že do toho jdete:).
No já čekám na prašule… ale už něco dorazilo, takže mu dneska budu volat, jestli nemá dřívější termín… jinak kocoura asi roztrhnu vejpůl
Jo a dneska opět celou noc chrněl nalepený na mně, už se s ním nedá ale pořádně spát ![]()
A škrabadélka máte krááásnéééé, taky plánuju něco většího či širšího… ti naši lumpi, jak lítají a z boku skočí na to naše stávající,t ak je věčně shozené na zem
Máme jedno úplně obyč s jedním kmenem a pak druhé, cca 130 cm, dole budka a dvě podesty na ležení.
Kačuli: vzpomněla jsem si na tebe, protože Eli se naučila spát mi přímo na krku:D. Mezi bradou a hrudníkem mi dělá šálu:D. teď to ještě jde…:D
Holky, jak poznám blechu?:(. Eli jsem našla v kožíšku pod krkem takovou maličkou bílou tečku, no dožluta. Tak jsem to radši vyndala co to je a dala na černý ntb a ono se to pohnulo, ble. nemám lupu
To vypadá na blechy, našla jsem i černé tečky v chlupech.
![]()
No, teď teda mi ale někdo řekněte, co mám dělat kromě veterináře.. Dostanou se na nás?
…
Zrovna venku leje jak z konve, no nedá se svítit, prostě musím k vetovi hned.
lakynko Blecha se na tebe udajně nedostane dokud nema poradnej hlad - to mi rikal nas vet (nase jak chodi ven ma blechy furt). Ja na ni jednou za ctvrt roku naleju protiblesi pipetu a kdyz delam hloubkovej uklid (tak 2× do roka) vysplicham mista kde se nejcasteji vali difusilem a dobry, neprijde mi, ze by na nas lezly blechy.
Difusil néééé, ten může být pro citlivější kočičky jedovatý!
Zavolala bych na veterinu, připadně Elinku vykoupala a pak držela v teple, at uschne, pokud se nechá, tak vyfénovat ![]()
My kupujeme pipety Frontline obyč, nechodí ven, tak jen proti bleškám (od tchýně se k nám dostávají) anebo je ten frontline i ve spreji, ale to je už dražší.
U tak malinkého kotátka se nic moc dělat nedá ![]()
A neboj, jen kdyby se blechy vyloženě přemnožily a neřešila bys to, tak pak teprve poštípou i vás ![]()
Tak jsme zašli na veterinu. jsou to vši a má tam teda spoooustu hnid, naštěstí dospělých asi jen co jsem našla u té hlavy, ale radši to nehledám, ble. Tak ji postříkala Frontlinem a dala mi sprej ještě domů na koberce, gauč, nábytek… A hurá do Savo akce. To mě poser, zrovna včera jsem vyvářela povlečení a dneska Eli byla v tom čistém, že:D. Takže znovu.
Ale hlavně, pokud to nepůjde na nás ![]()
vši???? Proboha to má odkud??? Tohle by mě u kočky nenapadlo.....
Hlavně, že jste na to přišli hnedka a bude už klid ![]()
A jak se Elince líbila první návštěva u vet.dr.???
Strašně mňoukala, když jí stříkala dr.
No, vši:(. Ona byla venku.., Takže jsem debil měla jít k vet. hned…
A sprej máme diffusil na ten koberec… A říkala, že hlavně nestříkat na kočku..
Lakynka píše:
Strašně mňoukala, když jí stříkala dr.No, vši:(. Ona byla venku.., Takže jsem debil měla jít k vet. hned…
Bobánek, se bála..... Charlie po dvou měsících léčení, píchání, rtg a sona se už nechtěl taky ani vyšetřit
Vylezl mi za krk a ani se nehnul
Náš dr. říkal, že se mu nediví, po tom čím vším prošel ![]()
Hlavně, že ted budete mít klid ![]()
Lakynka píše:
Strašně mňoukala, když jí stříkala dr.No, vši:(. Ona byla venku.., Takže jsem debil měla jít k vet. hned…
Jojo, difusil na kocku nee, ale taky to mame na koberce, rohy, sedacky atd. Ona se tomu po vystrikani tak den, dva vyhyba a pak tam zas v klidu leze.