Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
10.10.11 21:37
AgatkaZ píše:
Holky, ta jediné čeho se bojím, je to , že mi někde bude Atrhurek značkovat, takže já ho nechám vykastrovat hned jak pohlavěn dospěje…

Agátko,
my čekali s kastrací co nejdýl kvůli jeho zdravotnímu stavu. Zítra ráno jedeme na konzultaci, zda zvládne narkozku či nee..
Ale je fakt, že kamarádky kocour začal značkovat už snad před 8 měsícem věku… Náš Charlie až ted v roce a čtvrt :-)

A my dneska lovili kocoura zloděje :lol: Syn si nachstal tousty na zapečení a ten náš prckatý darebák ukradl šunku a už si to s ní mydlil po chodbě :lol: Ted chrní,ale gauč holky smrdí pořád :cert: A během dne, ani nevím kdy, stihl ochcat i bundu od syna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.10.11 08:42
AgatkaZ píše:
Holky, ta jediné čeho se bojím, je to , že mi někde bude Atrhurek značkovat, takže já ho nechám vykastrovat hned jak pohlavěn dospěje…

My též :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.10.11 08:43
KačuliKačka píše:
AgatkaZ píše:

Agátko,
my čekali s kastrací co nejdýl kvůli jeho zdravotnímu stavu. Zítra ráno jedeme na konzultaci, zda zvládne narkozku či nee..
Ale je fakt, že kamarádky kocour začal značkovat už snad před 8 měsícem věku… Náš Charlie až ted v roce a čtvrt :-)

A my dneska lovili kocoura zloděje :lol: Syn si nachstal tousty na zapečení a ten náš prckatý darebák ukradl šunku a už si to s ní mydlil po chodbě :lol: Ted chrní,ale gauč holky smrdí pořád :cert: A během dne, ani nevím kdy, stihl ochcat i bundu od syna :cert:

To tě lituju,asi bych zešílela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.10.11 08:44

Holky aten silikagel ten nehrudkuje a vynáší se jen bobky? Moč se vymění až když te to pročůrané celé? Já si do teď myslela,že silikagel je taky hrudkující :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.10.11 11:31

Náš 3 měs. kocour bílé barvy - kočka domácí dělají se mu na čumáku jakoby stroupky. veterinář řekl,že je to pigment,ale oni se mu oloupali a teď tam má další. Ty první strouápky jsme mysleli, že je podrápaný od jiné kočky,ale u nás je jedináček takže to od kočky nebylo.. Předtím měli středně hnědou barvu a teď je to spíš žlutohnědý. Nevíte,co to může být a z čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.10.11 15:49

Ahojky,

tak jsem z konzultace doma. Mluvila jsem s vetem, co přímo léčil Charlieho a říkal, že dělat předoperační nemá smysl, že by to bylo drahé, takže zvolí nejšetrnější narkozu - inhalační uspání… ovšem cena 1700 - 1800 kč :zed: :zed: Jenže co bych pro toho bobana neudělala, že?
Jemu se pořád nelíbí, že tak zničeho nic přestal růst a váží jen 2,9 kg. Proto i ta drahá narkoza, má strach, aby se během zákroku něco nestalo…

Takže 21.10. v´11:30 se jde na věc. Snad to do té doby doma přežijeme ve zdraví :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.10.11 17:05
KačuliKačka píše:
tak jsem z konzultace doma. Mluvila jsem s vetem, co přímo léčil Charlieho a říkal, že dělat předoperační nemá smysl, že by to bylo drahé, takže zvolí nejšetrnější narkozu - inhalační uspání… ovšem cena 1700 - 1800 kč :zed: :zed: Jenže co bych pro toho bobana neudělala, že?
Jemu se pořád nelíbí, že tak zničeho nic přestal růst a váží jen 2,9 kg. Proto i ta drahá narkoza, má strach, aby se během zákroku něco nestalo…Takže 21.10. v´11:30 se jde na věc. Snad to do té doby doma přežijeme ve zdraví :mrgreen: :cert:

Ahoj holky :kytka:

Kačuli, když Dr volí takhle šetrnou narkózu, jistě ví co dělá, to zvládnete v pohodě :hug: :hug:

Já jsem dneska té naší malé veverce objednala škrabadlo tak už se moc těším až dorazí

http://media.zooplus.com/…icante_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.10.11 17:45
KačuliKačka píše:
Jemu se pořád nelíbí, že tak zničeho nic přestal růst a váží jen 2,9 kg. Proto i ta drahá narkoza, má strach, aby se během zákroku něco nestalo…Takže 21.10. v´11:30 se jde na věc. Snad to do té doby doma přežijeme ve zdraví :mrgreen: :cert:

budeme držet palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.10.11 17:55

AgatkaZ -tak to je luxusníííí :potlesk: …taky má podobné vyhlédnuté…taky s pelíškem…ušetřím za pelíšek na zemi a více investuji do velkého škrabadlas pelíškem…doufám,že se to bude míce líbit jako se to líbí mě :lol:

http://aukro.cz/…4903689.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.10.11 18:54
Sylvajs píše:
AgatkaZ -tak to je luxusníííí :potlesk: …taky má podobné vyhlédnuté…taky s pelíškem…ušetřím za pelíšek na zemi a více investuji do velkého škrabadlas pelíškem…doufám,že se to bude míce líbit jako se to líbí mě :lol:http://aukro.cz/…4903689.html#…

Tak to je také pěkné :palec: … já šla spíš po menším v základně :mrgreen: , tedy lae cenově jsem za 1215 takže vlastně na stejno, stejně je to drahota :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
11.10.11 20:11
ajinav píše:
Holky aten silikagel ten nehrudkuje a vynáší se jen bobky? Moč se vymění až když te to pročůrané celé? Já si do teď myslela,že silikagel je taky hrudkující :nevim:

AJINAV silikagel opravdu nehrudkuje a mění se až uznáš za vhodné (je cítit, kočička ti tam nechce apod…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
11.10.11 20:21
AgatkaZ píše:

Kačuli, když Dr volí takhle šetrnou narkózu, jistě ví co dělá, to zvládnete v pohodě :hug: :hug:

Já jsem dneska té naší malé veverce objednala škrabadlo tak už se moc těším až dorazí

AGATKO, pěkné škrabadlo, a poměřila sis pořádně rozměry, když jsem hledala škrabadlo já tak mě kamarádka upozornila ať dám pozor na rozměry, protože většina těch škrabadel a pelíšků je dělana pro standardní kočičky (spíš menší mi přijde co jsem viděla standardně v obchůdkách), ne provětší rasy jako třeba můj ragdollík a briťáčci taky nejsou zrovna prcci :D … má taky větší rasu teď nevím jestli je to sibiřka nebo mainka a říkala, že se jim kočičák do většiny domečků nevleze a to je ještě na svoji rasu malý…
Takže já spíš volila větší a stabilnější základnu, bez domečku, a udělala jsem dobře protože když se to moje torpédo rozběhne a vlítne na to tak se to pěkně zachvěje a to nemá ještě plnou váhu, je tak na polovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.10.11 20:38
Nitetis píše:
AgatkaZ píše:

AGATKO, pěkné škrabadlo, a poměřila sis pořádně rozměry, když jsem hledala škrabadlo já tak mě kamarádka upozornila ať dám pozor na rozměry, protože většina těch škrabadel a pelíšků je dělana pro standardní kočičky (spíš menší mi přijde co jsem viděla standardně v obchůdkách), ne provětší rasy jako třeba můj ragdollík a briťáčci taky nejsou zrovna prcci :D … má taky větší rasu teď nevím jestli je to sibiřka nebo mainka a říkala, že se jim kočičák do většiny domečků nevleze a to je ještě na svoji rasu malý…
Takže já spíš volila větší a stabilnější základnu, bez domečku, a udělala jsem dobře protože když se to moje torpédo rozběhne a vlítne na to tak se to pěkně zachvěje a to nemá ještě plnou váhu, je tak na polovině.

No vidíš , tak tohle mě vůbec nenapadlo 8-o , já brala podle barvy :lol: , taky na výšku… :think: , v nejhorším mám šikovného bráchu, udělá díru větší :think: a samozřejmě už je zaplacené a čekám, že do pátku dorazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
11.10.11 20:47

Což o to dírka jim stačí malá ale aby mu nebyla malá celá boudička :D. A asi jak ho máš vyšší tak ho asi bude lepší ukotvit do stěny.. tedy nevím jak moc je vysoké, ale má docela malou základnu :think: tak aby bylo stabilní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.10.11 20:48
Nitetis píše:
Což o to dírka jim stačí malá ale aby mu nebyla malá celá boudička :D. A asi jak ho máš vyšší tak ho asi bude lepší ukotvit do stěny.. tedy nevím jak moc je vysoké, ale má docela malou základnu :think: tak aby bylo stabilní…

Bude mít 142cm tak uvidíme, v nejhorším koupím jiné až vyroste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný