Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
3.10.11 19:17

Holky děkuji :-)

JEn byla celkem fuška přijít na to, kde ten pěrun byl… už jsem myslela, že odešel spolu s ex, když tady v sobotu byl. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.10.11 07:40
KačuliKačka píše:
tak u nás dneska proběhlá pátrací akce, protože dospěláci kočičáci spali na viditelných místech, ale prcek Charlie se někam zašil a já netušila kde… Chodím, všude rozsvěcím, koukám a nic… protože tu byl expřítel (už dva týdny jsme s malým sami), přemýšlela jsem, jestli prcek nepláchl dolů ke tchýni.

A on si frajírek klidně chrněl v polici na složených čistých osuškách :lol: :lol: a asi se dobře bavil tím, jak pomalu začínám šílet, kde je :mrgreen:

Jinak od té doby, co jsme doma sami, je v noci jak přílepka, pořád nalepený na mně, takže se moc nevyspím :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
4.10.11 14:49

Zdravím,
omlouvám se, že jsem sem takhle vtrhla.
Nechcete někdo 2 koťata (necelé 2 roky, kocour a kočka, se záchodem, žrádlem, od mala jsou zvyklá v bytě). Známý se rozešli a ani jeden z nich si nemůže kočičky nechat.
Kdyby měl někdo zájem nebo by jste o někom věděli, napište mi, prosím soukromou zprávu.

Loan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
5.10.11 10:59

Mě teď potvora chodí spávat do postýlky…jen otevřu dveře do ložnice- šup a je tam :D zamotá se mezi nebesa a spí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.10.11 12:21
Loan píše:
Zdravím,
omlouvám se, že jsem sem takhle vtrhla.
Nechcete někdo 2 koťata (necelé 2 roky, kocour a kočka, se záchodem, žrádlem, od mala jsou zvyklá v bytě). Známý se rozešli a ani jeden z nich si nemůže kočičky nechat.
Kdyby měl někdo zájem nebo by jste o někom věděli, napište mi, prosím soukromou zprávu.Loan

Na kocourka čekám, ale bude venku … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
5.10.11 12:59

Emilie, no nechces kocourka i s kocickou, oni by si zvykli venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.10.11 13:36
Loan píše:
Emilie, no nechces kocourka i s kocickou, oni by si zvykli venku :-)

Mám už domluvenýho, jen co bude odstavený.

Budu opakovat - já už kočku měla, ale zamordoval jí v létě jezevčík. A panička toho jezevčíka mimo jiné aby to nějak omluvila (já jí to nevyčítala, ten pes mně ale naštval moc a moc, ale zase, holt kočka a pes, no :nevim: ), tak mi nabídla, že známých kočka čeká koťata …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.10.11 13:39

Ahoj holky :mavam: Můžu si k vám pro radu? Už jsem tady nedávno psala. Můžeme mít kastrovaného kocourka, tříletého, domácího, s věnem 2000kč, umřel mu pán :cry: Tak přemýšlíme. Máme ale 3 morčátka v neuzavřeném výběhu. Co myslíte? Asi by si nesedli, že? :-?

• Citovat
  • Upravit
17050
5.10.11 13:46

ww: já měla kocoura a křečka. Pozorovali jeden druhého, Mio jen koukal do klece, ale kdybychom ho pustili, jistě by zaútočil:(.. Je to pud, no. To bych neriskla. Ještě tak s králíkem jo, ale morče je celkem malé, těžko říct. to jsem neporadila, co..

A máš fotku kocourka?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.10.11 13:50

Fotku nemám, ani jsem ho neviděla, je moc daleko. Skorošvagrovka pro něho shání náhradní rodinu a ví, že jsme o kočičce uvažovali tak nám to nabídla. Možná kdyby byl koťátko tak by se naučil s morčátkama jednat, ale takhle už asi ne, že. :-? Chtěli jsme pomoct, ale nemůžeme…

• Citovat
  • Upravit
17050
5.10.11 13:53

ww: a odkud jsou? Je tu možnost se obrátit na Kočičí naději. Dělám pro ně inzerci jako dobrovolnice:). Hodně kočiček se takhle má pak skvěle. A odkud jsou?

Já se těším, až si budu moci pořídit zas kočičku:). Předtím to s Miouškem nevyšlo, ale má se skvěle. To je mojí jedinou útěchou. Dostávám info i fotky:). Myslela jsem, že by se mohl ke mě vrátit, ale zřejmě by se problém s čůráním prostě vrátil:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.10.11 14:00

Lipník nad Bečvou, Z tama je. Ta moje švagrovka asi taky dělá pro podobnou organizaci… :palec:

• Citovat
  • Upravit
17050
5.10.11 14:03
ww píše:
Lipník nad Bečvou, Z tama je. Ta moje švagrovka asi taky dělá pro podobnou organizaci… :palec:
:palec: Já si akorát pořád nejsem jistá, jestli bych spíš měla vzít dospělou kočku nebo kotě. Chci velkou číču, ale zas chci, aby si dobře zvykla na děti a dokázala se s námi hezky pomazlit… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.10.11 14:09

Taky bych chtěla mazlící se kočku :srdce: švagrovka má kočky 2 a ty se teda moc nemazlí a když přijde někdo cizí tak zdrhnou :lol: Ta kočička je prý ale vymazlená, pán byl sám, byla to jeho společnice tak si myslím, že až by si nás očuchala tak by se ráda mazlila. :lol: Ale zase co nábytek? Máme nový gauč… To mi taky dělá starosti :think:

• Citovat
  • Upravit
17050
5.10.11 14:10

ww: záleží z čeho ten gauč je, potah… Mio ten nám zničil gauč celkem dost, ale on nebyl zvyklý na škrabadlo a moje učící pokusy byly marný… Ale děti gauč zničily taky dost, takže je to fuk:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný