Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
8.10.11 20:58
Lakynka píše:
Děkuju:). Jen by to chtělo z Prahy :think: …Ještě taky koukám, u nás v kočičím útulku mají spousty těch tříbarevných, jenže ta paní je taková divná. Nesla jsem tam granule jednou a uvažovala, že právě vezmu čičinu a ona mě tak urážlivě zpovídala :roll: . Z jiného zdroje vím, že ty kočky dává nerada :lol: . Přitom jich tam je jak máku:(…

Tak proč je potom inzeruje, když je nechce dát??? To nechápu, není nějaká „cáklá“? :zed: Vždyt by měla mít radost, že mají lidi zájem a chtěji dát kočičce nový domov :nevim:

Neboj, zkus se poohlédnout jinde, určitě se najde mazlíček extra pro tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.10.11 20:59

Ahoj holky, nedá mi to se k vám nepřidat, tedy jestli mohu… máme koťátko (po letech ukecávání dcery jsem ustoupila) Britské modré…no taky se jmenuje Arthur, je mu 8 týdnů a dneska už má 1kg :palec:

Koťátko jsem dceři (17let) slíbila až se nám narodí miminko,ze kterého ona není nijak odvázaná,ale miminko nepřichází, tak máme alespoň kočičí miminko.

Já sama vyrostla s kocourkem,úplně obyčejným,ale byl s námi 15 let… člen rodiny…

Máte prosím některá zkušenost s tím, co všechno mu dopřát,aby z něj byl opravdu VELKÝ kocourek?

Jinak doma máme ještě psí slečnu Agátku, je to jorkšírka, ale je „pěkná“ má 7kg (vážně je hodně velká, ne tlustá :mrgreen: ) takže jsem si tento týden vzala dovolenou,abych je na sebe zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.10.11 21:03

Agatko: já měla taky britku. Kocoura. Když jsem si ho brala v 11-ti týdnech, vážil 2,7kg :lol: . V roce měl přes 4kg… Záleží hodně na genetice, jaké měl rodiče…

No, ona ta paní má přímo útulek, nikde ty kočky neinzeruje. Jen si stěžuje, že nemá na provoz toho útulku :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 21:03

AgatkaZ -to je krásný macíček…moje vysněné rasa kočičky…má krásnou hlavu,takže si myslím,že to bude výstavní krasavec :palec:

Máme to dost podobné…na druhé(páté) nejsou korunky a zdraví tak si taky chci pořídit miláčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 21:07
Lakynka píše:
Agatko: já měla taky britku. Kocoura. Když jsem si ho brala v 11-ti týdnech, vážil 2,7kg :lol: . V roce měl přes 4kg… Záleží hodně na genetice, jaké měl rodiče…No, ona ta paní má přímo útulek, nikde ty kočky neinzeruje. Jen si stěžuje, že nemá na provoz toho útulku :roll:

Agátko, kočičák je krááásný :palec: :hug:

Lakynko, jo ták, tak jsi chtěla ulehčit situaci a ještě jsi za špatnou. NO toje zvláštní přístup té paní. Asi bych se poohlédla opravdu jinde, po někom, kdo má domácí kotátka a daruje je do dobrých rukou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.10.11 21:12

Tak, maminka našeho malého teroristy (už dneska vypadám, jako bych šla nahá trním :oops: ) je docela drobná,ale tatínek byl prý pořádný kocour, Artík byl největší, na veterině se také moc líbil (Dr je chovatelka), vykastrovat ho necháme určitě, jinak zatím ho krmím Purinou a kapsičky má Hill´s, koupila jsem vitamínovou pastu a ještě vitamínky se vším možným v tabletkách… a snažím se,aby se najedl pokaždé když se vzbudí,ale on je jak žíznivá čára a najednou padne a 3 hodiny spí..... no mazec… :mrgreen:

Já mám z prvního manželství dvě „děti“ 20 let syna, ten už bydlí u přítelkyně a dceru 17let, která mi v září odejde studovat do zahraničí, takže s přítelem miminko chceme, snažíme se přes rok,ale nějak to nejde, tento měsíc mám prvně clostík, tak uvidíme… zatím tedy na rozmazlování máme Arthurka :mrgreen: a to opravdu stojí za to :palec:

Jinak Sylvajs, ten náš „chovatel“ má ještě volné 2 kočičky, kdyby jsi chtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 21:25

AgatkaZ -já taky byla na clostíku…držím palečky ať se zadaří lépe než mě :palec: …

A můžu vědět za kolik by byly prdelky?..já moc penězma neoplývám…a odkud je chovatel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.10.11 21:29
Sylvajs píše:
AgatkaZ -já taky byla na clostíku…držím palečky ať se zadaří lépe než mě :palec: …A můžu vědět za kolik by byly prdelky?..já moc penězma neoplývám…a odkud je chovatel?

Clostík mám na dva cykly, na KO jdeme do Pronatalu 15.11. a pokud se nepodaří(podle DR. je to jen mým věkem :cert: , jinak žádný pr :cert: blém) začneme IVF :dance:

Koťátka stojí 3000 a jsou tedy v Praze,ale vyrůstají v bytě, krásném, čistém, umín a záchůdek, fakt super prostředí a umí už rovnou spát i v posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 21:46

AgatkaZ -aha…žádné IUI rovnou IVF?…asi by to byla ztráta času…třeba kocourek odvede myšlenky jiným směrem a zadaří se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.10.11 21:58
Sylvajs píše:
AgatkaZ -aha…žádné IUI rovnou IVF?…asi by to byla ztráta času…třeba kocourek odvede myšlenky jiným směrem a zadaří se

Podle ultrazvuku mám malé vaječníky(což prý není problém),ale nikdy jsem neměla žádný jiný problém, záněty apod., dvě děti už mám… njn, ale je mi 38 let. Takže 2 cykly s clostíkem a pak rovnou IVF, IUI má úspěšnost prý 10-15% a to je málo, mě tlačí čas, pojišťovna hradí IVF jen do 39 let.

Trošku doufám, že když měl kocourek čekat na miminko, tak miminko už může přijít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.10.11 08:12
j.s. píše:
já používám tyhle, první dva
http://www.zoohit.cz/…ky/cats_best?…
a dají se házet do wc :wink:

jak dlouho ti vydrží to 10l balení pro jednu kočku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.10.11 08:15
KačuliKačka píše:
Lakynka píše:
Kačuli: špatně jsem se zeptala. No, to je jedno.. Neměla bys fotku, jak to vypadá? Já jsem nenašla… A proč dělají takových barev toho Zverlitu?:D

Ten fialkový je extra jemný, má strukturu jako běžný písek venku, je jemný a perfektně hrudkuje a obaluje bobky, takže fakt nesmrdí.
Ted jsem v krizovce koupila zelený - hrubý a kurde, nadávám si do blbců, protože bobky se neobalí,smrdí a blbě se mi čistí.

Klidně se zeptej, možná jsem já nepochopila o co jde ;-)

J.S.,
já to do záchoda nehážu, neb tím množstvím po 3 kočkách bych ho asi ucpala :mrgreen: OBčas je to v pohodě, ale někdy mám pocit, že čůrají první ligu, jak je písek zasviněný :zed:
A písečků jsem už vyzkoušela několik, vč. Asanu, ale nejspokojenější jsem právě s tím extra jemným Zverlitem, a cena taky docela ujde - u nás v Ostravě 76,–/balení - u nás tak na 14 dní :palec:

Vkládám fotku záchůdků, ten velký už funguje osm let, tak už podle toho taky vypadá :lol:

nevynáší kočky ten písek,když je tak jemný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.10.11 08:47

Ahoj holky,
už dlouho vás chodím číst.
Myslím, že jsem už sem dávala fotku našeho macka… :pankac: a to doslova :mrgreen:
Má 7kg, je to briťák, kastrovaný. Fakt pán kocour, do ničeho si nenechá kecat, mazlit se chodí, až když on chce…
Ale je to zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.10.11 08:53
KačuliKačka píše:
Lakynka píše:
Kačuli: to právě bylo to kotě… U té starší kočky se bojím, aby nebyla moc stará na děti, když na ně není zvyklá. To by se ještě víc nervovala.. Tu bych vzala hned, no.. I když všichni se zamilovali do Elinky..

No já si myslím, že dětem ve věku 2 a 4,5 ročku už se dá hodně vysvětlit a ohlídat je, aby kotátku neubližovaly.
Navíc ony kotátka si umí sjednat pořádek ;-) Když se jim něco nelíbí, tak utečou anebo se trošku brání. A protože jsi už kočičku měla, tak víš, jak děti na ni reagují a jak se k ní chovají… psala jsi toto té paní???

Když si vzpomenu, jak náš Charlie co by sedmitýdenní pidižvík vypochodoval z přepravky a jasně dal najevo Samovi i Lotce, kdo je tady novým šéfem, tak se musím smát ještě teď :mrgreen: :mrgreen:

máme 3 měsíční kotě a před dětma utíká,jen je slyší :lol: . tak bych se toho taky nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.10.11 09:09

marcela8 -ten je krásnej…sameťáček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie