Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
doriang píše:
emilie My ty minuly rozdali taky na venoni zas aspon umi na zachod, jak jdou z bytu a znami co maji jedno ji dali jeji pisek ven a chodi normalne na zachod i venku a nenechava bobky po zahrade.
No, někdy původní majitelé můžou těžko nést, že by jejich koťata měla lovit myši … ale s tím návykem na záchod je to teda super, to zas jo!
No, někdy původní majitelé můžou těžko nést, že by jejich koťata měla lovit myši … ale s tím návykem na záchod je to teda super, to zas jo!
My máme byťáka s tím, že teda přes léto s náma jezdí na chatu. Zrovna o víkendu nám ulovil nějakýho rejska. Přišel si pro pochvalu. Tu teda musela udělit babička a i vynést tu mrtvoku, protože já jsem i myškomil a nesnesla bych ten pohled. Ale chápu, že je to jeho přirozený pud.
Ajuše píše:No, někdy původní majitelé můžou těžko nést, že by jejich koťata měla lovit myši … ale s tím návykem na záchod je to teda super, to zas jo!My máme byťáka s tím, že teda přes léto s náma jezdí na chatu. Zrovna o víkendu nám ulovil nějakýho rejska. Přišel si pro pochvalu. Tu teda musela udělit babička a i vynést tu mrtvoku, protože já jsem i myškomil a nesnesla bych ten pohled. Ale chápu, že je to jeho přirozený pud. [/citacenemáte strach, že uteče? My máme tedy ještě kotě /Ajuše píše:No, někdy původní majitelé můžou těžko nést, že by jejich koťata měla lovit myši … ale s tím návykem na záchod je to teda super, to zas jo!My máme byťáka s tím, že teda přes léto s náma jezdí na chatu. Zrovna o víkendu nám ulovil nějakýho rejska. Přišel si pro pochvalu. Tu teda musela udělit babička a i vynést tu mrtvoku, protože já jsem i myškomil a nesnesla bych ten pohled. Ale chápu, že je to jeho přirozený pud.Ahoj
momentálně jsou našemu kocourovi 4 měsíce, ale taky s námi jezdí na chatu…akroád mám strach, aby se neztratil, když je ještě tak malej…příští rok až zase začneme jezdit bych ho chtěla pouštět…jenom mám obavu, aby neutekl a neztratil se.
Ahojky můžeme se přidat, v chování kočiček jsem teprve začátečník, o června se starám o svého miláčka Perfiho. Zachvíli mu bude 6 měsíců a už má skoro 4 kilča. Je to 100% ragdollí kluk, prostě mazlící miláček se zlatou povahou, tak doufám že mu to zůstane.
Všechny tu máte naderné kočičky a ty příběhy jsou fakt super. A těm chudinkám co na tom nejsou dobře zdravotně držím pěstičky ať se jim dobře daří a brzy se uzdraví.
Přikládám fotečku Perfíka když byl ještě u chovatelky
A takhle vypadá teď (jeho oblíbené místo v míse na stole, asi mu to zůstalo od chovatelky od té mám taky fotečku jak si hoví v míse na stole) ![]()
A ještě jedna, soužití se zbývajícími členy domácnosti - dvě slečny gekončíku nočních, ty ho ovšem nechávají absolutně chladné, v tom terárku lovil cvrčky, kteří mu prostě nedají spát
samozřejmě že se mi dovnitř prosmýkl pod rukou normálně bývají holky zavřené, ale právě dostávali cvrčky k večeři a já se na chvilku otočila a už tam byl.
vítej mezi kočkomilkama ![]()
Tvůj Perfi je úžasnýýýýýý, mé vysněné plemeno kočičky…snad někdy příště
U nás se taky spí ve všem možném - nedávno seděl kocour Samík na talíři
(a zrovna ji nemůžu najít)
U nás byl včera lov na velkého pavouka, naše madam ho lovila pod gaučem
Asi úspěšně, zatím ho nikde nevidím ![]()
Děkuji za pochvalu kočičáka
taky je to šikovnej lovec, pavouky už vyhánět nemusím, a jaký koliv hmyz tu taky nemá šanci, už si nemusím dělat hlavu ani když mi utečou cvrčci, všechny je najde a uloví. ![]()
Tak u nás se loví max. pavouci a můry… sem tam vlítne i vosa, pacholci se hrnou ji lovit, ale jeden takový případ popíchané packy máme za sebou, takže startuju já ![]()
Nicméně asi brzy budeme muset vyřešit kastraci. Charlie sice neznačkuje, ale když nespí, chodí a ječí, mňauká a stěžuje si… klidně i v noci a to už je fakt o nervy ![]()
Ahoj holky mám dotaz jak často krmíte své mazlíčky? Mému kocourkovi jsou necelé 3měsíce a nerustále je hladový ráno a večer mu dávám půl kapsičky a přes den má v misce stále granulky. ![]()
jj, my naši 1,5 letou mícu krmíme úplně stejně. Ráno půl kapsičky, večer druhou půlku, v průběhu dne granule A to ještě během dne někdy vysomruje pár polštářků s náplní a páreček (vitamínovou tyčinku) ![]()
mamasan - a čím krmíš a podle čeho usuzuješ že má hlad? Přibývá ti?
Já Perfínkovi dávám půl kapsičky/konzervy ráno jako úplatek když „zdrhám“ do práce jinak bych strávila půl dne jeho pohazováním za dveře
, takhle se zabaví jídlem (někdy i na večír když potřebuju odejít bez něj), jinak má granulky stále k dispozici a hladový určitě není (má teď smíchaný Roayal Canin Kitten s Hills kitten myslím že teď zrovna tuňákový) naštěstí ta moje prdelka není zatím vybíravá tak doufám, že mu to vydrží
A dáváte těmhle mlaďasům ((cca tři měsíce) mlíko? Nebo jen vodu?
emilie Já dávala kočce jen vodu, ony prý kočky nemají vůbec uzpůsobený zažívání na kravský mlíko… Ale teď po tom posledním porodu si normálně řekla o mlíko
takže jí ho dávám a vždycky hned zmizí. Ale tak malým bych nedávala, naší kočce už jsou 2 roky a začala ho vyžadovat až teď.