Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky děkuji ![]()
JEn byla celkem fuška přijít na to, kde ten pěrun byl… už jsem myslela, že odešel spolu s ex, když tady v sobotu byl. ![]()
KačuliKačka píše:
tak u nás dneska proběhlá pátrací akce, protože dospěláci kočičáci spali na viditelných místech, ale prcek Charlie se někam zašil a já netušila kde… Chodím, všude rozsvěcím, koukám a nic… protože tu byl expřítel (už dva týdny jsme s malým sami), přemýšlela jsem, jestli prcek nepláchl dolů ke tchýni.A on si frajírek klidně chrněl v polici na složených čistých osuškách
Jinak od té doby, co jsme doma sami, je v noci jak přílepka, pořád nalepený na mně, takže se moc nevyspím![]()
a asi se dobře bavil tím, jak pomalu začínám šílet, kde je
Zdravím,
omlouvám se, že jsem sem takhle vtrhla.
Nechcete někdo 2 koťata (necelé 2 roky, kocour a kočka, se záchodem, žrádlem, od mala jsou zvyklá v bytě). Známý se rozešli a ani jeden z nich si nemůže kočičky nechat.
Kdyby měl někdo zájem nebo by jste o někom věděli, napište mi, prosím soukromou zprávu.
Loan
Mě teď potvora chodí spávat do postýlky…jen otevřu dveře do ložnice- šup a je tam
zamotá se mezi nebesa a spí… ![]()
Loan píše:
Zdravím,
omlouvám se, že jsem sem takhle vtrhla.
Nechcete někdo 2 koťata (necelé 2 roky, kocour a kočka, se záchodem, žrádlem, od mala jsou zvyklá v bytě). Známý se rozešli a ani jeden z nich si nemůže kočičky nechat.
Kdyby měl někdo zájem nebo by jste o někom věděli, napište mi, prosím soukromou zprávu.Loan
Na kocourka čekám, ale bude venku … ![]()
Emilie, no nechces kocourka i s kocickou, oni by si zvykli venku ![]()
Loan píše:
Emilie, no nechces kocourka i s kocickou, oni by si zvykli venku
Mám už domluvenýho, jen co bude odstavený.
Budu opakovat - já už kočku měla, ale zamordoval jí v létě jezevčík. A panička toho jezevčíka mimo jiné aby to nějak omluvila (já jí to nevyčítala, ten pes mně ale naštval moc a moc, ale zase, holt kočka a pes, no
), tak mi nabídla, že známých kočka čeká koťata …
Ahoj holky
Můžu si k vám pro radu? Už jsem tady nedávno psala. Můžeme mít kastrovaného kocourka, tříletého, domácího, s věnem 2000kč, umřel mu pán
Tak přemýšlíme. Máme ale 3 morčátka v neuzavřeném výběhu. Co myslíte? Asi by si nesedli, že? ![]()
ww: já měla kocoura a křečka. Pozorovali jeden druhého, Mio jen koukal do klece, ale kdybychom ho pustili, jistě by zaútočil:(.. Je to pud, no. To bych neriskla. Ještě tak s králíkem jo, ale morče je celkem malé, těžko říct. to jsem neporadila, co..
A máš fotku kocourka?:)
Fotku nemám, ani jsem ho neviděla, je moc daleko. Skorošvagrovka pro něho shání náhradní rodinu a ví, že jsme o kočičce uvažovali tak nám to nabídla. Možná kdyby byl koťátko tak by se naučil s morčátkama jednat, ale takhle už asi ne, že.
Chtěli jsme pomoct, ale nemůžeme…
ww: a odkud jsou? Je tu možnost se obrátit na Kočičí naději. Dělám pro ně inzerci jako dobrovolnice:). Hodně kočiček se takhle má pak skvěle. A odkud jsou?
Já se těším, až si budu moci pořídit zas kočičku:). Předtím to s Miouškem nevyšlo, ale má se skvěle. To je mojí jedinou útěchou. Dostávám info i fotky:). Myslela jsem, že by se mohl ke mě vrátit, ale zřejmě by se problém s čůráním prostě vrátil:(.
Lipník nad Bečvou, Z tama je. Ta moje švagrovka asi taky dělá pro podobnou organizaci… ![]()
ww píše:
Lipník nad Bečvou, Z tama je. Ta moje švagrovka asi taky dělá pro podobnou organizaci…
Taky bych chtěla mazlící se kočku
švagrovka má kočky 2 a ty se teda moc nemazlí a když přijde někdo cizí tak zdrhnou
Ta kočička je prý ale vymazlená, pán byl sám, byla to jeho společnice tak si myslím, že až by si nás očuchala tak by se ráda mazlila.
Ale zase co nábytek? Máme nový gauč… To mi taky dělá starosti ![]()
ww: záleží z čeho ten gauč je, potah… Mio ten nám zničil gauč celkem dost, ale on nebyl zvyklý na škrabadlo a moje učící pokusy byly marný… Ale děti gauč zničily taky dost, takže je to fuk:D.