Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Není těch očkování nějak moc?? Když nebudu dávat vzteklinu… A od 3 měsíců- ve 3 jsem si brala Miouše a očkovala jsem jednou a v pohodě
.
Odčervím hned. Tabletku tu mám. Snad ji zvládne, co myslíte?
Jo a už se počůrala v pokojíku
. Na písek zřejmě vůbec neumí, byli kočičky asi jen venku… Snad se to naučí no…
Lakynka píše:
Není těch očkování nějak moc?? Když nebudu dávat vzteklinu… A od 3 měsíců- ve 3 jsem si brala Miouše a očkovala jsem jednou a v pohodě.
Jo a už se počůrala v pokojíku. Na písek zřejmě vůbec neumí, byli kočičky asi jen venku… Snad se to naučí no…
Lakynko, zkus jí dát tabletku do nějaké dobrůtky, určitě to malá zvládne zbaštit ![]()
A s očkováním se poraď s veterinářem, on ti řekne, co a kdy očkovat ![]()
Já zuřím, od skorotchýně kočky chodí srát před naše dveře do bytečku, smrad jak sviňa, já to po nich uklízet odmítám a ona na to kašle ![]()
Ještěže se budu brzy stěhovat ![]()
dala jsem jí čtvrtku tablety, malá váží 690g
… zvládla to v pohodě rovnou do tlamičky:)
Lakynka píše:
Není těch očkování nějak moc?? Když nebudu dávat vzteklinu… A od 3 měsíců- ve 3 jsem si brala Miouše a očkovala jsem jednou a v pohodě.
Jo a už se počůrala v pokojíku. Na písek zřejmě vůbec neumí, byli kočičky asi jen venku… Snad se to naučí no…
Lakynko, odčervení je dost,ale je to prý proto, že mohou mít v sobě ještě i něco od maminky a pokud máš tabletky, tak pozor, dávají se podle váhy ![]()
A očkování jsou dvě a pak až za rok… já nevím, já řekla, že ven chodit rozhodně nebude,ale že máme doma pejska, který ven chodí.
Na písek by je měla naučit maminka
,ale jestli ta žije venku, budeš muset ty… postavit do záchůdku,hezky zahrabat
kočičky jsou čistotné a chytré, to se naučí.
Lakynka píše:
obřice:)
Laky, je to fakt nádherná holčičí slečna
![]()
690 gr… to je kočička malinká ![]()
KačuliKačka píše:AgatkaZ píše:
Kačuli, ta fotka je fakt super…njn, krabice, tašky, toje jejichU nás frčí i papírové tašky na nákupy…igelitky hned schovávám, protože tam kluci lezou a mám strach z udušení nebo uškrcení.
Našla jsem jednu Charlieho legrační spací![]()
Kačuli, to my ještě nezkusili…
le od mamky to znám ![]()
jo aha,odčervení vím, že je hodně, já se lekla, že to je tolik očkování:D. Tak to jo, to je v pohodě. ty tablety vím, že jsou podle váhy. Dala jsem jí jen čtvrtku, tj na kilo. Mio od veta taky dostal tbl DO 2kg, měl tuším 1,7kg? asi jo, no. v těch 3měsících…
podle té tbl, protože si pamatuju, že jsem dávala půlku
Lakynka píše:
jo aha,odčervení vím, že je hodně, já se lekla, že to je tolik očkování:D. Tak to jo, to je v pohodě. ty tablety vím, že jsou podle váhy. Dala jsem jí jen čtvrtku, tj na kilo. Mio od veta taky dostal tbl DO 2kg, měl tuším 1,7kg? asi jo, no. v těch 3měsících…podle té tbl, protože si pamatuju, že jsem dávala půlku
No, my si Arthurka brali v úterý a hned jsme jeli na veterinu (taky abychom věděli jestli máme Arthurka nebo omylem slečnu a byla by to Matylda
) ona mu měřila teplotu, prohlížela ouška,prošahávala bříško, poslouchala průdušky,plíce… a na to odčervení dostal kapičku do kožíšku za krk a 2 hodiny jsme na něj nesměli šahat… (a tahle radost za 20 minut stála 650Kč
) a hend jsem dostala tu tabletku pro Agátku…no a rozpis kdy jaké odčervení a kdy očkování…
AgatkaZ píše:KačuliKačka píše:Kačuli, to my ještě nezkusili…AgatkaZ píše:
Kačuli, ta fotka je fakt super…njn, krabice, tašky, toje jejichU nás frčí i papírové tašky na nákupy…igelitky hned schovávám, protože tam kluci lezou a mám strach z udušení nebo uškrcení.
le od mamky to znám
Já ty papírové vozím v autě a nosím v nich nákupy z auta domů, vejde se tam toho více a dobře se nosí. Jen co vytáhnu nákup, někdy ani to ne, a už tam mám nějakého šmejdila
Když už je taška děravá nebo už doslouží, odstřihnu uši a nechám ji kočkám na hraní (uši z toho důvodu, že CHarlie jednou lítal s uchem tašky kolem krčku
)
Jo a Agátko, víš co ještě občas dělává? Nechávám škopek obrácený dnem vzhůru, protože mi sem tam Samík do něj načůrá. NO a Charlie se naučil pod obrácený škopek vlézt a pochodovat s ním po bytě
Je to tak srandovní, když tady jezdí škopek sám a sem tam z pod něj vykoukne malý zrzavý čumák ![]()
Zítra to zkusím hodit na youtube a dát sem odkaz ![]()
KačuliKačka píše:AgatkaZ píše:KačuliKačka píše:Kačuli, to my ještě nezkusili…AgatkaZ píše:
le od mamky to znám
Já ty papírové vozím v autě a nosím v nich nákupy z auta domů, vejde se tam toho více a dobře se nosí. Jen co vytáhnu nákup, někdy ani to ne, a už tam mám nějakého šmejdila
Jo a Agátko, víš co ještě občas dělává? Nechávám škopek obrácený dnem vzhůru, protože mi sem tam Samík do něj načůrá. NO a Charlie se naučil pod obrácený škopek vlézt a pochodovat s ním po bytěKdyž už je taška děravá nebo už doslouží, odstřihnu uši a nechám ji kočkám na hraní (uši z toho důvodu, že CHarlie jednou lítal s uchem tašky kolem krčku
)
Je to tak srandovní, když tady jezdí škopek sám a sem tam z pod něj vykoukne malý zrzavý čumák
Zítra to zkusím hodit na youtube a dát sem odkaz
To bych chtěla vidět
tak škopek asi myslíš umyvadlo, to tedy doma nemám… takže to asi nehrozí ale už se těším, co vymyslí, zatím když nespí tak tu skáče jako kobylka a když se rozběhne, tak pak na podlaze neumí brzdit, tak to je taky legrační, když jede a u toho mňouká ![]()
Škopek - lavor… no, jak to jinak nazvat… prostě kus plastu do kterého dávám vyprané prádlo než ho pověsím ![]()
KačuliKačka píše: Škopek - lavor… no, jak to jinak nazvat… prostě kus plastu do kterého dávám vyprané prádlo než ho pověsím
Tak na vyprané prádlo používám koš a to by musel stát na zadních,aby ho nadzvedl
,ale nemám strach,že nevymyslí nějakou jinou lumpárnu…