Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak Elinku mít nebudeme:(((. Paní mi napsala, že se bojí, když mám takhle malé děti
. Tak jsem z toho smutná… Ale asi to tak má být.. I když Mio si zvykal na děti úžasně, nebyl problém… ![]()
Lakynka píše:
Tak Elinku mít nebudeme:(((. Paní mi napsala, že se bojí, když mám takhle malé děti. Tak jsem z toho smutná… Ale asi to tak má být.. I když Mio si zvykal na děti úžasně, nebyl problém…
Lakynko, to mě mrzí
A co to kotátko???
Kačuli: to právě bylo to kotě… U té starší kočky se bojím, aby nebyla moc stará na děti, když na ně není zvyklá. To by se ještě víc nervovala.. Tu bych vzala hned, no.. I když všichni se zamilovali do Elinky..
Mně kdysi někdo napsal, že když nemám na kvalitní granule, ať si psa nepořizuju. Tenkrát mě to fakt strašně urazilo, zvlášť, když mám pejska, který byl určený na utracení a taky nemusel žít vůbec.
Takže naprosto chápu, že někdo nemá na drahé granule a musí kupovat méně kvalitní, nebo že si prostě zvíře vybere samo značku, která mu chutná ![]()
Jak jsem psala v prvním příspěvku, my jsme kdysi ty kočky krmily zbytkama, dávalo se jim mlíko apod. a kočky se dožily normálního stáří. Ale i tak si myslím, že když člověk má tu možnost věnovat do kvalitnějších granulí, že by jí měl využít ![]()
Přikládám foto kočičáka
Lakynka píše:
Kačuli: to právě bylo to kotě… U té starší kočky se bojím, aby nebyla moc stará na děti, když na ně není zvyklá. To by se ještě víc nervovala.. Tu bych vzala hned, no.. I když všichni se zamilovali do Elinky..
No já si myslím, že dětem ve věku 2 a 4,5 ročku už se dá hodně vysvětlit a ohlídat je, aby kotátku neubližovaly.
Navíc ony kotátka si umí sjednat pořádek
Když se jim něco nelíbí, tak utečou anebo se trošku brání. A protože jsi už kočičku měla, tak víš, jak děti na ni reagují a jak se k ní chovají… psala jsi toto té paní???
Když si vzpomenu, jak náš Charlie co by sedmitýdenní pidižvík vypochodoval z přepravky a jasně dal najevo Samovi i Lotce, kdo je tady novým šéfem, tak se musím smát ještě teď
![]()
LadyTommy píše:
Mně kdysi někdo napsal, že když nemám na kvalitní granule, ať si psa nepořizuju. Tenkrát mě to fakt strašně urazilo, zvlášť, když mám pejska, který byl určený na utracení a taky nemusel žít vůbec.Přikládám foto kočičáka
NO takové lidi bych poslala někam.....
![]()
A kočičák je krásný ![]()
Kačuli: to jsem jí psala. Tom je už velký kluk na tohle a Verča ta je milovkyní koček maximálně a s Miem se vždy strašně mazlila… ![]()
Co se dá dělat no:(
Lakynka píše:
Kačuli: to jsem jí psala. Tom je už velký kluk na tohle a Verča ta je milovkyní koček maximálně a s Miem se vždy strašně mazlila…Co se dá dělat no:(
Asi kouknout jinde na jiné kotátko
Jsem přesvědčena, že u vás se bude mít maximálně dobře ![]()
Lakynka píše:to mě mrzí…je to škoda..už jsi byla natěšená
Tak Elinku mít nebudeme:(((. Paní mi napsala, že se bojí, když mám takhle malé děti. Tak jsem z toho smutná… Ale asi to tak má být.. I když Mio si zvykal na děti úžasně, nebyl problém…
Šarlotka mi žehlí prádlo
(Snad se to vloží, už to zkouším po 3)
chtěla jsem vyfotit misky našich zvířat a takhle to dopadlo…
![]()
Kačuli:
pěkné misky, jen co je pravda:D.
Já objevila web koťata-zdarma.cz
.. Líbí se mi tam jedna hodně podobná Elince. Možná bude dlouhosrstá, po mamince, ale mamka je fakt luxusní, ačkoliv na dlouhosrsté moc nejsem.. tak nevím. Napsala jsem, zda jsou vůbec kočičí slečny ještě volné. No a jinak to nebudu hrotit. Ona si nás ta pravá najde
..
tak ty jsou úúúžasnéééé, a neboj, ony ty s delší srstí se naučí nechat česat a budete si to užívat oba - obě ![]()
Samík ho nesnáší, ale je to moje vina. Byl naučený od chovatelky na česání a my tomu moc nedávali, takže ted u česání protestuje - jak říkám „zpívá“
a snaží se zdrhnout. Ted jsme mu vyčesali ocásek a má ho takový hubeňoučký ![]()
Kačuli: já česala i briťáka:D. On si to užíval, někde teda víc, na jiných místech méně.
Přemýšlím jaké počáteční výdaje budou třeba… škrabadýlko mám, wc taky, přepravku taky, misky mám. Takže stelivo, žrádýlko (pořád nevím do jakého bych šla)… Ještě i nějaká ta myška na hraní se u nás najde.. Bylo mi líto to vyhodit
. Verunka vždy vezme tu myšičku a říká Mio Mio- všechny kočky jsou Mio:D.