Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
KačuliKačka píše:Lakynka píše:No to už jsem objela volné plochy desinfekčním Cilitem bang
Hledání smrádku znám:(![]()
![]()
Jen čekám na prašule a pak jde chlapec pod nůž…
V kolika se může kocour a králík nechat kastrovat? Čeká to naše oba kluky-králíka a kocoura. Někde jsem četla že už snad v půli roce. ![]()
ajinav píše:KačuliKačka píše:V kolika se může kocour a králík nechat kastrovat? Čeká to naše oba kluky-králíka a kocoura. Někde jsem četla že už snad v půli roce.Lakynka píše:No to už jsem objela volné plochy desinfekčním Cilitem bang
![]()
U králíka netuším, u koček snad od půl roku a při váze nad 1,5 kg.
My ale čekali co nejdýl kvůli jeho plicím, v zímě měl těžký zánět obou + zavodněnou pravou plíci. Proto ani moc nevyrostl a zůstal takový prcek. Ale už se to nedá
Fakt je to hrozné, sice nečůrá pořád, ale ten smrad, to je neskutečné
![]()
aji: záleží taky na rase kocoura.. Třeba u briťáka vet nechtěl dřív jak v roce.
Jinak elince je přesně 8týdnů a je strašně maličká, oproti briťákovi.. ale tak je to klasická kočičanda, ne obr plemeno.. Jsem z toho hotová, když tu běží po obýváku taková tečka:D. Včera jsem koukala na fotky, když jsme si brali Mia, jak byl veliký… Ten taky nebyl do dlaně:D. Byl tak 2× větší, ne-li víc.
doteď jsem si myslela, že v útulku mají koťátka, ale teď už vím, že to jsou dospělé kočky
![]()
… Charlie v 7 týdnech při cca 600g byl velký jak ovladač od televize, ale syčel na dospěláky jako velký šéf ![]()
Příspěvek upraven 10.10.11 v 08:50
KačuliKačka píše:ajinav píše:U králíka netuším, u koček snad od půl roku a při váze nad 1,5 kg.KačuliKačka píše:V kolika se může kocour a králík nechat kastrovat? Čeká to naše oba kluky-králíka a kocoura. Někde jsem četla že už snad v půli roce.Lakynka píše:No to už jsem objela volné plochy desinfekčním Cilitem bang
![]()
My ale čekali co nejdýl kvůli jeho plicím, v zímě měl těžký zánět obou + zavodněnou pravou plíci. Proto ani moc nevyrostl a zůstal takový prcek. Ale už se to nedáFakt je to hrozné, sice nečůrá pořád, ale ten smrad, to je neskutečné
![]()
![]()
![]()
No ti naši půjdou co nejdřív,teda pokud bude vše v pořádku.Toho smradu se děsím dopředu ![]()
To je mrně na tý fotce. S porovnáním s ovladačema ![]()
Lakynka píše:
aji: záleží taky na rase kocoura.. Třeba u briťáka vet nechtěl dřív jak v roce.Jinak elince je přesně 8týdnů a je strašně maličká, oproti briťákovi.. ale tak je to klasická kočičanda, ne obr plemeno.. Jsem z toho hotová, když tu běží po obýváku taková tečka:D. Včera jsem koukala na fotky, když jsme si brali Mia, jak byl veliký… Ten taky nebyl do dlaně:D. Byl tak 2× větší, ne-li víc.
doteď jsem si myslela, že v útulku mají koťátka, ale teď už vím, že to jsou dospělé kočky![]()
![]()
mě by zajímalo, s čím je náš kocour kříženej. Začínám se bát,že s ledním medvědem ![]()
ajinav píše:Lakynka píše:mě by zajímalo, s čím je náš kocour kříženej. Začínám se bát,že s ledním medvědem
aji: záleží taky na rase kocoura.. Třeba u briťáka vet nechtěl dřív jak v roce.Jinak elince je přesně 8týdnů a je strašně maličká, oproti briťákovi.. ale tak je to klasická kočičanda, ne obr plemeno.. Jsem z toho hotová, když tu běží po obýváku taková tečka:D. Včera jsem koukala na fotky, když jsme si brali Mia, jak byl veliký… Ten taky nebyl do dlaně:D. Byl tak 2× větší, ne-li víc.
doteď jsem si myslela, že v útulku mají koťátka, ale teď už vím, že to jsou dospělé kočky![]()
![]()
Ten náš s … kulovým bleskem, netopýrem, popelnicí a kdo ví čím vším ještě
![]()
nemáte některá zkušenost s tímto stelivem? http://www.zverimexpajtas.cz/index.php?…
píšou,že pro jednu kočku vystačí na měsíc. Zajímalo by mě,zda nesmrdí a nevynáší se a zda opravdu na ten měsíc vystačí ![]()
Ahojte…
lakynko Ta je nádherná ![]()
Já už obeslala všechny odběratele a koťata se postěhujou - teď jsem našla hromadu v ložnici
a manžel teda těžce nedává, když se mu v noci všecky čtyři nasomrujou do postele nejlíp pod peřinu
já teda nevím co se diví, má tam smrádek a teploučko
![]()
No já jednou zkoušela Asan, ale nebyla jsem spokojená… Pro nás by bylo toto fest drahé, asi 300 za měsíc. ![]()
My jedeme na extra jemný ZVerlit
NEroznáší se po bytě, max. je nasviněné kolem záchůdků,ale to hravě smetu a je to
a při třech kočkách máme spotřebu tak 3 za měsíc, což je nějaké +/- 200,–
ajinav-s kastrací králíčka mám super historku
…já se bavila přítel už méně
…mám doma zakrslého králíčka asi angoráčka…šedivého…když byl doma nějaký pátek tak jsem asi všimla něčeho podivného pod ocáskem…přítel(pasoval se na znalého milovníka zvířat) ..taky nevěděl co to může být…
Já někde vyčetla že to může být vylezlé střívko,které se může být později uskřinuté..vzali jsme milou Chiguitu na veterinu…když se veter.zjistil co nás trápilo tak se smál…naše dáma měla pořádné koule…nato že to byl prdeček malý…smála jsem se dlouho a nahlas od srdce…a hned jsem ho objednala na kastraci..přítel prostestoval,ale marně..prý nějaké chlapské soucítěné nebo co ![]()
no na soucítění kašlu… ten můj zmetek kočičí dnes někde něco označkoval, celé dopo jsem hledala a až ted jsem zjistila, že to byla sedačka…
![]()
Už jsem to vyčistila mýdlem a pořád smrad, ted Arielem a uvidíme… ale teda já chodila, čuchala jak mačo, obetřela psací stůl ze všech možných i nemožných stran, vytahala krabice s učením co tu mám, vyklidla police stolu, vymyla a furt to tu cítím… A jak tak čuchám, tak asi ani Ariel nepomůže…
Furt to smrdíííí.
Nemáte někdo radu, čím to přebít at ta kočičí moč nesmrdí???????
![]()
Mimojiné, můj bývalý chodil, že co to tam má Bublinka na zadku… a já nato, no přece koule, ne??? Taky čuměl jak péro z gauče
Ale kastrovat ho zatím nebudu, ted je na řadě kocour ![]()
KačuliKačka -koho nebudeš kastrovat,..bývalého
.promiň,ale úplně se to nabízelo
Příspěvek upraven 10.10.11 v 13:49
Sylvajs píše:
KačuliKačka -kphp nebudeš kastrovat,..bývalého.promiň,ale úplně se to nabízelo
No, vzhledem k tomu, proč byl bývalý odejit, by možná kastrace pomohla
![]()