Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
j.s. píše:
no já nestříhám, olča je má v pohodě a teď je venku a lítá i postromech…největší sranda byla, že já tady na ní volávám večer olino a já zjistila po týdnu, že naše sousedka starší paní se jmenuje taky olina
mě láká taky ještě nějaká kočena, nějaký dobrý skutek, alemusím zpracovat chlapa, aby povolil…psa už povolil, to snad na jaře přibude bordoaux. doga, a pepinu morče jsem koupila teď malému na narozeniny, takže pomalu ale jistě doma zařizuju zvěřinec![]()
![]()
![]()
ale vzala to dobře..prý, volejte na ni aspoň olinko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To se sousedkou je dobrý
![]()
Moje kočičí děcka jsou čistě gaučáci a posteloví, takže stříháme tak akorát, aby mohli řádit, ale neublížili si navzájem - hlavně Lotynka je dost bita od nejmenšího Charlieho, chuděrka moje ![]()
Hele, a ten zvěřinec zařizuješ dětem nebo sobě
Já to znám taky, křečka i králíka jsem si koupila já, protože mi bylo líto, že ty klece jsou tak prázdné ![]()
Ajak jsem vždy říkala, že tři kočky nikdy… tak mám tři
… takže tě naprosto chápu ![]()
Ahojky děvčátka
![]()
Omlouvám se,že jsem k vám vlezla,ale chci si pořídit koťátko.Od malička toužím po kočičce.Pořád jsem od rodičů slyšla,že ne ne…od ex přítele ne a teď už konečně nastala chvíle kdy ano ![]()
Moc se mě líbí britské modré,birmy,ale i obyč mají své kouzlo.
Už jsem si zakoupila kočičí záchodek a na dalších věcech se pracuje.Vše postupně páč nemám moc korunek navíc.
Můžete mě poradit co vše bych měla mít doma až si to chlupaté zlatíčko přivezu?
Jinak všechny kočičky a kočičáci jsou užásný(myslím fotečky) ![]()
no tak určitě i nějaké menší šrabadélko, at se kotátko naučí drápkat na něm a ne na nábytku, písek do záchůdku a lopatku na čištění písku.
Pak taky nějaké hračky, stačí pingpongové míčky, plyšové myšky, balonky a tak.
Pak taky misky na vodu a granulky, popř. masíčko, kotěcí granule (bud podle chovatelky nebo vyzkušej kvalitnější), kapsičky pro kotátka a možná bude tvoje kotě pít i kočičí mlíčko ![]()
S pelíškem to je těžké, kočenky si většinou vybírají msíto ke spaní samy a často je mění ![]()
Držím palečky, at máš pohodové kotátko a má se dobře ![]()
KačuliKačka -mám vyhlídnuté velké škrabadlo s pelíškem…takže si myslíš,že to může být k ničemu,když se mu nebude líbit?(pelíšek)
na hračky jsem nějako pozapomněla…
Mám strach aby nedělalo potřebu jinam než má…jsou opravdu tak chytré,že ví kam mají hned jít?
Jestli je to chovatel naučil,tak ano,ví to. Jinak třeba jednou dvakrát než ji to docvakne. Většinou jdou po jídle. Jak se nají zkusíš dát na záchůdek a uvidíš
My si dovezli kočku a záchůdek byl ještě v obchodě
kočka mňoukala,hledala… přítel jel do obchodu pro něj a nic 2hodiny jízdy autem od chovatele a ještě než se dovezl záchůdek a kočka se nikam nevydělala. Pak hned mezi dveřima sypem kočkolit a hned šup a vyčůráno
Oba jsme valili oči a chtěli se vrátit ještě pro druhou kočku
takže ano,pokud je k čistotě vedená,nevydělá se nikde jinde
ani do květináčů nám nechodí
elisbetka -fíha to je šikulka…klobouk dolů…co dáváš do záchodku-klasický kočkolit(Mikeš) nebo něco jiného?
určitě kup i přepravku, to má olča i jako pelíšek a i když měla nachystanou porodnici, rodila v přepravce…
pak je dobrá i termodeka, takový kus konerečku, krásně to hřeje..
pak jsou super hračky, takové s tím peřím, rolničky, mišky a tak..
já dávám jenom granule…a na pití je super koupit fontánku, hodně koček málo pije a pak má problémy s ledvinama a ta fontánka docela zabírá…
koťata naučila olča hned na záchod…já dávám ten best cats, nesmrdí, dělá pěkné hrudky a je sice drahší, ale vydrží, pokud se každý den čistí záchod…
pak je dobré si vyhlídnou dobrého veterináře
bude se očkovat a odčervovat…
a to je myslím vše…a bacha na jedovaté kvítka v bytě…
jo a super je kočičí tráva, míca popapká vyblije a má čistý žaludek od chlupů
a připravit se na to, že něco určitě shodí, podrábe, zničí,…ale to za to stojí
![]()
Mio ten vůbec neskákal do výšky, přitom tady máme takovou pěknou stěnu obývací
… Fakt nikdy… Divný kocour no:D
j.s -nad tou fontánkou jsem přemýšlela..vypadá moc pěkně..bude ji umět kotě používat?…
kočičí wc se čistí denně?..
ze začátku určitě, aby si zvyklo, mě když se koťata vytentili, třeba jedno, druhé šlo už vedle boxu na zem
musela jsem čistit okamžitě
![]()
Já vzhledem k mé čivavce ( chodí vydělávat kočce bobky ven ze záchůdku)… musím chodit pomale kočce za prdelí a bobky hned vyklízet… Si je pracně zahrabe a já hned zas vyhrabu…
blázním z ní, jestli se to někdy odnaučí nevím…
Jinak má taky granule, dávala jsem každý den na obídek konzervu nebo kapsičku. Teď dám když nezapomenu
Pije hodně, misky dolívám několikrát denně. Ale fontánka se mi taky líbí ![]()
Sylvajs píše:Čistím denně,vedšinou jednou,ale někdy i dvakrát,podle potřeby.
j.s -nad tou fontánkou jsem přemýšlela..vypadá moc pěkně..bude ji umět kotě používat?…
kočičí wc se čistí denně?..
Nemáte někdo odkaz na tu fontánku???To mě zaulalo ![]()