Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přesně, to nenávidím takový lidi. Když jsme byli pak u jiného pána už pro ragdollku,tak úplně něci jiného,kočky doma po baráku běhali, pohostili nás, kafíčko…klukovy ovoce,džusík…hrozně příjemní lidi. Ukázali nám jak kočička aportuje
na záchůdek malinká koťátka chodila…paráda živá…ale ne v barvě co jsme chtěli. A tu jsem chtěla teda na chov,vyšla by nás teda až na 19000… pak ještě cena podle sympatií atd
V barvě co chceme měli jen kocourka,tak se nic nekonalo…Ale do budoucna určitě pořídíme. Říkali,že zas tak za dva roky plánují,tak se třeba zadaří ![]()
HOlky, to nejsou chovatelé, ale množitelé
Takové bych střílela taky, hajzly ![]()
Samíka, nejstaršího peršánka, mám od chovatelky, která měla v bytě kočičáky, pečovala o ně a chodila i na výstavy. Samík má zálomek na ocásku, proto byl vyřazen z chovu, ale PP má, kastrovaný je a kdybych chtěla, můžeme i na výstavy… ale na to já nejsem, je to moje sluníčko ![]()
Až v pěti letech jsem zjistila, že má PKD - cysty v ledvinách. Má to po otci z německa, hned jsem psala chovatelce, tak upozornila majitelku kočičáka-otce a pak mi psala, že sama má jednu kočičku od něj, ale že otec je už kastrován, takže nešíří nemoc dále. Její kočka je zdravá.
Je to všechno o lidech… a mnoho lidí je zlých a sobeckých… ne jako my tady ![]()
Já jsem teda měla vždycky jen „obyčejné“ miciny, i zachráněné z příkopů u silnice a všelijaké nalezené a přivandrovalé…
Ale co popisujete s těmi čičíny s PP, to samé je u psů… Nedejbože, když je navíc nějaké plemeno/barva populární - viz. „Whiskas“ britské kočky, to je pak množitelů plno.
Až někdy bude můj chlap senilní a zapomene, že nenávidí kočky v bytě, určitě si pak nějakého PP krasavce pořídím, taková norská lesní… mmmm ![]()
já si oba dospěláky kočičáky vyloženě vydupala. Exmanžel taky nechtěl… ![]()
Nakonec prvního, Samíka, zkousl a byl v pohodě. Ale když přišla Lotka (zimní nalezenec), tak to nedával a ona mu to hezky vracela různáma lumpárnama… vyloženě to byl boj „kdo z koho“
![]()
Ted jsem zjistila, že ten náš malý hajzlík počůral ovladač od televize, já ho asi fakt přetrhnu vejpůl
Hned jak dorazí prašule, tak jde pod kudlu a přijde o koule
![]()
Přítel nechtěl ani kočku ani psa a mám oboje
a kočku taky miluje, jen pejska moc ne kvůli těm hovínkům… ![]()
elisbetka píše:
Přítel nechtěl ani kočku ani psa a mám obojea kočku taky miluje, jen pejska moc ne kvůli těm hovínkům…
nerad po něm uklízí????
Tak to jsem se pobavila:D.
„Až někdy bude můj chlap senilní a zapomene, že nenávidí kočky v bytě, určitě si pak nějakého PP krasavce pořídím“
hihi…
Tak já jsem napsala na tu Elinku, zda jí mohu vidět a paní mi poslala miliony otázek, ale to ji jen šlechtí, že se zajímá, aby bylo vše v pořádku a kočičce jsme vyhovovali my a ona nám
. Tak uvidíme.
Kači, ne to ne,ale deptá ho,jak chodí kočce vytahovat bobky ze záchůdku, ten kvete … Nejlepší je,když si je jde vytáhnout třeba na postel…
elisbetka píše:
Kači, ne to ne,ale deptá ho,jak chodí kočce vytahovat bobky ze záchůdku, ten kvete … Nejlepší je,když si je jde vytáhnout třeba na postel…
tak to bych „kvetla“ i já ![]()
A nepomůže krytý záchůdek s dvířky????
Lakynko, je vidět, že paní se o kočičky stará s láskou a chce mít jistotu, že i v novém domově se budou mít kočičky dobře a budou štastné ![]()
A tady jsem dneska ráno vyfotila mobilem tu mou příšeru chlupatou, jak mi leží na krku… jen teda ten můj ksichtík po ránu nic moc, tak na něj nekoukejte ![]()
to tě pěkně zahřívá
Tyjo a jak velkej záchod by to byl, pro dospělou ragdollku ?
Její rodiče byly opravdu velicí ![]()
KačuliKačka píše:moc krásná chlupaťoučká šála…už se těším až se takhle uvelebí na mě jednou moje číča…tichá závist
A tady jsem dneska ráno vyfotila mobilem tu mou příšeru chlupatou, jak mi leží na krku… jen teda ten můj ksichtík po ránu nic moc, tak na něj nekoukejte
elisbetka píše:
to tě pěkně zahříváTyjo a jak velkej záchod by to byl, pro dospělou ragdollku ?
Její rodiče byly opravdu velicí
Myslím, že do tohohle wc se určitě vejde
http://www.ajaxshop.cz/…classic.html
Já mám tohle, ale dvířka jsme dali pryč, kocour před nimi stál a čumákoval… on je takový trošku troubelínek
..... http://www.ajaxshop.cz/…t-o-cat.html
A toto je naprosto luxusníííí (i ta cena ale)
… http://www.ajaxshop.cz/…o-kocky.html
Sylvajs píše:KačuliKačka píše:moc krásná chlupaťoučká šála…už se těším až se takhle uvelebí na mě jednou moje číča…tichá závist
A tady jsem dneska ráno vyfotila mobilem tu mou příšeru chlupatou, jak mi leží na krku… jen teda ten můj ksichtík po ránu nic moc, tak na něj nekoukejte
No, ještěže má jen 2,9 kg, protože mít ten prevít těch */- 5 kg tak to nerozdýchám
![]()
A v noci, jak tak chrní, frajer, nacpe mi záda rovnou na nos, takže se musím uvelebit jinak, abych mohla vůbec dýchat
Ale co bych pro to svoje kočičí děcko neudělala, že????? Ještěže ti dva dospěláci se mnou nespí, to už bych asi fakt nedávala
![]()
Jo a k tomu záchůdku… používám toto stelivo http://www.svetkocicek.cz/…-ruzovy-6-kg a ´jsem moc spokojená, i králík tam chodí čůrat
Zbytek, co vyhabou (máme 1 kryté a 1 nekryté wc) jen zametu smetáčkem a lopatkou a hodím zpět
On se v tom občas králík rochní, takže vyhrabe i půlku písku ![]()