Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
971
7.10.11 20:22

Přesně, to nenávidím takový lidi. Když jsme byli pak u jiného pána už pro ragdollku,tak úplně něci jiného,kočky doma po baráku běhali, pohostili nás, kafíčko…klukovy ovoce,džusík…hrozně příjemní lidi. Ukázali nám jak kočička aportuje :D na záchůdek malinká koťátka chodila…paráda živá…ale ne v barvě co jsme chtěli. A tu jsem chtěla teda na chov,vyšla by nás teda až na 19000… pak ještě cena podle sympatií atd :D V barvě co chceme měli jen kocourka,tak se nic nekonalo…Ale do budoucna určitě pořídíme. Říkali,že zas tak za dva roky plánují,tak se třeba zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.11 20:34

HOlky, to nejsou chovatelé, ale množitelé :cert: Takové bych střílela taky, hajzly :cert:

Samíka, nejstaršího peršánka, mám od chovatelky, která měla v bytě kočičáky, pečovala o ně a chodila i na výstavy. Samík má zálomek na ocásku, proto byl vyřazen z chovu, ale PP má, kastrovaný je a kdybych chtěla, můžeme i na výstavy… ale na to já nejsem, je to moje sluníčko :hug:
Až v pěti letech jsem zjistila, že má PKD - cysty v ledvinách. Má to po otci z německa, hned jsem psala chovatelce, tak upozornila majitelku kočičáka-otce a pak mi psala, že sama má jednu kočičku od něj, ale že otec je už kastrován, takže nešíří nemoc dále. Její kočka je zdravá.

Je to všechno o lidech… a mnoho lidí je zlých a sobeckých… ne jako my tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.11 20:49

Já jsem teda měla vždycky jen „obyčejné“ miciny, i zachráněné z příkopů u silnice a všelijaké nalezené a přivandrovalé…
Ale co popisujete s těmi čičíny s PP, to samé je u psů… Nedejbože, když je navíc nějaké plemeno/barva populární - viz. „Whiskas“ britské kočky, to je pak množitelů plno.
Až někdy bude můj chlap senilní a zapomene, že nenávidí kočky v bytě, určitě si pak nějakého PP krasavce pořídím, taková norská lesní… mmmm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.11 21:01

Pipet,

já si oba dospěláky kočičáky vyloženě vydupala. Exmanžel taky nechtěl… :lol:
Nakonec prvního, Samíka, zkousl a byl v pohodě. Ale když přišla Lotka (zimní nalezenec), tak to nedával a ona mu to hezky vracela různáma lumpárnama… vyloženě to byl boj „kdo z koho“ :lol: :lol:

Ted jsem zjistila, že ten náš malý hajzlík počůral ovladač od televize, já ho asi fakt přetrhnu vejpůl :cert: :cert: :cert: Hned jak dorazí prašule, tak jde pod kudlu a přijde o koule :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
7.10.11 21:07

Přítel nechtěl ani kočku ani psa a mám oboje :D a kočku taky miluje, jen pejska moc ne kvůli těm hovínkům… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.11 21:10
elisbetka píše:
Přítel nechtěl ani kočku ani psa a mám oboje :D a kočku taky miluje, jen pejska moc ne kvůli těm hovínkům… :cert:

:lol: :lol: :lol: nerad po něm uklízí????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.10.11 23:41

Tak to jsem se pobavila:D.

„Až někdy bude můj chlap senilní a zapomene, že nenávidí kočky v bytě, určitě si pak nějakého PP krasavce pořídím“

hihi…

Tak já jsem napsala na tu Elinku, zda jí mohu vidět a paní mi poslala miliony otázek, ale to ji jen šlechtí, že se zajímá, aby bylo vše v pořádku a kočičce jsme vyhovovali my a ona nám :srdce: . Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
8.10.11 08:53

Kači, ne to ne,ale deptá ho,jak chodí kočce vytahovat bobky ze záchůdku, ten kvete … Nejlepší je,když si je jde vytáhnout třeba na postel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 09:01
elisbetka píše:
Kači, ne to ne,ale deptá ho,jak chodí kočce vytahovat bobky ze záchůdku, ten kvete … Nejlepší je,když si je jde vytáhnout třeba na postel…

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to bych „kvetla“ i já :lol:
A nepomůže krytý záchůdek s dvířky????

Lakynko, je vidět, že paní se o kočičky stará s láskou a chce mít jistotu, že i v novém domově se budou mít kočičky dobře a budou štastné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 09:03

A tady jsem dneska ráno vyfotila mobilem tu mou příšeru chlupatou, jak mi leží na krku… jen teda ten můj ksichtík po ránu nic moc, tak na něj nekoukejte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
8.10.11 09:10

to tě pěkně zahřívá :D Tyjo a jak velkej záchod by to byl, pro dospělou ragdollku ? :lol: Její rodiče byly opravdu velicí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 09:41
KačuliKačka píše:
A tady jsem dneska ráno vyfotila mobilem tu mou příšeru chlupatou, jak mi leží na krku… jen teda ten můj ksichtík po ránu nic moc, tak na něj nekoukejte :lol:
moc krásná chlupaťoučká šála…už se těším až se takhle uvelebí na mě jednou moje číča…tichá závist :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 09:54
elisbetka píše:
to tě pěkně zahřívá :D Tyjo a jak velkej záchod by to byl, pro dospělou ragdollku ? :lol: Její rodiče byly opravdu velicí :D

Myslím, že do tohohle wc se určitě vejde ;-) http://www.ajaxshop.cz/…classic.html

Já mám tohle, ale dvířka jsme dali pryč, kocour před nimi stál a čumákoval… on je takový trošku troubelínek :lol: ..... http://www.ajaxshop.cz/…t-o-cat.html

A toto je naprosto luxusníííí (i ta cena ale) :palec: … http://www.ajaxshop.cz/…o-kocky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 09:55
Sylvajs píše:
KačuliKačka píše:
A tady jsem dneska ráno vyfotila mobilem tu mou příšeru chlupatou, jak mi leží na krku… jen teda ten můj ksichtík po ránu nic moc, tak na něj nekoukejte :lol:
moc krásná chlupaťoučká šála…už se těším až se takhle uvelebí na mě jednou moje číča…tichá závist :wink:

No, ještěže má jen 2,9 kg, protože mít ten prevít těch */- 5 kg tak to nerozdýchám :mrgreen: :mrgreen:

A v noci, jak tak chrní, frajer, nacpe mi záda rovnou na nos, takže se musím uvelebit jinak, abych mohla vůbec dýchat :mrgreen: Ale co bych pro to svoje kočičí děcko neudělala, že????? Ještěže ti dva dospěláci se mnou nespí, to už bych asi fakt nedávala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 09:58

Jo a k tomu záchůdku… používám toto stelivo http://www.svetkocicek.cz/…-ruzovy-6-kg a ´jsem moc spokojená, i králík tam chodí čůrat ;-) Zbytek, co vyhabou (máme 1 kryté a 1 nekryté wc) jen zametu smetáčkem a lopatkou a hodím zpět ;-) On se v tom občas králík rochní, takže vyhrabe i půlku písku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný