Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
9.10.11 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.10.11 20:47

Není těch očkování nějak moc?? Když nebudu dávat vzteklinu… A od 3 měsíců- ve 3 jsem si brala Miouše a očkovala jsem jednou a v pohodě :nevim: .

Odčervím hned. Tabletku tu mám. Snad ji zvládne, co myslíte?

Jo a už se počůrala v pokojíku :roll: . Na písek zřejmě vůbec neumí, byli kočičky asi jen venku… Snad se to naučí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 20:51
Lakynka píše:
Není těch očkování nějak moc?? Když nebudu dávat vzteklinu… A od 3 měsíců- ve 3 jsem si brala Miouše a očkovala jsem jednou a v pohodě :nevim: .

Jo a už se počůrala v pokojíku :roll: . Na písek zřejmě vůbec neumí, byli kočičky asi jen venku… Snad se to naučí no…

Lakynko, zkus jí dát tabletku do nějaké dobrůtky, určitě to malá zvládne zbaštit ;-)
A s očkováním se poraď s veterinářem, on ti řekne, co a kdy očkovat :palec:

Já zuřím, od skorotchýně kočky chodí srát před naše dveře do bytečku, smrad jak sviňa, já to po nich uklízet odmítám a ona na to kašle :cert:
Ještěže se budu brzy stěhovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.10.11 21:06

dala jsem jí čtvrtku tablety, malá váží 690g 8-o :srdce: :huban: … zvládla to v pohodě rovnou do tlamičky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.10.11 21:12

obřice:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 21:14
Lakynka píše:

Je kouzelnááááá a má krásný kukuč :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 21:15
Lakynka píše:

Jo a už se počůrala v pokojíku :roll: . Na písek zřejmě vůbec neumí, byli kočičky asi jen venku… Snad se to naučí no…

Lakynko, odčervení je dost,ale je to prý proto, že mohou mít v sobě ještě i něco od maminky a pokud máš tabletky, tak pozor, dávají se podle váhy :think:
A očkování jsou dvě a pak až za rok… já nevím, já řekla, že ven chodit rozhodně nebude,ale že máme doma pejska, který ven chodí.

Na písek by je měla naučit maminka :mrgreen: ,ale jestli ta žije venku, budeš muset ty… postavit do záchůdku,hezky zahrabat :lol: kočičky jsou čistotné a chytré, to se naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 21:17
Lakynka píše:

Laky, je to fakt nádherná holčičí slečna :palec: :huban:
690 gr… to je kočička malinká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 21:18
KačuliKačka píše:
AgatkaZ píše:
Kačuli, ta fotka je fakt super…njn, krabice, tašky, toje jejich :palec:

U nás frčí i papírové tašky na nákupy…igelitky hned schovávám, protože tam kluci lezou a mám strach z udušení nebo uškrcení.

Našla jsem jednu Charlieho legrační spací :mrgreen: :mrgreen:

Kačuli, to my ještě nezkusili… :lol: le od mamky to znám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.10.11 21:20

jo aha,odčervení vím, že je hodně, já se lekla, že to je tolik očkování:D. Tak to jo, to je v pohodě. ty tablety vím, že jsou podle váhy. Dala jsem jí jen čtvrtku, tj na kilo. Mio od veta taky dostal tbl DO 2kg, měl tuším 1,7kg? asi jo, no. v těch 3měsících… :think: podle té tbl, protože si pamatuju, že jsem dávala půlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 21:25
Lakynka píše:
jo aha,odčervení vím, že je hodně, já se lekla, že to je tolik očkování:D. Tak to jo, to je v pohodě. ty tablety vím, že jsou podle váhy. Dala jsem jí jen čtvrtku, tj na kilo. Mio od veta taky dostal tbl DO 2kg, měl tuším 1,7kg? asi jo, no. v těch 3měsících… :think: podle té tbl, protože si pamatuju, že jsem dávala půlku

No, my si Arthurka brali v úterý a hned jsme jeli na veterinu (taky abychom věděli jestli máme Arthurka nebo omylem slečnu a byla by to Matylda :mrgreen: ) ona mu měřila teplotu, prohlížela ouška,prošahávala bříško, poslouchala průdušky,plíce… a na to odčervení dostal kapičku do kožíšku za krk a 2 hodiny jsme na něj nesměli šahat… (a tahle radost za 20 minut stála 650Kč :mrgreen: ) a hend jsem dostala tu tabletku pro Agátku…no a rozpis kdy jaké odčervení a kdy očkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 21:29
AgatkaZ píše:
KačuliKačka píše:
AgatkaZ píše:

U nás frčí i papírové tašky na nákupy…igelitky hned schovávám, protože tam kluci lezou a mám strach z udušení nebo uškrcení.

Kačuli, to my ještě nezkusili… :lol: le od mamky to znám :palec:

Já ty papírové vozím v autě a nosím v nich nákupy z auta domů, vejde se tam toho více a dobře se nosí. Jen co vytáhnu nákup, někdy ani to ne, a už tam mám nějakého šmejdila :lol: Když už je taška děravá nebo už doslouží, odstřihnu uši a nechám ji kočkám na hraní (uši z toho důvodu, že CHarlie jednou lítal s uchem tašky kolem krčku :zed: )

Jo a Agátko, víš co ještě občas dělává? Nechávám škopek obrácený dnem vzhůru, protože mi sem tam Samík do něj načůrá. NO a Charlie se naučil pod obrácený škopek vlézt a pochodovat s ním po bytě :mrgreen: Je to tak srandovní, když tady jezdí škopek sám a sem tam z pod něj vykoukne malý zrzavý čumák :mrgreen:
Zítra to zkusím hodit na youtube a dát sem odkaz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 21:37
KačuliKačka píše:
AgatkaZ píše:
KačuliKačka píše:
AgatkaZ píše:

Kačuli, to my ještě nezkusili… :lol: le od mamky to znám :palec:

Já ty papírové vozím v autě a nosím v nich nákupy z auta domů, vejde se tam toho více a dobře se nosí. Jen co vytáhnu nákup, někdy ani to ne, a už tam mám nějakého šmejdila :lol: Když už je taška děravá nebo už doslouží, odstřihnu uši a nechám ji kočkám na hraní (uši z toho důvodu, že CHarlie jednou lítal s uchem tašky kolem krčku :zed: )

Jo a Agátko, víš co ještě občas dělává? Nechávám škopek obrácený dnem vzhůru, protože mi sem tam Samík do něj načůrá. NO a Charlie se naučil pod obrácený škopek vlézt a pochodovat s ním po bytě :mrgreen: Je to tak srandovní, když tady jezdí škopek sám a sem tam z pod něj vykoukne malý zrzavý čumák :mrgreen:
Zítra to zkusím hodit na youtube a dát sem odkaz ;-)

To bych chtěla vidět :dance: :dance: tak škopek asi myslíš umyvadlo, to tedy doma nemám… takže to asi nehrozí ale už se těším, co vymyslí, zatím když nespí tak tu skáče jako kobylka a když se rozběhne, tak pak na podlaze neumí brzdit, tak to je taky legrační, když jede a u toho mňouká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.11 21:39

Škopek - lavor… no, jak to jinak nazvat… prostě kus plastu do kterého dávám vyprané prádlo než ho pověsím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.10.11 21:42
KačuliKačka píše: Škopek - lavor… no, jak to jinak nazvat… prostě kus plastu do kterého dávám vyprané prádlo než ho pověsím ;-)

Tak na vyprané prádlo používám koš a to by musel stát na zadních,aby ho nadzvedl :mrgreen: ,ale nemám strach,že nevymyslí nějakou jinou lumpárnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný