Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
5.9.11 13:16
doriang píše:
emilie My ty minuly rozdali taky na ven :wink: oni zas aspon umi na zachod, jak jdou z bytu a znami co maji jedno ji dali jeji pisek ven a chodi normalne na zachod i venku a nenechava bobky po zahrade.

No, někdy původní majitelé můžou těžko nést, že by jejich koťata měla lovit myši … ale s tím návykem na záchod je to teda super, to zas jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.9.11 11:40
No, někdy původní majitelé můžou těžko nést, že by jejich koťata měla lovit myši … ale s tím návykem na záchod je to teda super, to zas jo!

My máme byťáka s tím, že teda přes léto s náma jezdí na chatu. Zrovna o víkendu nám ulovil nějakýho rejska. Přišel si pro pochvalu. Tu teda musela udělit babička a i vynést tu mrtvoku, protože já jsem i myškomil a nesnesla bych ten pohled. Ale chápu, že je to jeho přirozený pud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.9.11 08:53
Ajuše píše:
No, někdy původní majitelé můžou těžko nést, že by jejich koťata měla lovit myši … ale s tím návykem na záchod je to teda super, to zas jo!
My máme byťáka s tím, že teda přes léto s náma jezdí na chatu. Zrovna o víkendu nám ulovil nějakýho rejska. Přišel si pro pochvalu. Tu teda musela udělit babička a i vynést tu mrtvoku, protože já jsem i myškomil a nesnesla bych ten pohled. Ale chápu, že je to jeho přirozený pud. [/citacenemáte strach, že uteče? My máme tedy ještě kotě /
Ajuše píše:
My máme byťáka s tím, že teda přes léto s náma jezdí na chatu. Zrovna o víkendu nám ulovil nějakýho rejska. Přišel si pro pochvalu. Tu teda musela udělit babička a i vynést tu mrtvoku, protože já jsem i myškomil a nesnesla bych ten pohled. Ale chápu, že je to jeho přirozený pud.

Ahoj
momentálně jsou našemu kocourovi 4 měsíce, ale taky s námi jezdí na chatu…akroád mám strach, aby se neztratil, když je ještě tak malej…příští rok až zase začneme jezdit bych ho chtěla pouštět…jenom mám obavu, aby neutekl a neztratil se. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
10.9.11 23:18

Ahojky můžeme se přidat, v chování kočiček jsem teprve začátečník, o června se starám o svého miláčka Perfiho. Zachvíli mu bude 6 měsíců a už má skoro 4 kilča. Je to 100% ragdollí kluk, prostě mazlící miláček se zlatou povahou, tak doufám že mu to zůstane.

Všechny tu máte naderné kočičky a ty příběhy jsou fakt super. A těm chudinkám co na tom nejsou dobře zdravotně držím pěstičky ať se jim dobře daří a brzy se uzdraví.

Přikládám fotečku Perfíka když byl ještě u chovatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
10.9.11 23:21

A takhle vypadá teď (jeho oblíbené místo v míse na stole, asi mu to zůstalo od chovatelky od té mám taky fotečku jak si hoví v míse na stole) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
10.9.11 23:24

A ještě jedna, soužití se zbývajícími členy domácnosti - dvě slečny gekončíku nočních, ty ho ovšem nechávají absolutně chladné, v tom terárku lovil cvrčky, kteří mu prostě nedají spát :mrgreen: samozřejmě že se mi dovnitř prosmýkl pod rukou normálně bývají holky zavřené, ale právě dostávali cvrčky k večeři a já se na chvilku otočila a už tam byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.9.11 08:31

Ahoj Netetis,

vítej mezi kočkomilkama :palec:

Tvůj Perfi je úžasnýýýýýý, mé vysněné plemeno kočičky…snad někdy příště :-D U nás se taky spí ve všem možném - nedávno seděl kocour Samík na talíři :lol: (a zrovna ji nemůžu najít)

U nás byl včera lov na velkého pavouka, naše madam ho lovila pod gaučem :lol: Asi úspěšně, zatím ho nikde nevidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
11.9.11 09:52

ahoj nitetis kočičák je dokonalej!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
11.9.11 12:51

Děkuji za pochvalu kočičáka :lol: taky je to šikovnej lovec, pavouky už vyhánět nemusím, a jaký koliv hmyz tu taky nemá šanci, už si nemusím dělat hlavu ani když mi utečou cvrčci, všechny je najde a uloví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.9.11 09:19

Tak u nás se loví max. pavouci a můry… sem tam vlítne i vosa, pacholci se hrnou ji lovit, ale jeden takový případ popíchané packy máme za sebou, takže startuju já :lol:

Nicméně asi brzy budeme muset vyřešit kastraci. Charlie sice neznačkuje, ale když nespí, chodí a ječí, mňauká a stěžuje si… klidně i v noci a to už je fakt o nervy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
12.9.11 19:02

Ahoj holky mám dotaz jak často krmíte své mazlíčky? Mému kocourkovi jsou necelé 3měsíce a nerustále je hladový ráno a večer mu dávám půl kapsičky a přes den má v misce stále granulky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
12.9.11 20:16

jj, my naši 1,5 letou mícu krmíme úplně stejně. Ráno půl kapsičky, večer druhou půlku, v průběhu dne granule A to ještě během dne někdy vysomruje pár polštářků s náplní a páreček (vitamínovou tyčinku) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
12.9.11 20:57

mamasan - a čím krmíš a podle čeho usuzuješ že má hlad? Přibývá ti?

Já Perfínkovi dávám půl kapsičky/konzervy ráno jako úplatek když „zdrhám“ do práce jinak bych strávila půl dne jeho pohazováním za dveře :D, takhle se zabaví jídlem (někdy i na večír když potřebuju odejít bez něj), jinak má granulky stále k dispozici a hladový určitě není (má teď smíchaný Roayal Canin Kitten s Hills kitten myslím že teď zrovna tuňákový) naštěstí ta moje prdelka není zatím vybíravá tak doufám, že mu to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.9.11 07:55

A dáváte těmhle mlaďasům ((cca tři měsíce) mlíko? Nebo jen vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.9.11 08:27

emilie Já dávala kočce jen vodu, ony prý kočky nemají vůbec uzpůsobený zažívání na kravský mlíko… Ale teď po tom posledním porodu si normálně řekla o mlíko 8-o takže jí ho dávám a vždycky hned zmizí. Ale tak malým bych nedávala, naší kočce už jsou 2 roky a začala ho vyžadovat až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný