Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
diskuzi o kočičkách jsem objevila až teď
jak to je možný? můžu se přidat…máme doma dvě kočičí dámu Amálii té je skoro 10 a mladíčka 2 letého kočičáka Gingu…jsou to obě úplně obyčejný kočky žádný papírovky
Holky, tak je doma
… Pidi kočička Elinka od jednoho pána. Pořád pláče, měla jsem v ruce její sestřičku a ona ke mě pořád chce. Ale i děti, když jdou do pokoje, tak hned přestane a jakmile jdeme pryč, zase mňouká prdelka. Je neočkovaná ani odčervená- to hned odčervím. Jen s tím očkováním si nevím rady, juknu na netu jak to má být správně. Není ani jednou. Pán žije v takové chatrči, fakt jako domorodec, plno domácích zvířat, zahrádka…:D
http://i.mimibazar.cz/…49072368.jpg ta vpravo
Lakynka -krásnej tygřík…má moc pěknou masku..prdelka sladká…
JÁ TI TAK ZÁVIDÍM…já si musím ještě chvilku počkat ![]()
Ajinav, no sem tam vynáší, Lota občas hrabe ven, když zahrabává bobek a králík se v tom taky peleší… ale hravě to zametu z koberce a během pár vteřin je zase pořádek
Max je to rozhrabané do 30 cm od záchodku, jinak se to neroznáší ![]()
Lakynko, to je krááásnééé, uvidíš, že to bude mazlíček a miláček vás všech ![]()
Vítám nové kočkomilky ![]()
Lakynka píše:
Holky, tak je doma… Pidi kočička Elinka od jednoho pána. Pořád pláče, měla jsem v ruce její sestřičku a ona ke mě pořád chce. Ale i děti, když jdou do pokoje, tak hned přestane a jakmile jdeme pryč, zase mňouká prdelka. Je neočkovaná ani odčervená- to hned odčervím. Jen s tím očkováním si nevím rady, juknu na netu jak to má být správně. Není ani jednou. Pán žije v takové chatrči, fakt jako domorodec, plno domácích zvířat, zahrádka…:Dhttp://i.mimibazar.cz/…49072368.jpg ta vpravo
Ahoj, tak já si brala Arthura taky neočkovaného a na veterině mi řekli, že je šok, očkovat ho ned po odebrání, takže mi ho prohlédla a odčervila (kapička do kožíšku za krk) za 14dní znovu odčervení (plus se musí odčervit i všechny ostatní zvířátka doma)a už první očkování, krásně mi to i popsala, do 3 měsíců co 14 dní, 3-6 měsíců 1× měsíčně a od 6 měsíců 2× ročně. Očkování pak je první (my půjdeme v těch 10 týdnech) pak 2-4 týdny druhé a za rok další a pak každý rok a pokud ti nebude chodit ven, tak prý stačí ten základ, tedy bez vztekliny.
Jinak kolik týdnů je té tvé malé holčičce Elince? Arthur ještě teď občas zamňouká a Agátka okamžitě běží zjistit kde je a proč pláče
a tředy snaží s eho i vychovávat ![]()
No, je to fakt starost jako o lidské miminko…
a musím tedy pochválit našeho chovatele, uměl od začátku chodit na kočičí záchůdek, takže se ani jednou nikde nevyčůral
tedy zatím ![]()
Nedá mi to…naše odpolední siesta…
http://img7.rajce.idnes.cz/…IMG_1282.jpg
a
http://img7.rajce.idnes.cz/…IMG_1285.jpg
Jinak přeji všem kočičákům i jejich paničkám krásný nedělní večer…
…jo a všechny kočičky jsou nádherné
a miluji jejich povahu..... ![]()
tak ty fotečky „siesty“ nemají chybičku ![]()
Kočičky jsou úžasné díky jejich povaze, samostatnosti a nezávislosti… stále zůstávají své, i když s nám sdílí domácnost ![]()
KačuliKačka píše:
tak ty fotečky „siesty“ nemají chybičku
Kočičky jsou úžasné díky jejich povaze, samostatnosti a nezávislosti… stále zůstávají své, i když s nám sdílí domácnost
Právě… nedají se přemluvit, nedají se donutit… vyrůstala jsem 15 let s kocourkem, a kočky miluju… pejsek je fajn,ale kočka je prostě osobnost
jen jsme se trošku báli reakce Agátky, proto ta dovolená
ale dobrý ![]()
Normálně vám závidím… ![]()
Však počkejte až si já přivezu svoji chlupatinku bude to tu samé fotečka ![]()
Sylvajs píše:
Normálně vám závidím…Však počkejte až si já přivezu svoji chlupatinku bude to tu samé fotečka
Však už se moc těšíme
![]()
KačuliKačka píše:
tak ty fotečky „siesty“ nemají chybičku
Kočičky jsou úžasné díky jejich povaze, samostatnosti a nezávislosti… stále zůstávají své, i když s nám sdílí domácnost![]()
Pejsci jsou prostě jiné osobnosti… bývalý skorotchán má border kolii a je to naprosté zlatíčko, jezdívala se mnou na hory a byla úžasnou společnicí
Milá, hodná, poslušná a taková moje kamarádka
Kočičáky mám osm let, tedy toho nejstaršího a neměnila bych
A pořád je čemu se smát, koho pomazlit a s kým si hrát
Tady jedna čerstvá, kluci se podělili o krabice, které by měly zabránit, at králík nelítá za skříňky… ha ha
… stejně si tam najde cestu a pak tam hodinu chrní
Právě… nedají se přemluvit, nedají se donutit… vyrůstala jsem 15 let s kocourkem, a kočky miluju… pejsek je fajn,ale kočka je prostě osobnostjen jsme se trošku báli reakce Agátky, proto ta dovolená
ale dobrý
Sylvajs píše:
Normálně vám závidím…Však počkejte až si já přivezu svoji chlupatinku bude to tu samé fotečka
Už aby to bylo, viď?
![]()
Kačuli, ta fotka je fakt super…njn, krabice, tašky, toje jejich ![]()
AgatkaZ píše:
Kačuli, ta fotka je fakt super…njn, krabice, tašky, toje jejich
U nás frčí i papírové tašky na nákupy…igelitky hned schovávám, protože tam kluci lezou a mám strach z udušení nebo uškrcení.
Našla jsem jednu Charlieho legrační spací
![]()