Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
elisbetka píše:
Kačko, to mi povídejJak Máju chytne amok, tak taky vše lítá… často se mi válí na zemi sušák s prádlem… květináče už ji naštěstí přešly, ale v ložnici chodí okusovat rolety…tak má zákaz. i kdyby nebyly rolety,tak by za nama nemohla. Vidí jak se pohne peřina už útočí,tak jsem byla pořád vzhůru…
Netis - taky parádní fotečka![]()
Ten můj mrňous spí na mně, bud na rameni nebo se mi nacpe na krk, záda šooupne pod mou bradu a čumák mi zapíchne do důlku na krku… úžasné
![]()
Kytky už nechávají na pokojí, ale moje úžasná nolina málem padla za vlast… Jediné co, tak kočička Lotka s prckem Charliem chodí pít vodu do vany, takže máme neustále trošku vody napuštěné.
Jo a Charlie lozí sem tam do myčky… ![]()
Do myčky
Mája taky chodí na vanu, ale jen když se koupem. Chytá pěnu a nebo ji dávám na vanu rybky co tam má syn na hraní a ona je shazuje do vody
tak si i pohrajem ![]()
Ti mojí mají blbou vlastnost… jakmile jsem měla učení na stole nebo gauči, hned mi tam lehli a odmítali vstát, shazovali mi tužky ze stolu a pod. ![]()
Kačuli tak hledej, je to fajn být s kočičákem venku, tej můj je děsnej mazel, nikoho se nebojí v podstatě i většinu psů buď ignoruje nebo jde k nim, že by si chtěl asi hrát… A taky už jsem ho párkrát lovila ze stromu, to jsem se klepala aby nevylezl moc daleko naštěstí jsem na něj dosáhla ze země tako dobrý.
No když má Perfík leteckej den tak se bojím o TV a o terárko. A posledně mi balancoval na TV a přemýšlel jak dolů tak jsem k němu opatrně šla a sundala ho, ale fakt jsem se klepala aby nespadl s ní a nic se mu nestalo… přeci jen za chvilku bude važit pomalu víc než ta TV (zatím má 6 a 4Kg tak uvidíme jak naroste prďolka)
Tak ještě jedna očistná fotečka
Kačuli asi se ti snažili něco naznačit
jako třeba studiní pauza a tak…
Jako Perfík tak si rád stele před počítačem a nebo se tulí na mě, když mám NB na klíně (ležím s ním na gauči/posteli) tak si lehne na hrudník, fakt toho děsně vidím
nebo si lehne přes moji ruku s myší, taky ho baví zalehnout ovladač k TV a mobil, jako to prostě dělá schválně… to mi nikdo nevymluví.
) tyjo fakt pijíz vany mazec ![]()
Taky jsem byla s micinou venku má postrojs rolničkou tak běhá
ale počkám raději až bude mít po očkování… Pes mi nechtěl venku chodit, zkrčila se a čekala že půjdem domů… Vzala jsem kočku a hned to šlo, pronásledovala jí všude
a na váhu jsem taky zvědavá. Teď má Mája 1,5kg.
Nitetis píše:
Kačuli asi se ti snažili něco naznačitjako třeba studiní pauza a tak…Jako Perfík tak si rád stele před počítačem a nebo se tulí na mě, když mám NB na klíně (ležím s ním na gauči/posteli) tak si lehne na hrudník, fakt toho děsně vidím
nebo si lehne přes moji ruku s myší, taky ho baví zalehnout ovladač k TV a mobil, jako to prostě dělá schválně… to mi nikdo nevymluví.
No Samík rád vltíl na papíry a sejmul je ze stolu… paráda a já zuřila ![]()
Nicméně ven ho neberu, protože mám pořád strach, at se nenachladí a znovu se mu nezavodní ty plíce… dali jsme za léčení přes 8 tisíc a ty nervy......
![]()
A zalehnutý zvonící mobil, to znám dobře… kocour se ani nehne
![]()
tak Charlie má jen 2,9 kg a vypadá pořád jako pěti měsíční kotě… což je výhoda, když se mi namotá v noci na krk a spokojeně unse ![]()
Být těžší, tak to nerozdýchám já ![]()
KačuliKačka píše:
tak Charlie má jen 2,9 kg a vypadá pořád jako pěti měsíční kotě… což je výhoda, když se mi namotá v noci na krk a spokojeně unse
Být těžší, tak to nerozdýchám já
Tak Perfík mi nejdřív usínal na krku, naštěstí teď spí všude možně jen ne na mě. Zato když se přijde přitulit tak z toho nespím, naštěstí mi přijde, že to začíná dělat ráno místo budíčku tak dobrý. To mi vždycky vrazí čůmák do ucha a začne příst (jako před tím si mňoukáním vynutí ať si lehnu na záda) pak mi vrazí pracky do vlasů, a začne přešlapovat, pak je přešopne na krk (občas mu pošoupnu packy pač se trefí na oko nebo na nos či pusu
) mezi tím mě pěkně oslintá a pak si přeleze k druhému uchu asi aby nepřišlo zkrátka a celý to zase zopakuje ![]()
Nitetis píše:KačuliKačka píše:Tak Perfík mi nejdřív usínal na krku, naštěstí teď spí všude možně jen ne na mě. Zato když se přijde přitulit tak z toho nespím, naštěstí mi přijde, že to začíná dělat ráno místo budíčku tak dobrý. To mi vždycky vrazí čůmák do ucha a začne příst (jako před tím si mňoukáním vynutí ať si lehnu na záda) pak mi vrazí pracky do vlasů, a začne přešlapovat, pak je přešopne na krk (občas mu pošoupnu packy pač se trefí na oko nebo na nos či pusu
tak Charlie má jen 2,9 kg a vypadá pořád jako pěti měsíční kotě… což je výhoda, když se mi namotá v noci na krk a spokojeně unse
Být těžší, tak to nerozdýchám já) mezi tím mě pěkně oslintá a pak si přeleze k druhému uchu asi aby nepřišlo zkrátka a celý to zase zopakuje
tak to Charlie po mně pochoduje, proč by šel okolo, že??? Takže mě ráno vzbudí… ale jak zazvoní budík, tak po mě skáče jak koza, takže u nás zaspání fakt nehrozí ![]()
KDyž ležím na zádech, přijde, čučí upřeně na mně a jakmile otevřu oči, hlavičkou ducá do obličeje a mazlí se o stošest. Ale přes den se potvora nenechá ani pochovat ![]()
tak u nás dneska proběhlá pátrací akce, protože dospěláci kočičáci spali na viditelných místech, ale prcek Charlie se někam zašil a já netušila kde… Chodím, všude rozsvěcím, koukám a nic… protože tu byl expřítel (už dva týdny jsme s malým sami), přemýšlela jsem, jestli prcek nepláchl dolů ke tchýni.
A on si frajírek klidně chrněl v polici na složených čistých osuškách
a asi se dobře bavil tím, jak pomalu začínám šílet, kde je ![]()
Jinak od té doby, co jsme doma sami, je v noci jak přílepka, pořád nalepený na mně, takže se moc nevyspím ![]()