Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To ti moc ušetří, že sis věci nechala
A myšky se určitě taky najdou… u nás stejně frčí zmačkané papírky, shazování tužek ze stolu a pod. ![]()
Granulky ti neporadím, Charlie baštil dospělácké a jen dostával vitamínky navíc. Ale určitě nějaké dobré vybereš ![]()
Já dneska vytáhla přepravku s křečkem, trošku jsem na něj poslední dny díky starostem zapomněla a tak byl chudáček trošku špatný. Ale už zase řádí, škrábe okraje a škube roličky od wcpapíru. Ale nechala jsem ho venku (přepravku), a kočky se u něj střídají asi v hlídání či čumákování ![]()
kačuli Úžasný misky
ty kovový máme taky ![]()
žrádlo My teda berem od tchýně (dělá ve firmě co prodává farmářský potřeby - od žrádla a hraček až po porodní kleště na telata apod.) a většinou berem brit care. Když mám pocit, že už je kočka přežraná tak vezmem jednou za čas něco jinýho. A co teda miluje, tak občas dostanem vzorek Iams od veterináře a to se může zbláznit ![]()
Díky ![]()
Jak jsem začala shrabovat vyházené granule zpět do misek, tak tam najednou byli všichni tři, co že jim to tam dávám dobrého. Jak očuchali, že to jsou zase ty stejné granule, tak odešli.
Od kamarádky jsem si dovzela granule, co jí kocour nejedl, nechala jsem to v pytlíku v koupelně a v noci poslouchám, co to tam šustí, s čím si kdo hraje… a nejstarší kocour si je vyšprtal do chodby a snažil se dostat do sáčku ![]()
A dneska mi sežral usušený javorový list… dacan ![]()
Sylvajs píše:
KačuliKačka -víš prd co je dobré
Ale jo, už mám celkem zmáknuté co jim jede… jakékoliv masíčko, salámek, sýry, jogurt a paštika… vše co nesmí nebo v malém množství, krom masa
Ale stačí hodit jednu granuli ze země do misky a už je tam minimálně jeden zvědavý čumáček
Ted tu byla bitva o zbyteček jogurtu ![]()
ach jo, tak ti úžasní kočičáci jsou už pryč. Tak zatím nic nooo…
Anonymní píše:
ach jo, tak ti úžasní kočičáci jsou už pryč. Tak zatím nic nooo…
Jéé, jsem omylem místo podpisu zaklikla anonyma:D
http://aukro.cz/…3683727.html#…
mrkej na to tříbarevné..je kouzelnéééé
Ty jsou krááásnááá, vymazlená, to je akorát pro Lakynku, mazlík ![]()
http://aukro.cz/…7832524.html#…
ten černý s chloupky je sladký…
No já už mám fakt stop-stav
Ale jsou úžasná, hlavně to celé černé, takový čertík bertík ![]()
já myslela pro Lakynka aby nebyla smutná,že to vysněné nevyšlo ![]()
Sylvajs píše:
já myslela pro Lakynka aby nebyla smutná,že to vysněné nevyšlo
Já vím, jen mně škubou ruce taky, jak vidím koťátka
![]()
já taky těžce odolávám…musím nakoupit ten zbytek a pak přijde zlatý hřeb večera… ![]()
asi se radostí zblázním až bude čičmud doma ![]()
Děkuju:). Jen by to chtělo z Prahy
…
Ještě taky koukám, u nás v kočičím útulku mají spousty těch tříbarevných, jenže ta paní je taková divná. Nesla jsem tam granule jednou a uvažovala, že právě vezmu čičinu a ona mě tak urážlivě zpovídala
. Z jiného zdroje vím, že ty kočky dává nerada
. Přitom jich tam je jak máku:(…