Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
9.10.11 18:13

vrnění v reklamě na kočičí žrádlo mě dostává :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
9.10.11 18:13

diskuzi o kočičkách jsem objevila až teď :) jak to je možný? můžu se přidat…máme doma dvě kočičí dámu Amálii té je skoro 10 a mladíčka 2 letého kočičáka Gingu…jsou to obě úplně obyčejný kočky žádný papírovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.10.11 19:08

Holky, tak je doma :oops: … Pidi kočička Elinka od jednoho pána. Pořád pláče, měla jsem v ruce její sestřičku a ona ke mě pořád chce. Ale i děti, když jdou do pokoje, tak hned přestane a jakmile jdeme pryč, zase mňouká prdelka. Je neočkovaná ani odčervená- to hned odčervím. Jen s tím očkováním si nevím rady, juknu na netu jak to má být správně. Není ani jednou. Pán žije v takové chatrči, fakt jako domorodec, plno domácích zvířat, zahrádka…:D

http://i.mimibazar.cz/…49072368.jpg ta vpravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.10.11 19:10

Lakynka -krásnej tygřík…má moc pěknou masku..prdelka sladká…

JÁ TI TAK ZÁVIDÍM…já si musím ještě chvilku počkat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 19:17

Ahojky,

Ajinav, no sem tam vynáší, Lota občas hrabe ven, když zahrabává bobek a králík se v tom taky peleší… ale hravě to zametu z koberce a během pár vteřin je zase pořádek :palec: Max je to rozhrabané do 30 cm od záchodku, jinak se to neroznáší :palec:

Lakynko, to je krááásnééé, uvidíš, že to bude mazlíček a miláček vás všech :hug:

Vítám nové kočkomilky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.10.11 19:18

Lakynka jsou krásný všechny tři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 20:14
Lakynka píše:
Holky, tak je doma :oops: … Pidi kočička Elinka od jednoho pána. Pořád pláče, měla jsem v ruce její sestřičku a ona ke mě pořád chce. Ale i děti, když jdou do pokoje, tak hned přestane a jakmile jdeme pryč, zase mňouká prdelka. Je neočkovaná ani odčervená- to hned odčervím. Jen s tím očkováním si nevím rady, juknu na netu jak to má být správně. Není ani jednou. Pán žije v takové chatrči, fakt jako domorodec, plno domácích zvířat, zahrádka…:Dhttp://i.mimibazar.cz/…49072368.jpg ta vpravo

Ahoj, tak já si brala Arthura taky neočkovaného a na veterině mi řekli, že je šok, očkovat ho ned po odebrání, takže mi ho prohlédla a odčervila (kapička do kožíšku za krk) za 14dní znovu odčervení (plus se musí odčervit i všechny ostatní zvířátka doma)a už první očkování, krásně mi to i popsala, do 3 měsíců co 14 dní, 3-6 měsíců 1× měsíčně a od 6 měsíců 2× ročně. Očkování pak je první (my půjdeme v těch 10 týdnech) pak 2-4 týdny druhé a za rok další a pak každý rok a pokud ti nebude chodit ven, tak prý stačí ten základ, tedy bez vztekliny.

Jinak kolik týdnů je té tvé malé holčičce Elince? Arthur ještě teď občas zamňouká a Agátka okamžitě běží zjistit kde je a proč pláče :mrgreen: a tředy snaží s eho i vychovávat :palec:

No, je to fakt starost jako o lidské miminko… :lol: a musím tedy pochválit našeho chovatele, uměl od začátku chodit na kočičí záchůdek, takže se ani jednou nikde nevyčůral :palec: tedy zatím :oops:

Nedá mi to…naše odpolední siesta…
http://img7.rajce.idnes.cz/…IMG_1282.jpg

a

http://img7.rajce.idnes.cz/…IMG_1285.jpg

Jinak přeji všem kočičákům i jejich paničkám krásný nedělní večer…

…jo a všechny kočičky jsou nádherné :srdce: a miluji jejich povahu..... :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 20:27

Agátko,

tak ty fotečky „siesty“ nemají chybičku :palec:
Kočičky jsou úžasné díky jejich povaze, samostatnosti a nezávislosti… stále zůstávají své, i když s nám sdílí domácnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 20:33
KačuliKačka píše:
Kočičky jsou úžasné díky jejich povaze, samostatnosti a nezávislosti… stále zůstávají své, i když s nám sdílí domácnost :palec:

Právě… nedají se přemluvit, nedají se donutit… vyrůstala jsem 15 let s kocourkem, a kočky miluju… pejsek je fajn,ale kočka je prostě osobnost :palec: jen jsme se trošku báli reakce Agátky, proto ta dovolená :lol: ale dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.10.11 20:35

Normálně vám závidím… :oops:

Však počkejte až si já přivezu svoji chlupatinku bude to tu samé fotečka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 20:36
Sylvajs píše:
Normálně vám závidím… :oops:Však počkejte až si já přivezu svoji chlupatinku bude to tu samé fotečka :-D

Však už se moc těšíme :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 20:38
KačuliKačka píše:
Kočičky jsou úžasné díky jejich povaze, samostatnosti a nezávislosti… stále zůstávají své, i když s nám sdílí domácnost :palec:

Pejsci jsou prostě jiné osobnosti… bývalý skorotchán má border kolii a je to naprosté zlatíčko, jezdívala se mnou na hory a byla úžasnou společnicí ;-) Milá, hodná, poslušná a taková moje kamarádka :-)

Kočičáky mám osm let, tedy toho nejstaršího a neměnila bych :palec: A pořád je čemu se smát, koho pomazlit a s kým si hrát ;-) Tady jedna čerstvá, kluci se podělili o krabice, které by měly zabránit, at králík nelítá za skříňky… ha ha :-P … stejně si tam najde cestu a pak tam hodinu chrní :mrgreen:
Právě… nedají se přemluvit, nedají se donutit… vyrůstala jsem 15 let s kocourkem, a kočky miluju… pejsek je fajn,ale kočka je prostě osobnost :palec: jen jsme se trošku báli reakce Agátky, proto ta dovolená :lol: ale dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 20:39
Sylvajs píše:
Normálně vám závidím… :oops:Však počkejte až si já přivezu svoji chlupatinku bude to tu samé fotečka :-D

Už aby to bylo, viď? :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 20:40

Kačuli, ta fotka je fakt super…njn, krabice, tašky, toje jejich :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 20:44
AgatkaZ píše:
Kačuli, ta fotka je fakt super…njn, krabice, tašky, toje jejich :palec:

U nás frčí i papírové tašky na nákupy…igelitky hned schovávám, protože tam kluci lezou a mám strach z udušení nebo uškrcení.

Našla jsem jednu Charlieho legrační spací :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný