Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré ráno ![]()
Marcelko, tak to je fakt Pan kocour, budu doufat, že to namse hůdě taky vyroste do takovéhleho krasavce, teď ráno má zase závody nevím s kým ![]()
Přeji pěknou, ikdyž už studenou neděli ![]()
Zdravím všechny kočkomilky ![]()
Marcelo ten kocour je skoro jako náš. Máme doma taky takovýho macíka,měl 7,5kg ,ale teď má dietku tak má něco málo pod 7. Jinak je to úžasnej mazel,to kočka se tolik nemazlí ta musí mít náladu.
Burak píše:
Zdravím všechny kočkomilky
Marcelo ten kocour je skoro jako náš. Máme doma taky takovýho macíka,měl 7,5kg ,ale teď má dietku tak má něco málo pod 7. Jinak je to úžasnej mazel,to kočka se tolik nemazlí ta musí mít náladu.
Burak, já taky doufám, že budeme mít mazlíka,ale zatím je to fakt terorista ![]()
teď ten náš malý terorista chvilku spí
, tak čekám s vysáváním,abych ho nevyděsila, velký vysavač ještě neslyšel ![]()
Jo a už mi shodil v ložnici z poličky budík, lampičku apod
, kabely se mu líbí
…a pak na Barči psacím stole, ta měla skoro hotovou prezentaci na italštinu a vypnul jí pc
, se alespoň naučí vše ihned ukládat ![]()
Agatka náš Samík byl taky pěknej divočák,mazlit se nechtěl ani omylem. Já z toho byla dost smutná, protože jsem se na to kočičí mazlení strašně těšila. Ale po kastraci se to změnilo a je z něj mazel. A normálně mě vítá skoro jako pes. Než vyjdu dvě patra domů tak on za dveřmi ječí a lomcuje se dveřma, kdyby si uměl otevřít tak mi jde i na proti. A když otevřu to je přímo mazlící koncert co on předvádí
A ráno když mi zazvoní budík tak mi dá jednu čumáčkovou a pak mi podá brýle,to se naučil sám od sebe.
Burak píše:
Agatka náš Samík byl taky pěknej divočák,mazlit se nechtěl ani omylem. Já z toho byla dost smutná, protože jsem se na to kočičí mazlení strašně těšila. Ale po kastraci se to změnilo a je z něj mazel. A normálně mě vítá skoro jako pes. Než vyjdu dvě patra domů tak on za dveřmi ječí a lomcuje se dveřma, kdyby si uměl otevřít tak mi jde i na proti. A když otevřu to je přímo mazlící koncert co on předvádíA ráno když mi zazvoní budík tak mi dá jednu čumáčkovou a pak mi podá brýle,to se naučil sám od sebe.
No tak to se mám na co těšit
kastrovat taky budeme a už takhle zajíždíme do garáže a ani nedýcháme,protože jinak ta naše psí závislačka štěká na celý barák, ještě k tomu přibyde mňoukání ![]()
AgatkaZ,ježiš to je krásnej kocourek
,k sežrání ![]()
Burak,ty máš taky krásné kousky,ta bílá,ta je luxusní,teda.Britku mám taky,ale jak jsou vedle sebe to je nádhera.
Podestýlku používáme tuhle,cena teda mazec,ale je nejlepší,když jsem zkusila něco jiného,strašně my to v bytě smrdělo,a blbě se to kočičákovi zahrabávalo.
Burak -to je krásný pár…jak vedle sebe kontrastují..prostě nádhera…
ajinav -uplně mě svádí ho podrbat na bříšku…jak já se těším na jejich mazlení a to jejich vrrrrrr…takový tichounký motor spokojenosti
Sylvajs píše:
ajinav -uplně mě svádí ho podrbat na bříšku…jak já se těším na jejich mazlení a to jejich vrrrrrr…takový tichounký motor spokojenosti
vrnění na kočkách zbozňuju ![]()