Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
AgatkaZ píše:
Holky, ta jediné čeho se bojím, je to , že mi někde bude Atrhurek značkovat, takže já ho nechám vykastrovat hned jak pohlavěn dospěje…
Agátko,
my čekali s kastrací co nejdýl kvůli jeho zdravotnímu stavu. Zítra ráno jedeme na konzultaci, zda zvládne narkozku či nee..
Ale je fakt, že kamarádky kocour začal značkovat už snad před 8 měsícem věku… Náš Charlie až ted v roce a čtvrt ![]()
A my dneska lovili kocoura zloděje
Syn si nachstal tousty na zapečení a ten náš prckatý darebák ukradl šunku a už si to s ní mydlil po chodbě
Ted chrní,ale gauč holky smrdí pořád
A během dne, ani nevím kdy, stihl ochcat i bundu od syna ![]()
AgatkaZ píše:
Holky, ta jediné čeho se bojím, je to , že mi někde bude Atrhurek značkovat, takže já ho nechám vykastrovat hned jak pohlavěn dospěje…
My též ![]()
KačuliKačka píše:AgatkaZ píše:
Holky, ta jediné čeho se bojím, je to , že mi někde bude Atrhurek značkovat, takže já ho nechám vykastrovat hned jak pohlavěn dospěje…Agátko,
A my dneska lovili kocoura zloděje
my čekali s kastrací co nejdýl kvůli jeho zdravotnímu stavu. Zítra ráno jedeme na konzultaci, zda zvládne narkozku či nee..
Ale je fakt, že kamarádky kocour začal značkovat už snad před 8 měsícem věku… Náš Charlie až ted v roce a čtvrtSyn si nachstal tousty na zapečení a ten náš prckatý darebák ukradl šunku a už si to s ní mydlil po chodbě
Ted chrní,ale gauč holky smrdí pořád
A během dne, ani nevím kdy, stihl ochcat i bundu od syna
To tě lituju,asi bych zešílela ![]()
Holky aten silikagel ten nehrudkuje a vynáší se jen bobky? Moč se vymění až když te to pročůrané celé? Já si do teď myslela,že silikagel je taky hrudkující ![]()
Náš 3 měs. kocour bílé barvy - kočka domácí dělají se mu na čumáku jakoby stroupky. veterinář řekl,že je to pigment,ale oni se mu oloupali a teď tam má další. Ty první strouápky jsme mysleli, že je podrápaný od jiné kočky,ale u nás je jedináček takže to od kočky nebylo.. Předtím měli středně hnědou barvu a teď je to spíš žlutohnědý. Nevíte,co to může být a z čeho?
tak jsem z konzultace doma. Mluvila jsem s vetem, co přímo léčil Charlieho a říkal, že dělat předoperační nemá smysl, že by to bylo drahé, takže zvolí nejšetrnější narkozu - inhalační uspání… ovšem cena 1700 - 1800 kč
Jenže co bych pro toho bobana neudělala, že?
Jemu se pořád nelíbí, že tak zničeho nic přestal růst a váží jen 2,9 kg. Proto i ta drahá narkoza, má strach, aby se během zákroku něco nestalo…
Takže 21.10. v´11:30 se jde na věc. Snad to do té doby doma přežijeme ve zdraví
![]()
KačuliKačka píše:
tak jsem z konzultace doma. Mluvila jsem s vetem, co přímo léčil Charlieho a říkal, že dělat předoperační nemá smysl, že by to bylo drahé, takže zvolí nejšetrnější narkozu - inhalační uspání… ovšem cena 1700 - 1800 kč![]()
Jemu se pořád nelíbí, že tak zničeho nic přestal růst a váží jen 2,9 kg. Proto i ta drahá narkoza, má strach, aby se během zákroku něco nestalo…Takže 21.10. v´11:30 se jde na věc. Snad to do té doby doma přežijeme ve zdraví![]()
Ahoj holky ![]()
Kačuli, když Dr volí takhle šetrnou narkózu, jistě ví co dělá, to zvládnete v pohodě
![]()
Já jsem dneska té naší malé veverce objednala škrabadlo tak už se moc těším až dorazí
KačuliKačka píše:
tak jsem z konzultace doma. Mluvila jsem s vetem, co přímo léčil Charlieho a říkal, že dělat předoperační nemá smysl, že by to bylo drahé, takže zvolí nejšetrnější narkozu - inhalační uspání… ovšem cena 1700 - 1800 kč![]()
Jemu se pořád nelíbí, že tak zničeho nic přestal růst a váží jen 2,9 kg. Proto i ta drahá narkoza, má strach, aby se během zákroku něco nestalo…Takže 21.10. v´11:30 se jde na věc. Snad to do té doby doma přežijeme ve zdraví![]()
budeme držet palečky ![]()
AgatkaZ -tak to je luxusníííí
…taky má podobné vyhlédnuté…taky s pelíškem…ušetřím za pelíšek na zemi a více investuji do velkého škrabadlas pelíškem…doufám,že se to bude míce líbit jako se to líbí mě ![]()
Sylvajs píše:
AgatkaZ -tak to je luxusníííí…taky má podobné vyhlédnuté…taky s pelíškem…ušetřím za pelíšek na zemi a více investuji do velkého škrabadlas pelíškem…doufám,že se to bude míce líbit jako se to líbí mě
http://aukro.cz/…4903689.html#…
Tak to je také pěkné
… já šla spíš po menším v základně
, tedy lae cenově jsem za 1215 takže vlastně na stejno, stejně je to drahota ![]()
ajinav píše:
Holky aten silikagel ten nehrudkuje a vynáší se jen bobky? Moč se vymění až když te to pročůrané celé? Já si do teď myslela,že silikagel je taky hrudkující
AJINAV silikagel opravdu nehrudkuje a mění se až uznáš za vhodné (je cítit, kočička ti tam nechce apod…)
AgatkaZ píše:
Ahoj holky![]()
Kačuli, když Dr volí takhle šetrnou narkózu, jistě ví co dělá, to zvládnete v pohodě
![]()
Já jsem dneska té naší malé veverce objednala škrabadlo tak už se moc těším až dorazí
http://media.zooplus.com/…icante_1.jpg
AGATKO, pěkné škrabadlo, a poměřila sis pořádně rozměry, když jsem hledala škrabadlo já tak mě kamarádka upozornila ať dám pozor na rozměry, protože většina těch škrabadel a pelíšků je dělana pro standardní kočičky (spíš menší mi přijde co jsem viděla standardně v obchůdkách), ne provětší rasy jako třeba můj ragdollík a briťáčci taky nejsou zrovna prcci
… má taky větší rasu teď nevím jestli je to sibiřka nebo mainka a říkala, že se jim kočičák do většiny domečků nevleze a to je ještě na svoji rasu malý…
Takže já spíš volila větší a stabilnější základnu, bez domečku, a udělala jsem dobře protože když se to moje torpédo rozběhne a vlítne na to tak se to pěkně zachvěje a to nemá ještě plnou váhu, je tak na polovině.
Nitetis píše:AgatkaZ píše:AGATKO, pěkné škrabadlo, a poměřila sis pořádně rozměry, když jsem hledala škrabadlo já tak mě kamarádka upozornila ať dám pozor na rozměry, protože většina těch škrabadel a pelíšků je dělana pro standardní kočičky (spíš menší mi přijde co jsem viděla standardně v obchůdkách), ne provětší rasy jako třeba můj ragdollík a briťáčci taky nejsou zrovna prcci
Ahoj holky![]()
![]()
http://media.zooplus.com/…icante_1.jpg… má taky větší rasu teď nevím jestli je to sibiřka nebo mainka a říkala, že se jim kočičák do většiny domečků nevleze a to je ještě na svoji rasu malý…
Takže já spíš volila větší a stabilnější základnu, bez domečku, a udělala jsem dobře protože když se to moje torpédo rozběhne a vlítne na to tak se to pěkně zachvěje a to nemá ještě plnou váhu, je tak na polovině.
No vidíš , tak tohle mě vůbec nenapadlo
, já brala podle barvy
, taky na výšku…
, v nejhorším mám šikovného bráchu, udělá díru větší
a samozřejmě už je zaplacené a čekám, že do pátku dorazí ![]()
Což o to dírka jim stačí malá ale aby mu nebyla malá celá boudička
. A asi jak ho máš vyšší tak ho asi bude lepší ukotvit do stěny.. tedy nevím jak moc je vysoké, ale má docela malou základnu
tak aby bylo stabilní…
Nitetis píše:
Což o to dírka jim stačí malá ale aby mu nebyla malá celá boudička. A asi jak ho máš vyšší tak ho asi bude lepší ukotvit do stěny.. tedy nevím jak moc je vysoké, ale má docela malou základnu
tak aby bylo stabilní…
Bude mít 142cm tak uvidíme, v nejhorším koupím jiné až vyroste ![]()