Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
8.10.11 17:48

To ti moc ušetří, že sis věci nechala :-) A myšky se určitě taky najdou… u nás stejně frčí zmačkané papírky, shazování tužek ze stolu a pod. :lol:

Granulky ti neporadím, Charlie baštil dospělácké a jen dostával vitamínky navíc. Ale určitě nějaké dobré vybereš :palec:

Já dneska vytáhla přepravku s křečkem, trošku jsem na něj poslední dny díky starostem zapomněla a tak byl chudáček trošku špatný. Ale už zase řádí, škrábe okraje a škube roličky od wcpapíru. Ale nechala jsem ho venku (přepravku), a kočky se u něj střídají asi v hlídání či čumákování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
8.10.11 18:39

kačuli Úžasný misky :mrgreen: ty kovový máme taky :mrgreen:

žrádlo My teda berem od tchýně (dělá ve firmě co prodává farmářský potřeby - od žrádla a hraček až po porodní kleště na telata apod.) a většinou berem brit care. Když mám pocit, že už je kočka přežraná tak vezmem jednou za čas něco jinýho. A co teda miluje, tak občas dostanem vzorek Iams od veterináře a to se může zbláznit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 19:01

Díky :-)

Jak jsem začala shrabovat vyházené granule zpět do misek, tak tam najednou byli všichni tři, co že jim to tam dávám dobrého. Jak očuchali, že to jsou zase ty stejné granule, tak odešli.

Od kamarádky jsem si dovzela granule, co jí kocour nejedl, nechala jsem to v pytlíku v koupelně a v noci poslouchám, co to tam šustí, s čím si kdo hraje… a nejstarší kocour si je vyšprtal do chodby a snažil se dostat do sáčku :mrgreen:
A dneska mi sežral usušený javorový list… dacan :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 19:08

KačuliKačka -víš prd co je dobré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 19:15
Sylvajs píše:
KačuliKačka -víš prd co je dobré :lol:

Ale jo, už mám celkem zmáknuté co jim jede… jakékoliv masíčko, salámek, sýry, jogurt a paštika… vše co nesmí nebo v malém množství, krom masa ;-) Ale stačí hodit jednu granuli ze země do misky a už je tam minimálně jeden zvědavý čumáček :lol: Ted tu byla bitva o zbyteček jogurtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.11 20:20

ach jo, tak ti úžasní kočičáci jsou už pryč. Tak zatím nic nooo…

• Citovat
  • Upravit
17050
8.10.11 20:20
Anonymní píše:
ach jo, tak ti úžasní kočičáci jsou už pryč. Tak zatím nic nooo…

Jéé, jsem omylem místo podpisu zaklikla anonyma:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 20:26

http://aukro.cz/…3683727.html#…

mrkej na to tříbarevné..je kouzelnéééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 20:34

Ty jsou krááásnááá, vymazlená, to je akorát pro Lakynku, mazlík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 20:38

http://aukro.cz/…7832524.html#…

ten černý s chloupky je sladký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 20:39

No já už mám fakt stop-stav :mrgreen: Ale jsou úžasná, hlavně to celé černé, takový čertík bertík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 20:43

já myslela pro Lakynka aby nebyla smutná,že to vysněné nevyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 20:45
Sylvajs píše:
já myslela pro Lakynka aby nebyla smutná,že to vysněné nevyšlo :palec:

Já vím, jen mně škubou ruce taky, jak vidím koťátka :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 20:53

já taky těžce odolávám…musím nakoupit ten zbytek a pak přijde zlatý hřeb večera… :dance:

asi se radostí zblázním až bude čičmud doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.10.11 20:55

Děkuju:). Jen by to chtělo z Prahy :think:

Ještě taky koukám, u nás v kočičím útulku mají spousty těch tříbarevných, jenže ta paní je taková divná. Nesla jsem tam granule jednou a uvažovala, že právě vezmu čičinu a ona mě tak urážlivě zpovídala :roll: . Z jiného zdroje vím, že ty kočky dává nerada :lol: . Přitom jich tam je jak máku:(…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný