Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
7.10.11 08:32
j.s. píše:
no já nestříhám, olča je má v pohodě a teď je venku a lítá i postromech…

největší sranda byla, že já tady na ní volávám večer olino a já zjistila po týdnu, že naše sousedka starší paní se jmenuje taky olina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale vzala to dobře..prý, volejte na ni aspoň olinko :-P :-P :-P

mě láká taky ještě nějaká kočena, nějaký dobrý skutek, alemusím zpracovat chlapa, aby povolil…psa už povolil, to snad na jaře přibude bordoaux. doga, a pepinu morče jsem koupila teď malému na narozeniny, takže pomalu ale jistě doma zařizuju zvěřinec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To se sousedkou je dobrý :mrgreen: :mrgreen:

Moje kočičí děcka jsou čistě gaučáci a posteloví, takže stříháme tak akorát, aby mohli řádit, ale neublížili si navzájem - hlavně Lotynka je dost bita od nejmenšího Charlieho, chuděrka moje :zed:

Hele, a ten zvěřinec zařizuješ dětem nebo sobě :lol: :lol: Já to znám taky, křečka i králíka jsem si koupila já, protože mi bylo líto, že ty klece jsou tak prázdné :lol:
Ajak jsem vždy říkala, že tři kočky nikdy… tak mám tři :lol: … takže tě naprosto chápu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.10.11 08:51

Ahojky děvčátka
:kytka:

Omlouvám se,že jsem k vám vlezla,ale chci si pořídit koťátko.Od malička toužím po kočičce.Pořád jsem od rodičů slyšla,že ne ne…od ex přítele ne a teď už konečně nastala chvíle kdy ano :dance:

Moc se mě líbí britské modré,birmy,ale i obyč mají své kouzlo.

Už jsem si zakoupila kočičí záchodek a na dalších věcech se pracuje.Vše postupně páč nemám moc korunek navíc.

Můžete mě poradit co vše bych měla mít doma až si to chlupaté zlatíčko přivezu?

Jinak všechny kočičky a kočičáci jsou užásný(myslím fotečky) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.11 08:59

Ahoj Sylvajs

no tak určitě i nějaké menší šrabadélko, at se kotátko naučí drápkat na něm a ne na nábytku, písek do záchůdku a lopatku na čištění písku.
Pak taky nějaké hračky, stačí pingpongové míčky, plyšové myšky, balonky a tak.
Pak taky misky na vodu a granulky, popř. masíčko, kotěcí granule (bud podle chovatelky nebo vyzkušej kvalitnější), kapsičky pro kotátka a možná bude tvoje kotě pít i kočičí mlíčko ;-)

S pelíškem to je těžké, kočenky si většinou vybírají msíto ke spaní samy a často je mění ;-)

Držím palečky, at máš pohodové kotátko a má se dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.10.11 09:29

KačuliKačka -mám vyhlídnuté velké škrabadlo s pelíškem…takže si myslíš,že to může být k ničemu,když se mu nebude líbit?(pelíšek)
:roll: na hračky jsem nějako pozapomněla…

Mám strach aby nedělalo potřebu jinam než má…jsou opravdu tak chytré,že ví kam mají hned jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
7.10.11 09:43

Jestli je to chovatel naučil,tak ano,ví to. Jinak třeba jednou dvakrát než ji to docvakne. Většinou jdou po jídle. Jak se nají zkusíš dát na záchůdek a uvidíš :) My si dovezli kočku a záchůdek byl ještě v obchodě :D kočka mňoukala,hledala… přítel jel do obchodu pro něj a nic 2hodiny jízdy autem od chovatele a ještě než se dovezl záchůdek a kočka se nikam nevydělala. Pak hned mezi dveřima sypem kočkolit a hned šup a vyčůráno :D Oba jsme valili oči a chtěli se vrátit ještě pro druhou kočku :lol: takže ano,pokud je k čistotě vedená,nevydělá se nikde jinde :) ani do květináčů nám nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.10.11 09:49

elisbetka -fíha to je šikulka…klobouk dolů…co dáváš do záchodku-klasický kočkolit(Mikeš) nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
7.10.11 09:53

jojo, úplně klasickej kočkolit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.11 10:15

určitě kup i přepravku, to má olča i jako pelíšek a i když měla nachystanou porodnici, rodila v přepravce…
pak je dobrá i termodeka, takový kus konerečku, krásně to hřeje..
pak jsou super hračky, takové s tím peřím, rolničky, mišky a tak..
já dávám jenom granule…a na pití je super koupit fontánku, hodně koček málo pije a pak má problémy s ledvinama a ta fontánka docela zabírá…
koťata naučila olča hned na záchod…já dávám ten best cats, nesmrdí, dělá pěkné hrudky a je sice drahší, ale vydrží, pokud se každý den čistí záchod…
pak je dobré si vyhlídnou dobrého veterináře :palec: bude se očkovat a odčervovat…
a to je myslím vše…a bacha na jedovaté kvítka v bytě…
jo a super je kočičí tráva, míca popapká vyblije a má čistý žaludek od chlupů
a připravit se na to, že něco určitě shodí, podrábe, zničí,…ale to za to stojí :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.10.11 10:21

Mio ten vůbec neskákal do výšky, přitom tady máme takovou pěknou stěnu obývací :lol: … Fakt nikdy… Divný kocour no:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.10.11 10:21

j.s -nad tou fontánkou jsem přemýšlela..vypadá moc pěkně..bude ji umět kotě používat?…
kočičí wc se čistí denně?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.10.11 10:25

sylvajs: já čistila 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.11 10:26

ze začátku určitě, aby si zvyklo, mě když se koťata vytentili, třeba jedno, druhé šlo už vedle boxu na zem :zed: :zed: :zed: musela jsem čistit okamžitě :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
7.10.11 10:36

Já vzhledem k mé čivavce ( chodí vydělávat kočce bobky ven ze záchůdku)… musím chodit pomale kočce za prdelí a bobky hned vyklízet… Si je pracně zahrabe a já hned zas vyhrabu… :zed: :zed: :zed: blázním z ní, jestli se to někdy odnaučí nevím…

Jinak má taky granule, dávala jsem každý den na obídek konzervu nebo kapsičku. Teď dám když nezapomenu :D Pije hodně, misky dolívám několikrát denně. Ale fontánka se mi taky líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.10.11 10:53
Sylvajs píše:
j.s -nad tou fontánkou jsem přemýšlela..vypadá moc pěkně..bude ji umět kotě používat?…
kočičí wc se čistí denně?..
Čistím denně,vedšinou jednou,ale někdy i dvakrát,podle potřeby.

Nemáte někdo odkaz na tu fontánku???To mě zaulalo :think:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
7.10.11 10:58

Už jsem to našla,děkuji za nápad,dostane to k Vánocům :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný