Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tady docestoval se škopkem až do obýváku a vyčumoval na králíka ![]()
Jinak teda suché prádlo rovnou skládám, žehlení jsem vzdala už hodně dávno ![]()
KačuliKačka píše:
Tady docestoval se škopkem až do obýváku a vyčumoval na králíkaJinak teda suché prádlo rovnou skládám, žehlení jsem vzdala už hodně dávno
Já skládám jen tmavé, bílé se prostě vyžehlit musí a moje Barča miluje košile ![]()
Tý jo…králíka je taky pěkný kousek, viď ![]()
AgatkaZ píše:KačuliKačka píše:
Tady docestoval se škopkem až do obýváku a vyčumoval na králíkaJinak teda suché prádlo rovnou skládám, žehlení jsem vzdala už hodně dávno
Já skládám jen tmavé, bílé se prostě vyžehlit musí a moje Barča miluje košile
Tý jo…králíka je taky pěkný kousek, viď
No, králík je takový normál - beránci bývají větší než zakrslíci, náš má 2,8 kg, ale kocour je podle vet.dr. „záprtek“ ![]()
Díky nemocni přestal růst, takže pořád vypadá jako 5 měsíční kotě, váží jen 2,9 kg i když už má rok a čtvrt
Aspon se dá snést ta jeho váha, když mi spí na krku v noci ![]()
KačuliKačka píše:AgatkaZ píše:No, králík je takový normál - beránci bývají větší než zakrslíci, náš má 2,8 kg, ale kocour je podle vet.dr. „záprtek“KačuliKačka píše:
Já skládám jen tmavé, bílé se prostě vyžehlit musí a moje Barča miluje košile
Tý jo…králíka je taky pěkný kousek, viď
Díky nemocni přestal růst, takže pořád vypadá jako 5 měsíční kotě, váží jen 2,9 kg i když už má rok a čtvrtAspon se dá snést ta jeho váha, když mi spí na krku v noci
Aha
, no my máme jen 8letou Agátku a ta má 7,4 kg a teď Arthura… ale měli jsme potkana, Sira Myšáka a ten měl kilo! Dožil se skoro 3 let,ale pak umřel a bylo to moc smutné, už nechci zvířátko na 2-3 roky.....
tak my měli křečka Kubíka, po dvou letech umřel, ale mně to nedalo a v lednu jsem si šla pro nového, takže máme skoro 2 letého Matýska.
TO samé s králíčkem, měli jsme bíločerného beránka Lojzíka, ročního ze zverimexu (někdo ho vrátil) a loni v záři zničeho nic ho ve 2,5 letech zradilo srdíčko. V prosinci jsem si šla koupit nového… prostě mi ty potvůrky chlupaté tak chyběly, že jsem si koupila další at se mám o koho starat a po kom uklízet čurbes
![]()
KačuliKačka píše:
tak my měli křečka Kubíka, po dvou letech umřel, ale mně to nedalo a v lednu jsem si šla pro nového, takže máme skoro 2 letého Matýska.
TO samé s králíčkem, měli jsme bíločerného beránka Lojzíka, ročního ze zverimexu (někdo ho vrátil) a loni v záři zničeho nic ho ve 2,5 letech zradilo srdíčko. V prosinci jsem si šla koupit nového… prostě mi ty potvůrky chlupaté tak chyběly, že jsem si koupila další at se mám o koho starat a po kom uklízet čurbes![]()
To tě obdivuji, já si hlodavců užila,když byly děti malé, pak jsem řekla, že už nikdy,a když syn přišel v 16 letech že tetování nebo potkan, kývla jsem na potkana, pak to byl můj miláček největší,ale už fakt ne, musela jsem ho hlídat před Agátkou, ta by ho zakousla okamžitě… takže i proto ta moje dovolená, trošku jsem se bála, jak ta žárlivka zareaguje na mrňouska a docela dobrý…on už taky pěkně syčí…a ona to kupodivu vzala jako svoje mládě a jak na něj zvýším hlas, tak ho třeba štípně do zadečku, jako že to nesmí, to je moc hezké, ikdyž z prvu jsem se i tohodle bála..nevěděla jsem proč se na něj vrhá… ![]()
AgatkaZ píše:KačuliKačka píše:To tě obdivuji, já si hlodavců užila,když byly děti malé, pak jsem řekla, že už nikdy,a když syn přišel v 16 letech že tetování nebo potkan, kývla jsem na potkana, pak to byl můj miláček největší,ale už fakt ne, musela jsem ho hlídat před Agátkou, ta by ho zakousla okamžitě… takže i proto ta moje dovolená, trošku jsem se bála, jak ta žárlivka zareaguje na mrňouska a docela dobrý…on už taky pěkně syčí…a ona to kupodivu vzala jako svoje mládě a jak na něj zvýším hlas, tak ho třeba štípně do zadečku, jako že to nesmí, to je moc hezké, ikdyž z prvu jsem se i tohodle bála..nevěděla jsem proč se na něj vrhá…
TO samé s králíčkem, měli jsme bíločerného beránka Lojzíka, ročního ze zverimexu (někdo ho vrátil) a loni v záři zničeho nic ho ve 2,5 letech zradilo srdíčko. V prosinci jsem si šla koupit nového… prostě mi ty potvůrky chlupaté tak chyběly, že jsem si koupila další at se mám o koho starat a po kom uklízet čurbes![]()
Jééé, to je krásné, že kotátko tak přijala
Budou to kamarádi, uvidíš ![]()
My máme křečka schovaného mimo dosah kočičáků, protože by už nebyl
Takhle je Matýsek v bezpečí ![]()
Tak Eli tu lítá:D. Honí si ocásek, na škrabadlo to opatrně zkusila:D. a já ji vzala za kožíšek jako její mamka a ona hned začala vrnět a třít se:D. Vyskočí si na gauč frajerka… šikulka je to…
Lakynka píše:
Tak Eli tu lítá:D. Honí si ocásek, na škrabadlo to opatrně zkusila:D. a já ji vzala za kožíšek jako její mamka a ona hned začala vrnět a třít se:D. Vyskočí si na gauč frajerka… šikulka je to…
Bude to mazlík, vypadá to,že si vás adoptovala za své a vůbec se ničeho nebojí ![]()
Dobré ránko:),
tak Eli se večer vyčůrala na gauč, ale hodně před tím mňoukala.. Prdelka nevěděla kam asi, protože v záchůdku se jen válela a hrála si:D. Tak jsem ji tam zas hned odnesla, ještě jsem na ní zasyčela předtím. A pak se hned šla vykakat do wc a dneska ráno prdelka šla taky kakat a čůrat do záchůdku
. V noci spala u mojí hlavy
.
Jo a hned včera pila a jedla granulky ![]()
Lakynka píše:
Dobré ránko:),
tak Eli se večer vyčůrala na gauč, ale hodně před tím mňoukala.. Prdelka nevěděla kam asi, protože v záchůdku se jen válela a hrála si:D. Tak jsem ji tam zas hned odnesla, ještě jsem na ní zasyčela předtím. A pak se hned šla vykakat do wc a dneska ráno prdelka šla taky kakat a čůrat do záchůdku![]()
![]()
. V noci spala u mojí hlavy
.Jo a hned včera pila a jedla granulky
Lakynko, tak to je super, určitě si jen nevěděla s písečkem rady, co tam má dělat
a ted už ví;-)
No a vidíš, do postele vlezla sama, tak máš mazlíka i na spinkání ![]()
Uvidíš, že si vás beruška malá všechny zamiluje ![]()
Mně čeká pořádný uklid kolem psacího stolu, ten náš prevít tady někde něco označkoval a smrdí to tu a nevím kde přesně… blééééé
![]()
Lakynka píše:
Hledání smrádku znám:(
No to už jsem objela volné plochy desinfekčním Cilitem bang
Jen čekám na prašule a pak jde chlapec pod nůž… ![]()
Lakynka píše:
obřice:)
je nádherná. Jak je stará? My si našeho dovezli asi ve dvou měsících a do dlaně bych ho určitě nepobrala
. Myslela jsem,že nás paní napálila a řekla nám schválně, že mu jsou dva měsíce a přitom je starší,ale veterinář mi potvrdil,že mu ještě nebyly ani 3 měsíce a že je tak velký zřejmě proto,že kočka měla málo koťat a hodně mlíčka,tak vyrostl.Takže mi neměli takovéhle krásně koťátko do dlaně ![]()