Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
11.10.11 21:21

Mě se líbí to škrabadlo do výšky, taky bych chtěla… Cena hrozná, vydržíme s tím obyč jednopatrovým a pak až na to bude, pořídíme něco většího. Mě se líbí ty stromy přímo :oops: . Je to i krásná dekorace do bytu.

Kačuli: ty jo, až tak jo? Dřív asi neměl volno, co.. Tak hlavně, že do toho jdete:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.10.11 21:25
Lakynka píše:
Mě se líbí to škrabadlo do výšky, taky bych chtěla… Cena hrozná, vydržíme s tím obyč jednopatrovým a pak až na to bude, pořídíme něco většího. Mě se líbí ty stromy přímo :oops: . Je to i krásná dekorace do bytu.Kačuli: ty jo, až tak jo? Dřív asi neměl volno, co.. Tak hlavně, že do toho jdete:).

No, mamka koupila takový ten strom až do stropu,ale ono se to špatně ukotvuje, takže nakonec také sundala patro. :nevim: já jsem právě chtěla vyšší než metr, ale ne už tak vysoké… nakonec, stejně ho dám do kuchyně, kde cca 30cm nad bude mít 2 poličky :mrgreen: , sundám z nich kytičky, kdyby náhodou a bude mít nástavbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.10.11 21:45

Agatko, hmmmm, to je fakt, že nevím, jak to tam ukotvit ani.. No stačilo by to přes metr veliké:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.10.11 21:48
Lakynka píše:
Agatko, hmmmm, to je fakt, že nevím, jak to tam ukotvit ani.. No stačilo by to přes metr veliké:)…

Já jsem dneska hledala, nejlepší je podle mě zoohit.cz a cena škrabadla 100 cm a 142 tohodle je skoro stejná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.11 08:48
Lakynka píše:
Kačuli: ty jo, až tak jo? Dřív asi neměl volno, co.. Tak hlavně, že do toho jdete:).

No já čekám na prašule… ale už něco dorazilo, takže mu dneska budu volat, jestli nemá dřívější termín… jinak kocoura asi roztrhnu vejpůl :cert: Jo a dneska opět celou noc chrněl nalepený na mně, už se s ním nedá ale pořádně spát :zed:

A škrabadélka máte krááásnéééé, taky plánuju něco většího či širšího… ti naši lumpi, jak lítají a z boku skočí na to naše stávající,t ak je věčně shozené na zem :lol: Máme jedno úplně obyč s jedním kmenem a pak druhé, cca 130 cm, dole budka a dvě podesty na ležení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.11 10:46

Kačuli: vzpomněla jsem si na tebe, protože Eli se naučila spát mi přímo na krku:D. Mezi bradou a hrudníkem mi dělá šálu:D. teď to ještě jde…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.11 10:57

Holky, jak poznám blechu?:(. Eli jsem našla v kožíšku pod krkem takovou maličkou bílou tečku, no dožluta. Tak jsem to radši vyndala co to je a dala na černý ntb a ono se to pohnulo, ble. nemám lupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.11 11:20

To vypadá na blechy, našla jsem i černé tečky v chlupech. :poblion: :poblion: :poblion:

No, teď teda mi ale někdo řekněte, co mám dělat kromě veterináře.. Dostanou se na nás? 8-o:poblion: Zrovna venku leje jak z konve, no nedá se svítit, prostě musím k vetovi hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
12.10.11 11:58

lakynko Blecha se na tebe udajně nedostane dokud nema poradnej hlad - to mi rikal nas vet (nase jak chodi ven ma blechy furt). Ja na ni jednou za ctvrt roku naleju protiblesi pipetu a kdyz delam hloubkovej uklid (tak 2× do roka) vysplicham mista kde se nejcasteji vali difusilem a dobry, neprijde mi, ze by na nas lezly blechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.11 12:11

Difusil néééé, ten může být pro citlivější kočičky jedovatý!

Zavolala bych na veterinu, připadně Elinku vykoupala a pak držela v teple, at uschne, pokud se nechá, tak vyfénovat ;-)

My kupujeme pipety Frontline obyč, nechodí ven, tak jen proti bleškám (od tchýně se k nám dostávají) anebo je ten frontline i ve spreji, ale to je už dražší.

U tak malinkého kotátka se nic moc dělat nedá :nevim:

A neboj, jen kdyby se blechy vyloženě přemnožily a neřešila bys to, tak pak teprve poštípou i vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.11 13:10

Tak jsme zašli na veterinu. jsou to vši a má tam teda spoooustu hnid, naštěstí dospělých asi jen co jsem našla u té hlavy, ale radši to nehledám, ble. Tak ji postříkala Frontlinem a dala mi sprej ještě domů na koberce, gauč, nábytek… A hurá do Savo akce. To mě poser, zrovna včera jsem vyvářela povlečení a dneska Eli byla v tom čistém, že:D. Takže znovu.
Ale hlavně, pokud to nepůjde na nás :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.11 13:27

Laky

vši???? Proboha to má odkud??? Tohle by mě u kočky nenapadlo..... :think: Hlavně, že jste na to přišli hnedka a bude už klid ;-)

A jak se Elince líbila první návštěva u vet.dr.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.11 13:31

Strašně mňoukala, když jí stříkala dr.

No, vši:(. Ona byla venku.., Takže jsem debil měla jít k vet. hned…

A sprej máme diffusil na ten koberec… A říkala, že hlavně nestříkat na kočku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.11 13:33
Lakynka píše:
Strašně mňoukala, když jí stříkala dr.

Bobánek, se bála..... Charlie po dvou měsících léčení, píchání, rtg a sona se už nechtěl taky ani vyšetřit :lol: Vylezl mi za krk a ani se nehnul :mrgreen: Náš dr. říkal, že se mu nediví, po tom čím vším prošel :mrgreen:

Hlavně, že ted budete mít klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
12.10.11 14:13
Lakynka píše:
Strašně mňoukala, když jí stříkala dr.

Jojo, difusil na kocku nee, ale taky to mame na koberce, rohy, sedacky atd. Ona se tomu po vystrikani tak den, dva vyhyba a pak tam zas v klidu leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný